tiistaina, maaliskuuta 02, 2010

Profeministien käsitys maskulismista

Profeministit pitävät maskulismia kyseenalaisena ideologiana, sillä miesliikkeen lähtökohta ei voi olla samanlainen sorto kuin mikä oli naisliikkeen lähtökohta (Jokinen 1999; Connell 1998, 231; Sipilä 1994, 17–18). Siitä huolimatta maskulistit ovat omaksuneet juuri tuollaisen näkemyksen korostaessaan miehenä olemisen hintaa (Messner 1997, 41–48). Profeministien mukaan miehet eivät tarvitse vapautusta, koska ”mistä etuoikeutettu luokka pitäisi vapauttaa?” Miehet eivät ole sorrettuja, he vain kamppailevat keskenään – ja osa häviää. Miesten hallitsemassa yhteiskunnassa miehet kilpailevat keskenään ja naiset toimivat viihdyttäjinä. Yhteiskunta ei jakaannu miehiin ja naisiin, vaan menestyviin miehiin ja muihin miehiin. (Jokinen 1999.) Hearnin ja Morganin (1990) mukaan miehillä on yhtä vähän tarvetta teorisoida sukupuoltaan tai paikkaansa sukupuolijärjestelmässä kuin kaloilla on tarve teorisoida vettä. Connellin (1987) mukaan valta synnyttää vastarintaa ja naisliike on tuo vastarinta. Sukupuolijärjestyksessä, jossa miehet dominoivat, miehiä ei voida samalla tavalla asettaa vastarintaa harjoittavan ryhmän asemaan.

Profeministien mukaan miesten ongelmat ovat seuraus heidän vallastaan ja ensiluokan statuksestaan. Profeministien mielestä maskulistit kieltäytyvät kuitenkin systemaattisesti tunnustamasta miesten valtaa ja etuoikeuksia. Maskulistit jättävät huomiotta myös miesten väliset valtasuhteet, rodun ja seksuaalisen suuntautumisen. Maskulistit keskittyvät virheellisesti vain yhden sukupuolen ongelmien tarkasteluun – aivan kuin miesten dominanssi voitaisiin jättää ”noin vain” keskustelun ulkopuolelle. (Flood 1997.) Hearnin (2001) mukaan tasa-arvo -käsitteen problematisointi ei voi pitää sisällään vain ”miesten maskuliinisesta roolista vapautumisen” perspektiivin lisäämistä. Se olisi sama asia kuin ”valkoisen perspektiivin” lisääminen rasistisessa yhteiskunnassa: se toimisi tasa-arvoa vastaan. Miesten perspektiivin lisäämisen sijaan kyse pitää olla miesten muuttamisesta. Miesten suhtautuminen itseensä kriittisesti ei ole yleisesti miesten omassa intressissä, mutta miehillä on myös paljon voitettavaa, jos miehet eläisivät tasa-arvoisemmassa yhteiskunnassa.

Varanka (2007) korostaa, että miehet itse hyötyisivät naisten aseman parantamisesta. Ensinnäkin hyöty ilmenee yleisellä tasolla; kun elää tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, voi nukkua yönsä paremmin. Tasa-arvoinen yhteiskunta on myös jäsenilleen parempi elinympäristö, jonka seurauksena syntyy lisäarvoa. Toisaalta jokaisen miehen elinpiiriin kuuluu naisia, kuten vaimo, äiti tai tytär; heidän elämänkohtaloillaan on merkitystä miehelle. Miesten tulisikin hyväksyä se lähtökohta, että tasa-arvopolitiikan päätavoite on naisten aseman parantaminen ja osallistua tasa-arvokeskusteluun siitä lähtökohdasta käsin.

79 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Feministimiesten propagandaa:
"Ensinnäkin hyöty ilmenee yleisellä tasolla; kun elää tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, voi nukkua yönsä paremmin."

Ja faktaa feminismien idyllistä:

- Naisten/äitien alkoholinkäyttö on 7*kertaistunut -60 luvulta tähän päivään tultaessa.

- Erolukemamme ovat nousseet täysin ennennäkemättömäksi. Avioliitoissa eroprosentti on noin 50% ja avoliitoissa eroprosentti on noin 90% -ja nainen vielä jättäjänä noin 3/4 tapauksista. Esimerkiksi Helsingissä tämä konservatiivisempi, paljon harkitumpi vaihtoehto, eli avioliitto kirkkohäineen ei kestä enää kuin 7 vuotta keskiverrosti. Hyvä kun lapset siis ehtivät edes ekaluokalle ennen perhehelvetin alkua.

- Yhden ihmisen yksinäisiä (sukukypsien ihmisten) talouksia on pian 50% talouksista. Tämäkin on täysin luonnotonta ja sairasta.


Sekä esimerkiksi:

TÄYDELLISET FEMINISTINAISET PETTÄVÄT NYKYÄÄN USEAMMIN KUIN MIEHET

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2009091110232074_lz.shtml


TÄYDELLISET FEMINISTINAISET LYÖVÄT PARISUHTEESSA USEAMMIN KUIN MIEHET

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/08/935797


"Pojat näyttävät joutuvan tyttöjä useammin väkivallan uhreiksi seurustelusuhteissaan. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksessa yhdeksän prosenttia pojista ja kaksi prosenttia tytöistä ilmoitti nykyisen seurustelukumppaninsa lyöneen tai potkineen häntä."


