maanantaina, lokakuuta 26, 2009

Lähiajan mies-tapahtumia

Miesten tasa-arvo ry järjestää avoimen keskustelutilaisuuden Helsingin rautatieaseman ravintola Elielissä keskiviikkona 28.10.2009 kello 18.30. Keskustelutilaisuuden aiheena ovat huoltajuuskiistat, erotilanteet ja etävanhemman asema.

Miesten tasa-arvo ry järjestää ma 2.11.2009 klo 18 Pressiklubilla, Helsingin rautatieaseman yläkerrassa kabinetti Pullmanissa keskustelutilaisuuden aiheesta Väkivaltatutkimuksen uusi tilanne.

Tampereen miespäivät 6-7.11.2009.

264 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 264 / 264
Heiskala kirjoitti...

Henrylle vielä kysymys: Miten hän on toiminut lainsäädännössämme olevien epätasa-arvoisten lakien korjaamiseksi, ja sitten leffaa kattoon :a]

Die Hard

Anonyymi kirjoitti...

"Bmad - miehet ovat nyt pakolla esineellistetty ja objektisoitu (vieläpä täysin vieraitten) naisten vero ja aseorjiksi Suomessa? Ja edes miesaktiivit eivät meinaa huomata tätä?"

Siis ei huomaa? Minä huomaan selkeästi kyseisen epäkohdan. Ei kannata maksaa veroja, ei huoratkaan maksa.

"YHTEISkunta tarkoittaakin yhtäkkiä vain ja ainoastaan miehen tekemän töiden pakkojakamista vittumaisille täysin vieraille sinkkunaisille."

Eli ns. oksettavuusvero.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Bmad - miehet ovat nyt pakolla esineellistetty ja objektisoitu (vieläpä täysin vieraitten) naisten vero ja aseorjiksi Suomessa? Ja edes miesaktiivit eivät meinaa huomata tätä?"

Siis ei huomaa? Minä huomaan selkeästi kyseisen epäkohdan. Ei kannata maksaa veroja, ei huoratkaan maksa.

"YHTEISkunta tarkoittaakin yhtäkkiä vain ja ainoastaan miehen tekemän töiden pakkojakamista vittumaisille täysin vieraille sinkkunaisille."

Eli ns. oksettavuusvero.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Haluasin vielä muistuttaa tuohon kysymykseen jonka heitin ilmaan ... että kaiken lisäksi ei edes ole kyse seksin saannista ynm naisellisista vastapalveluista ja "yhteisestä hyvästä ajasta ynm" - vaan periaatteessa nämä naiset vielä välikädellisesti murhaavat nämä esineellistetyt vero ja aseorjansa suvut sukupuuttoon? Ja suomessa vielä yli, ylivoimaisesti länsimaiden eniten jo nyt - eli meillä on kokonaan synnyttämättömien luku jo kaksinkertainen muihin skandeihinkin verrattuna - vaikka meillä siis on tämän laajuine aseorjatyö miehille sivistysmaitten viimeisimpänä ja yksi kaikkein koviten miehiä ryöstävä verotus naisten suuntaan ... voiko ristiriitaisempaa olla ...

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Ja kun hiukan lisää keitokseen mausteita vielä, niin asia menee vielä epäoikeudenmukaisemmaksi - nimittäin ne yhä harveenevat muutenkin etuoikeutetut miehet ketä saavat jälkipolvea, eivätkä kuole sukupuuttoon, ja saavat etuoikeutetusti peräti olla lapsilleen isä loppu elämänsä ... ovat verotuksenkin puolella samalla täysin etuoikeutettuja ... heidän lapsensa kun oikeasti kuluttavat myös veroja ... ja on myös joku syy puolustaa maata ... eli tyypillinen sukupuuttoon tapettava sinkkumies on maailman historiallisesti täysin ennennäkemättömässä naisten orjan asemassa nykysuomessa ... ja pahimmassa asemassa myös historian lisäksi tämän hetkisellä maailman kartalla, sillä ei missään muussa sivistysmaassa ole enää tällaista palkatonta aseorjantyötä, eikä oikein näin feministissosialistista verotustakaan ja päälle vielä maailmaan suurin luku jo täysin synnyttämättömiä naisia ...

- Jotain tulee tapahtumaan varmasti seuraavana vuosikymmeninä kulttuurissamme, miesten selkäranka ei tule kestämään tätä, meno on mennyt yhtäkkiä kultuurisesti aivan sairaaksi -

Anonyymi kirjoitti...

Katso juuri tartu mikkiin ja epäilen että tuon Kärtsyn äiti on käyttänyt aika pitkän aikaa e-pillereitä ynm kemikaaleja ennenkuin on synnyttänyt tuonkin idollin tänne maailmaan ..

Anonyymi kirjoitti...

Kappas - siellä yksi tunnettu profeministi miesaktiivmme näyttää uutisissa juuri mallia millaisia ovat vihreät ja sosialisti "miesaktiivit" ... Jyrki Kasvi ei suostu kertomaan edes oikeudessa että ketä nämä rikolliset naiskansanedustajat ovat, jotka tekaisivat HS sosialisti toimittajien kanssa nämä "julkiset lynkkaukset" näille 7 perheelliselle mieskansanedustajalle ... miksi sitä Kasvilta kysytään oikeudessa ja annetaan sakotkin nämemmä - jollei miesasia aktiivimme peräti ole koko "rikoksen" alkuunlaittaja feministien kanssa ... onkohan Kasvikin puhumassa tasa-arvo Ry:n Ma tapahtumassa?

Henry Laasanen kirjoitti...

"Henry, en olisi niinkään varma että tämä on väärä osoite, vastasinhan nimenomaan täällä esitettyyn kirjoitukseen:

http://miestentasaarvory.wordpress.com/miesten-tasa-arvon-linkkeja/miesliikkeen-historiaa-yhdysvalloissa-vuosina-1970-1980/"

Niin? Tuo on suomennokseni miesliikkeen historian eräästä kohdasta 1970-luvulla. Tarkoitus on laajentaa historian tarkastelua myös muihin miesliikkeen osiin.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko se tapahtunut ilman tätä esiin tuomista - eli olikohan tuo jätetty Suomennos ihan tarkoitus kuvata miesten tasa-arvo Ry:n linjaa - eikö sinulla tuossa etusivulla jo ole Suomennettuna ihan kaikki vaihtoehdot jne?

Anonyymi kirjoitti...

MTV3 UUTISET: "vihersosialisti miesaktiivimme on luvannut feministeille olematta puhumatta yhteisestä touhuilustaan" - puhumatta vaikka kyse on törkeästä 7 perheellisen miehen julkisesta lynkkauksesta kasvokuvin ilman mitään virallista näyttöä tai puolustusmahdollisuutta ... käytös on kuulemma poliisienkin mielestä ennennäkemätöntä kansanedustajalta, sakotkin tulee jo ... mutta mitäpä sitä ei Suomalainen sosialisti miesaktiivi tekisi feministien eteen ...?


Toista ne ovat nämä konservatiivit Soinit jotka ”eivät tee kuin haittaa miehille” ;)
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/67212-soini-tolvii-vihreita-%E2%80%9Dfeministinen-puolue%E2%80%9D

Soini tölvii vihreitä: ”Feministinen puolue”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini intoutuu blogissaan höykyttämään vihreitä. Soinin mukaan vihreitä ei voi enää pitää vaihtoehtopuolueena - ”se on osa feminististä valtarakennetta”.


----


Noooo mutta antaapa nyt jäädä piikittelyt tähän ;) pakko vaan olla rehellinen koska on niin, niin isoista asioista ja suuntaviivoista kysymys ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olen sen verran nyt piikitellyt tässä (puoliksi turhaan), että täytyy kuitenkin antaa Henrylle tunnustus siitä että hän on kiistatta tehnyt todella paljon Suomen miesten eteen. Ettei nyt jää mitään epäselvyyksiä.

Tämä tylytys ei ole niinkään kohdennettu kenelläkään vaan aivan yleistä Suomen tilaan kyllästymistä.

Henry Laasanen kirjoitti...

http://www.rauhanturvaajalehti.fi/6-08/timo-soini-suomella-ei-ole-varaa-l-hte-ruotsin-tielle-2

Armeija myös hyvä kurikoulu

Kansainvälisistä operaatiosta keskustelu siirtyy helposti kotimaahan. Timo Soini myöntää, että 26-vuotiaana valmiina maisterina käyty armeija ei ollut hänelle itselleen pelkkää herkkua, mutta siitä huolimatta hän liputtaa edelleenkin yleisen asevelvollisuuden nimiin.

- Yleisen asevelvollisuuden säilyttäminen on Suomelle huomattavasti tärkeämpi asia kuin demokratian puolustaminen jossain sellaisessa maassa, missä ei edes ole demokratiaa.

- Jos ei muuta, niin ainakin nuoret oppivat armeijassa kuria. Elämässä ei vaan selviä niin, että tekee kaiken aina vaan oman pään mukaan. Viimeistään sen huomaa siinä vaiheessa, kun menee naimisiin, kahden pienen lapsen isä virnistää.

Moitittuaan vielä liian helposti toteutuvan asevelvollisuudesta vapauttamisen Soini lisää, että yleisellä asevelvollisuudella on tärkeä rooli myös maanpuolustushengen ylläpitäjänä.

- En epäile yhtään, etteikö meiltä löytyisi pätevää väkeä ammattiarmeijaankin, mutta se ei sitouttaisi kansaa riittävällä tavalla.

Henry Laasanen kirjoitti...

"olikohan tuo jätetty Suomennos ihan tarkoitus kuvata miesten tasa-arvo Ry:n linjaa"

Se on ihan minun itseni tekemä suomennos ja osa laajempaa projektiani miesliikkeiden ideologioiden kartoittamiseksi. Ei miesten tasa-arvo ry ole tietääkseni edes keskustellut tuollaisista maskuliinisuuden vapauttamisen teemoista.

