perjantaina, helmikuuta 18, 2011

Isyystestaus pakolliseksi!

Australialainen miesjärjestö vaatii pakollisia isyystestejä sen jälkeen kun selvisi, että lähes 600 miestä on joutunut maksamaan elatusmaksuja, vaikka he eivät ole lapsen biologisia isiä. Vain 74 tapauksessa äiti on määrätty maksamaan elatusmaksut takaisin. Miehet tuskin saavat noitakaan rahoja takaisin, sillä äidit eivät käy useinkaan töissä. Noin 30 % isyyttään epäilevistä miehistä selviää testissä, että he eivät ole lapsen biologinen isä.

30 punnan isyystesti

Britannian suurin apteekki on tuomassa markkinoille 30 punnan isyystestin. Testin tekijöiden mukaan se tarjoaa "mielenrauhan", mutta monien kommentaattoreiden mukaan se tuhoaa tuhannet herkät ja monimutkaiset ihmissuhteet.

Professori Mark Bellisin mukaan 4 % lapsista isä ei olekaan biologinen isä. Köyhimmillä alueilla väärän isyyden osuus nousee 30 prosenttiin.

Isyyden testaaminen on outoa

Guardianin kolumnisti Zoe Williams sanoo, että DNA testit olivat ennen sairaalloisen mustasukkaisia miehiä tai eron partaalla olevia miehiä varten. Helppo saatavuus apteekeista tekee niistä hyväksyttävän joka miehen oikeuden.

Rakkaussuhteiden kulttuuri perustuu luottamukselle ja vaikka osalla luottamukseen ei ole aihetta, suurimmalla osalla on.

21 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Testin tekijöiden mukaan se tarjoaa "mielenrauhan", mutta monien kommentaattoreiden mukaan se tuhoaa tuhannet herkät ja monimutkaiset ihmissuhteet."

Eiköhän se ole pettäjä, joka ihmissuhteen tuhoaa, eikä testi.

Testejä vaan kehiin, ihan jo oikeudenmukaisuuden vuoksi.

Homo kirjoitti...

Tämä olisi ollut varmaan Katariina Suurenkin makuun:

Hevosen sperma pääsi ruokalistalle Uudessa-Seelannissa

...
- Siitä saa viikoksi yhtä paljon potkua kuin oriilla on, uuden cocktailin kehittänyt hevosten kasvattaja Lindsay Kerslake kertoo.

Hevosspermaa tarjoillaan shottina, ja kyytipojaksi saa energiajuoman. Kerslaken mukaan shotin maku muistuttaa pirtelöä.
...

Vortac kirjoitti...

Mitenköhän tuo hevosten spermantuotanto hoidetaan? Käsivoimin? Ettei taas olisi naisten perversion hyväksyttämisestä kyse.

Anyway, Jorma jo sanoikin nasevan sanan tuohon asiaan, jota itsekin aion kommentoida..mutta lisännen silti oman korteni kekoon.

Britannian suurin apteekki on tuomassa markkinoille 30 punnan isyystestin. Testin tekijöiden mukaan se tarjoaa "mielenrauhan", mutta monien kommentaattoreiden mukaan se tuhoaa tuhannet herkät ja monimutkaiset ihmissuhteet.

Sellainen ihmissuhde, jonka TOTUUS tuhoaa, ei ole herkkä eikä minkään arvoinen.

Miksi "monimutkaisuus" olisi jokin arvo sinänsä edes? Ai että jos ihmissuhde on MONIMUTKAINEN, on huono juttu, jos se tuhoutuu - mutta jos se on simppeli, sen tuhoutumisesta ei ole haittaa kenellekään?

Jos suhde pohjautuu valheelle, on kaikille osapuolille hyväksi, että sellainen suhde uudelleenarvioidaan alusta asti perusteellisesti.

Tässä koetetaan taas tunteisiinvetoavalla semantiikalla (ja täysin kana-aivoisella, järjettömällä "logiikalla") hätäisesti ylläpitää status quota, jossa naiset voivat tehdä mitä lystäävät, ja miehet maksavat lystin, kun heille vähän valehtelee.

