maanantaina, maaliskuuta 14, 2011

Tuskin tasoittuvat koskaan

Sukupuolten palkkaerot tuskin tasoittuvat koskaan
Tasa-arvovaltuutettu myöntää, että keskustelu palkkaeroista on välillä turhauttavaa seurattavaa.

- Tuudittautuminen yleiseen hyvään oloon ärsyttää, sillä todellisuus on täynnä raastavaa syrjintää.
Politiikkaradio: Miten käy naisten ensi vaaleissa?

”Miesten on syytä vähän pelätä”

Why Do MRAs Hate Feminists So Much?

24 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"todellisuus on täynnä raastavaa syrjintää."

Mikä todellisuus? Rinnakkaistodellisuusko? Uskomatonta, että toimittajat anatavat näiden femakoiden väittää ihan mitä mieleen juolahtaa. Kuitenkaan ainuttakaan esimerkkiä tästä syrjinnästä ei ole esittää.

Jorma kirjoitti...

NAISTENPÄIVÄN JÄLKIPYYKKI: koiria ja missejä

LSHM kirjoitti...

Mikähän siinä on, että tasa-arvovaltuutettu ei millään saa aikaan konkreettista listaa niistä ammateista, joissa mies tienaa enemmän kuin yhtä koulutettu ja kokenut nainen samoilla työtunneilla?

Luulis olevan pikkujuttu tasa-arvovaltuuteun kaltaiselle huippuyksilölle!

Jorma kirjoitti...

Jos todellisuus on täynnä raastavaa syrjintää, ei luulisi olevan temppu eikä mikään nostaa esille edes pari esimerkkiä tästä raastavasta syrjinnästä. Luonnollisesti syrjinnän täytyy olla todettu ja todistettu juttu.

Hallitusohjelma 2011

Esityksiä kehiin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.radiorock.fi/podcast

Panu piinapenkissä. Tähän näköjään tulevat kaikki tarttumaan eli tämä seksinpuute asia vie ison huomion monista paljon tärkeämmistä asioista. Kannattaisi nyt pitää sekin mielessä, että jos miehet voivat yleisesti paremmin eivätkä syrjäydy niin heidän mahdollisuutensa saada seksiä ja kumppani myös kasvaa.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Suomenmaa: "Vuoden 1907 valtiopäiville valittiin peräti 19 naiskansanedustajaa. Samaa intoa toivottiin Eetunaukion keskusteluissa löytyvän tämän päivän naisilta."

Heh, kyllä on visio, kun tavoitellaan peräti 20 naiskansanedustajaa eduskuntaan.

"Miesten ääni kanavoituu useimmiten oman sukupuolen edustajalle, mutta naiset äänestävät joko naista tai miestä, poliittisen valmistelun ja tutkimustoiminnan päällikkö, yhteiskuntatieteiden tohtori Karina Jutila sanoo."

Niin kai, vaikka asiansa saa kyllä esittää selkokielelläkin.

Se ainakin on tosiasia, että naisehdokas saa keskimäärin enemmän ääniä kuin miesehdokas. Naisehdokkaita oli viime vaaleissa muistaakseni 40% ja ääniä he saivat 42 tai 43%. Mielestäni enemmän ääniä saavan sukupuolen ehdokas ei voi uskottavasti pukeutua uhriviittaan.

Mutta ei, valtio suosii törkeästi 40% ehdokkaista rahoittamalla TANE:n (naisasiainneuvottelukunnan) miesvastaista toimintaa.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2469897/miehet-aanestavat-miehia-enta-naiset

Tasa-arvoon on tietysti turha vedota, niin kauan kun naisehdokas edustaa paljon suuremmalla todennäköisyydellä kuin miesehdokas naisasiaa eli parempiosaisen sukupuolen etujen lisäämistä.

Homo kirjoitti...

Kuinkakohan moni näistä naisia?:

Työtapaturmien määrä kasvaa - viime vuonna kuoli 29 työntekijää

Panu Horsmalahti kirjoitti...

"Niin kai, vaikka asiansa saa kyllä esittää selkokielelläkin."

Miesäänestäjät ja naisäänestäjät syrjivät kumpikin 10% oman sukupuolensa eduksi. Miesehdokkaita on 60%, eli miehet äänestäisivät 60% kerroista miehiä, jos he äänestäisivät tasa-arvoisesti. Miehet kuitenkin syrjivät 10 prosenttiyksikköä, eli valitsevat miehen 70% todennäköisyydellä vaalikopilla.

Naisehdokkaita on noin 40%, mutta naisäänestäjä valitsee naisen 50% todennäköisyydellä, eli he syrjivät 10 prosenttiyksikköä.

Taas feministit ovat tehneet ongelman ymmärtämättä tilastotiedettä.