Miesten tasa-arvo ry:n pääteemat ovat tässä:

http://miestentasaarvory.wordpress.com/miesten-tasa-arvon-linkkeja/kannanotto-stmn-selontekoon-hallituksen-tasa-arvopolitiikasta/

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

;) ;) ... Tiedän tämän kyllä Henry varsin hyvin - mutta toisaalta jopa PS on avoimesti naton + valikoivan palkka-armeijan kannattajia, siellä on hyvin erilaisia vaikuttavia hemmoja ... ja epäilen että sitten loppupeleissä tämän oikeastaan ainoan reaalivaihtoehdon myöntäminen kävisi paljon helpommin PS kuin vaikkapa länsivihamielisiltä vasureilta tai peace, kukkaislapsi vihreiltä … esim PS lähellä oleva KD on jo paljolti natomyönteinen ... mutta, mutta oikeastaan meidänhän olisi kuulunut olla jo ennen PS syntymää naton jäsen kuten joku Tanska + Norja on ollut jo yli 50 vuotta ... asiassa aina vaan on ollut vastassa sosialismi ja suomettuneisuudestahan PS kärsii tietämättään eli sossujen ainutlaatuisesta vaikutuksesta kulttuuriimme ... ja … tasoittavan naissivarin, lotta palvelun kannalla naisille ja maahanmuuttajille ynm Ahvenamaalaisille PS olisi ehkä ensimmäisenä takana ...

Tämä onkin se asia mistä itsekin olen sanonut PS suuntaan kommentteja ja sanoin jo etusivulla, että en mielelläni äänestä PS, olen niin paljon enemmän kansainvälisyyden kannattaja, uuskonservatiivinen – toisaalta suomettuneisuus näkyykin juuri siinä että Soini on aktiivi katolinen, tunnettu britti futiksen, kansainvälisten ravienkin ystävä – mutta natoa täytyy vastustaa vaikka juuri katoliset maat kaikki kuuluvat siihen euroopassa pääsääntöisesti ja muutenkin katolisuus on erittäin kansainvälistä ...
… mutta, mutta sitten kun ottaa huomioon vaikkapa kuka oikeasti puolustaa huoltajuuskiistoissa isän oikeuksia eduskunnassa aina kiivaastikin, työläismiestenkin oikeuksia suhteessa naisiin oikeasti, kannattaa ydinperhemallia, arvostelee avoimesti feminismiä jopa julkisuudessa sen miesvihasta, niin Soini on aika hyvä toimija miesten kannalta ... kyllä tuo armeija tuosta joka tapauksessa muuttuu jopa joskus Suomessa ... tai jos muuttuu kun naisista 80% vastustaa natoa ja ilmanhan realistista puolustusta emme voi jäädä …

Henry Laasanen kirjoitti...

Konservatiivit kannattavat miesten velvollisuuksia ja vasemmisto kannattaa naisten oikeuksia. Kyse on lähinnä siitä, "valitseeko kupan vai tippurin". Yksikään puolue ei ole miesten tasa-arvoisten oikeuksien asialla.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Ehkä lähempänä kyse on siitä, että valitseeko parannettavissa olevan taittovian vai varmasti kuolemaan johtavan AIDSIN ?

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Tai tarkennetaan vielä, luultavasti tosiaan meissä kaikissa on jo kuolemaan johtavan mallinen sukupuolitauti kuten Vihavainenkin ennustaa, mutta juuri siitä johdosta en voi tuntea paljoa muuta kuin vihaa sen luojia ja alkulähdettä kohtaan ... ja osittaista ymmärrystä (jo kylläkin nyt itsekin sairastuneille), mutta aikoinaan edes jonkinlaista varoittelua ja estohoitoa sairauden leviämiselle antaneille voimille ..

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Henrylle ynm mainittakoon, että kyllä nuo mainitsemasi konservatiivisuuden velvollisuudet ovat paljon juuri naisten velvollisuuksia ja ne miesten velvollisuudet osittain myös miesten oikeuksia.

Eikö se olekin aivan keskeinen asia miesten elämän motivaation kannalta, kun konservatiivisuus painostaa naisia naiselliseksi ja miehille antaviksi ja alamaisiksi?
Entä onko miehen oikeus isyyteen velvollisuus vai ennemminkin motivoiva oikeus?
Entä ihan tieteellisestikin itsetunolle elintärkeä imettävä, paijaava, kotona viihtyvä naisellinen äitisuhde, josta saa alkunsa mielihyväsysteemiemme toimiminen ynm?

Jos ja kun nämä yläpuolella mainitsemani asiat mättää ensin lapsuudessa ja sitten aikuisuudessa - niin siinähän se miesten elämä sitten menikin.
Ei siinä edes paljon sosssujen ilmaiset kaljarahat auta, eikö edes se että he pakottavat silti miesten antamaan 12 miljardian naisille työstäänkin joka vuosi ja estävät NATO + valikoiva vapaaehtoinen palkka-armeija yhdistelmän?

Eli Henryllä on jäänyt kirjoituksestaan yksi etuliite pois:

"SOSIALISTIVALTIO AVIOMIEHEN KORVIIKKEENA"

Henry Laasanen kirjoitti...

"Eikö se olekin aivan keskeinen asia miesten elämän motivaation kannalta, kun konservatiivisuus painostaa naisia naiselliseksi ja miehille antaviksi ja alamaisiksi?"

Suomalaiset modernit konservatiivit ovat luopuneet tuollaisista ajatuksista. Ei kukaan uskalla sanoa noin ainakaan ääneen, jotta ei käy kuin Kiesille.

"Entä onko miehen oikeus isyyteen velvollisuus vai ennemminkin motivoiva oikeus?"

Se on kumpaakin. Miesten oikeusliike on tosin yleensä keskittynyt vain miesten oikeuksien vaatimiseen, sillä muut pitävät kyllä huolen velvollisuuksien vaatimisesta.

Henry Laasanen kirjoitti...

Oleellistahan tässä on se kysymys, mitkä ovat sellaisia poliittisia vaatimuksia, jotka ovat ylipäätään mahdollista saada toteutumaan. Tietenkin voi vaatia mitä huvittaa, mutta mahdottomien asioiden vaatiminen on lähinnä ajanhukkaa.

Miesten tasa-arvo ry:n tarkoitus on vaikuttaa aluksi poliittisesti helpoimmin saavutettavissa oleviin asioihin, joiden tueksi voi löytää tukea. Siinä pitää ottaa huomioon poliittiset realiteetit ja omat resurssit.

Perussuomalaiset voi olla parempi vaihtoehto kuin Vihreät nykytilanteessa, mutta Perussuomalaisissa ei ole oikeastaan mitään potentiaalia kehittyä miesten oikeuksien puolueeksi. Se on tyytymistä pienimpään pahaan.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Vielä - tarkoitan Henry ynm tätä kaikkea VIRTAHEVOLLA MIESASIASSA Suomessa:
(joka siis johtuu siitä, että niin moni miesaktiivimme on joko profeministi, sosialisti tai sitten 60 vuotias setäihminen, joka ei enää oikein muista mikä on keskeisin elämänlähde ja motivaatio miehen elämänmatkassa ja mitä ilman ei missään muussakaan enää ole järkeä)


Joten muutamia lauseita ja muutamia korjauksia – ettei kukaan miesaktivismi vahingossakaan koskaan tukisi sosialismia tai vihreitä. Ei siis myöskään netissä kirjoituksissaan tai arki puheissaan tai kutsuessaan esiintyjiä tilaisuuksiinsa ynm, sillä ne myöskin ovat keskeisiä tekoja miesasian ajamisessa ja reaalipolitiikasta enimmäkseen irrallaan olevien kuitenkin miehiä tukevien kulttuuripaineitten luomisissa tai ylläpitämisissä.

Sanot:
”Ei kuulosta kovin tasa-arvoiselta vaatia naisilta naisellisia ominaisuuksia ... ihanteen mukaan naisillakin on oikeus käyttäytyä kuten he haluavat.”

”En minä lähde tasa-arvon kannattajana kieltämään naisten käytösmalleja, koska ei olisi tasa-arvoista, vaan seksististä.”

”Sukupuolet ovat suhteellisen samankaltaisia...siten sukupuolirooleja ei voida pitää perusteltuna vaatimuksena”

Ja sitten kuitenkin sanot heti perään:

”Tavoite on se, että miesten ongelmat huomioidaan tasa-arvopolitiikassa ja –keskusteluissa”

Ja korjaus:

Ettekö ole huomanneet että tämä kieltämänne asia on juuri se miesten keskeisin ongelma? Ja tämä asenne se ”virtahepo miesasiassa” Suomessa? Esimerkiksi nuo 3 kannanottoahan ovat aivan suoraa feminismiä.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Sanot:

”Tasa-arvopuhehan on jo sinällään vasemmistolaista.”

Ja korjaus:

Nimenomaan vain feministien miehiä vastaan kohdistettu tasa-arvo puhe on vasemmistolaista ja vihreää. Tästä syystä Tarja Halonen ja Anne Moilanenkin ylistävät sosialismia avoimesti ja sanovat että ”kokoomus, PS, KD ynm ovat se naisen paskin ystävä” ja esim Susan Faludi tunnetussa feministien Raamatussaan/kirjassaan nimeltään: ”taka-isku eli julistamaton sota feminismiä vastaan” – hyökkääkin itse juuri uusoikeistoa vastaan enemmän, kuin jopa itse miesaktivismia. Kirjassahan on kokonaisia lukuja nimeltään: uusoikeiston sota femininismiä vastaan. Eli miesten tasa-arvo puhe lähtökohdiltaan on vasemmistoa vastaan.

Sanot:

”Konservatiivit pitävät naisia kaiken hyvän ja pyhän ruumiillistumana ja ovat siten viimeinen ryhmä, joka alkaa puhumaan naisten väkivaltaisuudesta”

Ja korjaus:

Konservatiivisuuden pohjahan on sovinismissa ja kristillisyydessä, jota Anne Moilanen kuvaa eniten pahaa naisille tehneeksi aatteeksi länsimaisessa yhteiskunnassa … tiedätkö muuten nämä kaikki genesikset, patriarkaalisuuden ynm … ja kokoomushan oli manifesteissäänkin se ”naisen paskin ystävä ja sosialismi sai sulot soimaan feminismin rinnassa” … uuskonservativismi luo varsinkin kulttuurista painetta vieläkin naisellisen naiseuden ja äitiyden suuntaan makuuhuonetta myöten (sekä myös suoraan isyys ja huoltajuus lakikäsittelyjä tehdessä) , sekä liberaalilla talouspolitiikallaan vie pohjaa ”valtio aviomiehen korvikkeena” feministeiltä muutenkin
Tästä kaikesta Susan Faludikin ynm puhuu tunnetussa feministi bestseller kirjassaan takaisku:
”uusoikeisto on pahin taka-isku koko feminismin historiassa”

Tähän väliin on muuten vain pakko kysyä, että mitä on tämä teidän kriittinen miestutkimuksenne tarkalleen ottaen?
Ja jonka hallituksen jäsenenkin, Kirsi Kinnarin olette ottaneet asiantuntijaksi Kaarina Hazardin lisäksi puhumaan Tampereen miespäiville - sopivasti aiheena naisella: miesten välinen ystävyys?