Mikä tahansa testi, josta saa totuuden selville, on ansainnut olemassaolonsa. Raskaustesteistäkin voisi sanoa ihan samaa, että ne tuhoavat monimutkaiset ja herkät suhteet - entäs e-pilleri, montako suhdetta se on tuhonnut?

Mikään ei kuitenkaan tuhoa suhteita niinkuin feminismi ja sentyyppiset lait kuin 'affirmative action' ameriikoissa, ja nämä naisten haikailemat 'naiserityiset' naisrauha-, ja miesverolait.

Lopulta kuitenkin "herkät ja monimutkaiset" (mitä väliä herkkyydelläkään on (ja miten se mitataan?), jos suhde perustuu valheelle? Silloinhan herkkyyskin on perustunut valheelle, ja täten pelkkä illuusio) suhteet ovat kahden ihmisen välinen juttu - tai ainakin pitäisi olla. Nyt kun valtio on mahdollistanut sen, että naiset voivat käyttää miehiä häikäilemättä hyväkseen ilman mitään negatiivisia seurauksia, on entistä tärkeämpää tietää totuus siitä, KUKA ON ISÄ.

Miksi kukaan rehellinen ja ihmiskunnan, yhteisön, maan, kansan, perheen, naisten, miesten, lasten tai yleensäkään ihmisten hyvinvointia kannattava ihminen vastustaisi sitä, että kaikki saavat tietää, kuka on isä? Tietäväthän kaikki, kuka on äitikin - eikös se tasa-arvo olekaan enää hankkimisen arvoista?

Tässä tulee se vanha sanonta mieleen.. "Mommy's baby - daddy's maybe" .. tähän on aikakin jo tulla muutos, niin tasa-arvo edistyy ja voimme olla tyytyväisiä, kun oikeus ja totuus pääsevät ilmaantumaan tavallisen ihmisenkin elämään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mitä tuohon hevos-spermajuttuun tulee, niin eikös seksuaalisissa asioissa eläimiltäkin pidä kysyä consenttia - entäs jos hevonen ei olekaan sillä tuulella? Pumpataanko spermat vaan väkisin? Ainiin, UROSeläimeltä ei ikinä tarvitse kysyä mitään, niinkö?

Että siis miesviha ja misandria ulottuu jo eläimiinkin.. en ole kyllä yllättynyt, mutta vituttaahan se kyllä.

Eniten kuitenkin kyrpii näissä aiheissa tekopyhyys. Jos joku mies ehdottaisi naishevosten pillumehujen myymistä ruoka-annoksena, miten femakat ja yleensäkin naiset ja koko kansa reagoisi..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

uuden cocktailin kehittänyt hevosten kasvattaja Lindsay Kerslake kertoo.

Kehittänyt. Mitenhän tuo kehittäminen on tapahtunut? Oliko nainen muuten vain suitsimassa hevostaan ja yhtäkkiä päätti että hei, pumppaanpas siltä spermaa ja myyn sitä juomaksi? Mitä tuo "kehittäminen" oikein pitää sisällään?

Naiset ovat sairasta porukkaa, ei voi muuta sanoa. Spermaa juomaksi ja kuukautisveret huulipunaksi. Sitten sätitään miehiä, jotka pelkäävät tällaisia koulutettuja naisia. Huh.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

PRESSIKLUBI 18.2.2011

"PRESSIKLUBI 18.2.2011

Julian Assange, naiset ja oikeus. Vieraana Anne Moilanen Tulva-lehdestä. Kommentaattoreina Jouni Tervo ja Kaarina Hazard."

Jorma kirjoitti...

Tasa-arvovaalit.fi

Tasa-arvon vastustajien virallinen propagandasivusto.

Homo kirjoitti...