Jos ehdokkaiden sukupuolijakauma on epätasa-arvoinen, on ihan tasa-arvoista että edustajienkin sukupuolijakauma on epätasa-arvoinen.

Jorma kirjoitti...

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta luovuttaa hallitusohjelmatavoitteensa vuosille 2011-2015 eduskunnassa tiistaina 1.3.2011

TANE:n hallitusohjelmatavoitteisiin kannattaa tutustua.

Anonyymi kirjoitti...

"TANE:n hallitusohjelmatavoitteisiin kannattaa tutustua."

Jospa aloitetaan niiden kiintiöiden toteuttaminen tuosta TANEsta. Olihan siellä tämä sukupuolittunut väkivalta myöskin.

Kuulosti taas niin ihanan tasa-arvoiselta miesten kannalta tämä ohjelma.

Inex

Jorma kirjoitti...

"Olihan siellä tämä sukupuolittunut väkivalta myöskin."

Tämä väkivaltakohta on ehkä kaikkein irvokkain osa esityslistaa. Sekä TANE:n, että ministeri Wallinin taholta oli nimittäin aiemmin luvattu, että väkivaltakysymystä arvioitaisiin jatkossa uudelleen (eli siis miesnäkökulma otettaisiin huomioon myös), jos tutkimustulokset osoittaisivat, että uudelleenarviointiin on aihetta.

No, Heunin tutkimus, joka julkaistiin viime marraskuussa, osoitti, että parisuhdeväkivallasta kärsivät miehet ihan siinä missä naisetkin. Ministeri Wallin kiitrehti kuitenkin heti tuoreltaan ilmoittamaan, ettei uudelleenarviointiin olekaan tarvetta, ja nyt TANE on tehnyt ihan saman tempun. Lupaukset petettiin siis saman tien.

Anonyymi kirjoitti...

80 centtiä ja sukupuolittunut väkivalta. Siinä on kaksi feministien mantraa mitä he toistelevat vuodesta toiseen.

No, jos ne on todistettu valheeksi niin silloinhan näiden toistelijat ovat valehtelijoita ja heidän uskottavuutensa on pyöreä nolla.

Tajuaako tämä porukka edes hävetä ikinä, tuskin sillä jotain todella outoa tuossa sakissa on mikä ei oikein aukene muille kuin feministeille, siis vihaavatko nämä ihmiset tasa-arvoa ja miehiä niin kovasti, että tekevät kaikkensa jotta se ei toteutuisi.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Olen äänestänyt naista. Tulevissa vaaleissa en äänestä naista.
Perusteluni on tasa-arvokeskustelun argumentoinnin onttous.
Tasa-arvosta en tiedä, mutta toivoisin edustajani olevan tasapuolinen.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Perjantaina 18.3.2011 kello 14-16 on STM:n tasa-arvoyksikössä avointen ovien päivä ja sinne kutsutaan kyselemään asioista. Voisiko joku muukin lähteä ja toimia esiliinana/turvamiehenä minulle? Aion mennä, mutta hälyä siitä taas varmaan seuraa, minulle kun on työelämässä opetettu, että jos on toista mieltä, se pitää tuoda julki. Jees-miehiä kun ei kaivata työelämässä. Siminnäkijöitä kaivataan paikalle.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

TANE:n feministinen hallitusohjelma

Vortac kirjoitti...

Mikä todellisuus? Rinnakkaistodellisuusko? Uskomatonta, että toimittajat anatavat näiden femakoiden väittää ihan mitä mieleen juolahtaa. Kuitenkaan ainuttakaan esimerkkiä tästä syrjinnästä ei ole esittää.

Onhan se kyllä totta, että todellisuus ON täynnä "raastavaa" (hieman kummallinen adjektiivi täytyy näemmä aina olla, kun nainen koettaa kertoa jostakin) syrjintää. Syrjinnän kohde eivät vain ole naiset, vaan miehet, niinkuin aina.

Sinänsä se ei ole yllättävää, että nuo miesvihaajat pääsevät löpisemään, mitä sylki suuhun tuo - heillähän on ammoisista ajoista lähtien ollut suuri valta yhteiskunnassa ja mediassa. Eikä kenellekään tule mieleen kummastella, että päämediassa nämä valtaa hallussaan pitävät (ja väärin käyttävät) huurupäät kitisevät jatkuvasti siitä, miten miehillä on suuri valta ja naisten ääni ei pääse koskaan kuuluviin..

Miesten ongelmista ei juuri päämediassa kuule, etenkään, jos ongelma on vähänkään ristiriidassa naisen uhriaseman kanssa.

Mutta helvetillistä ja ärsyttävää touhua tuo kyllä on. Useat femakkojen lausahdukset kyllä muuntuvat kirkkaaksi todeksi, kun niistä vain kääntää sukupuolet toisinpäin, kuin alkuperäinen akka on tarkoittanut.