Kriittinen miestutkimus:
Helmikuussa 2007 perustettiin Helsingissä Suomen Miestutkimuksen Seura ry. Seuran toiminta keskittyi aluksi valtakunnallisen tutkijatapaamisen järjestämiseen sekä verkkosivuston pystyttämiseen. Vuoden 2008 Suomen miestutkimuksen seminaarissa käsiteltiin feministiseen sukupuolentutkimukseen kohdistunutta julkista kritiikkia. Ilmiö nimettiin "suomalaiseksi takaiskuksi" ?

----


Mutta, mutta ... eli jos ja kun saataisiin tuo ”iso juttu”, armeija homma hoidettua pois (ja siihenkin on oikeastaan ainoa realistinen lääke nato + palka-armeija) , niin mistä asioista miesten oikeuksia ajavan miesten kannattaa olla paljoakaan eri mieltä uuskonservativismin kulttuuripaineiden kanssa, jotka nivoutuvat liberaaliin markkinatalouteen? Jollette ymmärrä vieläkään niin kysykääpä vaikkapa Anne Moilaselta, Tarja Haloselta tai Susan Faludilta?

Henry Laasanen kirjoitti...

"Tähän väliin on muuten vain pakko kysyä, että mitä on tämä teidän kriittinen miestutkimuksenne tarkalleen ottaen?"

En minä ole kriittinen miestutkija, eikä se ole "meidän" tutkimuksemme laji.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kriittinen_miestutkimus

"Ja jonka hallituksen jäsenenkin, Kirsi Kinnarin olette ottaneet asiantuntijaksi Kaarina Hazardin lisäksi puhumaan Tampereen miespäiville - sopivasti aiheena naisella: miesten välinen ystävyys?"

Tampereen miespäivät on ihan eri juttu kuin Miesten tasa-arvo ry. Minä en siitä tiedä mitään.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Ettekö ole huomanneet että tämä kieltämänne asia on juuri se miesten keskeisin ongelma? Ja tämä asenne se ”virtahepo miesasiassa” Suomessa? Esimerkiksi nuo 3 kannanottoahan ovat aivan suoraa feminismiä."

Miesten tasa-arvo ty kannattaa TASA-ARVOA. siten kannatamme myös naisten tasa-arvoa, mikä on tietenkin feministinen ajatus. Olemme vain eri mieltä tasa-arvon tulkinnasta siten, että miesten ongelmia ei ole huomioitu riittävästi. Miesten tasa-arvo ry ei antifeministinen siinä merkitysessä, että se olisi naisten tasa-arvoa vastaan.

"Joten muutamia lauseita ja muutamia korjauksia – ettei kukaan miesaktivismi vahingossakaan koskaan tukisi sosialismia tai vihreitä."

Mikäs vika sellaisessa "sosialidemokratiassa" tai hyvinvointivaltiossa on, joka suuntaisi resursseja miesten hyväksi? Nykyinen sosialidemokratia on vain vääränlainen, kun se auttaa vain naisia.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Aluksi:

Sellaista sosialismia missä mies saa ylivoimaiselle tekniselle älylleen, tehokkuudelleen ja fyysisille suojeluilleen oikeasti naisilta varmistettuna riittävän vaihtokauppa arvon – kutsutaan kait joko kansallissosialismiksi tai Katoliseksi kirkkovaltioksi?

Sitten:

http://www.miestutkimus.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=3

Eikö ystäväsi Pasi Malmi ole sekä kriittisen miestutkimuksen johdossa, että myös miesten tasa-arvo Ry:n johtoporukassa?

Ei niinkään, että nyt haluaisin mitenkään erikoisesti hyökätä Pasi Malmia kohtaan ja etteikö hänelläkin ole saavutuksensa, mutta pakko tätä on nyt kysyä? Ei tällaiset enää piilottelusta parane? Itsekin toteat etusivulla että Suomalainen miesaktivismi ei ole saanut mitään konkreettista aikaan?

Mitä on siis kriittinen miestutkimus ja mikä tämä Suomalainen takaisku?

Henry Laasanen kirjoitti...

http://www.miestutkimus.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=4

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Niin siellä lukee, että<.

"Tämän jaottelun mukaan miestutkimuksen nykyistä valtavirtaa Pohjoismaissa ja Suomessa voidaan kutsua ”kriittiseksi” miestutkimukseksi, käännöksenä englanninkielisestä termistä ”critical studies on men”. Kriittisen mies- ja maskuliinisuustutkimuksen lähtökohta on eksplisiittisesti sukupuoleen keskittyvässä feministisessä teoretisoinnissa. Kriittinen miestutkimus pohjautuu paitsi feministiseen tutkimukseen ja homo- ja queer-tutkimukseen, myös muihin valtaa ja hegemoniaa purkaneisiin lähestymistapoihin marxilaisesta kapitalismin kritiikistä Frankfurtin koulukunnan kriittiseen teoriaan."

Osaatko selventää asiaa?

Henry Laasanen kirjoitti...

Malmin teoriasta täällä.

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=218

Kriittinen miestutkimus suhtautuu kriittisesti miehiin ja miesten etuoikeuksiin; se on toinen nimi profeministiselle miestutkimukselle. Arto Jokinen on kriittinen miestutkija. Kriittinen miestutkimus ei tutki miesten ongelmia tai miehiin kohdistuvaa syrjintää.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Vai oletteko vahingossa nyt, hieman vedättämällä selvitettäneet asian julkisesti tässä ketjussa ;)

----

Jotta ympyrä sulkeutuisi - Oletko Sepponen langalla? Miksi mm Kinnari ja Harard voivatkaan puhua SUomen miesten päivillä - aiheena miesten tukeminen ja henkisyys? Entä marxilaista vallankumousta vuosikymmeniä avoimesti tukenut taistolaisproffa joka on vieläkin samaa mieltä asiasta?

31.10.2009 AD

T:Rehellisyyden ja tulevaisuuden poikalasten puolustaja

Anonyymi kirjoitti...

Henry, etkö sinäkin ole "kriittisen miestutkimuksen" eli profeministisen meistutkimuksen kasvatti?

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Mutta miksi miesten tasa-arvo Ry:n johto siis on mukana samassa feministisessä, eräänlaisessa "miesviha, petos" ryhmässä, entä miten juuri tämän "petos" ryhmän naiset puhuvat Treen miespäivillä? Tämä on vielä aika pieni maa?

Entä omat kannanottosi jo tässäkin 2 sivulla yläpuolella? Pentti Arajärvikö tämän menon ajoi tällaiseksi alkujaan Suomessa ja nauraa nyt setalaiseen partaansa tät lukiessa?

Kuinka moni vilpitön miesasian kannattaja tietää asioiden oikean painotuksen, eikä luule että kyse on itseni esittelemän tyylisestä konservatiivisesta miesten puolustamisesta ja feminismin arvostelusta?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kaikkihan siis tehdään näiden hölmötettyjen miesten verorahoilla tai Ray:n pelitulo rahoilla?

Henry Laasanen kirjoitti...

"Henry, etkö sinäkin ole "kriittisen miestutkimuksen" eli profeministisen meistutkimuksen kasvatti?"

En tosiaankaan ole.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Kuinka moni vilpitön miesasian kannattaja tietää asioiden oikean painotuksen, eikä luule että kyse on itseni esittelemän tyylisestä konservatiivisesta miesten puolustamisesta ja feminismin arvostelusta?"

Miesten tasa-arvo ry:n nimi viittaa melko ilmiselvästi tas-arvoon. Konservatiivit eivät yleensä ole painota olevansa tasa-arvon kannattajia käsitteen yleisesti käytetyissä merkityksissä.

Täältähän löytyy vastauksia:
http://miestentasaarvory.wordpress.com/faq-2/

Millaista tasa-arvoa tavoittelette?

Tavoittelemme miesten ja naisten välistä todellista tasa-arvoa, eli tilannetta, jossa kumpaankaan sukupuoleen ei kohdistu suoraa, epäsuoraa eikä rakenteellista syrjintää. Tasa-arvon toteutumista voidaan seurata sukupuolitettujen tilastojen avulla.

Oletteko antifeministinen yhdistys?

Emme ole. Suhtaudumme positiivisesti myös naisten tasa-arvon edistämiseen. Mielestämme feminismillä on kuitenkin ollut liian hegemoninen valta-asema tasa-arvopolitiikassa. Se on johtanut tilanteeseen, jossa miesten ongelmat ovat jääneet liian vähälle huomiolle.

Oletteko konservatiivisia tai taantumuksellisia?

Emme ole.

Oletteko poliittisesti sitoutuneita?

Emme ole.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Eli suoraa kriittistä miestutkimusta ja feminismiä Tampereen miespäivän puhujia myöten + jo täälläkin:

”Ei kuulosta kovin tasa-arvoiselta vaatia naisilta naisellisia ominaisuuksia ... ihanteen mukaan naisillakin on oikeus käyttäytyä kuten he haluavat.”

”En minä lähde tasa-arvon kannattajana kieltämään naisten käytösmalleja, koska ei olisi tasa-arvoista, vaan seksististä.”

”Sukupuolet ovat suhteellisen samankaltaisia...siten sukupuolirooleja ei voida pitää perusteltuna vaatimuksena”

"Suhtaudumme positiivisesti myös naisten tasa-arvon edistämiseen"

----


Eli koko maassa ei ole vieläkään feminismille virallisia vastavoimia - aattelle, joka tuhoaa poikalastemme tulevaisuuden ?

KTS nyt muistutukseksi tuo kirjoitus "päättävä epätieteellinen yhteenlasku tehtävä" vaikkapa tuosta ketjusta (sillä minä lähden nyt treenaamaan):

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=214&start=15

Heiskala kirjoitti...

Henry, kirjoitit: "Oleellistahan tässä on se kysymys, mitkä ovat sellaisia poliittisia vaatimuksia, jotka ovat ylipäätään mahdollista saada toteutumaan. Tietenkin voi vaatia mitä huvittaa, mutta mahdottomien asioiden vaatiminen on lähinnä ajanhukkaa."

- Mahdottomien? Voi veljet sentään että onkin voimatonta puuhastelua.

Esitin tuolla aiemmin esimerkkeinä kolme lakia, jotka ovat yksiselitteisesti sukupuolia eriarvoisesti kohtelevia: asevelvollisuuslaki, isyyslaki ja hedelmöityshoitolaki.

