lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Mies ei voi haluilleen mitään

Hemmapapporna är livsfarliga för barnen (Google käännös englanniksi) ja Risk of child accidents in the home ja Är hemmapappor livsfarliga?
For several years I have observed, that the Swedish notion that mothers can be exchanged for fathers during the first year is lethal.

We women have since the beginning of time have developed ourselves, our brains and our connection to the best possible way to receive the infant at birth and provide the nourishment from our body and care in our arms. Men have developed their brains to shoot bison and three-dimensional look.

No society in the world has sent its men to take care of newborn babies - until we arrived in Sweden on the ridiculous idea in the context of industrial society's breakthrough, and Alva Myrdal's disgust towards his mother.

When I talk with people within the Swedish health care and ask if they noticed that children under the age suffer when they are taken care of by their fathers, confirmed my suspicions.

The medical staff know that I am right and that I have something important on the tracks.
But why not examine the relationship between researchers and child accidents at home dads?

Why do not female medical books and will inform parents about the risks?
The answers I received to my questions are depressing:

- We do not dare!
- We have no research!
- We do not make a fuss!
- We want it to be true that men and women are identical!

Anna Carlsson's dissertation gives us the opportunity to really challenge the children's medical fraternity:How many more infants and young children should have to suffer an accident, because their fathers care for them?

How long should we cover up accidents with children who had their fingers cut off by the car door of a stressed dad? A first step in breaking the accident trend is to scientifically determine which of the parents who has custody of the child at the time of the accident.

Because no scientist dares to find out the truth, I asked the Public Health Institute, if I myself had to do such a study. A sour old man replied: "It is unethical to question the men's capacity to care for children."

How many more children must be damaged because of this taboo?

Kestovaippailu lukitsee naiset kotiin

Iceland: the world's most feminist country

Tutkittu juttu: Tämän vuoksi mies ajattelee seksiä ja Love, sex and the male brain
- Emme voi syyttää poikia siitä, että he ovat poikia, vaikka me naiset olemme vuosisatojen ajan niin tehneet, Brizendine kirjoittaa. Testosteronin tuotanto määräytyy miesten aivojen seksialueella. Brizendinen mukaan sen tuotanto ryöpsähtää murrosiässä niin valloilleen, ettei mies voi haluilleen mitään.

Brizendinen mukaan kaikki se testosteroni saa miehen transsin kaltaiseen tilaan. Hän kuvailee sen ilmenevän lasittuneena katseena, joka miehen silmiin tulee hänen nähdessään naisen rinnat.

- Toivoisin miesten pystyvän estämään tähän transsiin vajoamisen. Mutta totuus on: eivät he pysty, Brizendine toteaa.

Feminismin tuottama ”totuus” tasa-arvosta

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi lapsiparkoja. Isien hoidossa heille sattuu koko ajan onnettomuuksia ja äidin pahoinpitelevät ja jopa tappavat.

Ehkä kenenkään ei pitäisi hoitaa lapsia.

Ebe kirjoitti...

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Miesten+vuoro+on+upea+dokumentti+suomalaisen+miehen+tunteista/1135254982784

Viimeinen kappale... ja miksei vaikka "sekä nähdä lauteilla muuntakin jalkojen välissä kuin nahkamakkaraa".

Homo kirjoitti...

Toivottavasti Islantia ei enempää auteta, vaan oikein kunnolla kuritetaan taloudellisesti. Islantilaisnartut voivat sitten äänestää pillullaan ja lähteä tienaamaan ruokarahoja huoraamalla.

Homo kirjoitti...

Ebe, pointtisi jäi ainakin minulle hieman hämärän varjoon.

Ebe kirjoitti...

Kai että, kohta on joku feministi valittaa miksei suomalaisesta miehestä kertovassa dokumentissa ole naisia, koska tasa-arvo. JA kuinka yleensäkkin näiden "edistyksellisten" mielessä väri tai sukupuoli on aina niin absoluuttinen tekijä.

bmaad kirjoitti...

