lauantaina, helmikuuta 19, 2011

Naiskiintiöt kaivosalallle?

Ruotsin kaivosalalla huutava pula työntekijöistä [Naiskiintiöt!]

Isät epäilevät: Äitejä suositaan sosiaalivirastossa [kansasta 97 % on asiasta samaa mieltä]

He ovat pääsyy talousromahdukseen 2008: “Naiset”

Hullun nauru. [katso videota kohdasta 35 min alkaen. Osaako joku siirtää tuon kohdan Youtubeen?]

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaarina Hazard -periaate: ihmisryhmistä saa yleistävästi demonisoida, kunhan "summataan tutkimusta".

Näin K. Hazardin totesi, kun Stiller kysyi Pyöreä pöytä -radio-ohjelmassa, saako esimerkiksi sanoa, että suomalainen mies on väkivaltainen.

Hazard-periaatteen mukaan siis saa kutsua virolaisia naisia huoriksi, kunhan on tehty tutkimus, joka ... joka mitä? On todistanut, että virolaisten naisten joukossa huoruus on hiukan yleisempää kuin joidenkin toisten joukossa?

Oikeasti Kaarina ei kai ole tuota mieltä. Eikö hän sitten osaa tyypillisen feministin tapaan ajatella?

Niin varmaan. Sen lisäksi hän kai alitajuisesti puolustelee aikaisempia seksistisiä möläytyksiään.

Tiesittekö muuten, että Hazardin suvussa ...

Anonyymi kirjoitti...

Miksi tasa-arvovaltuutettu on puuttunut huoltajuuskysymyksiin?

Kyse on varmasti julkisuuden paineesta. Näin se avoin yhteiskunta toimii. Feminismin linnakkeet murenevat siinä kuin vaikka MTK:n tai taistolaisten. Älyttömyys ja epäoikeudenmukaisuus ei elä ikuisesti demokratiassa.

Jos hommaa miettii lyhyellä tähtäimellä strategisesti, miesten asialle antautuminen on miesliikkeen tappio: kun viralliset naisasiatahot tekeytyvä tasa-arvon kannattajiksi, miten perustella naisasian hegemonia? Pirkko vastaa tästä lähin syytteisiin naisten suomisesta; "puututtiinhan me juuri huoltajuuskysymyksiin".

Hitto, tätä menoa Tasa-arvoasiain neuvottelukuntaan tulee miesedustaja.

Henry Laasanen kirjoitti...

Johanna Tukiaisen ja BB-Hennan Petri Nygård -räppi

http://www.youtube.com/watch?v=CyixzrN1diE

Homo kirjoitti...

Nuo Ylen areenalla olevat jutut voi muuten imuroida Linuxissa ohjelmalla nimeltä yle-dl. En viitsi laittaa itse Youtubeen mm. sen vuoksi, että käsittääkseni Ylellä on tapana pitää sellaisia tekijänoikeusloukkauksina ja poistattaa ne sieltä.

Homo kirjoitti...

Onko tuo Tuksu vähän laihtunut?

Homo kirjoitti...

Kohublondi Johanna Tukiainen paljastaa, että hänet "restauroidaan" kokonaan ennen häitä. Kadonneet ja ohareita tekevät morsiusneidot ovat aiheuttaneet hänelle päänvaivaa

Johanna Tukiainen kavitaatiohoidossa

izmir çetesi kirjoitti...

thank you

Vortac kirjoitti...

Huh, tuo 'hullun nauru' kieltämättä pisti hätkähtämään. Siinä määrin omituisessa kohdassa se on, siinä määrin "ikuisesti vihaisen" näköinen toi akka on, ja siinä määrin pitkään se tuota lausahdustansa hohotti.

Onko tuo nyt osoitus naisten huumorintajusta, laajemmasta ymmärryksestä ja tiedoista, vai älykkyydestä?

Mikä tuosta hänen lausahduksestaan teki nauramisen arvoisen - siis hauskan?

Kuten olen joskus maininnut, naisten huumori on tosiaan outoa, he voivat nauraa mitä epähauskimmille asioille. Jonkun mainio esimerkki vuosien takaahan oli se, että nainen kertoo jollekin ihmisjoukolle tarinan siitä, kuinka kävi kaupassa, ja sitten jatkaa "Ja arvatkaas mitä? Unohdin ostaa maitoa! Hihihi" ..