- Vortac

- Vortac

Vortac kirjoitti...

.


Lupaukset petettiin siis saman tien.

Kuka oikeasti odotti muuta?

Skorpioni ei voi mitään luonteelleen.

Huono puu ei voi tuottaa hyvää hedelmää.

Pitäkää nämä lausahdukset jatkossa mielessä, kun seuraatte femakkojen toilailuja ja lausahduksia, tai olette muutoin tekemisissä näiden puusilmien kanssa. Eipähän tarvitse tuhrata sitten meinaan aikaan turhiin odotuksiin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

.


Tajuaako tämä porukka edes hävetä ikinä, tuskin sillä jotain todella outoa tuossa sakissa on mikä ei oikein aukene muille kuin feministeille, siis vihaavatko nämä ihmiset tasa-arvoa ja miehiä niin kovasti, että tekevät kaikkensa jotta se ei toteutuisi.

Jos tuo poppoo olisi kykeneväinen häpeään, asiat eivät voisi olla tässä jamassa.

Mitä tuohon kysymykseesi tulee, niin vastaus on kyllä. Mutta siihen liittyy lisäksi se, että he rakastavat valtaa, naiseutta ja naisten ylivaltaa miehiin niin paljon, että tekevät kaikkensa säilyttääkseen sen. Valta korruptoi, kusi nousee päähän ja niin edelleen.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Babies behind bars

...
Incarcerated with their mothers the children are forced to live the lives of prisoners. As a last resort these mothers have had to make the tough decision of bringing their babies to a place so dark that it will have an effect on them for the rest of their lives.
...
These children robbed of that very opportunity.To just be children! My heart ached as I witnessed just how forgotten about these children are. On further investigation, I found that the effects of prison on their lives at this tender age had huge repercussions. Moses Sithole a perfect case study. Born in prison, South Africa's worst serial killer made his way back to the only place he called "home". In 1997 he was found guilty of 38 murders and 40 rapes. My mind spiraled to what could possibly be bright futures for these children if only they had the correct foundation on which to build their lives, so that they do not become the next Moses Sithole. i thought if I could lessen the amount of children who head back to prison as adults then I've accomplished the unthinkable, 80% of children exposed to prison at a young age, become criminals.
...

Homo kirjoitti...

Kyllä tässä voisi olla jo ainesta uusiksi ihmisiksi Matin ja Mervin sijalle. Tukiaisellahan on jo käsi viuhunut ennen avioliittoakin muissa yhteyksissä sen verran veitsen kanssa ja ilman, että on jo useampi oikeusjuttukin ollut.

Johanna Tukiainen haki avioeroa

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman menivät naimisiin 26. helmikuuta.

Ilta-Sanomat kertoo, että Tukiainen kuitenkin perui avioerohakemuksensa vielä saman päivän aikana.
...

Anonyymi kirjoitti...

Olisko fiksumpaa olla kommentoimatta täällä Nykästen, Tukiaisten, Keskisten ja sen vanhan Riksun teinihutsun asioita?

Homo kirjoitti...

Miksi turhaan mennä töihin, kun yhtriskunta palkitsee laiskojen yh-narttujen laiskottelun töitä tekemättäkin ruhtinaallisesti:

Heidän ei kannata mennä töihin

Anonyymi kirjoitti...

"Heidän ei kannata mennä töihin"

Average price of a slave in early 1800s was $40,000 in today's money.

320 000 ihmistä teki työtä ilman palkkaa Suomessa vuonna 2008. Se on 13 prosenttia työvoimasta. Ilmaistyötä tehtiin työvoimapoliittiseen koulutukseen kuuluvassa työharjoittelussa 61 773 henkilötyövuotta suurissa ja pienissä yrityksissä sekä julkisella sektorilla.

MOT / Yle fi Palkattomat 2.11.2009

Inex

Jorma kirjoitti...

"MOT"

MOT-ohjelma oli muuten eilen varsin hyvä. Ohjelmassa kummasteltiin valtiontalouden tuottavuusohjelmaa, joka on esim. poliisin kohdalla johtanut supistuksiin kentällä, kun taas johtoporras on samaan aikaan paisunut entisestään.

On todella hälyyttävää, että kansalaiset jäävät etenkin syrjäseuduilla käytännössä oman onnensa nojaan, kun poliisilla eivät resurssit riitä. Vuorossa olevan partion aika menee matkustamiseen ja hältyspaikoille saavutaan, jos saavutaan, pahasti myöhässä. Näin siis Suomen synkimmillä henkirikosalueilla.

Samaan aikaan resursseja kuitenkin näyttää löytyvän yllin kyllin netin hurjien ajatusrikollisten jahtaamiseen ja ensi- ja turvakotien kaltaisen feministiorganisaation laajentamiseen.

Proriteetit ovat aivan väärässä järjestyksessä valtion toiminnassa.