perjantaina, maaliskuuta 25, 2011

Valkoisen miehen uhriutuminen

Anu Silfverberg: Kuka on uhri?
Eriarvoistuminen on varmasti yksi syy nukkuvien puolueen nousuun, mutta on muutakin. Ajan henki on itsekäs ja yksilökeskeinen, ja epämääräinen duunari-identiteetti vailla vasemmistolaista jakamisen pakkoa tarjoaa houkuttelevan uhriposition.

Wannabe-sorretut eivät hyökkääkään ylös, vallanpitäjää päin, vaan etsivät kohteekseen jonkun pienemmän ja heikomman.

Perusratkaisu on, että otetaan niiltä, joilla on vielä vähemmän. Leikkaukset voidaan aloittaa kehitysavusta, pakolaisilta ja eläimiltä, siis heikoimmassa asemassa olevien auttamisesta.

Persujen apulaispuoluesihteeri on myös julistanut tavoitteeksi sysätä "vihreä vouhotus homo- ja lesboliittoineen takaisin marginaaliin, minne ne kuuluvatkin". Suoremmin voisi sanoa vain: sorretut takaisin sorrettavaksi.

Vihaisten miesten luokkataistelussa on unohtunut, ettei sinikaulusmiehen sortaja ole se nainen, homo tai ulkomaalainen. Naisten palkat ovat jo kyllin alhaalla, homojen oikeudet monella tapaa rajatut, ja useimmat maahanmuuttajat ovat niin köyhiä, että ahtaajan palkkoja he eivät osaa edes kuvitella. Merkittävin ero löytyy köyhän ja kipeän valkoisen heteromiehen ja rikkaan ja hyvinvoivan valkoisen heteromiehen väliltä.

Vallanpitäjän tornissa ei istu kukkahattuinen ituhippi transvestiitin apurahatutkijan kanssa. Siellä istuu ikävä kyllä samannäköinen tyyppi: valkoinen mies. Tällä kertaa vain kaulassa ovat valkoiset kaulukset.
Anulla menee uhriretoriikan tulkinta väärin. Persut eivät käytä uhriretoriikkaa valkoisen miehen puolesta, eivätkä he väitä, että valkoiset heteromiehet olisivat sorrettuja.

Suurin valkoisen miehen sortaja on asevelvollisuus, eivätkä Persut ole sitä lopettamassa. Persut eivät puhu syrjäytyneiden miesten tai huoltajuuskiistoissa kärsineiden miesten puolesta.

Persut eivät ole maskulistien asialla.

Anu on väärässä myös väittäessään, että "Vallanpitäjän tornissa ei istu kukkahattuinen ituhippi transvestiitin apurahatutkijan kanssa.". Tuo kuvattu henkilö on nimenomaan vallassa tasa-arvopolitiikassa. Ei siellä valkoisia heteromiehiä ole.

16 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Tuo kuvattu henkilö on nimenomaan vallassa tasa-arvopolitiikassa."

Eikä ainoastaan tasa-arvopolitiikassa. Meillä on naispresidentti, naispääministeri ja ministereiden enemmistö naisia. Heillä on valtaa ja niinmuodoin myös vastuu. Valtaa on myös medialla. Anu on itse vallankäyttäjä Hesarin kolumnistina. Hän syrjii, syyllistää ja sortaa miehiä norsunluutornistaan.

Jorma kirjoitti...

Kirjailija Timo Hännikäinen tilitti ja sai

Kirvesrinta kirjoitti...

Olipa lehdessä uutinen presidenttimme matkasta Afrikkaan. Pelkkä lentomatka maksoi yksityiskoneella puoli miljoonaa euroa. Päälle muut matkakulut niin siinä on äkkiä miljoona koossa.
Mahtoi siinä pientä neekertoimittajaa ihmetyttää, kun valkoinen Bwana-täti laskeusi kalliista koneesta panssaroituun autoon, ajoi poliisisaattueessa kylän kalleimpaan hotelliin ja piti sitten lehdistötilaisuuden.
Siellä hän varmaan kertoi (en ollut paikalla), kuinka huono naisten asema on Suomessa. Naisten on suorastaan mahdoton nousta korkeisiin asemiin. Tämän vahvisti matkalla mukana ollut Suomen pääministeri, SDP:n puheenjohtaja, Vihreä ministeri sekä tasa-arvolautakunnan puheenjohtaja. Erikseen kysyttäessä hän valitteli myös sitä, että tasa-arvolautakunnan 17 jäsenistä vain 16 on naisia. “Jos muu ei auta, se saatanan fallokraatti pitää poistaa talosta EY:n tuomioistuimen päätöksellä, tasa-arvolautakunnan puheenjohtajatar jutteli.
Pieni neekertoimittaja sai edelleen kuulla, kuinka Suomen naisten palkat ovat vain murto-osa miesten palkoista ja kuinka joka aamu Suomen korvista kuuluu mätke ja voivotus, kun miehet hakkaavat vaimojaan ennen töihin lähtöään.
Toimituksessa pieni neekertoimittaja kumarsi Mekkaan päin ja kiitti Allahia siitä, että on syntynyt tasa-arvoiseen Etelä-Afrikkaan eikä minnekään pohjoiseen kehitysmaahan.