Tämä "hullun nauru"-kohtaus kieltämättä on samaa sarjaa.

Mille tuo akka siis nauraa? Sille, että hän tietää jotain, mitä ei suostu paljastamaan? Sille, että feministeillä (ja naisilla) on samanaikaisesti sekä hitosti valtaa, että uhriasema? Sille, että heidän kiero ja saatanallinen suunnitelmansa on toiminut niin hyvin ja edistyy koko ajan?

Sille, että vääryys tapahtuu, ja syytöntä miestä saadaan taas suomia (hyvä nimi tälle maalle, muuten, tuo "Suomi", sillä täällähän miehiä suomitaan tämän tästä)?

Jotain erittäin kummallista ja todellakin hullun oloista tuossa naurussa on, ja se on erittäin "creepy", naisten suosimaa sanastoa käyttääkseni.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Maailman vahvin ja treenatuin nainen kädenväännössä jotain ihan tavan random-heppuja vastaan.

Women are equal to - well, something

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Mahdollinen tehtävä?: Nykyajan orjuutta"

http://areena.yle.fi/video/1633303

Lopussa toimittaja ja prostituutioasiantuntija Eva Biaudet tohkeissaan keskustelevat siitä, mitä kauheuksia tapahtuisi jos Suomessa prostituutio muuttuisi lailliseksi. (Suomessa prostituutio on, muuten, laillista, Eva.)

Samaa henkeä siis kuin feministien väittäessä, että "me olemme perheväkivalta-asiantuntijoita", vaikka ei tiedetä mitään. Sitten ollaan hämmästyneitä, kun kuullaan, että tutkimuksen mukaan naiset ovat yhtä väkivaltaisia kuin miehet. "Hei, ei me tosta voitu tietää, kun naistutkimuksessa ei kerrottu".

Samaan aikaan asioihin hiukankin perehtyneet tietävät noin 845 tutkimuksesta, jossa naisten yhtä suuresta tai suuremmasta väkivaltaisuudesta on kerrottu.

Tulvassa Moilanen on hämmästynyt kuin munille ammuttu: "Yllättävää on, että tutkimuksen mukaan naiset ja miehet, noin joka kuudes suomalainen, joutuvat nykyisessä suhteessaan parisuhdeväkivallan uhriksi yhtä usein."

Maailmankuva pitää tietty pelastaa. Osoittautuukin, että syy on miesten, joiden väkivalta on sitä paitsi ihan helvetin raakaa verrattuna naisten lempeään väkivaltaan.

Laittaisin tähän kuvan, jossa suuri kenkä uhkaisi potkaista natsiunovormuun pukeutuneen Moilasen persettä, mutta se ei taida onnistua. Ampumisen ehdottaminen tarkoittaisi vaipumista Moilasen ja feministien tasolle, joten sitä en tee.

Vortac kirjoitti...

Anonyymi, voisitko valita nimimerkin? Joltain teistä anonyymeistä tulee erittäin hyviä kommentteja, ja joltain teistä taas tulee erittäin surkeita adhominem-shaminglanguage-roskakommentteja.

Jos edes toinen teistä valitsisi nimimerkin, olisi dialogi helpompaa. Nimimerkin valitseminen ei mitenkään helpota 'henkilönne' tietojen selvittämistä - voitte keksiä sen omasta päästänne tai vaikka kaukaa galaksien takaa, ei kukaan voi sen takia tietää, missä te asutte tai mikä on puhelinnumeronne.

Isät epäilevät: Äitejä suositaan sosiaalivirastossa..

Tämän voisi kyllä laajentaa; naisia suositaan kaikissa virastoissa, miehiä syrjitään kaikissa virastoissa.

Miesten epäilemättä sosiaalivirastossakin vain odotetaan ja oletetaan menevän töihin tai häpeävän, kun ei ole hankkinut töitä - naisille en millään usko asetettavan tätä odotusta. Oliskohan tästä edes mitään tutkimuksia olemassakaan?

Nuo Ylen areenalla olevat jutut voi muuten imuroida Linuxissa ohjelmalla nimeltä yle-dl. En viitsi laittaa itse Youtubeen mm. sen vuoksi, että käsittääkseni Ylellä on tapana pitää sellaisia tekijänoikeusloukkauksina ja poistattaa ne sieltä.