Uutista näköjään muokattu. Aiemmassa versiossa muistaakseni mainittiin, että nykyään todennäköisin syy alle 17-vuotiaalle "naiselle" olla tekemisissä lain kanssa oli syyllistyä pahoinpitelyyn ja eräs syy tähän lisääntyneeseen väkivaltaan oli juopottelun lisääntyminen ja ns. ladette-kulttuuri.

Itse uutinen:

Scourge of the girl gangs: Teenagers caught on CCTV as they attack shop's owner who had asked them to leave

Homo kirjoitti...

1 in 3 girl offenders are thugs: Violence is the most common first-time crime for under-17s

...
Teenage girls have turned their backs on more ‘passive’ crimes such as theft and handling stolen property and become increasingly aggressive, according to the researchers at Civitas think-tank.
...
Experts yesterday blamed the rise of the young female thug on family breakdown, a ladette culture and binge-drinking.
Nick Cowen, a crime researcher at Civitas, said: ‘The number of female offences seems relatively stable but those offences are increasingly more likely to be violent.
...
The statistics come just days after the case of a mother who was left blind in one eye when a teenage girl stamped on her face with a three-inch stiletto heel.
...
Researchers at Civitas analysed national statistics published by the Ministry of Justice. They found that in 2009, 34.4 per cent of female juvenile first-time offenders received sentences for violence against the person – displacing theft and handling stolen goods offences (26.4 per cent).
...
There has also been an increase in violence among males aged under 17 but it is not as pronounced. Twenty-nine per cent of first-time male delinquents were sentenced for violent attacks in 2009, followed by robbery (19.9 per cent).
Overall, the number of women sentenced in all courts in England and Wales for violent assaults has increased twice as fast as that for male thugs over the last decade.
...

Homo kirjoitti...

Tyypillistä naiskäytöstä:

Woman, 29, facing murder charge over 77-year-old boyfriend's death months after being attacked with his own walking stick

Wife employed by her dentist husband takes him to tribunal... but says she still loves him

Homo kirjoitti...

Muutosten tukijörjestelmässä on myös tarkoitus olla kannustamatta eroamaan ja aiheuttamaan näitä kaistapäisiä raivottaria tuottavia hajonneita perheitä:

'Life on benefits is no longer an option': Biggest welfare shake-up in 60 years will end system that rewards the workshy

Sen sijaan typerät femakkohysterian ajamat lait aiheuttavat tällaisia älyttömyyksiä:

YouTube prankster faces 20 years in jail for spoof sex song filmed in classroom

Anonyymi kirjoitti...

Itsekidutuksesta tykkäävien kannattaa kuunnella eli se on juuri niin yksisilmäinen ja hysteerinen, toisin sanoen huono kuin osaa arvata. Puheen määrästä päätellen ihmiskaupasta on 95% naiskauppaa ja prostituutiosta 99% orjuutta. Biuadet saattaa olla jopa tosissaan eikä suola poliittista propagandaa, ainakaan tyystin. Minkälainen ideologia tai tietoisuus tuottaa tuollaisen mielen? Ei ainakaan käytännöllinen, sellainen, joka haluaa hyökätä oikeiden pahisten kimppuun. Näistä mielipuolista kaikki miehet ovat pahiksia tai juuri ja juuri hyvän puolella tsemppaavia.

http://areena.yle.fi/video/1633303

"Mahdollinen tehtävä?: Nykyajan orjuutta

Orjuus on perinteisessä muodossaan järjestelmä, jossa ihminen on toisen ihmisen omaisuutta. Toisen maailmansodan jälkeen Yhdistyneet kansakunnat määritteli orjaksi kenet tahansa, jonka ei sallita vapaaehtoisesti poistua työstään. Orjuus on tuomittu muun muassa Kansainliiton sopimuksessa 1926 ja YK:n Ihmisoikeuksien julistuksessa 1948, sekä kaikissa muissa merkittävissä ihmisoikeussopimuksissa. Euroopassa se on kielletty muun muassa Euroopan ihmisoikeussopimuksessa. Miksi siis yhä edelleen miljoonat ihmiset pakotetaan prostituioiduiksi, mattotehtaille ja kaakaoviljelmille, kysyy ohjelmassaan Heidi Laaksonen. Haastateltavana on Suomen ihmiskaupparaportoija Eva Biaudet.

