torstaina, toukokuuta 06, 2010

Huivimummo

"Miesten masennus osin naisten syytä"

It's not sexist to accept that biology affects behaviour

Konservatiivien lastenohjelmassa tuputettiin kivikautista maailmankuvaa

Karpela haluaa pedofiilit pakkohoitoon

Harriet Harman - työväenpuolueen romahduksen airut

Huivimummo

15 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Choosing a mate: What is a girl to do?

In the first instalment of her new weekly column, the Guardian's Evolutionary Agony Aunt Carole Jahme shines the cold light of evolutionary psychology on readers' problems.

Homo kirjoitti...

Täällä vielä rutkasti lisää tuota edellisen viestin tavaraa:

Ask Carole

Jorma kirjoitti...

"Konservatiivien lastenohjelmassa tuputettiin kivikautista maailmankuvaa"

Tämä Vesa Hack on oikein liberaalin irvikuva, kunnon stalinisti, joka haluaa kieltää kaikki mielipiteet, jotka poikkeavat hänen omistaan ja saattaa niiden esittäjät rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Jos Vesaa noin ahdistaa ko. tv-kanavan ohjelmisto, niin katsoisi jotain muuta tai laittaisi vaikka tv:n kiinni.

Jorma kirjoitti...

"Siksi pakkohoito on mielestäni välttämätöntä."

Onkohan Karpela oikea asiantuntija arvioimaan tätäkään asiaa?

Jorma kirjoitti...

"Huivimummo"

Halonen voisi tehdä veronmaksajille palveluksen ja lentää perseennuolentamatkoilleen (YK-virka tähtäimessä, isänmaan edusta viis) luudallaan.

Jorma kirjoitti...

"Miesten masennus osin naisten syytä"

Ei osin, vaan täysin.

Jape kirjoitti...

Minä haluasin Karpelan pakkohoitoon. Rangaisuksen jälkeen pitäisi varmistaa, että Karpela ei pääse uusimaan tekojaan (näitä Karpelan pöllöilyjä on useita, vuosien varrelta).
Eli ensin tuntuva rangaistus Kapelalle ja sitten pakkohoitoon, jotta ei pääse uusimaan tekojaan.

Jorma kirjoitti...

Eva Biaudet uudeksi vähemmistövaltuutetuksi

Poliittinen korruptio, mädännäisyys ja kähmintä kukoistavat Suomessa.

Tiedossa on siis runsain mitoin "positiivista" syrjintää, sanan- ja mielipiteenvapauden vastustamista, tavallisten suomalaisten (etenkin miesten) vainoa ja syrjintää, vihapuhetta miehiä kohtaan ja hysteerista propagandaa seksipalvelujen kaupasta.

Uskottavuttaa Biaudetilla ei ole lainkaan. Se meni viimeistään jo tässä valintaprosessissa. Toivottavasti pätevämmät ja syrjityiksi tulleet hakijat valittavat.

Anonyymi kirjoitti...

Minä haluasin Karpelan pakkohoitoon..

Huh, ensilukemalta käsitin tämän niin, että haluat pakkohoitoon.. (-8

Onneksi kuitenkin tajusin, mitä tarkoitit. Olet ihan oikeassa - kummallista, miten paljon fasistisia ja erittäin ahdistavia 'pakkoja' ja kansaa (etenkin miehiä) yhä tiukemmalle puristavia lakeja ja käytäntöjä halutaan valtaapitävien suunnalta nykyisin.

Tai no ei kai siinä sinänsä mitään kummallista muuten ole, mutta on aika kummallista, miten avoimesti he jo näitä megalomaanisia oligarkkisia suuruudenhulluja fasistilipsautuksia päästelevät suistaan.

Ei yhteiskunta voi toimia niin, että joku akka saa päähänpiston, mitä kenellekin pitäisi tehdä, ja sitten yhteiskunta tekee tämän heille (etenkin kun suurimmaksi osaksi se olisi aina miehet, jotka tästä kärsisivät, mutta sitä kautta myös naiset lopulta).

Yhteiskunnassa pitää olla selkeät säännöt, jotka ovat SAMAT KAIKILLE, sukupuolesta ja 'vähemmistöryhmästä' riippumatta. Naisille ei voi antaa yhtään enempää valtaa.. tästä tulee mieleen se kovasti eteenpäin puskettu asia, että olisi naisen sanan varassa, onko joku mies raiskaaja/murhaaja/väkivaltainen vai eikö ole.

Se, mitä karpela haluaa, ei pitäisi mitenkään olla merkittävää yhteiskunnan kannalta, jos koko kansa ei ole samaa mieltä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tähän sopinee lainaus.

"Laki on kuin suola, johon Jeesus viittasi. Jos laki menettää suojelevan luonteensa ja muuttuu ahdistavaksi, se on heitettävä pois ja korvattava uudella. Ei sellaisia lakeja voi eikä pidä kunnioittaa."

- Vortac

Homo kirjoitti...

Kotityöt alkoivat kyllästyttää ja rouvat alkoivat vähän rupatella?:

Kotirouvat huijasivat Elisalta puheaikaa 100 000 euron edestä

Anonyymi kirjoitti...

Kotityöt alkoivat kyllästyttää ja rouvat alkoivat vähän rupatella?..

Kun se on nääs NIIN uuvuttavaa tiskata ja katsoa sohvalla saippuaoopperoita lopun päivää samalla kun mies paiskii oikeita töitä niska limassa, niin pitäähän tollasta sormien läpi katsoa.

Akat eivät vissiin ole kuulleet Skypestä? Halvin nettiyhteys lienee jotain kympin-pari kuussa - ja sillä hinnalla voisi sitten puhua vaikka 24H joka päivä Skypellä.. mutta mielummin hoidetaan homma vääryydellä ja viekkaudella, kuten naisen tyyli nykyään vaatii.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, Skypellä ei voi soidaa Lapinnoidan kortit kertovat -kertovat tms naisille tuikitarpeellisiin maksullisiin palvelunumeroihin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on Spearheadin artikkelista lainaus, joka kuvaa feminismin niin hyvin, että oli ihan pakko kiikuttaa tänne:

"Feminism is characterized by one primary and toxic element.

The women’s movement failed to self police.

By valuing power over principles, and unity over legitimacy, they coalesced around malevolent elements that would ultimately define, and disgrace, their cause. Rather than remaining true to an ostensibly reasonable call for inclusion, they mutated into a bald faced grab for female centricity. They became the very sexist louts they claimed to abhor."

Koko artikkeli on ehkä jo ollutkin täällä, mutta tässä siihen linkki kuitenkin.

http://www.the-spearhead.com/2010/05/02/manhood-academy-special-ed-at-best/

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, Skypellä ei voi soidaa Lapinnoidan kortit kertovat -kertovat tms naisille tuikitarpeellisiin maksullisiin palvelunumeroihin.

Haha! Oiva pointti! No ihmekös.

- Vortac