STT: LÄHES PUOLET TYTÖISTÄ KÄYTTÄÄ VÄKIVALTAA NYKYÄÄN

http://www.sttinfo.fi/pressrelease/detail.do?pressId=27841&type=thisweek&searchKey=483ec90c-d5b3-11de-aacb-e3fa86c7701e&languageId=all&pageIndex=1

”Kaikista kyselyyn vastanneista tytöistä 45% myönsi käyttävänsä väkivaltaa. Kuluneen vuoden aikana väkivaltaa oli käyttänyt lähes puolet eli 48% kaikista kyselyyn vastaajista.”


HS: Pojan on vaikea puuttua tyttöystävänsä väkivaltaisuuteen

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2009/08/miehiin-kohdistuva-vakivalta-on-arkista.html

”Väestöliiton Poikien puhelimessa on huomattu oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen (HS 20. 8.) esiin nostama tyttöjen väkivaltaisuus poikia kohtaan.”

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä sitä olikin tuubaa, ihan tarpeeksi yhdelle päivälle.

TV kirjoitti...

Henry pyrkii objektiivisuuteen ja sen takia käsittelee myös profeministien käsityksiä maskulismista.

Anonyymi kirjoitti...

Hieman vielä lisää esimerkkiä feministien luomasta idyllistä:


FEMINISTIÄIDIT PAHOINPITELEVÄT LAPSIAAN USEAMMIN KUIN ISÄT NYKYSUOMESSA

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/10/lapsiaan_pahoinpitelevat_alkoholistiaidit_yha_suurempi_ongelma_1076093.html

"Lapsiin kohdistuvia väkivaltarikoksia selvittelevä vanhempi konstaapeli Pekka Hätönen Helsingin Itäkeskuksen poliisista kertoo, että kaksi kolmasosaa rikostutkintaan tulevista tapauksista johtuu äidin riehumisesta."


Naiset kurittavat lapsiaan Suomessa enemmän kuin miehet:

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=682359
”Liiton tutkijan Heikki Sariolan mukaan naisten kuritusväkivallankäyttöä selittää naisten lisääntynyt alkoholin käyttö ja väkivaltainen käyttäytyminen”



"PIKKU YLIPÄÄLLIKKÖ" NYKYNAISET MURHAAVAT ENEMMÄN LAPSIAAN KUIN MIEHET FEMINISTISUOMESSA.

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=247

Nykynaiset ja äidit myös yhtäkkiä tutkitusti tappavat selkeästi useammin lapsensa kuin mies...ja nythän tässä siis ei puhuta vielä mitään vaikkapa aborteista, FAS-lapsista, huonosta äitisuhteesta johtuvista masennuksista sekä itsemurhista...ne ovat luku aivan erikseen...



MYÖS MUMMIT JA PAPAT PITÄÄ YLLYTTÄÄ MURHAAMAAN ITSENSÄ POIS TIELTÄ HÄIRITSEMÄSTÄ "TÄYDELLISTEN NAISTEN SINKKUELÄMÄÄ"

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1729904


"- Terveyskeskuksissa voitaisiin jakaa vanhuksille, vaikkapa yli 70-vuotiaille, ystävällisiä "unipillereitä". Se tulee olemaan välttämätöntä, sillä nopeasti kuoleva vanhus on eduksi yhteiskunnalle. Mistä muka kaikille suurten ikäluokkien edustajille saadaan hoitajat? kysyy Utrio"

Missä muuten taas tässä vanhusasiassakin on se naisten aina miehiltä vaatima TUNNEÄLY JA SUVAITSEVAISUUS?


Esimerkiksi Satakunnan Kansakin 31.10.2009:
Lääninhallitukset raportoivat vanhusten sitomisesta sänkyyn, ravinnon puutteesta, vanhusten hiljentämisestä liiallisella lääkityksellä ynm ... ”Kiduttamista, toisin paikoin tätä voi sanoa jo kiduttamiseksi": Sanoo vanhusten hoidon asiantuntija professori Sirkka-Liisa Kivelä ... "En usko, että (feministinen) Suomi herää vanhusasiaan. Tilanne on se, että pelastukoon ken voi": Kommentoi taas peruspalveluministeri Paula Risikko

"Etenkin yli 80-vuotiaiden ihmisten paleltumiskuolemat ovat lisääntyneet Suomessa viime vuosina, kirjoittaa Savon Sanomat."

Tai nelosen uutiset 15.12.2009
Hoitajien väärinkäytöksistä johtuvien seuraamusrangaistusten määrä on viisinkertaistunut vain kolmessa vuodessa.

-

ENTÄPÄ NAISTEN "RAKKAUDEN" JA MEDIAMMEKIN SUUNTA NOIN MUUTENKIN?