Jorma kirjoitti...

"Olipa lehdessä uutinen presidenttimme matkasta Afrikkaan. Pelkkä lentomatka maksoi yksityiskoneella puoli miljoonaa euroa."

Herää kysymys: miksi ei ostettu pelkkää menolippua? Olisi tullut halvemmaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Turha laittaa hesariin kommenttia. Sensuroivat kaikki itselleen epämiellyttävät totuudet. Ihan turha väittää, että lehti olisi millään tavalla tasapuolinen. Surkea tapaus ja hyvin huomaa minkälaisessa maassa me elämme.

Inex

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Seksistä politiikkaa - Hanna Hakko

Homo kirjoitti...

Inex, jos kuitenkin laittaa kommentin Pravdaan, niin kannattaa tallentaa ensiksi itselleen kommentti talteen. Jos sitä ei kohtuuajassa julkaista, niin kannattaa laittaa kommentti vaikka tänne ja mainita siitä, että tässä on taas yksi esimerkki Pravdan sensuroimasta kommentista.

Homo kirjoitti...

Mikäköhän mahtaa olla mittausten lähde - suhtaudun hieman skeptisesti:

Penikset laitettiin maailmankartalle - Suomi voitti Venäjän, hävisi Ruotsille

Anonyymi kirjoitti...

Ketä osallistuu johonkin helvetin penismittaus tutkimuksiin, voisiko joku kertoa minulle.

Tuleeko kirje kotiin jossa kerrotaan: "Teemme tutkimusta ja haluaisimme mitata sinun peniksesi".

Inex

Henry Laasanen kirjoitti...

Peniskokokartta

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi jankuttaminen, mutta miten penisten kokoa tutkitaan. Jotenkin jäi vaivaamaan.

Inex

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Yli 30 järjestöä vaatii perhevapaiden uudistamista hallitusohjelmaan

Oliko miesjärjestöiltä kysytty allekirjoitusta?

Jorma kirjoitti...

Why do men shout at women in the street?

Jaaha kirjoitti...

Koskien tuota Silfverbergin kolumnia: jätin lyhyen, erittäin maltillisen kommentin, jossa muistutettiin suomalaisten naisten näkyvästä asemasta tämänhetkisessä hallituksessa (sekä pres.kansliassa) ja ylipäätään suomalaisessa päätöksenteossa. Kyseessä siis ihan vaan muistutus, ei ollut provosoimista mihinkään suuntaan.

Jätettiin julkaisematta. Enkä tietystikään ajatellut talteen ottaa.

Jaaha kirjoitti...

Ja vielä: ei helvetti! En tiennyt että näin tiukkaa Hesarissa tekee.

Kirjoitin juuri oheisen kommentin kys. ketjuun:

Olen vähän hämmentynyt. Jostain syystä aiemmin useita tunteja esillä ollut kommenttini (joka oli ensimmäinen ketjussa) on poistettu. Siinä siis ilmoitettiin kolumnistille, että voisi ehkä vaihtaa levyä.

Vielä on jäljellä kuitenkin kommentit tähän minun kommenttiini - on siis kirjoituksia, jotka viittaavat aiemmin kirjoittamaani tekstiin. Tämä on suoraan sanoen hieman mystistä ja haiskahtaa vähän sensuurilta.

No, eipä tässä muuta, kiitos vaan.

Homo kirjoitti...

En tiedä kuinka uskottava tuon "uutisen" penismittailu on, vaan suhtaudun siihen skeptisesti, kun ainakaan osa ilmoitetuista tiedoista ei tunnu olevan kovin hyvin linjassa joidenkin aiemmin kuulleiden tutkimusten kanssa. Pahimmassa tapauksessa ainakin osa noista on jotain kyselytutkimuksia, joista entuudestaan tiedetään ihmisten valehtelevan runsaasti, kuten myös pituus- ja painokyselyissä.

Hankala sanoa miten eri tutkimuksissa tutkittavat rekrytoidaan, mutta kunnollisisissa tutkimuksissa mittaus täytyy tehdä mahdollisimman standardoidulla tavalla ja ulkopuolisen tekijän mittaamana.

Peniksen pituuden ja paksuuden lisäksi yleisesti mitataan myös mm. kivesten kokoa ja peräaukon ja kivespussin välissä olevan välilihan pituutta. Näistä mitoista voidaan arvioida joitain lääketieteen kannalta hyödyllisiä asioita.

Mittaamiseen on kehitetty myös jonkin verran apuvälineitä, kuten:

Orchidometer

Device for obtaining testicular or penile size and volume measurements