( Itse en muuten aja asevelvollisuuden lakkauttamista vaan sen muuttamista yleiseksi - siinä mittakaavassa kuin on tarpeen- ja sen suorittaville varushenkilöille maksettavaksi myös kohtuullista korvausta )

Henry: "Miesten tasa-arvo ry:n tarkoitus on vaikuttaa aluksi poliittisesti helpoimmin saavutettavissa oleviin asioihin, joiden tueksi voi löytää tukea. Siinä pitää ottaa huomioon poliittiset realiteetit ja omat resurssit."

Lädette siis siitä, että te ette pysty edes aivan kaikkein helpoimmin todistettavissa olevien miehiä epätasa-arvoisesti kohtelevien lakien muuttamiseen vaikuttamaan.
Mikä se sellainen Miesten tasa-arvo yhdistys oikein on? Sellainen on Profeministimiesten tasa-arvoyhdistys.

Aika huvittavaa kun samaan aikaa jo eduskunnan sisältäkin löytyy paljon enemmän muutoshalukkuutta noihin mainitsemiini lakeihin, kautta koko poliittisen spektrin.

Henry: "Perussuomalaiset voi olla parempi vaihtoehto kuin Vihreät nykytilanteessa, mutta Perussuomalaisissa ei ole oikeastaan mitään potentiaalia kehittyä miesten oikeuksien puolueeksi. Se on tyytymistä pienimpään pahaan.
"


Voi ihmettä! Tekö olette sitten kaiken lisäksi vielä kimpassa kaikkein hulluimpien miehiä syrjivien, vaikkakin välillä muuta väittävien, Vihreiden kanssa?


... Ja samaan aikaan, valtiollisten elimien sisällä siis jo näin:


TANE TIEDOTTAA:

"YTL Jaana Kuusipalo:

MIKÄ ON SE TASA-ARVO, JOTA TASA-ARVOPOLITIIKKA TAVOITTELEE?
(Lyhennelmä alustuksesta)"

.....

"Yhtäläisiin mahdollisuuksiin perustuva lainsäädäntö kohtelee ihmisiä tasapuolisesti vain niiden ominaisuuksien suhteen, jotka liitetään mieheen ja pitää naisten ”erityistarpeita” poikkeuksena. Naisnäkökulma kritisoi tätä ja politisoi henkilökohtaista, kuten naisiin kohdistuva väkivalta perheessä. Se toi tasa-arvopolitiikkaan myös positiiviset erityistoimet. Tasa-arvoa ei taata vain neutraalin lainsäädännön avulla, vaan antamalla naisille tasoitusta sillä vallitseva sukupuolihierarkia suosii miehiä."

ja näin:

"sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
--Tarja Halonen


:a/


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Henry Laasanen kirjoitti...

"Eli koko maassa ei ole vieläkään feminismille virallisia vastavoimia - aattelle, joka tuhoaa poikalastemme tulevaisuuden ?"

Ei Suomessa ole sellaista vastavoimaa, jota luultavasti haet. Lähinnä ajatuksiasi lienee Richard Doyle, joka sijaitsee konservatismin ja miesten oikeusliikkeen välimaastossa.

http://www.conservapedia.com/Richard_Doyle
* Save the Males (2006)
* The Rape of the Male (1976)

Heiskala kirjoitti...

Henry: "Ei Suomessa ole sellaista vastavoimaa"

Henry, miten tämän nyt oikein kauniisti sinulle sanoisi, ei ainakaan sinussa ole sellaista vastavoima:a]. Suomen suhteen en olisi yhtä pessimistinen.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Mainittakoon nyt vielä Henrylle rehellisyyden nimissä kiitokseksi, että nettisivujesi tekstit ja kirjasi on paljon noita täällä sanottuja kommentteja voimakkaampaa sanomaa - onneksi !
Eli otit kritiikkiä vastaan nyt vähän muiden puolesta. Mutta pakkohan näitä vain oli välillä julkisestikin ihmetellä ääneen. Ja tulipa nyt ainakin sitten tekstiä tähän ketjuun jollei muuta vaikutusta ;)

--

Muuuutta, mutta ... Heitetääs vielä tällainenkin tänne, sillä istun nyt cafella Satakunnan Kansa niminen lehti nokan edessä. Taas on vähän lisätietoa nykynaistemme hoivaviettien ja tunneälyn tilasta:

"Lääninhallitukset raportoivat vanhusten sitomisesta sänkyyn, ravinnon puutteesta, vanhusten hiljentämisestä liiallisella lääkityksellä ynm ... Kiduttamista, toisin paikoin tätä voi sanoa jo kiduttamiseksi": sanoo vanhusten hoidon asiantuntija professori Sirkka-Liisa Kivelä ... "En usko, että (feministinen) Suomi herää vanhusasiaan. Tilanne on se, että pelastukoon ken voi": kommentoi peruspalveluministeri Paula Risikko."

--

Eli vaikka nyt olisin viimeinen, tai ehkäpä ensimmäinen mohikaani joka toteaa tämän - niin jos tämänkin taas lisää tuohon "päättävään jälkikirjoitus yhteenvetoon" , niin ihan kunnossa ei naisemme ole syystä tai toisesta. Ei tässä ole kyse ollenkaan enää mistään tasa-arvon hakemisista vaan joku on kollektiivisesti nyt vaan vialla naiseudessamme. Sitä en tiedä mistä johtuu, mutta epäilen noita kemiallisia yhteisvaikutuksia ... kuten tässä "luonnonmukaisuuden suojelua räpissäni" yritän hahmottaa ...

No anyway - Hyvää Launtain jatkoa.

"luonnottomuuden päästessä valtaan kylmenee useimpien rakkaus"
- Wanha asfalttiviidakon sanonta-

Anonyymi kirjoitti...

FAS: "Ja jonka hallituksen jäsenenkin, Kirsi Kinnarin olette ottaneet asiantuntijaksi Kaarina Hazardin lisäksi puhumaan Tampereen miespäiville - sopivasti aiheena naisella: miesten välinen ystävyys?"

Henry: "En minä ole kriittinen miestutkija, eikä se ole 'meidän' tutkimuksemme laji.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kriittinen_miestutkimus

Tampereen miespäivät on ihan eri juttu kuin Miesten tasa-arvo ry. Minä en siitä tiedä mitään."'


Et tiedä mitään? Ja samalla olet hallituksen jäsen Miesten tasa-arvo ry:ssä, jossa varapuheenjohtaja on avoimesti profeministi ja jonka hallituksen toinen jäsen järjestää miespäiville äärifeministejä tekemään miehet naurunalaisiksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Soini tölvii vihreitä: 'Feministinen puolue'

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini intoutuu blogissaan höykyttämään vihreitä. Soinin mukaan vihreitä ei voi enää pitää vaihtoehtopuolueena - ”se on osa feminististä valtarakennetta”.

Soini on ainoa jotakuinkin rehellinen puoluejohtaja. Saisi vain vielä tiukemmin ajaa avoimesti rasistiset voimat pois puolueestaan. Tällä en tarkoita asiapohjalta maahanmuuttokriittisiä voimia.

Anonyymi kirjoitti...

Henry: "Yksikään puolue ei ole miesten tasa-arvoisten oikeuksien asialla."

Niinpä ei ole sitten (profeministi)Miesten tasa-arvoyhdistyskään.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Et tiedä mitään? Ja samalla olet hallituksen jäsen Miesten tasa-arvo ry:ssä, jossa varapuheenjohtaja on avoimesti profeministi ja jonka hallituksen toinen jäsen järjestää miespäiville äärifeministejä tekemään miehet naurunalaisiksi."

Minä tiedän lähinnä yhdistyksen lausunnot, jotka löytyvät yhdistyksen sivulta ja olen niistä samoilla linjoilla. Yhdistyksen hallituksen jäsenet ovat lausunnoista suunnilleen samaa miesltä. Se mitä projekteja jokainen tekee muualla on henkilön oma asia.

Heiskala kirjoitti...

Tsorry,

Henry: "Perussuomalaiset voi olla parempi vaihtoehto kuin Vihreät nykytilanteessa, mutta Perussuomalaisissa ei ole oikeastaan mitään potentiaalia kehittyä miesten oikeuksien puolueeksi. Se on tyytymistä pienimpään pahaan."

Vastasin: Voi ihmettä! Tekö olette sitten kaiken lisäksi vielä kimpassa kaikkein hulluimpien miehiä syrjivien, vaikkakin välillä muuta väittävien, Vihreiden kanssa?

Joo, tsorry Henry, taisin lukea tuon sitaattisi vähän hätäisesti, mutta silti, kovin vihreältä tuo teidän politiikkanne joka tapauksessa vaikuttaa, vaikka et tuossa sitten vihreiden puolesta ainakaan suoraan liputtanutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Timi Soini:"- Jos ei muuta, niin ainakin nuoret oppivat armeijassa kuria. Elämässä ei vaan selviä niin, että tekee kaiken aina vaan oman pään mukaan. Viimeistään sen huomaa siinä vaiheessa, kun menee naimisiin, kahden pienen lapsen isä virnistää."

No, mutta hänhän onkin isä, eikä äiti. Äiti pärjää hyvin ilman kuriakin, koska kuriton nainen on se itsenäisin.

Miehet armeijaan, että saadaan kurittomille vaimoille kurinalaisia miehiä.

Typerys.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalaiset modernit konservatiivit ovat luopuneet tuollaisista ajatuksista. Ei kukaan uskalla sanoa noin ainakaan ääneen, jotta ei käy kuin Kiesille."

Edelleen: jos joku haluaa perinteisen
hennon ja naisellisen naisen, niin kyllä niitäkin on, oikeastaan vähän liikaakin.

Minä tykkään omina partnereina ajattelevista, omapäisistä, viisaista ja toiminnallisista naisista, ja naisellisuuden tulee ilmetä naisessa lähinnä ulkonäössä ja luonteessa siten, että tietää olevansa aidon naisen, eikä jonkun transvestiitin kanssa.

On hyvä, että miesten tasa-arvoyhdistys ymmärtää antaa naisillekin tilaa kehittyä, eikä vaadi kaikkia naisia muuttumaan povipommeiksi, kotityökoneiksi, sihteereiksi tai edustamaan lambourghineja ja audeja.


Bmad

Peyote lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Onko peyoteta nyt tullut taas otettua tänä iltana?

