tiistaina, heinäkuuta 12, 2016

Lisää markkina-arvo- ja tasoteoriasta

Suomi24:n ketjussa jatketaan aiheesta seuraavasti:
"Näin ollen esim. tulkinnat, joiden mukaan pitäisi tavoitella oman MAT-tason kohteita tai tarvittaessa tyytyä alempaan tasoon, ovat hakoteillä, sillä ne eivät huomioi, kuka sopii kenelle. "

Mitäs tästä sanotte?
Miesten on yleensä tavoiteltava korkeintaan oman markkina-arvon naisia, koska korkeamman markkina-arvon naisilta tulee lähes aina pakit.

Jos mies etsii pakettiautoa 5000 euron budjetilla, niin pakettiautot ovat hänelle sopivia autoja niiden markkina-arvosta (hinnasta) riippumatta. Hänen 5000 euron budjettinsa kuitenkin rajoittaa niiden pakettiautojen joukkoa, joista hän kykenee valitsemaan itselleen auton.

Auton valinnassa vaikuttaa sekä auton markkina-arvo (max 5000 euroa) että auton sopivuus (pakettiauto).

Samalla tavalla partnerin valinnassa vaikuttaa sekä markkina-arvo että sopivuus. Oma markkina-arvo rajoittaa saatavilla olevien partnerin joukon rajalliseksi.
Joopa joo. Tuon Laasasen selostuksen mukaan, jos oikein kaiken ymmärsin minäkin olen ollut ja voisin olla kiinnostunut yhtälailla ATM, KTM, YTM miehistä.

Eli mihin niitä tasoja taas tarvittiinkaan? :)
Ensinnäkin, miehen ATM tasoon vaikuttaa eniten miehen naisteniskentätaidot ja valmius työntekoon naisteniskennässä. Jos mies ei osaa tai uskalla iskeä naisia tai ei vain näe riittävästi vaivaa asian eteen, hän on suuressa vaarassa jäädä ATM luokkaan.

Vaikka sinä naisena olisit potentiaalisesti kiinnostunut miehestä A, suhdetta ei muodostu, jos mies ei kykene - syystä tai toisesta - iskemään sinua.

Toiseksi, kuvitellaanpa, että pidät postimerkkeilevistä miehistä. Siten sinulla naisena potentiaalia kiinnostua sekä rumista postimerkkeilevistä miehistä että komeista postimerkkeilevistä miehistä. Jos resurssisi riittävät komeaan postimerkkeilevään mieheen, niin et varmasti tyydy rumaan postimerkkeilevään mieheen, vaikka "voisit periaatteessa olla kiinnostunut myös rumasta postimerkkeilevästä miehestä - ainakin enemmän kuin rumasta miehestä, joka ei harrasta postimerkkeilyä.
Jokaisesta ryhmästä löytyisi sellaisia ominaisuuksia joista pitäisin, aivan takuulla.
Varmasti. Jollakin ATM miehellä on kauniit hampaat, toinen ATM osaa soittaa pianoa, kolmas ATM on riittävän pitkä.

Yksi tai useampi positiivinen ominaisuus ei kuitenkaan riitä mihinkään, jos positiivisia ominaisuuksia ei ole riittävästi tai negatiivisia ominaisuuksia on liikaa.
Lainaus blogin tekstistä:

"MIESTEN TASOLUOKITUSTEORIASSA miehen taso ei riipu hänen haluttavuudestaan, vaan seksuaalisesta menestyksestä."

Mietin, että millainen ihminen päätyy ajattelemaan jotain tällaista. Että miehen tasokkuus määrittyy sen mukaan, miten paljon tai helposti mies saa seksiä!