Anonyymi kirjoitti...

Samanainen propagandapläjäys tiedossa?

"Ensi- ja turvakotien liiton asiantuntijat ovat Mahdollisen tehtävän? vieraina lauantaina 19.2. kello 9.05 laittamassa stoppia perheväkivallalle. Toimittajana Heidi Laaksonen."

Homo kirjoitti...

Day of the lout

Unsophisticated, lazy, misogynist males may be the primary model for today's young American men. Ugh.

Kommentit ovat tosin kiinnostavampia.

Homo kirjoitti...

Vastenmielisiä huoria nuo naiset:

The Story of Feminism... as told by WOMEN

This is the TRUE story of feminism. And just so nobody can accuse us of being sexist, misogynistic pigs, we're only going to let WOMEN tell this story.

Warning: this video may cause more rioting than in all of Egypt. Prepare yourselves. Hold onto your balls.

Homo kirjoitti...

Uusi hoito kaljuuntumiseen tulossa?:

A drug to make your hair grow again - and that's the bald truth

Vortac kirjoitti...

Vastenmielisiä huoria nuo naiset:

The Story of Feminism... as told by WOMEN
..

Kyllä, niin ovat. Suurin osa, ja niinkuin näkyy, media ja mainstream on täynnä tuota misandriaa, miesvihaa, ja manipulaatiota tuhota pienikin mahdollinen piilevä hyvyys, joka jossakussa naiskatsojassa saattaa vielä säkenöidä.

En voinut katsoa videota edes ihan kokonaan, noiden harakoiden ja räpätätien miesviha nostatti liikaa suoranaista vitutusta.

Mutta tuollaiset videot ovat tarpeen, jotta suuri miesyleisö saadaan herätettyä näkemään, mitä naiset ovat, mitä mieltä he ovat miehistä ja tasa-arvosta, ja mitä feminismi on - tasa-arvoa se ei ole ikinä ajanut (toisin kuin esim. Horsmalahti näyttää kuvittelevan).

Voikohan edes kyseinen henkilö itse tuon videon katsomisen jälkeen enää pitää "feminismiä tarpeellisena" (muistaakseni näin hän kerran tokaisi), tai edes 'aikoinaan tarpeellisena', kuten liian moni vaikuttaa vieläkin kuvittelevan.

Feminismi ei ollut koskaan tarpeellinen, ja se on luonut vain pahuutta ja tuhoa ihmissuhteisiin ja tälle planeetalle yleensäkin. Feminismi ei ole koskaan luonut MITÄÄN hyvää. Huono puu ei voi tuottaa hyvää hedelmää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Teenage girls have turned their backs on more ‘passive’ crimes such as theft and handling stolen property and become increasingly aggressive, according to the researchers at Civitas think-tank.

Kun tätä tarkkaan lukee pari kertaa, voi huomata, että tuossahan itseasiassa myönnetään naisten pahuus. Siis, että jo ennenkuin naiset olivat niin väkivaltaisia kuin ne nyt ovat, naiset olivat pahoja, rikollisia, vastuussa teoistaan jne - rikosten MUOTO vain oli eri! Eli naiset olivat pahoja jo muinoin, mutta kanavoivat pahuutensa vain eri tavoin.

Tämä olisi jokaisen tärkeä huomata ja muistaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

-- Tuli kirjoitettua vähän pitkä viesti, niin tämän typerän blogger-rajoituksen, joka päättää, miten pitkiä kirjoituksia ihmiset saavat/haluavat kirjoittaa, kysymättä ihmisiltä tai antamatta ihmisten itse säätää asioita yksilökohtaisesti vuoksi, joudun halkaisemaan sen vähintään kahteen osaan --

Aluksi mietin, että mitä tekemistä tolla homon kaljulinkillä on tekemistä ihmissuhteiden ja tasa-arvon kanssa, mutta ymmärsin onneksi kuitenkin suhteellisen pienessä ajassa. (:

Minulla on oikeastaan kaksi kommentaatiota asiaan..