Eli piruuttaan vielä muistutus tähän yhteyteen myös nykynaisten yhtäkkisistä ”rakkauslaulujen” muuttumisesta, eli niiden tällaisista ivaavista "kill bill" ja "tulta munille" asenteista: "sä raukka sorrut rakkauteen" , "hei lopeta, et saa mua susta välittämään" ja "se alkaa naurattaa, kun miehiä hakataan" ym tai vaikkapa tällaisiksi Spearsin "poisoneiksi" , Pinkeiksi tai Gwen Stefanien "it's my lifeiksi"... asenne ja opetusvideoiksi?

http://www.tulva.fi/feministipop/

-

"Nuorten mielenterveyden häiriöistä johtuvat sairaudet ovat lisääntyneet nopeasti. Määrä on 44 prosenttia suurempi kuin vuonna 2004.

Alan tutkijat ovat huolissaan. Tutkimusprofessori Raimo Raitasalo ja pääsuunnittelija Kaarlo Maaniemi kirjoittavat nuorten masennussairauksien lisääntymisestä uusimmassa Kelan Sosiaalivakuutus-lehdessä.

Vuodesta 2004 vuoteen 2008 masennuksen takia alkaneiden sairauspäivärahakausien määrä on kasvanut alle 30-vuotiailla miehillä 40 prosenttia.

Suurin muutos on tapahtunut 16-19 -vuotiaiden miesten ikäryhmässä, jossa sairauspäivärahakausien määrä on lisääntynyt 75 prosenttia (siis vain viidessä vuodessa ja siltikin vaikka luku oli huikea jo viisi vuotta sitten).

-

Et sellaista feminististä rauhaa ja idylliä.

Anonyymi kirjoitti...

"Henry pyrkii objektiivisuuteen ja sen takia käsittelee myös profeministien käsityksiä maskulismista."

Ööö... tekstissä on lähinnä yhdistelty (tarkoitushakuisesti?) eri lähteitä eikä siinä esitetä mitään lopputulemaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on ihan hyvä esitys profeminismistä.

Anonyymi kirjoitti...

Profemmat on klassisia mangina-herrasmiehiä, joiden mielestä miehet ovat määritelmällisesti etuoikeutettuja sortajia per feministinen teoria.

Mikään määrä näyttöä ei voi tätä muuttaa.

Homo kirjoitti...

Naisten talouskoulu on kolmen luennon sarja, jossa käsitellään
globaalitalouden vaikutuksia naisten elämään, perheen sukupuolittunutta
työnjakoa ja verotusta sukupuolinäkökulmasta.



Ensimmäinen luento järjestetään 9.3.2010 kello 18.00.



Onko globaalitalous naisten ystävä?



Ph.D., kansantaloustieteen tuntiopettaja Anne Mikkola käsittelee
esityksessään seuraavia kysymyksiä:

· Murtavatko globaalit markkinat vanhoja valtarakenteita naisten
eduksi vai naisia vastaan?

· Miten globaali kauppa ja kansainvälinen politiikka ovat
vaikuttaneet kehitysmaan naisen asemaan?

· Tarvitaanko taloudellista kehitystä, jotta naisten asema voisi
parantua?





Seuraavat naisten talouskoulun luennot:



Ti 16.3. klo 18 Perheen työnjako ja taloudellinen tasa-arvo. Ph.D.,
kansantaloustieteen tuntiopettaja Anne Mikkola alustaa siitä, miten
sukupuolittain eriytynyt työnjako syntyi ja mikä sitä pitää yllä, miten
lapset vaikuttavat naisten tuloihin tai tasa-arvoon ja miksi naisen euro on
80 senttiä euro.



Ti 23.3. klo 18 Eikö verotus olekaan sukupuolineutraalia? Erikoistutkija,
sosiaalipolitiikan dosentti Anita Haataja taustoittaa verotuksen
tasa-arvonäkökulmaa sekä historian, nykytilanteen että yhä edelleen
haikailtavien yhteisveroratkaisujen näkökulmasta.



Koulua käydään Maikki Friberg - kodissa, Bulevardi 11 A 1, 00120 Helsinki.
Maksuton. Vain naisille.

Lämpimästi tervetuloa!





Lisätietoja:

Anna Huovila

vs. koulutus- ja jäsenkoordinaattori

Naisasialiitto Unioni ry.

Bulevardi 11 A 1

00120 Helsinki

050 550 3072

kurssisihteeri@naisunioni.fi

www.naisunioni.fi

Ilmoittaudu mukaan kevään kursseille!





Mutkia matkassa - jämäkkyyskurssin jatkokurssi

ma 19.4.- to 22.4. iltakurssi klo 18-21 Maikki Friberg -koti.



Kurssilla käsitellään konflikteja ja erilaisia kommunikaatiomalleja.
Tarkastellaan ja työstetään kunkin omaa kuvaa ja vahvistetaan ja syvennetään
henkilökohtaista jämäkkyyttä eli assertiviteettiä. Ohjelmaan kuuluu teorian
ohella meditaatioita, ohjattuja mielikuvamatkoja sekä luovuuteen liittyviä
harjoituksia. Kurssi on jatkoa jämäkkyyskurssille, mutta sille voivat
ilmoittautua kaikki kiinnostuneet.



Ohjaaja: Kouluttaja-terapeutti Eeva Kriek-Tuovinen

Kurssin hinta: 60 e sis. ohjauksen.