Aika skeptisesti kyllä itse suhtaudun tutkimuksiin,
joiden mukaan naisilla olisi tuota seksuaalista
halua vähemmän, kuin miehillä. Asioitahan on silti sallittua tarkastella myös yksipuolisesti esim. testoteorian kautta. Omien kokemusteni valossa näyttäisi vain siltä, että sukupuolten "seksuaalisuudet" toimivat tarkoituksellisesti ikäänkuin vastakkaisilla tavoilla, mutta yhteispelin löydyttyä (mikä on nyky-yhteisössä harvinaista) tulee seksuaalisesta virityksestä molemmille osapuolille voimakas, joskin ehkä naisen kannalta helpomman purkaa, mikäli nainen löytää tähän motiivin.

Pitäisikin puhua seksuaalisen halun voimakkuuden sijaan seksuaaliresursseista. Naisella on riittävä määrä seksuaaliresursseja, joilla vastata miehen seksuaaliresursseihin, joten on väärin sanoa, että tissinkuvien virtaaminen miehen mieleen olisi jotenkin miehen ongelma. Yhtälailla nainen, joka tuntee omat resurssinsa on kiinnostunut omista rinnoistaan ja heiluttelemaan niitä miesten edessä!

Ebe kirjoitti...

Älkää varastako vitsiäni, mutta onhan se nyt selvä, kun nainen tuotaa yhden yksikön seksuaalista halua kuukaudessa, mies pari miljoonaa päivässä.

bmaad kirjoitti...

"Älkää varastako vitsiäni, mutta onhan se nyt selvä, kun nainen tuotaa yhden yksikön seksuaalista halua kuukaudessa, mies pari miljoonaa päivässä."

Juu, ja teennäisesti se
nainen sinut onnellisena sitten pitääkin. Teennäisten teorioiden esittäjiä rangaistaan aina ennenpitkää tajun vievällä tissinheilutuksella. Ja nainen sanoo, että "heilutan sun edessä tissiä näin, lälälälä".
Silloin jäbällä on parempi tosiaan stondata, joten pitkäkääpä pojat kiinni testosteronikannastanne.

Homo kirjoitti...

Somppumakkaraa tuskin saadaan ainakaan kovin helpolla saunan lauteilla kameralle esiteltäväksi, kun he joutuvat pelkäämään omiensa reaktioita moiseen. Ilman kameraa toki somppumakkaraa onkin sitten suhteellisen runsaasti tarjolla itse kullekin.

Homo kirjoitti...

Naisten synnynnäisistä huolehtimislahjoistako mahtaa johtua se, että valtaosa pienten lasten surmista ja muista vakavista väkivaltaisista teoista on naisten tekemiä. Ja kas kun ne "vaistot" vuosikaupalla johdattivat nukuttamaan vauvoja mahallaan, jonka sitten myöhemmin havaittiinkin lisäävän kätkytkuolemariskiä. Ja kasvatuskin sujuu yh-nartuilta niin "hyvin", että pojilla vain 8-kertainen riski ajautua rikolliselle uralle ja tytöillä puolestaan omat lisääntyneet ongelmansa.

Henry Laasanen kirjoitti...

Hesarin jutussa sanotaan myös...

"Suomalaista miestä on siis ohjaajan mielestä kohdeltu kaltoin. Kuka tämä väärintekijä mahtaa olla?

Ettei vain olisi suomalainen mies ihan itse."

Henry Laasanen kirjoitti...

Niin ja missä on dokumentin homokiintiö?

Homo kirjoitti...

Henry, en ole itse kyseistä dokumenttia nähnyt, mutta onko jostain pääteltävissä, ettei osa miehistä kenties saattaisi ollakin homoja/bissejä?

Jorma kirjoitti...

"Suomalaista miestä on siis ohjaajan mielestä kohdeltu kaltoin. Kuka tämä väärintekijä mahtaa olla?

Ettei vain olisi suomalainen mies ihan itse."

Ei saatana. HS osoittaa taas tasonsa.