Eli "tasokas" mies voi olla muuten ihan millainen tahansa, jos vaan saa helposti kaadettua naisia sänkyyn. :O

Ilmeisesti tämän kirjoittaneelle nainen=pillu ja ihmissuhde=seksi. Stereotyyppiset insinööriaivot ja kyyninen maailmankuva vielä päälle.
Evolutiivisesti tarkastelleen elämässä on kyse selviytymis- ja lisääntymiskamppailusta. Kaikkien eläinlajien koirailla on kilpailu pääsystä naaraisiin, mikä määrittää koiraan elämän merkittävimmän evolutiivisen sisällön.

Hyvinvointivaltiossa selviytymisen ongelmaa ei juuri ole, mikä jättää jäljelle vain lisääntymiskilpailun ja naisten jahtaamisen, jossa miehet jakaantuvat MIESTEN TASOLUOKITUSTEORIAN osoittamiin luokkiin.

Seksin yltäkylläisyydessä märehtivien naisten on vaikeaa tai mahdotonta ymmärtää, kuinka tärkeää miehille on menestys kilpailussa niukasta määrästä naisia, joista vallitsee alituinen pula.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehkuttaisiko Hesari yhtä innolla, jos kyseessä olisikin mies, joka kauppaisi tekopilluja?:

Tämä nainen valmistaa Vallilassa puudildoja ja aikoo valloittaa niillä maailman - Muotoilu - Nyt

Anonyymi kirjoitti...

Naisen älytön tempaus myöhästytti lennon lähtöä 7 tunnilla – halusi välittömästi avioeron miehestään

Nainen halusi ulos kiitoradalla seisseestä koneesta, sillä ei ollut "matkustustuulella".

Tarina ei kerro, mikä sai naisen yllättäen päättämään, että hän halusi juuri kyseisellä hetkellä avioeron miehestään. Mitä ilmeisemmin selityksen on kuitenkin täytynyt olla vakava.

Lentokoneen oli tarkoitus lentää Moskovasta Venäjän itärannikon kaupunkiin Vladivostokiin, kun matkustamossa istunut nainen päätti haluavansa ulos koneesta.

Yksi lennolla olleista matkustajista julkaisi Instagramissa kuvan, jossa lennon noin 500 matkustajaa joutuivat poistumaan koneesta naisen tempauksen vuoksi.

Rossiya Airlinen kone oli tapauksen aikaan kiitoradan päässä valmistautumassa ylösnousuun.

Silminnäkijän mukaan lentoemäntä oli kertonut noin 40-vuotiaan naisen yllättäen sanoneen haluavansa ulos lentokoneesta, jotta voisi mennä ja erota aviomiehestään. Nainen oli hokenut lentoemännälle, ettei ollut ”lentotuulella”.

Lentokoneen henkilökunta yritti suostutella naista jäämään, sillä lentokoneen takaisin palaaminen kiitoradan reunalta kestäisi ajallisesti kauan. Nainen oli kuitenkin pitänyt päänsä.

Naisen lentokoneesta poistumisen takia kaikki matkustajat sekä matkatavarat jouduttiin poistamaan koneesta ja käyttämään uudelleen turvatarkastuksen läpi. Tämän vuoksi lennon lähtö viivästyi seitsemällä tunnilla.

Ymmärrettävästi matkustajat eivät olleet tempauksesta mielissään ja useampi matkustaja purkikin suuttumustaan julkaisemalla kuvia ja videota tapauksesta sosiaalisessa mediassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo dildotaiteilija sai Facebookissa negatiivisia kommentteja kylläkin lähinnä sen takia, että teki dildojaan alunperin ihmisille vaarallisin metodein, eli käyttäen ihmiselle toksista puumateriaalia. Naispuoliset kuluttajat eivät ymmärrettävästi erityisemmin arvosta sitä, että turvalliseksi luulemansa seksiväline tuottaisikin infektion aralle alueelle. Jännästi vaan aina nämä naisiin kohdistuvat arvostelut kirjoitetaan kuitenkin passiivimuotoon lopullisessa feministisessä artikelissa. Ihan kuin kritisoija olisikin heteromies, joka olisi jostain syystä dildon rakenteesta tai käyttöönotosta kiinnostunut.