Ilm. 8.3. mennessä





Mutkia matkassa - jämäkkyyskurssin jatkokurssi yli 55-vuotiaille

ma 19.4.- to 22.4. päiväkurssi klo 10-13 Maikki Friberg -koti



Kurssilla käsitellään konflikteja ja erilaisia kommunikaatiomalleja.
Tarkastellaan ja työstetään kunkin omaa kuvaa ja vahvistetaan ja syvennetään
henkilökohtaista jämäkkyyttä eli assertiviteettiä. Ohjelmaan kuuluu teorian
ohella meditaatioita, ohjattuja mielikuvamatkoja sekä luovuuteen liittyviä
harjoituksia. Kurssille ovat tervetulleita yli 55-vuotiaat jämäkkyyskurssin
tai elämänkaarikurssin käyneet naiset.



Ohjaaja: Kouluttaja-terapeutti Eeva Kriek-Tuovinen

Kurssin hinta: 60 e sis. ohjauksen.

Ilm. 8.3. mennessä





Autonhuoltokurssi

la 15.5. - su 16.5. Tattarisuon moottorihalli



Ahdistaako tekniikka? Kurssilla karistetaan se harha, ettei nainen ymmärrä
autoista mitään: katsotaan konepellin alle, opetellaan yksinkertaisimmat
autonhuoltoniksit renkaan vaihdosta sulakkeisiin, opitaan erottamaan
pikkuviat korjaamovioista. Ota oma auto mukaan. Myös ilman autoa voi
osallistua.



Ohjaaja: Mari Impola

Hinta: 70 e sis. ohjauksen.

Ilm. 6.4. mennessä.





Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

vs. koulutus- ja jäsenkoordinaattori Anna Huovila,

kurssisihteeri (at) naisunioni.fi

p. 050 550 3072.

Homo kirjoitti...

Korkeakouluharjoittelijaksi tasa-arvoasiain neuvottelukuntaan
HUOM! Hakuaika on muuttunut: Viimeinen hakupäivä on perjantai 30.4.2010.

Työnantajan nimi: Sosiaali- ja terveysministeriö, Talous- ja suunnitteluosasto,
Tasa-arvoasiain neuvottelukunta
Yhteyshenkilö: Pääsihteeri Hannele Varsa
Lähiosoite: PL 33
Postinumero: 00023
Postitoimipaikka: Valtioneuvosto
Puhelinnumero: 050 545 3435, 09 160 73699
Fax: 09 160 74167
Sähköposti: tane[at]stm.fi
Web-osoite: www.tane.fi, www.tasa-arvovaalit.fi
Harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät:
Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE) hakee korkeakouluharjoittelijaa syksyksi
2010. TANE on sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva, vuonna 1972
perustettu, parlamentaarinen neuvottelukunta. Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan
tehtävänä on seurata ja edistää naisten ja miesten tasa-arvon toteuttamista
yhteiskunnassa. Korkeakouluharjoittelija osallistuu tasa-arvoasiain
neuvottelukunnan toimintaan. Keväällä 2011 on eduskuntavaalit. Harjoittelijan
työtehtäviin kuuluu mm. kirjallisen aineiston valmistaminen sukupuolten
tasa-arvokysymyksistä Suomessa sekä tasa-arvovaalit.fi sivujen
eduskuntavaalikokonaisuuden sisällön suunnittelua yhdessä muun sihteeristön
kanssa. Lisäksi harjoittelija osallistuu neuvottelukunnan tapahtumien
valmisteluun, viestinnän kehittämiseen ja Sukupuoli ja valta- sekä Miesjaoston
työskentelyyn
.
Harjoittelijalta edellytettävät perusvalmiudet:
Harjoittelijalta edellytetään sukupuolten tasa-arvokysymysten ja
naistutkimuksen tuntemusta, Suomen poliittisen järjestelmän tuntemusta,
erinomaista kirjallista ilmaisukykyä, organisointitaitoja, yhteistyökykyä ja
oma-aloitteisuutta.
Koulutusala, jonka opiskelijoita haetaan harjoittelijoiksi: Naistutkimus,
yhteiskuntatieteelliset opinnot, esim. valtio-oppi, sosiologia, viestintä,
poliittinen historia
Harjoittelijoiden määrä: 1 kpl
Toivottu harjoittelun ajankohta: 15.9.-14.12.2010
Harjoittelun kesto: 3 kk
Työnantajan maksama bruttopalkka ilman sivukuluja / kk: 1100 €/kk
Palkkaa, harjoittelun muuta rahoitusta ja muita asioita koskevat lisätiedot:
Harjoittelijapaikan edellytyksenä on korkeakoulun myöntämä harjoitteluraha (2-3
kk). Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa tarvittaessa yhden kuukauden
palkkakustannuksista. Lue lisää valtiolla työskentelystä osoitteesta www.
valtiolle.fi.
Palkka-asioista päättävän henkilön nimi ja yhteystiedot:
Henkilöstösihteeri Paula Pallasvirta 09-160 73794, paula.pallasvirta[at]stm.fi
Viimeinen hakupäivä: 30.4.2010

Homo kirjoitti...

Tällaista tarvittaisiin enemmän:

Bill Clinton soitti Tiger Woodsille tukipuhelun

Anonyymi kirjoitti...

Zachris Taneeen nyt!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikeasti, TANEn olemassaolo nykymuodossa on todellinen häpeäpilkku.

Anonyymi kirjoitti...