Onhan nuita muitakin mestoja, kuten vaikkapa vimeo tai blip.tv.

Itse en jaksa vaivautua, eikä mulla ole linuxiakaan käytettävissä.. mutta olisihan tuo kyllä tehtävissä. Hyöty on vaan vähän kyseenalainen vaivaan nähden.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Laittaisin tähän kuvan, jossa suuri kenkä uhkaisi potkaista natsiunovormuun pukeutuneen Moilasen persettä, mutta se ei taida onnistua. Ampumisen ehdottaminen tarkoittaisi vaipumista Moilasen ja feministien tasolle, joten sitä en tee.

Moraalin pitäisi olla moraalia riippumatta vertauskohteiden teoista.

Anyway, mitenkäs olisi kuva, jossa moilanen natsiunivormussaan kuohitsee miehiä tai ampuu heitä munille, ja otsikossa lukee "Nykyajan tasa-arvoa" tai jotain.. on kai parempi näyttää heitä pahanteossa kuin näyttää heitä saamassa rankaisua, sillä sehän olisi realistisempaa. Heillä on vapaat kädet syrjiä ja suorastaan murhata miehiä, mutta ei mitään velvollisuuksia tai vastuuta teoistaan, eikä myöskään sanktioita ole odotettavissa noille kilipää-femakoille.

Heidän tekojensa, asenteidensa, vääryyksiensä, epäloogisuutensa, miesvihansa, hulluutensa ja kana-aivoisuutensa PALJASTAMINEN olisi tärkeämpää kuin heidän mollaamisensa.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Hazard-periaatteen mukaan siis saa kutsua virolaisia naisia huoriksi, kunhan on tehty tutkimus, joka ... joka mitä? On todistanut, että virolaisten naisten joukossa huoruus on hiukan yleisempää kuin joidenkin toisten joukossa?"

Hulluko se on? Oli yleisempää tai ei, niin virolaisnaisten ylivoimainen enemmistö ei ole ammatikseen seksipalvelujen myyjiä. Niinpä tuollainen yleistys on perusteeton ja loukkaava. Ja jopa Hazardinkin täytyy tajuta, että jos joku suomalainen mieskirjailija menisi tv-lähetyksessä kutsumaan virolaisnaisia huoriksi, niin ei siitä ko. kirjailijalle kehuja seuraisi. Ongelmia kylläkin, ja ihan syystä.

Jorma kirjoitti...

"Miksi tasa-arvovaltuutettu on puuttunut huoltajuuskysymyksiin?"

Vähäistä tämä puuttuminen on toistaiseksi ollut. Koko esitys selvityksen tekemisestä haiskahtaa pahasti epätoivoiselta yritykseltä putsata sosiaaliviranomaisten (aiheesta) ryvettynyttä mainetta ja selitellä syrjintää pois tekosyillä. Näinhän tehtiin jo tuomioistuinten kohdalla: vaikka isät ovat täysin alatavastaajia tuomiistuinkäsittelyissä, niin silti selvityksen mukaan heitä kohdeltiin muka oletettua paremmin. Mitään syrjintää ei tietenkään havaittu missään.

"Kyse on varmasti julkisuuden paineesta."

Nimenomaan. Sitä tarvitaan lisää.

"Pirkko vastaa tästä lähin syytteisiin naisten suomisesta; "puututtiinhan me juuri huoltajuuskysymyksiin"."

Näin tulee epäilemättä käymään. Vaikka todellisuudessa mitään ei siis korjata, eikä mitään muuteta, kunhan vain selitellään parhain päin. Syrjintä jatkuu entisellään, tai korkeintaan hieman piilotellummin.

"Hitto, tätä menoa Tasa-arvoasiain neuvottelukuntaan tulee miesedustaja."

Toivoa sopii ja syytä olisi. Riski on tosin suuri, että homman valitaan joko jonkin sortin profeministi tai vähintäänkin feministejä myötäilevä yes-mies.

Jorma kirjoitti...

"Samaa henkeä siis kuin feministien väittäessä, että "me olemme perheväkivalta-asiantuntijoita", vaikka ei tiedetä mitään."

Uskomattominta on, että tämä pelleily menee tidotusvälineissä lävitse. Eikö siellä ole yhtään kriittisyyteen kykeneviä, omilla aivoillaan ajattelevia toimittajia?