Kokemukseni mukaan naisia tai heidän ulkomäköään kritisoivat yleensä noin 80%:sti muut naiset, 10% homomiehet ja 10% heteromiehet. Näin oli tässäkin facebookin viestiketjussa, jonka pääsin lukemaan yhteisen tuttavan siihen osallistuttua. Tilanne toki muuttuu, jos naiset ovat päässeet tekemään jotain juttua kiintiön tai muun meritokratian periaatteen ohittavan rakenteen takia. Tuolloin heteromiehet kritisoivat enemmänkin tuota epätasa-arvoa tuottavaa rakennetta.

Anonyymi kirjoitti...

"Ensinnäkin, miehen ATM tasoon vaikuttaa eniten miehen naisteniskentätaidot ja valmius työntekoon naisteniskennässä. Jos mies ei osaa tai uskalla iskeä naisia tai ei vain näe riittävästi vaivaa asian eteen, hän on suuressa vaarassa jäädä ATM luokkaan."

Minusta tuo luokittelu menee tuossa kohtaa väärin. Tasohan on miehen haluttavuus, ei toteuma.

Ei taso voi riippua siitä, saako seksiä. Onko esimerkiksi komea ja menestynyt, älykäs lestadiolaismies todellakin ATM-tasoa, mikäli hän haluaa säästää itseään sille oikealle? Onko tämä esimerkkihenkilömme todellakin ATM niin kauan, kunnes löytää itselleen sopivan ja erittäin todennäköisesti A-luokan naisen? Yhdessä yössä ATM -> YTM? Olisiko todellakin Jari Sillanpää, mikäli olisi pysynyt kaapissa,, ATM?

Ei. Kyllä tasokkuuden pitää riippua markkina-arvosta tai haluttavuudesta. Vässykkä ja pelokas, mutta komea mies on korkeampaa tasoa kuin tavis, vaikka se tavis työvoittona veisikin kotiansa enemmän naisia ihan vain siksi että on joka ikinen päivä radalla. Menestys on sitten asia erikseen. Ei miljoonakämppäkään välttämättä mene kaupaksi, jos assialla on huono myyntimies.

"Ja kannattaa huomata, että MIESTEN TASOLUOKITUSTEORIASSA miehen taso ei riipu hänen haluttavuudestaan, vaan seksuaalisesta menestyksestä."

Tässä pitäisi minusta vaihtaa määritelmiä, koska ihan selvästikin käytät termiä taso sen tilalla, josta minä käyttäisin termiä menestys. En vain käsitä, miksi taso pitäisi määritellä tuollaiseksi menestyksestä riippuvaksi asiaksi.

Vielä sivukommentti:
"Vaikka sinä naisena olisit potentiaalisesti kiinnostunut miehestä A, suhdetta ei muodostu, jos mies ei kykene - syystä tai toisesta - iskemään sinua."

Älä ole noin vanhanaikainen. Kyllä naisetkin nykyään (ja ennenkin) tekevät muuveja, ihan totta. Kaikista tyttöystävistäni noin puolet on tehnyt aloitteen.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä syltty joku profemakko?

Ruokavaliosi saattaa vaikuttaa treffikumppanin saamiseen | Nainen.com

...
Tutkimuksesta ilmeni, että 11 prosenttia miehistä oli todennäköisemmin yhteydessä kasvissyöjänaiseen kuin lihaa syövään naiseen.

Tilanne oli lähes päinvastainen naisten puolella. 13 prosenttia naisista oli todennäköisemmin yhteydessä lihaa syövään mieheen kuin kasvissyöjään.
...

Useilla naisilla nousee paino häiden jälkeen | Nainen.com

Unknown kirjoitti...

Mielestäni MAT:issa on selviä ongelmia tutkimushypoteesissa ja arvoasettelussa. Edellä on jo mainittu tuo haluttavuuden vrs. todellisen seksin saamisen välinen ero.