Palkitun kirjailijan kohuväite: 14-vuotiaat kypsiä seksiin ja äideiksi

Norjalaishiihtäjä kommentoi olympiatyrimistään: "Liian paljon pornoa!"

KKO: Äidin avovaimon huoltajuus lapsen edun mukaista

Anonyymi kirjoitti...

Aikuisten pelot vievät lapsilta ulkoleikit

Anonyymi kirjoitti...

Keski-ikäisten suomalaisten seksielämä köyhtyy

Jorma kirjoitti...

"KKO: Äidin avovaimon huoltajuus lapsen edun mukaista"

Entäs isä?

Jorma kirjoitti...

"Moni vanhempi ehkä ajattelee, että ympäristö pitää pehmustaa lapsia varten. Ajatellaan, että ulkotiloissakin lapset voivat leikkiä korkeintaan pienillä aidatuilla alueilla, joissa on otettu huomioon kaikki mahdolliset turvanäkökulmat. Miten heistä sitten tulee katuosaajia, jotka tunnistavat riskit silloin kun ne vastaan tulevat, Kyttä kysyy."

Katuuskottavuus on tynnyrissä kasvatetuilla nykykakaroilla nolla.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä haastattelu, The War on Oblivion

http://www.alternativeright.com/main/blogs/virtus/the-war-on-oblivion/

Anonyymi kirjoitti...

"Varanka (2007) korostaa, että miehet itse hyötyisivät naisten aseman parantamisesta."

Arvon Jouni Varanka ja Arto Jokinen. Edesmenneet Josef ja Adolf setäkin olisivat pian jo ylpeitä profeminismi propagandanne valheista.

Tosiaan, näkeehän sen jo jokainen rehellinen noista parista ketjun alussakin olevasta tiivistelmästäkin, että miehet ja lapset "hyötyvät" vuosi vuodelta yhä enemmän valtiofeminismistänne. Eikä niissäkään ole mainittu kuin pieni osa asioista. Pistetään siis hieman lisää vielä vaikka piruuttaan. Henry varmasti ymmärtää tämän -ja tähän ketjuun voi vaikka sitten tulevaisuudessakin vinkata jokaisen profeministiuskovaisen tarkastelemaan uskontonsa todellisia saavutuksia.

-

ESIMERKIKSI:
24.5.2009 IS ynm kertoo että jo nyt 50-60 vuotiaista 20% on lapsettomia Suomessa lopullisesti.

http://elisa.net/uutiset/kotimaa/?id=45149649

Entä mikä onkaan kokonaan lapsettomien luku kun tämä nykyinen, parikymppisten feministinen sukupolvi on tuossa 60 vuoden iässä? 30% vai 40% miehistä kuolee lopullisesti sukupuuttoon?
Entä lapsistaan pelkäksi maksumieheksi ja feministien työnorjaksi erotettujen miesten määrä? 50% vai 60%? , koska tilanne on jo nyt lähellä noita lukuja?
Kokonaan lapsettomien luku on muuten jo nyt maailmanennätys ja 2 kertaa suurempi mitä muissa pohjoismaissakin.

Kaiken muun lisäksi tästä syntyy mitä varmimimmin vielä ELÄKEPOMMIKIN kansantalouteemme.

Ja kukapa sen sitten maksaa selkänahoistaan? No ei ainakaan naiset, koska jo nyt he saavat veronsiirtoa 12 miljardia joka vuosi miesten työn tuloksista itselleen.

"Rahalla saa ja feministivaltiolla tienaa"


-

Entä miten kultuurimme yleinen ilmapiiri ja ihmisten välinen jokapäiväinen kanssakäyminen on "hyötynyt" vuosikymmeniä jatkuneesta feminismipropagandasta?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200807258006523_uu.shtml

Työterveyslaitoksen tuoreen tutkimuksen mukaan yli joka kolmas nuori nainen kokee toistuvasti ärtyneisyyttä. Tutkimuksesta kertoo Ilta-Sanomat.


Äänestys kansalaisille päälle:
Ovatko nuoret naiset vihaisia?
Ääniä 7260
KYLLÄ 93 %
Ei 7 %


-

Entä viralliset, miesten verorahoista ylläpidettävät yliopistomme miesvihaa tuottavinen naistutkimuksineen? Kyllä on taas kyseessä aivan valtava, jatkuva hyöty miehille?


-

Tunnettu lastenpsykiatri Raisa Cacciatore epäileekin monen miehen tavoin julkisesti, että elämme miesmyrkyllisessä yhteiskunnassa.

Mitä se on?
1. puuttuu miehille suunnitellut terveyspalvelut
2. sukupuolispesifi (erityinen) osaaminen kasvatuksessa puuttuu
3. koulut suunniteltu tytöille
4. miehet puuttuvat nuoren lapsuudesta ja nuoruudesta
5. poikien fysiologisen liikunnallisuuden tarvetta ei huomioida koulussa
6. suorituspaineet seksissä, parisuhteessa, perheen elatuksessa kovia
7. roolimallien kapeus median mieskuvassa, vain voittajat tai luuserit
8. mies kuvataan alkeellisena, aggressioissa ja seksuaalisuudessa hallitsemattomana
9. mies häpäistään - hän on sika kunnes toisin osoitetaan
10. väkivaltainen miehen uhka nostetaan aina näkyville
11. miehen tarve ja pakko suunnistaa “dominanssihierarkiassa” ei saa tukea nuoren kasvatuksessa
12. aggressiivisuuskasvatus puuttuu kokonaan
13. poikien seksuaalisuuskasvatus puuttuu melkein kokonaan
14. miesten ja poikien masennusoireet kriminalisoidaan - ei hoideta

