perjantaina, toukokuuta 07, 2010

Pilleri puuttuu

Miesten ehkäisypilleri ei ota syntyäkseen

Ilkka Kanerva uudesta tekstarikohusta: "Olematon hyttynen"

Most Chinese women want to marry rich men

Naiset ja miehet, ennen ja nyt

Pelkäävätkö miehet menestyneitä naisia?

13 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Ilkka Kanerva uudesta tekstarikohusta: "Olematon hyttynen""

Jo se nyt on saatana, jos ei mies saa tekstiviesteillä vongata.

Jorma kirjoitti...

"Olenkin miettinyt monesti sitä, että mikä tekee naisista muka tyhmenpiä kuin miehistä?"

Joidenkin kohdalla usko feminismiin.

Jorma kirjoitti...

"Most Chinese women want to marry rich men"

Most women want to marry rich men.

Jorma kirjoitti...

"Pelkäävätkö miehet menestyneitä naisia?"

Eihän se naisen menestys kiinnosta. Parempi tietysti, jos tulee toimeen ja pitää huolen itsestään, mutta se riittää. Suurempi menestys voi olla tärkeämpien asioiden (seksi, siivous ja ruuanlaitto) tiellä, jolloin se ei ole suotavaa.

Homo kirjoitti...

Workplace sexism: Glass ceilings are supported by glass walls

...
I don’t have a problem with shyness, but it sometimes goes beyond that. Some guys don’t even respond to a “good morning.” I hear them yukking it up among themselves but, as a woman, I often sense an attitude that feels like hostility when I or other of my female colleagues attempt to converse with them. (I would be completely accepting of this if they knew me and just hated me. But that’s not the case — they don’t, if you will, know me well enough to hate me.)
...

Kommenteista:

Don't forget the real threat of a smile and a cheerful good morning - being charged with harassment.
When the world changed so that someone cannot say "Hey, you look great today!" to a colleague without putting his career at risk, men think twice or more before initiating any contact.
It does affect me personally too. I am a socializing, cheerful, talkative guy by nature, but with these options - I keep my mouth shut even when approached, keeping the possibility of a misinterpreted sentence/word/gesture/ whatever, to a minimum.

Vortac kirjoitti...

Most Chinese women want to marry rich men..

Rasistisesti sanottu. Näköjään rasismi ja sovinismi naisiakin kohtaan on aina oikein, jos se kohdistuu aasialaisiin naisiin, kuten kiinalaisiin, filippiiniläisiin tai thaimaalaisiin. Tällaista rasismiahan valkoihoiset naiset harjoittavat, näkemättä siinä mitään väärää.

Kuitenkin tuosta pitäisi uskaltaa ottaa tuo sana 'chinese' pois, jos totuus halutaan esiin, aivan kuten Jorma jo oikein totesikin.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Huora on huora, vaikka voissa paistaisi ja haluaa sukupuolistereotypioita vahvistavia lahjoja kuten veritimantteja, eikä esimerkiksi iskuporakoneen tai muuta ekologisesti kestävämpää lahjaa:

Äiti on ikkunanpesusetin arvoinen?

...
Esimerkiksi puutarhatuotteita myyvä Kodin terra mainostaa, että äiti on juhlimisen arvoinen. Lahjavinkkinä tälle hienolle juhlapäivälle myymälä tarjoaa muun muassa ikkunapesusettiä. Äiti on siis ikkunanpesusetin arvoinen?

Ajatus nostaa varmasti monen äidin niskakarvat pystyyn, kuten myös äitienpäiväpaketista paljastuvat kattilat tai pölynimuri.

- Ei voisi juuri arkisempaa lahjaa antaa, toteaa myös tapakouluttaja Kaarina Suonperä.

- Kyllä äitienpäivän pitäisi olla sellainen päivä, jolloin äiti nostetaan hetkiseksi arjen yläpuolelle ja muistetaan tavoilla, jotka eivät ole arkeen sidottu.
...

Sammalkieli kirjoitti...

Eikös aviomies voi aina muistaa lastensa äitiä äitienpäivänä kunnon panolla? Siinä on hieno ja ekologinen lahja. Luonnonvaroja säästyy, kehitysmaiden köyhiä ei suotta tylytetä ja hetkeksi myös luodaan arjen kontekstit ylittävä tilanne.

Taustalla on tietysti myös kristillinen, ja aidon resiprookkisuuden mahdollistava ajatus siitä, että pitäisi kohdella toisia niin kuin haluaisi itseään kohdeltavan.

MikkoAP kirjoitti...

Hyvä artikkeli naisten ja miesten eroista Äo-jakaumissa: http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1274952/Leading-scientist-Professor-Richard-Lynn-says-men-ARE-brainy-women.html

Vortac kirjoitti...

Taustalla on tietysti myös kristillinen, ja aidon resiprookkisuuden mahdollistava ajatus siitä, että pitäisi kohdella toisia niin kuin haluaisi itseään kohdeltavan.

