sunnuntaina, helmikuuta 20, 2011

Risto Aution mieskäsitys

THE WICKER MAN

Feminism explained

Naisetkin suuttuivat naiskiintiöistä – ”En hyväksy”

Risto Aution mieskäsitys: (Tanen jäsen): Miesten tasa-arvosta vaaliteema
Tasa-arvokeskusteluja seuranneet kansalaiset ovat varmasti panneet merkille, että miesliike on nousussa. Onko se huolestuttavaa, alkavatko sikaniskat vihdoinkin tajuta, että heitä ja heidän valtaansa uhataan ja nousevat vastakapinaan?

Ei ole syytä huoleenen. Ne miehet, joiden tasa-arvonäkemyksiä eniten tässä maailmassa arvostellaan, loistavat poissaoloillaan niistä tilaisuuksista, joissa pohditaan yhdenvertaista ihmistä. Pelkästään tasa-arvo-sana saa suurimman osan suomalaisista miehistä kyykistymään. He ovat valmiita ottamaan muutaman iskun vastaan, mutta enemmän valmiina hyökkäämään ja julistamaan naisen paikkaa takaisin nyrkin ja hellan väliin.
Women in management: Calculated risk

Is Science Saturated with Sexism?

17 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Pelkästään tasa-arvo-sana saa suurimman osan suomalaisista miehistä kyykistymään. He ovat valmiita ottamaan muutaman iskun vastaan, mutta enemmän valmiina hyökkäämään ja julistamaan naisen paikkaa takaisin nyrkin ja hellan väliin."

Missä ihmeen rinnakkaistodellisuudessa tämä jätkä oikein elää? Tainnut mennä näytelmät ja todellisuus pahemman kerran sekaisin. Eipä ole ihme, että TANE:n toiminta on niin syvältä on kuin mitä on, kun siellä ovat huseeranneet tämän tason osaajat. Onneksi on edes jättämässä politiikan.

Anonyymi kirjoitti...

En edes tajua tuota Aution kommenttia. Mitä hän koittaa sanoa?

Henry Laasanen kirjoitti...

Tuo Aution teksti on tosiaan (kaiken muun "hyvän" lisäksi) huonosti kirjoitettu.

Anonyymi kirjoitti...

Aution teksti kuvastaa kirjoittamisen vaikeutta silloin, kun lukemattomat julkilausumattomat paineet estävät sanomasta suoraan. "Uskallanko kirjoittaa näin, vai suuttuvatko NE".

"Tasa-arvovaltuutettu ottaa yliopistot tarkkailuun"

Hienoa, että vihdoin puututaan siihen, että vain vähän yli kolmannes yliopistosta valmistuneista on miehiä ... hetkinen, eiku tarkoitus onkin tutkia naisten syrjimistä. Pahus. No, täytyyhän sen sitten olla suurempi ongelma, kun kerran tasa-arvovaltuutettu ....

http://www.ts.fi/online/kotimaa/198580.html

(Kuva kai selittää, miksi kukaan ei uskalla pistää toppia naisasiavaltuutetuksi ryhtyneelle "tasa-arvovaltuutetulle". Katse on niin pelottava, että vain naimisiin joutuneet miehet sen tunnistavat.)

Jorma kirjoitti...

"Naisen 82 sentin eurosta keskustellaan - edelleen. Tilanne ei ole muuttunut. On käsittämätöntä, että Suomessa on vieläkin työmaita, missä nainen saa vähemmän palkkaa samasta työstä kuin mies."

Käsittämätöntä on lähinnä se, että Suomesta löytyy ihmisiä, jotka viitsivät tätä vanhaa valhetta jankuttaa vuodesta toiseen.

Voisitko Risto ystävällisesti nimetä sen työmaan, missä nainen saa samasta työstä vähemmän palkkaa kuin mies? Löytyykö ainuttakaan?

Etävanhemmuudesta Autiolla sentään on edes jotakin tolkullista kirjoitettavaa.

Homo kirjoitti...

Jännä, että nuo naispuoliset tasa-arvolla ratsastajat, ovat niin kovin usein hiusmuodiltaan miehiä jäljitteleviä.

Homo kirjoitti...

Suuseksin kurkkusyöpäriski lähes tupakan luokkaa

QuoVadis kirjoitti...