Tiivistelmä: Hannu T. Sepponen

-

Että sellaista "hyötyä" valtiofeminismi tuottaa poikalapsille ja miehille ;-)

JA VAIKKA TILANNE ON NÄIN KATASTROFAALINEN 2010 LUVUN FEMINISTISUOMESSA MITÄ VAIKKAPA TÄSSÄ KETJUSSA NYT OLLAAN TUOTU ESILLE, NIIN SILTIKIN NÄMÄ MIESTEN VERORAHOISTA YLLÄPIDETYT VIRALLISET TASA-ARVOELIMEMME OVAT TÄYDELLISESTI FEMINISTIEN KÄSISSÄ.

- SÄÄLI SUOMEN TULEVIA POIKALAPSIA -

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä tämän kaiken päälle vain toisen sukupuolen palkaton aseorjantyö vankilan uhalla? Siis saman sukupuolen, joka muutenkin saa elää keskiverrosti 7 arvokasta vuotta vähemmän? Missä taas tasa-arvo

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämätöntä, ettå sitten Hannu T Sepponen itsekin veljeilee mm. Arto Jokisen ja Jouni Varangan kanssa. Pasi Malmista puhumattakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisille tutkintapyyntö Marskin homona ja raiskaajana esittävästä teatterista
02.03. - 16:46


Valkeakoskelainen mies on tehnyt poliisille tutkintapyynnön helsinkiläisestä Teatteri Rujosta.

Syynä on teatterin näytelmä Mannerheim eli lapsistasi ei mitään, jossa Mannerheim esitetään homoseksuaalina. Lisäksi Mannerheim esitetään teoksessa raiskaajana ja hevoseen sekaantujana.

Valkeakoskelaisen yrittäjän Seppo Santin mielestä vainajaa ei saisi loukata teatterin esittämällä tavalla. Hän kertoo tutkintapyynnöstä Valkeakosken Sanomille.

- Olen jättänyt tutkintapyynnön esityksen ohjaajasta ja käsikirjoittajasta.

Edellinen äläkkä C. G. E. Mannerheimista nousi ohjaaja Katariina Lillqvistin kohuanimaatiosta Uralin perhonen.

Animaatiossa marsalkka esitetään korsettiin pukeutuvana homoseksuaalina ja kansallissankarin roisi kohtelu sai monet tuohtumaan.

Uralin perhonen aiheutti runsaasti kohua jo ennen ensi-iltaansa siinä määrin, että poliisi oli paikalla kun elokuva näytettiin ensi kertaa Tampereen Niagara-teatterissa.


Aamulehti

Anonyymi kirjoitti...

"Syynä on teatterin näytelmä Mannerheim eli lapsistasi ei mitään, jossa Mannerheim esitetään homoseksuaalina. Lisäksi Mannerheim esitetään teoksessa raiskaajana ja hevoseen sekaantujana."

Kun luova teatteri-ihminen ei keksi mitään muuta niin aina varma nakki on tehdä kipale Mannerheimista homona. Tämä on todellista teatteria ja palkinto seuraa varmasti perässä, kutsu Haloselta linnanjuhliin.

Anonyymi kirjoitti...

Akuliinan oppitytöt asialla

Saatananpalvojateinit eivät kadu: "Kirkon polttaminen on oikea teko"
01.03. - 23:15

Poliisin mukaan yritys polttaa Hammarlandin kirkko Ahvenanmaalla oli hyökkäys koko kirkkoa, eikä vain yhtä seurakuntaa kohtaan. Tutkinnanjohtaja Olof Lindqvistin mukaan tekoon liittyy saatananpalvontaa.

Kaksi tyttöä heitti viime perjantaina kirkon ikkunasta sisään viisi polttopulloa. Suuria vahinkoja ei kuitenkaan päässyt syntymään.

Poliisi otti perjantaina kiinni 16- ja 17-vuotiaat tytöt. He ovat myöntäneet heittäneensä pullot. Lindqvistin mukaan tytöt ovat kertoneet tekonsa suuntautuneen koko kirkkoinstituutiota vastaan. He ovat myös kertoneet, että teko oli suunniteltu ja että he pitävät sitä oikeana.

Hammarlandin kirkko eli Pyhän Katariina Aleksandrialaisen kirkko on keskiaikainen kivikirkko, joka on rakennettu 1200-luvulla. Kirkkoihin kohdistetut tihutyöt ovat Ahvenanmaalla harvinaisia.

Nya Åland-lehden mukaan tytöt on vapautettu poliisin hoivista, mutta heille on langetettu matkustuskielto. Toinen tytöistä on myös otettu huostaan.

Aamulehti, STT

Anonyymi kirjoitti...

Jonkun taiteilijan tarvisi alkaa nyt tekemään tasa-arvoisesti esimerkiksi tauluja, joissa ylipäällikkömme Tarja Halonen on sadomasokisti miesvihaaja lesbo sekä Arto Jokinen ja Jouni Varanka eläimiin sekaantujia tanen tiloissa?