"jos joku haluaa perinteisen
hennon ja naisellisen naisen, niin kyllä niitäkin on, oikeastaan vähän liikaakin."

Sukukypisen ihmisten talouksistamme on yhtäkkiä, täysin ennennäkemättömästi historiassa jo pian 50% yhden ihmisen talouksia tutkittuna faktana, lisäksi feminismin takia naiset miehistyy ja silti vaativat yhä enemmän makuuhuoneessa sitä naisten lehtien lupaamaa orgamistaivasta jota ei ole todellisuudessa olemassa.

Luepa nyt edes tuo linkin txt ihannoimistasi omapäisistä ja kurittomista naisista, ennenkuin heittelet tähän perään jotain ;) Itse en ainakaan jaksaisi alkaa laittamaan jauhoja suuhun enää kenelläkään, niin helposti kuin se kävisikin. Ajattelin kun mennä saunaan ...

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=270

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Jotenkin tuli ihan pakottava tarve juuri tähän ketjuun laittaa vielä pieni tietopaketti ennen saunaan menoa - siitä erilaisuudestamme. Ei siis samankaltaisuudesta. Se koskee niin suoraan tämän keskustelun aihetta miesliikkeen suunnasta.

Olemme siis hyvin erilaisia niin seksuaalisuudeltamme, fysiikaltamme kuin tekniseltä ynm älyltämme, sekä vielä kollektiiviselta geneettiseltä kulttuurimuistiltamme, joka on luissa ja ytimissämme.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Eli ... Ei muuten ihme, että me olemme nykysuomessa avioeroissa yhtäkkiä maailman ykköskaartia ja maailman historiallisesti ennennäkemättömissä lukemissa (avioero prosentti on n. 50%, avoliittoero n. 90%) ja suomessa vielä sillä erikoispiirteellä että nainen on jättäjä lähes 3/4 tapauksista - kun miettii tätä yhtälöä jota yritän alla hahmotttaa:



JOKAISESSA YHDYNNÄSSÄ ORGASMIN SAA TODELLISUUDESSA VAIN 6-7 % NAISISTA

http://www.kaypahoito.fi/terveysportti/Dlehti2.tunnista?a=Y&t=H&fname=D93408.htm

"Suomalainen seksi -tutkimuksessa kartoitettiin yli kahdentuhannen 17-75-vuotiaan suomalaisen naisen ja miehen sukupuolielämää (Kontula ja Haavio-Mannila 1993).

Emättimen kostumisongelmaa esiintyi ajoittain joka toisella naisella...

...jokaisessa yhdynnässä orgasmin sai 6-7% naisista.

+


NAISET EIVÄT MASTURBOI KOSKA HE EIVÄT ITSEKÄÄN PYSTY TEKEMÄÄN ITSELLEEN ORGASMIA

http://kvantti.tky.fi/99/1/kysely.html#masturbointi

Tutkimus vahvisti minkä kaikki jo tiesivätkin: masturbointi on poikamiesten harrastus. Miehet tekevät sitä 11 kertaa kuussa, naiset 2.

+

SEKSIÄ SAA KUITENKIN TALOUDELLISILLA VAIHTOKAUPOILLA

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2009090810208002_lz.shtml

Amerikkalaisprofessoreiden mukaan naiset harrastavat seksiä enemmän käytännön syistä kuin intohimon vieminä:

Suurimmalla osalla motiivit liittyivät taloudellisiin tai materiaalisiin palkintoihin.

- Suurin osa miehistä pitää suurinta osaa naisista ainakin jossain määrin seksuaalisesti viehättävinä. Sitä vastoin suurin osa naisista ei pidä suurinta osaa miehistä yhtään seksikkäänä, kirjailija-professoreiden yhteenveto aiheesta kuuluu.

Jopa 84 prosenttia naisista myönsi harrastavansa seksiä, jotta rauha kodissa säilyisi tai vastineeksi kotitöistä.

Ja päälle kysely vielä myös Suomen naisilta. Ja yli 80% toimii juuri näin!

+

SIMPANSSINAARAAT VAIHTAVAT SEKSIÄ ELINTASON NOUSUA VASTAAN

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Simpanssit+vaihtavat+lihaa+seksiin/1135245046267

"Simpanssikoiraat, jotka jakavat lihan naaraan kanssa, saavat naaraalta vastapalvelukseksi seksiä. Uusi tutkimus osoittaa myös, että nämä palvelukset muistetaan pitkään.

Tutkijoiden mukaan vaihtokauppa seksin ja lihan välillä ei tapahtunut heti, vaan ehkä vasta päivien päästä."

+

http://www.iltalehti.fi/terveys/200706066202432_tr.shtml

"Brittinaisista 52 prosenttia valitsee mieluummin suklaapatukan kuin seksin, selviää Britanniassa tehdyn kyselyn tuloksista.
Suklaa pesee naisten mielissä seksin, koska se tuottaa varmasti mielihyvää"

+

PÄÄSÄÄNTÖISESTI KAIKKI NAISET SAAVAT ORGASMIN JUURI KORVAUSTA VASTAAN

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200901198939384_lz.shtml

Tuoreen tutkimuksen mukaan naisen seksuaalisen nautinnon määrä on suoraan verrannollinen miehen varallisuuteen.

- Naisen orgasmitiheys kasvaa kumppanin tulojen noustessa, Newscastlen yliopiston psykologi Thomas Pollett tiivistää tulokset tuoreesta tutkimuksesta, johon osallistui yli 1500 miehen kanssa parisuhteessa elävää naista.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

NYKYVALTIO AVIOMIEHEN KORVIKKEENA

"Suomessa varallisuutta siirtyy miehiltä naisille myös erilaisten valtion järjestelmien kautta, jotka vähentävät naisten riippuvuutta miehistä. Timo Karjalainen kertoo, että terveydenhuollon menot vuodessa ovat yhteensä 11,8 miljardia euroa, josta naisten osuus oli 7 miljardia ja miesten osuus 4,8 miljardia. Miesten tappio vuodessa 2000-luvun alussa oli siten 2,2 miljardia... Miesten vanhuus- ja perhe-eläkejärjestelmään sijoittaman euron arvo suhteessa naisen euroon on noin 70 sentin paikkeilla. Kun miesten lyhyemmän eliniän aiheuttamien menetysten arvo lasketaan yhteen miehille julkisesta terveydenhoidosta ja eläkejärjestelmästä lankeavien kulujen kanssa, miesten kokonaistappioksi tulee Karjalaisen mukaan 11,8 miljardia vuodessa 2000-luvun alkua tarkastellen... Mitä enemmän miesten varallisuus siirtyy naisille valtion kautta kierrätettynä, sitä riippumattomampia naiset ovat miehistä. "

(... ja päälle siis vielä tällä hetkellä vain miehille pakollinen palkaton asetyö naisten suojelemiseksi/asevelvollisuus ... eli edes iisiä tasa-arvoista yleistä naissiviilipalvelusta ei voi jo muutenkin etuoikeutetulle sukupuolelle ehdottaa - "yhteisen veropottimme" laillisille varastajille, keveiden töiden tekijöille ja sukupuolelle, joka pääsääntöisesti saa seksiä, perustarpeensa tyydyttämistä juuri niin paljon kuin fysiologia vaatii ...)

+

NYKYNAISET EIVÄT TEE ALOITTEITA KOSKA MIEHET MAKSAVAT HEILLE PAKOTETTUNA VEROJEN KAUTTA JO RIITTÄVÄN HINNAN

(eroja ja yhden ihmisen talouksia kyllä sitäkin enemmän, sillä keinotekoinen kysynnän nostaminenhan tunnetusti nostaa tuotteen tai palvelun arvoa)

"Farrell kuvaa miehille lankeavaa aloitevastuuta seuraavasti: Jos et tee aloitetta, naiset eivät ainakaan tee sitä ... Selvitä, mitkä eit tarkoittavat ei, mitkä eit tarkoittavat ehkä ja mitkä ehkät tarkoittavat kyllä. Miesten ongelma ei ole siten pelkästään ensimmäisten aloitteiden tekemisessä, vaan kaikkien torjuntojen voittamisessa. Jos mies kysyy naiselta seksiä heti, vastaus on lähes varma ei, mutta jos mies on tarpeeksi kohtelias, hyvä, sitkeä, menestynyt, romanttinen, hellä, hyvätuloinen, valmis sitoutumaan ja kaikkea muuta, niin nainen saattaa sanoa kyllä ... Aloitteen kohteena oleminen merkitsee valtaa verrattuna aloitteen tekijän rooliin. Aloitteen tekijä on ilmaissut kiinnostuksensa ja sanonut kyllä. Aloitteen kohde voi sanoa kyllä tai ei, mikä tarkoittaa enemmän vaihtoehtoja. Jos aloitteen kohde sanoo ei, torjunta aiheuttaa aloitteen tekijälle psykologisia kustannuksia. Ensimmäisen aloitteen tekemisestä seuraa myös automaattisia jatkovelvollisuuksia lisäaloitteiden tekemiseksi ... Syntyy asetelma, jossa aloitteen kohteesta tulee ”vallassa oleva päättäjä” ja aloitteen tekijästä ”mielistelevä alamainen”, joka yrittää vakuuttaa päättäjän kelvollisuudestaan."

+

Ja on tosiaan hyvä myös huomioida se, että naisilla on vielä seksuaalisen vallan, verotuottomme lainsalliman ”varastamisen” ja vapaan asevelvollisuuden/siviilipalveluksen lisäksi yhtäkkiä myös täysi valta suvunjatkamis mahdollisuuksiin ja lapsiin sekä isänoikeuksiinkin.

Tämän ovat tehneet mahdolliseksi mm e-pillerit, abortit, täysin feministisen lait, vain 15 naista ei yhtään miestä/isää tasa-arvoyksikössämme ja puolueelliset erolakimme elatusmaksu seuraamuksineen.

Periaatteessa nainen voi syödä tai jättää syömättä e-pillerit miehestä riippumatta. Mies maksaa lapsesta silti joka tapauksessa.
Samoin miehellä ei ole mitään valtaa Suomen lakien mukaan siihen, että abortoidaanko hänen lapsensa/suvunjatkeensa vai ei?
Tai tuleeko lapsesta FAS lapsi? Silti mies maksaa aina.
Erotilanteissa myöskin tutkitusti Suomessa äiti saa lapsen itselleen oli mies mitä mieltä tahansa.
Ja vaikka isä erotetaan lapsestaan avioerolla, tai tehdään isäksi vastoin tahtoaan tai tietämättään, niin joka tapauksessa hän joutuu maksamaan tästä.