Arvoasettelussa on suuria ongelmia koska lähtöoletus siitä, että mies haluaa seksiä kaikilta naisilta ja nainen valitsee seksikumppaninsa ei päde. Omassa kohderyhmässäni (koulutettu suomalainen keski-ikäinen nainen) nainen haluaa suhteelta enemmän pelkkiä seksisuhteita kuin minä (tuo lienee jopa yleistettävissä, joskin oma "otokseni" ei ole erinäisistä syistä tilastollisesti pätevä).

Tuo Henryn kummastelu Tiinan markkinavideon mainoslauseista johtuu pääosin juuri tuosta arvoasettelun virheestä.

Sinällään toivon Henryn tekevän väitöskirjan aiheesta, huonolaatuista feminististä nais-/sukupuolentutkimusta on Jyu:ssa jo riittämiin...

Unknown kirjoitti...

...ja seksin saaminen ei ole "biologinen voitto" miehelle ehkäisypillereistä ja niinen aiheuttamasta endometrioosista johtuen (virallinen lääketiede ei tosin tunnusta tuota ehkäisypillerin ja endometrioosin syy-yhteyttä).

Tuon on systeeminen ongelma länsimaissa, koska biologisesti lisääntyminen on liittynyt vain fyysiseen seksiin, ehkäisypillerin myötä lisääntyminen edellyttää tuota naisen rakastumista -> halu perustaa perhe.

Koulutetun keski-ikäisen naisen tunne-elämä on vain pahasti rikki (ei pysty rakastumaan), joten häviämme tätä menoa sukupuuttoon...

MAT:n tutkimushypoteesi tarvitsee mielestäni korjauksen tuolta osin.

Anonyymi kirjoitti...

Ulvilan surma: Anneli Auer voi saada 500 000 euron korvaukset – vaatii 2500 euroa per päivä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kouluttaja pöyristyi nuoren kansanedustajan asusta: ”En osaa sanoa, mikä ruumiinosa sieltä nyt vilkkui” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Punavihreä politiikka käytännössä:

Poliisi tutkii törkeää raiskausta Espoossa | Seksuaalirikokset | HS

...
Poliisin mukaan epäilty aiheutti uhrille vammoja teräaseella.
...

Anonyymi kirjoitti...

Obese social worker reveals how he got the body of his dreams in just 12 WEEKS | Daily Mail Online

Braford mother ‘locked naked 5-year-old son in a cupboard for over 10 HOURS' | Daily Mail Online

Mum who has 'given up on life' tells Jeremy Kyle she's eating herself to death | Daily Mail Online

Vietnamese wife kills her husband by crushing his testicles for five minutes | Daily Mail Online

Romanian wife rips off husband's testicles on International Women's Day after he refused to do housework | Daily Mail Online

Hillary May End Up In Jail After All – All Thanks To Trey Gowdy | MV!!??

Comey challenges truthfulness of Clinton's email defenses - POLITICO

Vietnam man dies after wife squeezes his 'private parts' in rage

Anonyymi kirjoitti...

Why don't men have good sex toys? | The Verge

Anonyymi kirjoitti...

GitHub - metafetish/liblovense-py: Python library for accessing and controlling Lovense sex toys (Max, Nora, Lush, Hush, Etc...)

Slashdong - Wikipedia, the free encyclopedia

It is run by engineer Kyle Machulis,[1] under the pen name qDot. It promotes DIY sex-toy designs and open-source software to drive them, including an Xbox modification to power a software-controlled dildo,[2] and even a vibrator-control package for emacs called Deldo.[3]

Arse Elektronika - Wikipedia, the free encyclopedia

Anonyymi kirjoitti...