Scientists reckon they have stumbled across a quick-acting drug that reverses baldness – and the treatment could be available in only five years.

Öh, viidessä vuodessa ehtii tapahtua mitä tahansa. Maya-kalenterin mukaan hyvin suuriakin asioita, jo ihan tässä parin vuoden sisällä.

On aika naurettavaa naiivisti uskoa asioiden voivan vaan jatkua samalla tavalla ikuisesti, ilman että mikään voi muuttua, vaikka maapallo on oirehtinut jo vuosikausia yhä pahemmin. Emme me elä stabiililla planeetalla, stabiilissa järjestelmässä tai stabiilissa maailmassa, vaan jatkuvien muutosten ja murrosten kourissa, jotka ovat suuremman muutoksen oireita. Mikä tahansa voi muuttua aivan täysin viidessä vuodessa - on typerää tehdä ennustuksia sen perusteella, että kaikki pysyisi ennallaan noin pitkän ajan.

Toinen asia, jonka havaitsin, on naisten yritys pitää miehet kaljuina joko shaming languagella tai reverse-shaming languagella (tästä ei ole kovin paljon puhuttu, mutta se pitäisi myös ottaa esiin - naiset eivät nimittäin manipuloi pelkästään shaming languagella, vaan myös complimenting languagella, eli tekaistuilla kehuilla. Jos he huomaavat, että shaming language ei tepsi, he vaihtavat salamannopeasti kehuihin, ja viimeistään tämä sulattaa tai ainakin hieman sekoittaa useimmat miehet, sillä he eivät ole tottuneet siihen, että naiset kehuvat heitä koskaan mistään).

(jatkuu, jos asiat menevät nappiin)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

(Jatkuu edellisestä)

Siellä oli HETI joku turhanpäiväinen akka huutamassa, että "kaljut miehet ovat seksikkäitä" (jälleen tämä 'seksikäs'-sana, joka ei tarkoita mitään naisten suusta, ja joka voi tarkoittaa miesten suhteen mitä tahansa, koska sana alunperin ja oikeammin käytettynä voi tarkoittaa ainoastaan naista. Naiset ovat halun kohteina, eivät miehet. Naisen keho on se, joka tekee naisesta seksikkään tai ei-seksikkään - miehen keho on irrelevantti. Miehissä usein täysin mieheen ja ainakin hänen kehoonsa täysin liittymättömät asiat saavat naiset seksuaalisesti kiinnostumaan - eli jos tuota sanaa halutaan käyttää miehiin, niin "korkea status" on 'seksikästä' naisten mielestä - mutta tuollainen abstraktio menee niin kauaksi sanan luonnollisesta ymmärtämisestä, että ei ole millään tavoin mielekästä käyttää sitä miehistä puhuttaessa. Naiset kyllä tietävät tämän, joten he käyttävät sanaa manipulaatiotarkoituksissa, ja voivat lätkäistä "seksikäs" leiman ihan millaiseen mieheen tahansa, sekoittaakseen keskustelua ja 'vahvistaakseen pointtia' tai ollakseen oikeassa (vaikka ovat oikeasti väärässä) jne -- se ei tarkoita, että kyseiset naisyksilöt kuitenkaan ikinä kiihottuisivat niistä miehistä, joiden väittävät olevan 'seksikkäitä'. Toim. huom. Älä kuuntele, mitä nainen sanoo, vaan katso, mitä hän tekee. Nainen voi väittää nörttien olevan seksikkäitä, älykkäiden miesten olevan seksikkäitä, tai jopa mennä niinkin pitkälle, että väittää vaikkapa "luonnosta välittämisen" olevan seksikästä (tämä perustuu ihan tosielämän esimerkkiin, eräs julkkisakka jossain talkshowssa väitti tällaista, kun oli kyse sähköautoista ja juontaja sanoi, että ei se nyt kovin seksikästä ole miehelle ajella autoa, josta ei tule mitään miehekästä saundia tms. - nainen mietti hetken ja sanoi "Mutta ympäristöstä välittäminen on seksikästä, joten sähköauto on seksikäs miehelläkin!" - hän sanoi sen vain saadakseen argumentoitua jotain ollakseen 'oikeassa', vaikka itsekin tiesi olevansa väärässä. Hänen seksimodulinsa ei kuitenkaan hyrähdä käyntiin, kun hän näkee miehen köröttelevän sähköautolla, mutta varmasti mäjähtää täyteen virtaukseen, kun kuulee Porschen moottorin käynnistyvän jonkun turhan julkkismiehen käsissä).