"RAHALLA SAA JA FEMINISTI VALTIOLLA TIENAA"
wanha asfalttiviidakon sanonta

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8547553

Laitanpa esimerkiksi myös tämän SUOMI24 tämän hetkisen suosituimman keskustelun tännekin, koska se koskettaa tietyllä tapaa tätä yläpuolista litaniaa ja myös koko feministi Suomen yhä kipeämmäksi menevää tilannetta.


Naiset käsittämättömän nirsoja

"On tämä deittailu kummallista. Katselin muutamia profiileja netissä ja kirjoitin asiallisen ja rehellisen viestin vastaukseksi. Kerroin rehellisesti, että olen elämässä menestynyt ja pärjännyt akateemisesti koulutettu mies. Silti kymmeneen viestiin ei yhtään vastausta, vaikka viestit olivat asiallisia ja kirjoitusvirheettömiä. En ymmärrä tätä sinkkumaailman menoa. En vaan keksi, miten voisin parantaa itseäni, kun pärjään töissäni, harrastan liikuntaa ja sivistän itseäni iltaisin. Näköjään rauhallisella luonteella ei ole kysyntää sinkkumarkkinoilla. Onneksi sentään töissä tekemisiäni arvostetaan, niin saan edes jostain mielihyvää. En tiedä johtuuko sinkkuuteni ulkonäöstä vai elämäntavoistani, mutta voin rehellisesti sanoa, että olen urheilullinen ja hoikka 178 cm pitkä mies ja naamasta ihan ok."

Kirjoittanut: Maisteri 27 vee

----

Ja vielä avaava vastaus:

Naiset saavat mielettömän määrän viestejä jatkuvasti netissä ja sieltä he vain poimivat "parhaita".

Samanlaisia tarinoita olen kuullut useita.

----

(ja sama meno on livenäkin, ei kai meillä muuten olisi yhtäkkiä ja historiallisesti täysin ennen näkemättömästi sukukypsien ihmisten talouksistamme, pian 50% yhden ihmisen yksinäisiä talouksia ... )


Feministien työnorjat herätkää siis sorron yöstä ... ja alkakaapa kyselemään ihan julkisestikin, että miksi syntyvyyden romahdettua, yhden ihmisten talouksien määrän ja erotilastojen ollessa tälläisia, meidän miesten tekemän työntuloksesta, palkasta varastetaan valtion kautta silti joka vuosi lähes 12 miljardia naisille ja miksei naisilla ole edes tasa-arvoisesti iisiä yleistä naissiviilipalvelusta?

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Tästä voi myös olla lisäksi naisten kohdalla kyse?

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200905279663379_lz.shtml

Ruotsalainen feministi ja treffikonsultti Marie Hagberg suosittelee naisasiakkailleen useamman miehen tapailua samaan aikaan, sillä siinä oppii paljon itsestään sekä muista. Se on myös hyväksi naisten itsetunnolle.

Hagberg tapaili itse sinkkuaikoinaan viittä miestä yhtä aikaa. Miehet eivät tienneet toisistaan. Hän neuvookin siskojaan, että älä ota puheeksi sitä, että tapailet samanaikaisesti muitakin.


- Tunne, että kaikki haluavat minut, on mahtava potku naisen egolle.

- Ja tunne, että saa torjuntoja tarjoessaan itseään netissä tai livenä, on mahtava potku miehen itsetunnon murentumiselle.



PS. Tunnettuahan on, että kysynnän keinotekoinen nostaminen nostaa tavaran tai palvelun arvoa. Feministiset naisemme tietävät tämän erinomaisen hyvin. Feminismi on epäluonnonmukainen ja narsistinen ismi, joka ajaa vain omaa etuaan "uhreista ja yhteiskunnan terveydestä" piittaamatta. Asiaan kuuluu tietenkin propagandanomainen todellisten motivaatioiden kaunisteleminen, kuten aina on kuulunut yhteiskuntaa sairastuttaviin ismeihin.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

SEKSUAALISUUDEN LÄHES TÄYDELLINEN ERILAISUUS TULIKIN TUOSSA – OTETAAS VIELÄ VÄHÄN SITÄ FYYSISTÄKIN ERILAISUUTTA JA SEN TÄRKEYTTÄ. TEKNISIEN KEKSINTÖJEN SUHDETTA EN TÄNNE SITTEN ENÄÄ AIO LAITTAA. ENKÄ KUVAA RINNOISTA, EN KOHDUSTA, ENKÄ VAGINASTA - JOS SOPII?

----

ELI … MIKSIKÖHÄN SUOMEN MIESTEN ITSETUNTO, KYNNYS AGGRESSIOON JA MASENNUSLUVUT OVAT MITÄ OVAT, ARVON KYLMÄT URA JA EROÄIDIT SEKÄ VAIMOT? "TÄYDELLISET NAISEMME"?

www.keskipohjanmaa.net/gen/88076.asp

Imetyskouluttaja, kätilö Helinä Göös:

"Läheisyys on – tai ainakin sen pitäisi olla – puoli ruokaa. Aikuisinakin kaipaamme kosketusta ja läheisyyttä. Se on meissä syvä, inhimillinen tarve, jonka tarpeen tyydyttämisellä on erikoisen suuri merkitys elämämme alkumetreillä.

Meidän kulttuurissamme tälle asialle ei kuitenkaan ole osattu antaa tarpeeksi suurta merkitystä.Tutkimusten mukaan elämämme ensimmäisten vuosien kokemuksilla on suurin vaikutus vuorovaikutustaitoihimme. Tällöin luomme käsityksen omasta itsestämme ja arvostamme - Helinä Göös kertoo. "

(eli suurin vaikutus siihen suomen miesten itsetuntoon, masennusten syntyyn ja siihen osaako puhua ja pussata sekä turhautumiseen eli väkivaltaisuuteenkin ynm).

Imetys voi myös parantaa äidin omaa immuniteettia, vähentää raskauden riskiä ja pienentää insuliinin tarvetta diabeetikkoäideillä. Pitkällä tähtäimellä imetys suojaa äitiä rinta- ja munasarjasyövältä ja luiden haurastumiselta”

http://tv1.yle.fi/ohjelmat/dokumentit?page=1

- Suomessa imetetään Pohjoismaista vähiten (lähes maailman vähiten, tähän on who:kin puuttunut useasti). Imetys lopetetaan turhan aikaisin ja usein terveydenhoitajan "luvalla". Sanoo kätilöt tv-sarjan Pirjo Härmä. Suomen Kätilöliitto on valinnut Pirjo Härmän Vuoden 2009 kehittäjäkätilöksi.

ELI JO TÄMÄN PAINAVAN SEIKAN PERUSTEELLA – JOS NAINEN SYNNYTTÄÄ KESKIVERROSTI VAIKKAPA PARI LASTA JA HEITÄ PITÄISI KANTAA VATSASSA RAUHASSA 9 KK, SEN JÄLKEEN WHON MUKAAN IMETTÄÄ PARI VUOTTA JA VIELÄ KYLLÄ OLLA SENKIN JÄLKEEN RAKENTAMASSA ITSETUNTOA, TEKEMÄSSÄ ”EI VALMISRUOKIA” (JA SITTEN SYNTYYKIN SE TOINEN) , NIIN SE SAMANKALTAISUUS JO TÄSSÄ …? EI SITÄ OLE ALKUUNKAAN?

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

JA LISÄÄ SITÄ ERILAISUUTTAMME:
TÄTÄ VAKAVAA RIKOLLISUUTTA SAA HARRASTAA VAPAASTI VAIN KOSKA KYSYMYS ON NAISISTA.

www.yle.fi/uutiset/24h/id63186.html

"Nykyään vuosittain syntyy jo noin tuhat fetaalialkoholisyndroomasta (FAS) tai sen lievemmästä muodosta fetaalialkoholiefektistä (FAE) kärsivää lasta, jotka ovat altistuneet sikiöaikana voimakkaalle päihteiden käytölle.

FAS:n ja FAE:n on todettu aiheuttavan lapsille neurologisisia ongelmia ja kasvuhäiriöitä."


http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200902029020489_k2.shtml


Raili Nurvala:
"Suomessa syntyy joka vuosi noin 600 alkoholin pahasti vaurioittamaa lasta. Päihteille altistuneita lapsia syntyy viisinkertainen määrä (3000). Heillä voi olla lievempiä oireita tai ei oireita ollenkaan. Osa vaurioista tulee näkyviin vasta vuosien kuluttua.

Tulevaisuudessa alkoholin vaurioittamia lapsia syntyy todennäköisesti yhä enemmän, ellei asiaan puututa rohkeasti, sillä naisten alkoholinkäyttö on kasvanut 1960-luvun lopulta seitsenkertaiseksi...Sitä paitsi vaurio voi syntyä jo vähäisestä määrästä raskauden alkuvaiheessa.”

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

JA LISÄÄ SUURESTA ERILAISUUDESTAMME
ESIM.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/E-pillereiden+estrogeeni+tappaa+pikkukaloja/1135234691639

Tutkijaryhmä Yhdysvaltain tiedeviikolla:
"Pienetkin määrät lääkkeiden synteettistä estrogeenia ovat vaaraksi kaloille, totesi Karen Kidd New Brunswickin yliopistosta Yhdysvaltojen tiedeviikolla...ja ennestään tiedetään, että aine muuttaa koiraskaloja naisellisiksi ja hidastaa naaraskalojen kehitystä."

Mainittakoon, että aika tarkkaan samalla tapaa käy ihmisille tällä hetkellä –miehet selkeästi naisistuvat monesta eri syystä ja naiset taas ovat sekaisin naiseutensa kanssa. Naiset eivät siis yhtä suoraan miehisty, mitä miehet naisistuvat, vaan tosiaan ovat enemmänkin täysin sekaisin kemialtaan ja hormonitoiminnaltaan…jotkin kemikaalit nostavat heidän estrogeenejaan liian korkeaksi ja liika estrogeeni aromasoituu myrkyiksi ja testoksikin heidän kehoihinsa, ja samalla taas e-pillerit ynm tekevät heistä kiukkuisia ja haluttomia sekä moninkertaiseksi yhtäkkiä noussut alkoholinkäyttö ynm taas suoraan nostaa heidän testotasojaan ja maskulinisoi heitä…

…odottavalle äidille ja varsinkin vauvoille kylläkin nämä ilmiöt tekevät aika suoraan sen, että poika naisistuu ja tyttö miehisty…

Briteissä jo yhtäkkiä esimerkiksi 9 vuotiaat pojat vaihtavat sukupuolta lähes kuin kalat?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009091910277095_ul.shtml




ESIM.

http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Terve-sperma-pitka-elama/

Tutkimusraportti tiedelehdessä:
"Miehen hedelmällisyysongelmat ovat yleistyneet viimeisten 50 aikana, American Journal of Epidemiology lehdessä julkaistussa tutkimusraportissa kerrotaan. Syitä tähän on monia, mutta ajatellaan, että ongelmat alkavat jo kohdussa, mieheen sukupuolielinten sikiöaikaisen kehityksen aikana." (ne nuorten naisten e-pillerit, yhtäkkinen juominen, valmisruokien kemikaalit, e-pillerien erittyminen pohjavesiin länsimaissa...)