Tämähän on nyt selkeästi sallittua. Uralin perhonenkin tehtiin osittain virallisine apurahoineen.

Näistä tauluista voisi tehdä sitten näyttelyn, jonka nimi olisi vaikkapa TANEN PERVOSET.

Anonyymi kirjoitti...

Teatterillinen taiteellinen ilmaisu olisi huipussaan pätkässä jossa Halonen raiskaa nuoria tyttöjä ja sekaantuu vuoheen.

Anonyymi kirjoitti...

Soininvaara ehdottaa (varsin nokkelasti), että koulun alkamisikää alennettaisiin tytöillä mutta ei välttämättä koko vuotta.

http://www.soininvaara.fi/2010/03/02/koulun-alku-aikaisemmaksi/

Tuossa on paikka nostaa esiin poikien huonompi menestys koulussa laajemminkin, jos sattuu huvittamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Prisma: Geenit rakennuspalikkoina

YLE TV1 23.00 - 23.50
Banaanikärpäsillä, hiirillä, norsuilla ja ihmisillä on perustaltaan sama geenistö. Tietokonepelien kehittäjä Will Wright esittelee luomuksiaan, jotka tiedekin hyväksyy. T: BBC.
Haku yle.fi:stä

Mutta silti sukupuoli on sosiaalinen konstruktio, pellet, vai mitä :)

Homo kirjoitti...

Diili-Jethro sänkypuuhista: Viime vuonna sain kerran

...
Vuoden turkulainen Jethro Rostedt on ollut pitkään aviossa.
...

Homo kirjoitti...

Tytöt lyövät herkemmin kuin pojat

Homo kirjoitti...

Keski-ikäisten suomalaisten seksielämä köyhtyy

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämätöntä, ettå sitten Hannu T Sepponen itsekin veljeilee mm. Arto Jokisen ja Jouni Varangan kanssa. Pasi Malmista puhumattakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Reaalimaailmassa on pakko tulla toimeen kaikenlaisten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

A2 Teema: Väkivaltainen Suomi
Ti klo 21.00- 21.50 ja 22.05 - 23.15

Katsojat voivat osallistua ohjelmaan tekstiviesteillä lähetyksen aikana.
Viestin alkuun tunnus A2 (välilyönti) ja sen jälkeen viestisi (maks 160 merkkiä).
Lähetä viesti numeroon 17113. Viestin hinta 0,35 euroa.

bmaad kirjoitti...

"Akuliinan oppitytöt asialla
Saatananpalvojateinit eivät kadu: "Kirkon polttaminen on oikea teko" "

On se siinä mielessä, että
maailmassa olisi kivempi elää jos ei olisi feministejä.

bmaad kirjoitti...

"Tytöt lyövät herkemmin kuin pojat"

Epäilemättä heillä on myös
joku paikka, mistä saa dominapalveluita edullisesti?

bmaad kirjoitti...

"Hammarlandin kirkko eli Pyhän Katariina Aleksandrialaisen kirkko on keskiaikainen kivikirkko, joka on rakennettu 1200-luvulla. Kirkkoihin kohdistetut tihutyöt ovat Ahvenanmaalla harvinaisia."

Miesasialiike yrittää
kantaa SA-intin, teinitytöt yrittävät polttaa kirkot. Milloin saamme jotain järkeä tähän peliin?

Homo kirjoitti...

Mitäköhän tuo Mattiesko Hytönen oikein tekee keskustelussa horisemassa...

Anonyymi kirjoitti...

Tuija "200 000" Brax.

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävän hyvää settiä tähän asti.

Missä on kaikki sukupuolittuneet feministitutkijat?

Homo kirjoitti...

Keskustelussa ei minusta ole tuotu tarpeeksi tähän mennessä sitä, että lapsiin kohdistuvasta väkivallasta suurimman osan tekevät naiset.

Jape kirjoitti...

Mitähän ihmettä tuo Mattiesko Hytönen tuolla tekee? Ihan turha jamppa.

Pasi Malmilla tähän mennessä muutama hyvä kommentti mm. mainita tasa-arvoyksikön 100% naisituksesta. Hyvä! Brax vain muljautteli silmiään ja jatkoi että ei ole keneltäkään pois jos on naisin kohdistuvan väkivallan torjunta projektejä. Missä on miehiin kohdistuvan väkivallan vastaiset projektit? Ei kai nekään ole keneltäkään pois? Brax? Anybody?

Homo kirjoitti...

Pasi Malmi on operoinut keskustelussa sopivan kierosti. Esimerkiksi vetoamalla Daphne-tutkimuksen piirissä tehtyyn varusmieskyselyyn, jossa oli kyselysty vain miehiltä, jota voidaan pitää hyvänä vastavetona vain naisille tehtyyn UTH-tutkimukseen. Tuollaisen keskustelun puitteissa on vaikea käydä kovin syvällisesti purkamaan eri tutkimusten puutteita vetämättä samalla itseltään mattoa alta, jonka takia hieman epäpätevät ennakoivat hyökkäykset ovat tehokas keino.

Homo kirjoitti...

Mahtaakohan tuo Hytönen olla ihan selvin päin...

