maanantaina, huhtikuuta 18, 2011

Kana on kukko

Tutkija: Soinin kannatus perustuu äijäkulttuuriin

Tuija Pulkkinen, naistutkimuksen professori
”Sukupuolentutkimuksessa vastaus on selvä: kukko on kana. Tulokseen on tultu induktiivisesti, deduktiivisti sekä laajan empiirisen aineiston perusteella. Tukea on saatu evoluutioteoriasta, jonka mukaan geenimutaatiot ja kilpailu orsipaikoista ovat saaneet aikaan, että ajan saatossa genotyypit ja fenotyypit ovat menneet sekaisin ja kukko onkin kana lainahöyhenissä. Munat ovat tuottaneet tutkijoille päänvaivaa. Onko kukolla munia, jos se on kana? Mittauksilla on saatu tulos, että kukot munivat hommissaan täsmälleen keskimääräisesti.”
For Many Chinese Men, No Deed Means No Dates

9 kommenttia:

Ulvova Ylläri kirjoitti...

No onpa kiva, että tutkijan mielestä naiset politiikassa meinaavat modernisaatiota. Ja jos joku pitää muitakin asioita kuin naisia keskiössä, niin sen voi puolestaan nimetä 80-luvulle kuuluvaksi äijäilyksi?

Tuollaisen tutkijan olisi ehkä syytä tutkia omia puheitaan ja ennakkoluulojaan silläkin uhalla, että se johtaa ikuiseen silmukkaan ja aivojen nyrjähtämiseen.

En tiedä muista, mutta itse äänestin Soinin porukkaa pelkästään saadakseni mahdollisimman paljon istuvaa korruptoitunutta massaa ulos eduskunnasta. Suomen vaalitapa ei tunne negatiivisia ääniä, joten en valitettavasti voinut tarkemmin kohdentaa sitä kuka lähtee.

Lindenille tuli lähtö. Braxille ja Sinnemäelle olisi saanut tulla myös mutta sen sijaan lähti puolueen ainoa järkevä edustaja Kasvi. Sori kun tuli rumaa jälkeä, mutta sivullisia uhreja ei nyt oikein voinut välttää. Kasville voin ainoastaan antaa neuvoksi hakeutua parempaan puolueeseen.

Analysoihan tästä taas eteenpäin, äijäilytutkija...

Homo kirjoitti...

Voin suoda armollisesti Sinnemäelle anteeksi hänen pahat tekonsa, jos hän ensiksi ympärileikkaa itsensä lasinpalalla ja pyytää anteeksi Vihreiden ajamaan puolustuskyvyttömien poikalasten sukupuolielinten silpomista ja muita viherfemakkojen miesvihamielisiä pahoja tekoja anteeksi:

Pettynyt Sinnemäki harkitsee eroa

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Hungary considers giving mothers extra votes

Homo kirjoitti...

Tältä se maahanmuuttokritiikittömien femakkojen ajama ympärileikkaus näyttää (video häviää muuten muutaman päivän sisällä, ellei sitä lataa itselle lataus-napilla, koska Google Video on lopettamassa toiminnan):

Routine infant circumcision

Jorma kirjoitti...

Jone Nikula: "Hennariikka saa feministiäänet"

"Ja koska Hennariikka on viimeinen mimmi, hän saa kaikki feministiäänet. Eräskin tuttuni sanoi, että pakko Hennariikkaa on äänestää, hänhän on ainoa jäljellä oleva nainen."

Jorma kirjoitti...

Men are more decisive (but a woman is more open minded) according to new research

Juri Sti kirjoitti...

" Homo sanoi...
Voin suoda armollisesti Sinnemäelle anteeksi hänen pahat tekonsa, jos hän ensiksi ympärileikkaa itsensä lasinpalalla ja pyytää anteeksi Vihreiden ajamaan puolustuskyvyttömien poikalasten sukupuolielinten silpomista ja muita viherfemakkojen miesvihamielisiä pahoja tekoja anteeksi:"

Kelpaako lieventäväksi asianhaaraksi jos on todistettavasti peruskoululaisena jakanut piparia paljaaltaan itseään tuplasti vanhemmalle äijälle?

Vortac kirjoitti...

Men are more decisive (but a woman is more open minded) according to new research..

En lukenut artikkelia, mutta otsikot kiinnostavat minua, sillä niistä usein paljastuu misandristisia asenteita.

Miksi miehistä puhutaan monikossa, mutta naisesta yksikössä? "Men" vs. "a woman"?

Ja miksi pitää laittaa sana "new" tuohon ennen researchia? Eiköhän se ole selvää, että jokainen tutkimus, jota ei ole ennen tehty, on uusi (vaikka se olisi jo aiemmin tutkitusta aiheesta)?

Kolmannekseen, jos oletamme, että tutkimus on totta (termin "open minded" voi käsittää aika monella tavalla, ja niistä on varmasti helppo valita naisia imartelevin), mitä hyötyä on avoimesta mielestä, jos päätöstä ei kuitenkaan saada syntymään? Sehän jää sitten vain asioiden pyörittelyksi omassa pikku pämmylissä.

Se, miten "open minded" naiset todella ovat, on kyllä varmasti mielenkiintoista tutkittavaa. Itselleni tulee lähinnä mieleen naisten kyky täydelliseen logiikattomuuteen - helppohan siinä sitten olla "open minded", kun ei johdonmukaisuus rasita asenteita tai ajattelua. Nainen kun voi olla kahta toisilleen vastakkaista mieltä yhtaikaa, tai vaihdella mielipiteitään aina tilanteen mukaan, eikä näe siinä mitään ristiriitaista, epäjohdonmukaista tai väärää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tulee mieleen ainakin yksi vastaus tuohon itse esittämääni kysymykseen;

Miksi miehistä puhutaan monikossa, mutta naisesta yksikössä? "Men" vs. "a woman"..

Eli nainenhan nähdään aina erityisenä, ainutlaatuisena, arvokkaana yksilöhelmenä, ja miehet nähdään harmaana massana, jossa jokainen yksilö on totaalisen 'expendable', eli korvattavissa. Eli siis ei edes yksilöimisen arvoinen, ainoastaan mainittavissa osana isompaa massaa. Tällaista asennetta tuo otsikko näyttäisi heijastavan tuossa kohdassa.

Voin toki olla väärässä, mutta sanoisin, että mielenkiintoinen yhteensattuma siinä tapauksessa.

- Vortac