+

http://www.usatoday.com/news/nation/2008-03-10-drugs-tap-water_N.htm

ESIM.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/10/965388

"Äidin ruokavalio voi altistaa sikiön monille vaarallisille aineille jo ennen syntymää, osoittaa proviisori Kirsi Annolan väitöstutkimus.

Tutkimustulosten valossa näyttäisi, että aineet kulkeutuvat helposti ja täydellisesti sikiön verenkiertoon."

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

ÄIDIN SYÖMÄT SIPSIT, RANSKANPERUNAT JA SÄILÖTYT RUOAT VAARAKSI SIKIÖLLE:
http://www.iltalehti.fi/syopa/2009100910397687_sy.shtml

"Akryyliamidia on esimerkiksi perunalastuissa, ranskanperunoissa, näkkileivässä ja muissa kuumentamalla valmistetuissa ruoka-aineissa. Nitrosoamiineja syntyy nitraatilla säilötyssä ruoassa, kuten lihassa ja kalassa.

Perimää vaurioittavat aineet kulkeutuvat helposti ja nopeasti sikiön verenkiertoon"

+


NAISTEMME KIUKKUISUUS VAIKUTTAA TUHOISASTI VAUVOIHIN:

http://www.iltalehti.fi/perhe/2009101210406876_pr.shtml

"Ovien paiskominen, astioiden rikkominen ja äänen korottaminen vaikuttavat brittitutkijoiden mukaan syntymättömän lapsen sydänlihaksen kehitykseen.

Aggressiivista käyttäytymistä aiheuttavat raskaudenaikaiset hormonaaliset muutokset saattavat niin ikään välittyä äidistä istukan kautta sikiöön ja vaikuttaa solujen kehitykseen."

+


Myös äidin tupakointi vaikutta sukupuoliin samoin kuin muut kemikaalit !

Lääketieteellisestä lehdestä:
Tupakoivan tai tupakoineen äidin syntyvän lapsen hapenottokyky ei tule koskaan olemaan optimaalinen. Tupakointi myös tekee lapsesta helposti kykenemättömän saamaan omia lapsia, sillä tupakka vahingoittaa sikiön omia sukusoluja. Tupakointi lisää myös lapsen tulevia mielenterveys ongelmia.

Sekä esimerkiksi:
http://www.iltalehti.fi/perhe/2009101210409320_pr.shtml

"Tuoreen brittitutkimuksen mukaan psykoosioireet ovat yleisempiä nuorilla, joiden äidit ovat tupakoineet raskauden aikana ...
Asiasta uutisoineen Duodecim-lehden mukaan yhä noin 15 prosenttia suomalaisnaisista tupakoi ollessaan raskaana ... Odottavan äidin tupakanpoltto voi aiheuttaa sikiölle muun muassa keskosuutta ja myöhempiä kehitysongelmia."

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

JA KUTEN KERROINKIN - EI KAI MINUN TARVI LAITTAA TÄNNE TODISTEITA MM TEKNISESSÄ ÄLYSSÄMME? TAI FYSIIKAAN JA AIVOJEN YHTEISTOIMINNAN ERILAISUUDESTA JOHTUVASTA HAHMOTUSKYVYSTÄ FYYSISISSÄ TÖISSÄ JA HERKKYYS/KESTÄVYYS ASPEKTISTA TÄSTÄ JOHTUEN?

----

En kysy enää että mihin matkaat Suomen miesliike vaan toivon vaan, että toivottavasti Suomen miesliike ei irroita itseään sukupuolten aika suuresta realistisesta erosta lähes kaikilla saroilla? Lapsethan eli me siinä kaikki tulemme jo lopulta sekopäisiksi ja fyysisestikin heikoiksi?

- VOIMA OLKOON KANSSANNE -

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Mainittakoon, että kaiken yllä puolisen lisäksi tähän ”harhautumiseen” sukupuolettomuuden ihanteeseen nykyaikana on vaikuttanut paljon se, että -60 luvulta lähtien feministiäidit ovat yrittäneet kasvattaa luonnottomasti lapsistaan androgyynisia – murentaen näin esimerkiksi poikien itsetuntoa.

Lisäksi yhä useampi on kasvanut ilman isää eli miehen malli, kun feministi äiti on potkaissut isän pellolle. Ja yleensä tällöin poikalapsi on myös saanut kuulla miehistä/isästä/miehisyydestä aika negatiivista tarinaa.

Tämän lisäksi ei ole enää ollut lähistöllä sitä pappaa ja mummia, minkä kanssa saunotaan, opitaan puutöitä ja huomataan sukupuolen erilaisuuksia. Eikä omia siskoja ja veljiä.

----

Tähän kaikkeen kun laskeskelee päälle, että imetyksestä ynm johtuva itsetunnon lasku tai yksinäisyydestä johtuva masennus tekee myös epävarmaksi sukupuoli identiteetiltään, niin … ja vielä vaikka nämä alla olevat esimerkit …

ESIM.

http://plaza.fi/tv/ohjelma/582740

Prisma: Miehet vaaravyöhykkeessä

"Siittiömäärät vähenevät, siemennesteen laatu heikkenee, pojat naisistuvat jne... pääsääntöisesti jo joka päivä syötävien valmisruokien kemikaalien takia... mutta sama ilmiö on havaittavissa myös jo eläinmaailmassa "

Tuossa dokumentissahan eri tutkijat kertovat, että asia on niin luonnoton jo, että se on vähintään verrattavissa KASVIHUONEILMIÖÖN!
+
ESIM.

http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Terve-sperma-pitka-elama/

Tutkimusraportti tiedelehdessä:
"Miehen hedelmällisyysongelmat ovat yleistyneet viimeisten 50 aikana, American Journal of Epidemiology lehdessä julkaistussa tutkimusraportissa kerrotaan. Syitä tähän on monia, mutta ajatellaan, että ongelmat alkavat jo kohdussa, mieheen sukupuolielinten sikiöaikaisen kehityksen aikana." (ne nuorten naisten e-pillerit, yhtäkkinen juominen, valmisruokien kemikaalit, e-pillerien erittyminen pohjavesiin länsimaissa...)

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

+

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ehk%C3%A4isypillerit+voivat+kiusata+naista+huomaamatta/1135239428890

Ehkäisypillereistä luopuminen saattaa yllättää naisen: tutuksi tullut kiukutus loppuu yhtäkkiä.

"Hormoniehkäisyä käyttäviä varoitetaan epämääräisistä sivuoireista, kuten masennuksesta, ärtyneisyydestä ja seksuaalisesta haluttomuudesta. (sekä tunnetusti myös ylipainosta eli lihomisesta)

Moni nuorena ehkäisyn aloittanut ei kuitenkaan ehdi ennen lapsentekoikää kokea, millaista elämä on omilla hormoneilla. Tällöin pillereiden aiheuttamaa kiukkuisuutta voi erehtyä pitämään luonnollisena.

Kansanterveyslaitoksen vuoden 2004 tietojen mukaan 25-39 vuotiaista naisista lähes 90 prosenttia käyttää tai on jossain vaiheessa käyttänyt tablettiehkäisyä."

(Eli ovatko sekä naisten feminismi, että miesten metroseksualismi sairauteen verrattavia, epäluonnonmukaisia kasvavia ilmiöitä kulttuurissa, joita ei pitäisi ainakaan ihannoida? Ovatko kemiamme sekaisin?)


ESIM.

http://www.city.fi/artikkeli/Rakkaus+geenikartalla/2764/

Tutkijat ovat pitkään arvelleet ehkäisypillereiden aiheuttavan hämminkiä naisten parinvalintaan.

Ainoastaan e-pillereitä syövät naiset valitsivat omaa perimäänsä muistuttavia miehiä... Geeneiltään erilaiset onnistuvat lastenteossa paremmin, saavat terveempiä ja vastustuskykyisempiä lapsia, eivätkä kyllästy toisiinsa niin helposti.

(tästä on siis lukuisia tutkimuksia olemassa ... eli mahdollisimman maskuliininen mies ja naisellinen nainen viihtyvät pisimpään liitossa ja saavat terveimmät lapset... miksiköhän siis Suomessa me olemmekaan eroissa maailman ykkösiä... ja lapsilla on yhtäkkiä alkanut olla räjähdysmäisesti allergioita, autoimmuunisairauksia, hermoston heikkoutta ynm?)


Väärä miesvalinta? Syytä pillereitä:
http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Vaara-miesvalinta-Syyta-pillereita/

"“Geenien liiallinen samankaltaisuus voi lapsettomuusongelmien lisäksi johtaa parisuhteen kariutumiseen sen jälkeen, kun nainen lakkaa käyttämästä pillereitä”, tutkimusta Liverpoolin yliopistossa johtanut Craig Roberts sanoo."

+

http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2009100810388317_se.shtml

Ehkäisypilleri muuttanut miesihannetta!

"Ihannemies on kokenut kovan mullistuksen ... 1960-luvulla ihailtiin maskuliinisia uroksia, joiden rintakarvat ryöpsähtivät esiin toimintaelokuvien taistelukohtauksissa. Nykyisin valkokankaalla nähdään Leonardo DiCaprion ja Jude Lawn kaltaisia poikamaisia vesseleitä.

Tuoreimman teorian mukaan syynä muutokseen on ehkäisypillerien sisältämä hormoni. E-pillereitä käyttävät naiset saavat kuukausittain annoksen estrogeeni- ja keltarauhashormonia, joka vaikuttaa muun muassa aivolisäkkeeseen. Hormoni on sairastattanut miesmakua niin, että babyface-miehet koetaan seksikkäämmiksi kuin lihaksikkaat kovikset."