Monenkohan syyttömän miehen elämän tämä Anneli oikein vielä ehtii tunnistamisillaan ja tarinoillaan vielä tuhota?:

IS: Ulvilan ex-tutkinnanjohtajan virkarikosepäily liittyy näyttelijän vangitsemiseen | Poliisi | HS

IS seuraa hetki hetkeltä – Anneli Auer Porissa: ”Minulle on tullut käsitys siitä, kuka tekijä on” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Salasiko Jukka S. Lahti jotain Auerilta? ”Olen sitä miettinyt” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Yksinhuoltajaisä pelasti ihanan oravavauvan kaksi vuotta sitten – Tintti-orava on nykyään supersuosittu sometähti - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailman kovapalkkaisin näyttelijä oli täysin rahaton vielä 23-vuotiaana – kertoo neuvonsa menestyksen saavuttamiseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmissuhteet ja tasa-arvo: Lisää markkina-arvo- ja tasoteoriasta

Anneli Auer: Murhaaja asui meidän lähellämme

Ulvilan ex-tutkinnanjohtajan käräjät: näyttelijä vaatii kymppitonnin korvausta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Entinen tutkinnanjohtaja tyrmää Auerin väitteet löytämättä jääneestä murhaajasta: ”Tuntuu kauhean oudolta” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

MURHA.INFO • katso viestiketjua - Juha Joutsenlahti

Yle A-Studio haastatteli Ulvilan surmasta vangittua - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Ulvilan surmasta syyttä vangittu Kai Tanner tyytyi 11 000 euroon

Tanner: "Minulle huudellaan edelleen" | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Auerin "tunnistama" syytön mies: "Minua huudellaan murhaajaksi" | IL-TV Uutiset | Iltalehti.fi

Anneli Auerin "tunnistama" kertoi Ylellä painajaisestaan: "Minut yritettiin lavastaa"

Tannerin asianajaja: "Joutsenlahden toiminta törkeää" | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Naisten ahdistelusta epäilty suurlähettiläs on Tarja Halosen luottomies

Jarmo Viinanen ei ole mikään niin sanottu rivisuurlähettiläs, vaan pitkän linjan poliittinen vaikuttaja.

Jarmo Viinanen on työskennellyt ulkoministeriössä vuodesta 1988 asti.
Hän oli presidentti Halosen luottohenkilö presidenttikaudella ja kuuluu edelleen tämän lähipiiriin.

Vuodesta 1988 ulkoministeriön palveluksessa työskennellyt Viinanen on toiminut ministeriössä kauppapoliittisella, poliittisella ja hallinnollisella osastolla. Viinanen siirtyi ministeriön leipiin pian valmistumisensa jälkeen, sillä hän opiskeli Turun yliopistossa ja valmistui valtiotieteen maisteriksi vuonna 1987.

Hän työskenteli tasavallan presidentin ulkopoliittisena neuvonantajana ja kabinetin jäsenenä 2000-2005, tasavallan presidentin kanslian kansliapäällikkönä 2005-2009 sekä Suomen YK-suurlähettiläänä 2009-2014.

Toiminut useissa edustustoissa

Puoluetaustaltaan Viinanen on demari. Hän oli presidentti Tarja Halosen luottohenkilö tasavallan presidentin kansliassa, ja Viinanen kuuluu edelleen Halosen lähipiiriin. Ennen ulkopoliittisen neuvonantajan tehtäviä hän toimi ulkoministerin virkamiessihteerinä 1998-2000.

YK-suurlähettiläänä New Yorkissa Viinanen oli muun muassa YK:n Unicef-lastenrahaston hallintoneuvoston puheenjohtaja vuonna 2013. Hän on työskennellyt Suomen ulkomaanedustustoissa New Yorkin ja Tukholman lisäksi Washingtonissa, Wienissä ja Tel Avivissa.

Presidentti Sauli Niinistö nimitti Viinasen suurlähettilääksi Ruotsiin 2014.

Self reference kirjoitti...