Satuin katsomaan tuon surullisen pressiklubin. Jostain syystä päähäni jäi takomaan Moilasen Mick Jaggerin ja Jack Nicholsonin mollaus siitä, että miehet eivät suostu käyttämään kondomia. Heillä ei kuulemma ole mitään oikeutta asettaa itseään tuollaiseen 'ylimaalliseen' asemaan ja kieltäytyä kondomista. Päivää myöhemmin aivoni olivat työstäneet kuulemaansa sen verran, että vastaus loksahti kohdalleen. (ehkä olen hieman hidas)

Moilasen haukku ei suinkaan kohdistunut kondomin käyttömättömyyden rikollisuuden (joka oli keskustelun aihe) vaan miehen päätösvaltaan seksissä. Kuinka ovelasti Moilanen käänsikään saatanalliseksi sovinismiksi kieltäytymisen kondomin käytöstä, vaikka KUKAAN ei pakota niitä lukemattomia naisia olemaan missään tekemisissä Jackin ja Mickin kanssa. Naiset vapaaehtoisesti, laumoittain kerjäävät päästä sänkyyn näiden adoniksien kanssa. Miehillä on TÄYSI oikeus kertoa etukäteen seksin ehdoista. Jos ne eivät kelpaa mutta silti halutaan sänkyyn, vika ei ole miehessä.

Pertti Ruha kirjoitti...

Autio nimitteli oman sukupuolensa edustajia sikaniskoiksi.

Se yksistään kertoo miten ala-arvoinen profemari hän on. Näille ei pidä antaa milliäkään periksi.

Myös keskustelu on turhaa noin asennoituvan miehen kanssa. Puuttui enää järjetön poliittisesti korrekti muslimiesten ihannointi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, jos tarvitset rahoitusta tutkimukseesi, kohta olisi tällainen tarjolla: http://vertaisrahasto.fi/

Vortac kirjoitti...

Tuo "Feminism Explained" on melko mainio, vaikka yleensä vierastankin noita puhesynteesillä ja 3D-hahmoilla tehtyjä pätkiä - mieluummin lukisin senkin dialogin tekstinä.

Puhesynteesi ei osaa eläytyä sanomaansa, eivätkä ne 3D-hahmot pysty ilmehtimään kunnolla. Näistä syistä tuollainen valmisohjelmalla videoksi jonkin tekstin työstäminen on oikeastaan huonompi vaihtoehto kuin tekstin julkaiseminen sellaisenaan - lopputulos on niin mekaanista ja robottimaisen epäaitoa.

Tekstiin
kun voisi itse eläytyä paremmin kuin nuo synteettiset hahmot osaavat.

Mutta on se silti mainio dialogi, ja ehkä joitakuita auttaa tuo male/female-äänisynteesi ja 3D-visualisaatio.

Silti, noita kun katsoo tarpeeksi monta putkeen, tulee tosiaan aitoa ihmistä ikävä.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Uhri vai ikäistään paremmin seksuaalisella vallallaan tienannut, vaikkei ilmeisesti edes antanut pillua?:

Berlusconin epäilty teiniprostituoitu sai satojentuhansien luksuslahjat

Härregyyd, kuolemaakin pahempi kohtalo:

Televisiokanava CBS:n ulkomaankirjeenvaihtajan Lara Loganin uutisoitiin viime viikolla kohdanneen Kairon mielenosoitusten aikana "julmaa seksuaalista väkivaltaa".

Sunday Times -lehden tietojen mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut raiskaus, kuten jotkut tiedotusvälineet esimerkiksi Suomessa virheellisesti uutisoivat.
...
Sunday Times -lehden mukaan Logan riisuttiin ja häntä nipisteltiin intiimialueilta. Lisäksi häntä lyötiin muun muassa lippujen kannatteluun käytetyillä "tangoilla".
...

Jorma kirjoitti...

Tasa-arvo ei toteudu steriloinneissa

"Suomessa ollaan kuitenkin kaukana tasa-arvosta, koska steriloitavana käy enemmän naisia kuin miehiä.

- Esimerkiksi Tanskassa puolet steriloinneista tehdään miehille ja Hollannissa jopa valtaosa."

Onko tämä joku tasa-arvo-ongelma? Millä ihmeen perusteella? Entäs Hollannin "tasa-arvo-ongelma" sitten?