Dr Phil: Helvetilliset hormonit (siis e-pillerit)
http://www.google.fi/search?source=ig&hl=fi&rlz=&q=helvetilliset+hormonit&meta=lr%3D&aq=1&oq=helvetilliset

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/kansanterveyslehti/lehdet_1996/10_1996/nainen_maskulinisoituu_alkoholin_myota/

+ Että naisemme maskulinisoituvat lisäksi alkoholin myötä ja miehet profeministyvät.

Nainen siis lisäksi maskulinisoituu myös alkoholin myötä ja naisten alkoholinkäyttö onkin 5-7 kertaistunut vain 30 vuodessa feministisessä suomessa...

Miehillä taas käy päinvastoin, eli heidän testotasonsa laskevat, eikä tuo miestekään juominen vähentynyt ole.

http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Baarin-antimet-tekevat-hallaa-siittioille/

----

NIIN ÄLKÄÄ VAAN ALKAKO TUKEA (JO PIRUUTTAANNEKAAN) FEMINISTEJÄ HEIDÄN MIESNAIS IHANTEISSAAN! SEKSIKKYYTTÄ, NAISELLISUUTTA, PORNOMAISUUTTA KORKOKENKINEEEN TALVELLAKIN JA MIEHILLE SEKSIN ANTAMISTA NAISILTA VAADITAAN! ÄLKÄÄ MYÖS ANTAKO PIENINTÄKÄÄN TUKEA SOSIALISMILLE PUHEISSANNE, MISSÄÄN, KOSKA SE LISÄÄ VAIN MIESTEN JÄRKYTTÄVÄÄ VEROTAAKKA JA RAHOITTAA SEKÄ HELPOTTAA FEMINISTIVALTION YLLÄPITOA. SITÄ VASTOIN SILTI KÄYTTÄKÄÄ KAIKKI MAHDOLLISET TUET HYVÄKSENNE, VELTTOILKAA HYVÄN MIESASIAN PUOLESTA, KAPINOIKAA JA JOS HIUKANKIN MAHDOLLISTA TEHKÄÄ PIMEITÄ TÖITÄ JA YRITTÄMISTÄ - MAKSAMATTA PENNIN JENIÄ, KUULITTEKO, PENNIN JENIÄ VEROJA FEMINISTIVALTIOLLE ; )

UGH- OLE PUHUNUT. VOIMA OLKOON KANSSANNE.

Anonyymi kirjoitti...

"SCUM on perustettu tarkoituksena kaataa hallitus, eliminoida rahamarkkinat, perustaa täydellinen automaatio ja tuhota miessukupuoli. Nykyisin on teknisesti mahdollista lisääntyä ilman miehen apua... ja tuottaa naisia tai profeministi miehiä ... Meidän täytyy välittömästi ryhtyä tähän ... SCUM yrittää tappaa kaikki miehet jotka eivät kuuluu SCUM:in apujoukkoihin. Miesauttajat (eli profeministit, sosialistit ja vihreät) ovat niitä miehiä, jotka työskentelevät uutterasti itsensä eliminoimisen hyväksi... miehiä jotka tappavat miehiä"

----

Miehen tappaminen käykin helpoiten viemällä häneltä oikeus naisellisen naisen seksiin, sukupuolisuuteen ja ihan konkreettisestikin viemällä häneltä oikeus suvunjatkeeseen ja tappamalla näin ollen hänet sukupuuttoon.

----

Kriittinen miestutkimus:
Helmikuussa 2007 perustettiin Helsingissä Suomen Miestutkimuksen Seura ry. Seuran toiminta keskittyi aluksi valtakunnallisen tutkijatapaamisen järjestämiseen sekä verkkosivuston pystyttämiseen. Vuoden 2008 Suomen miestutkimuksen seminaarissa käsiteltiin feministiseen sukupuolentutkimukseen kohdistunutta julkista kritiikkia. Ilmiö nimettiin "suomalaiseksi takaiskuksi"

"Miestutkimuksen nykyistä valtavirtaa Pohjoismaissa ja Suomessa voidaan kutsua ”kriittiseksi” miestutkimukseksi, käännöksenä englanninkielisestä termistä ”critical studies on men”. Kriittisen mies- ja maskuliinisuustutkimuksen lähtökohta on eksplisiittisesti sukupuoleen keskittyvässä feministisessä teoretisoinnissa. Kriittinen miestutkimus pohjautuu paitsi feministiseen tutkimukseen ja homo- ja queer-tutkimukseen, myös muihin valtaa ja hegemoniaa purkaneisiin lähestymistapoihin marxilaisesta kapitalismin kritiikistä Frankfurtin koulukunnan kriittiseen teoriaan."

----

Ja ne puhujat siis olivatkin Tampereen miespäivillä kriittisen miestutkimuksen johtoa ja marxisista vallankumousta ihannoivia ihmisiä. Samoin kuin miesten tasa-arvo Ryn johdossakin ja kriittisen miestutkimuksen johdossa. Samoja henkilöitä piireineen. Tästä syystä suht ainoita linkkejäkin mitä tasa-arvo Ryn sivulla on - on kriittinen miestutkimus seura.

ITSETUHOISUUS ON JO EDENNYT SIIS PITKÄLLE.

FASPOIKA TULEVAISUUDESTA kirjoitti...

KITEYTETTYNÄ TÄMÄN VAJAA 300 VIESTIN AVAAVAN KESKUSTELUN SANOMA:

SUOMESSA SIIS EI OLE OLLUT KOSKAAN MIESTEN OIKEUSLIIKETTÄ, VAAN VAIN MIESTEN VAPAUSLIIKE – JONKA POHJA ON ALITAJUNTAISESSA ITSETUHOISUUDESSA JA SIKSI SE VARMAAN ON SOPINUTKIN SUOMEEN?

VAPAUS JA OIKEUS KERTOVAT SANOINAKIN JO KOKO ASIAN. VAPAUS JOSTAKIN VAI VAPAUS/OIKEUS JOHONKIN. KUMPAA AJETAAN?

MILLÄÄN MIESASIALIIKKEELLÄ EI OLE LOPPUPELEISSÄ MUUTEN MITÄÄN VIRKAA (MUTTA KUIN SUORAAN TAI EPÄSUORAAN TUKEA FEMINISMIÄ JA MIESTEN ITSETUHOISUUTTA ) – ELLEI SEN LÄHTÖKOHTAINEN TAVOITE OLE TAATA MIEHELLE OIKEUTTA, LUE OIKEUTTA MIEHELLE NAISELLISEN NAISEN SEKSIN SAANTIIN JA SUKUNSA JATKUMISEEN (MIEHEN SUKUPUUTTOON KUOLEMISEEN ESTÄMINEN.)

TOISAALTA TILANNE TAITAA OLLA JO NIIN PITKÄLLÄ, ETTÄ JONKINLAINEN TUHO TULEE LÄNSIMAISSA JO JOKA TAPAUKSESSA - MUTTA SILTIKIN SE ON PALJON JÄRKEVÄMPÄÄ JA MUKAVAMPAAKIN TEHDÄ "EI PROFEMINISTISESTI, EI SOSIAALISESTI, VAAN MIESTEN OIKEUKSIEN KAUTTA.

TOOROP kirjoitti...

Kiteytys vielä tilastamme ja enää ainoasta toimivasta tavoitteesta, lääkkeestä tähän tilaan oivaltaville miesaktiiveille.

SYYT:

Eli aluksi nykynaisten (vapaudesta johtuvan) vallan ydinongelma:

- Penistä on helppo saada tarpeensa verran, vaginaa ei.
- Spermaa on helppo saada itselleen, kohtua ei.
- Naisen on helppo tappaa miessukupuuttoon, miehen vaikea naista.

Ainoa asia millä voimme/olisimme voineet pitää oikeutemme kunnossa tässä vaihtokaupassa on miesten fyysinen ja tekninen ylivoima.

(Suurin virheemme oli mm puhua ”pseudo toiminnan omaisesti” jostain alfauroksista ja profeminismistä feministien jallittamana. Konservativismissa kaikki saivat ja se naapurin kaunotar meni sinun kanssa avioon, antoi sinulle aina kun halusit, antoi suvunjatketta ja teki töitä helvetisti vaikka kaikki päättymätön määräysvalta oli sinulla niin yhteiskunnassa, perheessä, lasten huoltajuudessa kuin makuuhuoneessa. Talouden tasaisempaan jakaantumiseen miesten välillä ei olisi pisaraakaan tarvittu feminismiä, se on jopa sössinyt senkin)

----

MUUTOS:

Miksi joko väliaikainen tai lopullinen tuhoutuminen on väistämättä edessämme?

Ainoa toimiva lääke tilanteeseen, enää ainoa toimiva tie miesasia miehille on "purkaa, tuhota tai tarkalleen ottaen rappioittaa" nykyinen (20-30 vuoden aikana) lopullisesti valtaan tullut feministinen arvomaailmaa, koska ei ole merkkiäkään siitä, että miehet tajuaisivat käyttää fyysisiä voimavarojansa varmistaakseen OIKEUTENSA elämänarvoiseen terveeseen elämään - esim naisellisen naisen päivittäiseen seksin saantiin ja kohtuun, eli suvunjatkumiseensa (/estääkseen sukupuuttoon murhaamisensa vain feministivaltion työnorjina).


KEINOT:

Ylivoimaisesti tärkein askel, yksittäinen toimiva lääke tässä projektissa on alkaa ajamaan kaikkia eri syitä ja voimia käyttäen alas yhteiskuntamme yhtenäisyyttä vielä yllä pitävää armeijaa/asevelvollisuutta. Muu äärimmäisen nopea invidualisoituminen, monikulttuurisoituminen, ylikansallisuus eteneekin jo nopeammin kuin edes Vihavainen vihjaa tai Barber pelkää.

Ja muutenhan pitää nyt siis ottaa jalo rentoasento, hyväksikäyttää ja haitata feministivaltiota kaikin mahdollisin keinoin. Ei tämä ensimmäinen ismin sairastuttama kulttuuri ole joka tuhoutuu maailman historiassa.


---

Vielä lopuksi Babylon AD elokuvan alkua mukaillen ;)

"SAVE THE PLANET.
NAURAN AINA PASKAISESTI KUN NÄEN TUON TEKSTIN.
SAVE THE PLANET.
MIKSI, MIKSI IHMEESSÄ JA KETÄ VARTEN!"

Heiskala kirjoitti...

Tampereen Miespäivät 2009 - mielenkiintoinen huomio!

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 264 / 264   Uudempi› Uusin»