Hehe, itsekin olen ihmetellyt tuota 'golden rule'a, joka ei kyllä pitkänkään pohtimisen jälkeen toimi ollenkaan.

Siis jos esim. nainen haluaa saada lahjaksi jalokiviä, ei auta antaa miehille lahjaksi jalokiviä, koska eivät miehet niitä arvosta samalla tavalla. Sama juttu jos vaikka mies haluaa seksiä, ei hän voi vaan mennä tarjoilemaan sitä väkisin kaikille sopiville naisille.. en oikein keksi, mitä sillä on alunperin tarkoitettu, paitsi ehkä 'inhimillistä kohtelua'.

Eli siis että se arvonanto, jota osoitat toisia ihmisiä kohtaan - se lämpö, hymyisyys, ystävällisyys ja reiluus olisi samanlaista kuin itse haluaisit muilta vastaanottaa.

Mutta silti, ihmisiä on erilaisia, ja monet tykkäävät hoitaa asiat mahdollisimman vähäeleisesti ja huomaamatta, eivätkä välttämättä edes pidä ihmisten kanssa tekemisissä olemisesta.. ystävällinen kohtelu voisi heistä tuntua vain kiusalliselta tai ärsyttävältä. Karskeista machouroista se voisi vaikuttaa homoilulta tai flirttailulta, riippuen siitä kumpi sukupuoli sitä tarjoaa..

Jne.

Tuota sääntöä on siis lähes mahdotonta soveltaa, tuntematta tarkkaan jokaista yksilöä, jonka kanssa on tekemisissä.

On kuitenkin muistettava näissä lahja-asioissa, että naiset ovat tunneolioita. Naiset elävät tunteita, paskantavat tunteita, ja jos tunne ja todellisuus ovat ristiriidassa, nainen uskoo tunnetta.

(tämä onkin aiheuttanut maailmassa kautta historian kosolti ongelmia)

Näin ollen, vaikka lahja olisi miten käytännöllinen, hyödyllinen, ja jopa naisen taakkaa ja arkielämää suuresti helpottava -- jos se epäonnistuu naisten tunteiden manipuloimisessa kiihotuksen tai 'romanttisuuden' suuntaan, se on naisen mielestä huono lahja, ja nainen sitten tahallaan pahoittaa mielensä.

Naiset haluavat, että heidän emootioitaan jatkuvasti manipuloidaan kiinnostavalla tavalla. Tähän PUA-tekniikat perustuvat, tästä johtuu, että naiset usein valittavat "tylsyyttä" tai sitä että "et vie mua koskaan mihinkään", tästä johtuu, että naiset katsovat niin paljon 'romanttisia' elokuvia ja muuta saastaa, ja tästä muuten myös johtuu sekin, että naiset nostavat niin hirmuisia riitoja mitättömistä asioista.

Eräskin nainen jopa suunnitteli tekevänsä tällä tavalla tulevaisuudessa ystävänsä aviomiehen kanssa - siis hänen omien sanojensa mukaan, hän aikoo nostattaa riitoja pikkuasioista koko ajan!

Tämä on naisille ilmeisesti aivan päivänselvää logiikkaa, mies ei voi kuin kummastella.

Miehille tunne ei ole elämää johtava tai määräävä asia, eikä mies tee päätöksiä pelkän emotionaalisen (kenties manipuloidun) tunnetilan perusteella, vaan hän ottaa aina järjen ja viisauden kuvioihin kykyjensä mukaan.

Mies kyllä tuntee kuten nainenkin, mutta mies ei tykkää siitä, että hänen tunteitaan jatkuvasti manipuloidaan, eikä mies kaipaa draamaa elämäänsä. Mies mieluummin havittelee harmoniaa tunteiden osalta, jotta ne häiritsisivät mahdollisimman vähän, ja pysyisivät miellyttävinä ja kohottavina.

Nainen taas on egonsa orja, ja ego nauttii voimakkaista värähtelyistä, eli tässä tapauksessa tunteista.. ja niin voitte olettaa tämän pyörremyrskyn jatkuvan, kunnes nainen lakkaa toimimasta egonsa oikkujen mukaan; eli toisin sanoen hän muuttuu sivistyneeksi ihmiseksi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

MikkoAP, miten hyvä sellainen artikkeli voi olla, johon johtava URL sisältää tämän pätkän:

Leading-scientist-Professor-Richard-Lynn-says-men-ARE-brainy-women..

Eihän miehet mitään naisia ole, prkle!

- Vortac

Sammalkieli kirjoitti...

Vortac, amen!

Homo kirjoitti...

Kannattaa lukea tuon Workplace sexism: Glass ceilings are supported by glass walls -jutun kommentit, niin näkee kuinka femakkoväitteet ammutaan alas ja revitään kappaleiksi.