Tämä ei ole mitään muuta kuin manipulaatiota, yritys saada miehet kontrolliin .. jos miehet ajattelevat yleisesti (vastoin parempaa tietoa ja kokemusta) kaljuuden olevan seksikästä (tosin biologiset asiathan eivät naisen seksimoduliin kovin paljon vaikuta, mutta kaljut miehet ovat usein vähemmän itsevarmoja jne., ainakin jos ovat kaljuuntuneet luonnollisen prosessin kautta), he eivät runsain mitoin hanki tällaista "lääkettä".

(jatkuu vielä kolmanteen osaan)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

(jatkoa edellisestä, ja viimeinen eli kolmas osa)

Naiset eivät tietenkään halua, että miehet voivat tasapuolistaa peliä millään tavalla, vaan heille on tärkeää, että miehestä näkee monista eri tuntomerkeistä hänen olevan joko korkean tai matalan statuksen mies. Kaljuus on yksi tällainen tuntomerkki. Jopa Neil Straussin (The Gamen kirjoittaja), toiselta nimeltään Style, naisystävä (tai onko se ny sitte vaimo nykysin, kuka tietää) sanoi katseltuaan videota 'entisestä' Neil Straussista, siis siitä versiosta, joka oli vain puoliksi kalju ja koetti vielä säilyttää hiuksiaan epätoivoisesti - että ei olisi koskaan voinut kiinnostua sennäköisestä Neilistä.

Tosin, tässäkin pätee kultainen sääntö; ei pidä liikaa kuunnella, mitä naiset sanovat jne.. mutta toisaalta tuossa tilanteessa sillä naisella ei ollut mitään helposti havaittavaa motiivia valehdella, joten kenties hän puhui ainakin osittain totta. Tosin voihan olla, että tositilanteessa nainen olisi antautunut senkin näköiselle Neilille, jos 'olemus' olisi ollut erilainen (eli itsevarma ja 'teräksinen', sen ujon ja saamattoman nössykkäolemuksen sijasta), eli siinä mielessä tuokin akka todennäköisesti kommentoi enimmäkseen "olemusta", eikä niinkään pelkästään ulkonäköä.

Kun näette tai kuulette naisten kommentoivan miesten ulkonäköjä (esim. toisilleen, niin ettei miesten manipulaatiosta ole kyse), ottakaa tämä huomioon. Naiset kommentoivat yleensä ETUPÄÄSSÄ ihan muita asioita kuin ulkonäköä - onko tuo ihailun kohde kenties itsevarma öykkäri? Onko hänellä korkea status jossain naisille olennaisessa miestenvälisessä hierarkiassa? Onko hän julkkis? Jne..

Vasta sitten, kun olette käyneet jokaisen "olemukseeen" tai "statukseen" liittyvän mahdollisuuden läpi, ja jokaiseen on tullut kieltävä vastaus, voitte olettaa, että naiset TODELLA puhuvat miehen ulkonäöstä ja ihailevat sitä.

Ottakaapa samalla huomioon, että Bill Gatesilla on erittäin suuri teinityttöjen(kin) fanilauma. Siis jo teinit unelmoivat Bill Gatesista ja pitävät hänen kuvaansa lompakoissaan, kännyköissään ja lokerikoissaan.

Syynä tuskin on hänen ulkonäkönsä.

- Vortac