Eiköhän se ole jokaisen pariskunnan ja ennen kaikkea jokaisen ihmisen oma asia ja oma päätös, haluaako steriloinnin vai ei? Jos naiset haluavat tällaisia operaatioita useammin kuin miehet, niin mitä sitten?


Eikö "tasa-arvoon" päästäisi naisten sterilisointeja vähentämällä? Nehän ovat vähentyneet paljon viime vuosina. Ai niin, tämä "uutinen" on terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (vaikkei laitoksella ole mitään tekemistä terveyden, eikä hyvinvoinnin kanssa) propagandaa. THL, joka on lääketeollisuuden, elintarviketeollisuuden, lääkäreiden ja terveydenhoitoalan kuuliainen juoksupoika, haluaa tietenkin lisätä helppojen ja nopeiden leikkausten määrää, keinolla millä hyvänsä.

"Suomessa vielä katsotaan, että lisääntymis- ja seksuaaliterveys on naisten hommaa ja palvelut on suunnattu pääasiassa naisille, tutkimusprofessori Mika Gissler Terveyden ja hyvinvoinninlaitokselta sanoo."

Lapsien katsotaan olevan naisten oikeus ja äitien omaisuutta. On siis vain kohtuullista, että heillä on asiaan liittyvää vastuutakin, edes vähäisessä määrin.

Jos mies ei ole jo lapsia hankkinut ja sataprosentytisen varma siitä, ettei hän lapsia koskaan aio lisää hankkia, ei miehen kannata tällaiseen leikkaukseen lähteä. Se nimittäin laskee miehen markkina-arvoa tuntuvasti. Leikkaukseen ei kannata mennä, jos on edes teoreettiinen mahdollisuus, että sitä tulisi joskus tulevaisuudessa katumaan.

Jorma kirjoitti...

Demari: Yliluutnantti nimitti Halosta kommunistinaiseksi

Joku kapiainen on näemmä mennyt erehdyksessä ajattelemaan ääneen. Halonen kyllä ansaitsee kritiikkinsä, mutta toiseen tyyliin, toisessa paikassa ja kunnon perustein. Niitä ei ole edes vaikea löytää.

Jorma kirjoitti...

Nyt puhuu Nykäsen ystävä:
"Mervi valehtelee"


"Mervi teki 3.6.2007 tapahtuneeksi väittämästään välikohtauksesta rikosilmoituksen vasta viime elokuussa, koska pelkäsi kostoa ja väkivaltaa avioliitossaan."

Just. Nyt pelkoa ei sitten ole. Haiskahtaa todella vahvasti kiusanteolle, vaikkakaan Nykäsen kohdalla mikään ei enää yllättäisi. Mikäs on rikosilmoituksia tehdessä, kun mitään hävittävää ei ole.

Jorma kirjoitti...

Missi-Anni on "äidin pikku seksipommi"

"Alusvaatekuvauksissa kukkaan puhjennut Anni ei halua peitellä muotojaan, vaan kantaa kurvinsa ylpeydellä ja pää pystyssä.

– Minusta se on imartelevaa, että minut leimataan lehdistössä jopa liian seksikkääksi. Minusta se on vain hienojuttu, sillä naisten pitää olla seksikkäitä eikä seksikkyyttä pidä hävetä, Anni sanoo.

Abu Dhabissa asuva Anni on omien sanojensa mukaan puhjennut kukkaan sinä aikana, kun on asunut Lähi-idässä. Arabikulttuurissa naiset saavat olla naisia ja ennen poikamaisesti pukeutunut 178-senttinen kaunotar ei nykyisin liiku mihinkään kotoaan ilman korkokenkiä.

– Haluan korostaa naisellisuuttani, enkä peitellä sitä."

Kukas estää olemasta naisellinen, seksikäs ja korkokengissä Suomessa? Eivät ainakaan suomalaiset miehet.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se muija oikein vetää?

Abu Dhabissa naiset pukeutuvat kotona oman perheen keskuudessa miten muodikkaasti lystäävät, mutta kodin ulkopuolella 12-13 iästä alkaen päästä nilkkoihin ulottuvaan mustaan kaapuun ja huiviin. 15-40 vuotiaat naiset hunnuttavat siellä julkisella paikalla naamansakin peittoon. Vasta vanhemmat rouvat ottavat sen verran rennosti, että kasvot näkyy, ilmeisesti ei ole enää mitään menetettävää...