Anonyymi 13/7/16 22:50:

Ihmissuhteet ja tasa-arvo: Lisää markkina-arvo- ja tasoteoriasta


?? Ollaan täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Psykologi Tony Dunderfelt: ”Naisen ei pidä säikähtää, jos mies haluaa katsoa pornoa”

Onko olemassa miesten asioita, joita naiset eivät ymmärrä?

Ulkonäköasiat ovat varmasti tärkeitä sekä miesten että naisten mielestä, mutta monien naisten on yhä vaikea ymmärtää, että miehen eroottinen kiinnostus herää visuaalisemmalta pohjalta kuin naisen.

On sanottu, että miehen pitää saada ensin seksiä, jotta rakkaus herää, ja naisen pitää saada ensin rakkautta, jotta seksi herää. Tuo sanonta pitää mielestäni edelleen paikkansa.

Niinpä naisen ei pidä säikähtää, jos parisuhteessa oleva mies haluaa esimerkiksi katsoa pornoa. Pornon katsominen ei ole henkilökohtainen loukkaus puolisoa kohtaan. Kyseessä ei ole yksilöllinen piirre vaan biologis-psykologinen tarve.

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistonuoret: Sanallinen seksuaalinen häirintä on kirjattava rikoslakiin

Vasemmistonuoret esittää sanallisen seksuaalisen häirinnän lisäämistä rikoslakiin fyysisen häirinnän rinnalle.

Tyypillistä häirintää on järjestön mukaan esimerkiksi seksuaalissävytteinen huutelu ja kommentointi julkisessa tilassa sekä henkilön itsemääräämisoikeutta loukkaava ehdottelu seksuaalisesta kanssakäymisestä.

– Vuonna 2014 rikoslakiin kirjattu seksuaalisen ahdistelun kielto ei riitä, sillä sanallinen seksuaalinen häirintä ei täytä lain kriteerejä ahdistelulle. Se loukkaa kuitenkin uhrin seksuaalista itsemääräämisoikeutta yhtälailla kuin fyysinen ahdistelu, perustelee Vasemmistonuorten puheenjohtaja Anni Ahlakorpi.

Belgia ja Peru ovat esimerkkejä edelläkävijämaista, joissa sanallinen häirintä on kiellettyä ja rangaistavaa. Myös Portugali kielsi sen tämän vuoden alussa.

- Sanallisen ahdistelun kriminalisointi auttaa panemaan selkeämmät rajat myös sosiaalisessa mediassa tapahtuvalle häirinnälle. Jokaisella tulee olla oikeus kasvaa ja elää ilman ahdistelua tai pelkoa siitä, Ahlakorpi toteaa.

Sanallisen ahdistelun kieltoja on arvosteltu sananvapauden rajoittamisena. Vasemmistonuoret muistuttaa, ettei sananvapaus turvaa kenenkään oikeutta ahdistella ja häiritä muita.

Anonyymi kirjoitti...

Markku aikoo pitää orvon Mervi-hirven itsellään – tuttipullottelusta jo luovuttu - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Anek Dot kirjoitti...

Ei sitä tasoa voi muuten mitata kuin toteutetulla menestyksellä, eli saamisella. Kaikki muu on teoreettista "olisin saanut jos olisin halunnut"

Anonyymi kirjoitti...

Miksei samantien mitata sillä ainoalla oikealla mittarilla, eli jälkeläisten määrällä?

Eli ei tietenkään voi mitata pelkällä saannilla, koska Jari Sillanpää on tällä mittarilla täysin tasoton mies, vaikka kaataisi (keski-ikäisiä) naisia kuin heinää, jos sille päälle sattuisi.

Ja tällä mittarilla esimerkiksi joku lähiöruusuja kaatava nelikymppinen kaljamahainen ukko olisi tasokkaampi kuin suurin osa miehistä.Ja ovatko varatut miehet kaikki ihan nollia? Menee helpostikin 10 vuotta ja vain yksi nainen.

- Syltty