Anonyymi kirjoitti...

No "feministinen paradigma" on yhtä poliittista propagandasotaa, jossa Usko toivo ja hakkaus toistuu vuodesta toiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki on sallittua rakkaudessa, sodassa ja tasa-arvopolitiikassa?

Anonyymi kirjoitti...

Jääkiekkoa?

Anonyymi kirjoitti...

Tuija Brax vaikuttaa kyllä olevan ihan pihalla, kuten yleensä kaikessa. Ja huono esiintyjä.

Hyi yäk.

Homo kirjoitti...

Brax muuten valehteli taas kerran sanoessaan, että syynä siihen miksi jääkiekossa tapahtuneissa hakkaamisista ei ole tuomittu tms ketään, johtuisi vain siitä, että uhrit eivät ole tehneet rikosilmoituksia. Oikeasti nyrkillä päähän lyöminen ei ole lievä pahoinpitely, vaan tavallainen pahoinpitely, joka ei ole asianomistajarikos - toisin kuin lievä pahoinpitely.

Lieviä pahoinpitelyitä on mm. nipistys, töniminen, läpsäisy tms:

Lievinä pahoinpitelyinä voidaan apulaisoikeusasiamiehen mukaan pitää yleensä vain tekotavaltaan verraten vähäisiä rikoksia, jotka ilmenevät tönimisenä, kevyinä läimäyksinä avokämmenellä ja luunappeina tai muina vain kipua aiheuttavina tekoina. Sen sijaan varsinkin kehon herkkiin osiin, erityisesti päähän kohdistetut iskut ja kehon muihin herkkiin osiin kohdistuva voimakas ruumiillinen väkivalta on hänen mukaansa lähtökohtaisesti arvioitava ainakin pahoinpitelyksi riippumatta vammojen paranemisasteesta.

Valehteleekohon tuo Brax tahallaan, vai onkohan hän hankkinut tutkintonsa jollain naapurin puolestaan käymällä kirjekurssilla...

Homo kirjoitti...

Mitäköhän tuo kaikki teatteriväkikin oikein tekee keskustelussa...

Anonyymi kirjoitti...

Viihdearvoa?

Anonyymi kirjoitti...

Itse välttelin keskustelun katsomista kaikin keinoin, ei sitä aina halua mieltään pahoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei yhtään huonosti Malmilta vedetty tähän mennessä. Jos parannettavaa etsii, niin pitempiä puheenvuoroja olisi voinut yrittää.

Homo kirjoitti...

Keskustelun alkupuoli oli parempi, loppupää meni vähän liian yksipuoliseksi miesten sättimiseksi.

bmaad kirjoitti...

"Mitäköhän tuo kaikki teatteriväkikin oikein tekee keskustelussa..."

Yritin buukata sinne
sadomasokistin, mutta ei kuulemma ollut tilaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hohhoijaa. Tässä on nyt sitten Zachrikset ja Malmitkin nähty julkisuudessa lähiviikkoina. Ja miessakkien lyömätön linjakin näkyi nyt...hyvää yötä Suomi.

Anonyymi kirjoitti...

Miesasia on NOUSUSSA!!

Miesliike vs feministinen hegemonia: 1 - 95.

Anonyymi kirjoitti...

No, onneksi noita txt viestejä meni läpi näemmäs noin paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"... Ja miessakkien lyömätön linjakin näkyi nyt...hyvää yötä Suomi."

- tilaisuudessa ei ollut Miessakit ry:n Lyömättömän Linjan edustajia mukana, vaan Lyömätön linja Espoossa toiminnan johtaja Jari Hautamäki.

Tuotakoon selvyyden vuoksi esille, että Miessakit ry:n Lyömättömällä Linjalla (eli Helsingissä toimivalla Lyömättömällä Linjalla) on aivan erilaiset toimintaperiaatteet verrattuna Lyömätön linja Espoossa toimintaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Itse välttelin keskustelun katsomista kaikin keinoin, ei sitä aina halua mieltään pahoittaa."

Viisaasti teit.

Anonyymi kirjoitti...

"Miesasia on NOUSUSSA!!

Miesliike vs feministinen hegemonia: 1 - 95."

Uittu ku nää jätkät osaa hoitaa asioita.

Jorma kirjoitti...

"Kun luova teatteri-ihminen ei keksi mitään muuta niin aina varma nakki on tehdä kipale Mannerheimista homona."

Väsynyttä ja säälittävää.

Vasemmistolaisilta kulttuuripiireiltä nyt on tietysti turha toivoakaan todellisten menneisyyden kipupisteiden, kuten suomettuneisuuden ajan ja taistolaisuuden käsittelyä kriittisessä sävyssä. Osuisi liian kipeästi omaan nilkkaaan.

Jorma kirjoitti...

Väkivaltateemailta oli odotetun kaltainen: sekalainen sillisalaatti, josta puoliväkisin pyristettiin tyhjänpäiväinen ja merkityksetön pannukakku.

Ongelma ko. ohjelmassa on se, että porukkaa on ihan liikaa ja aiheita myös. Jääkiekkoväkivallasta olisi voinut järjestää ihan erillisen keskustelun. Maan johtava jääkiekkoanalyytikko Petteri "Pelikirja" Sihvonen olisi epäilemättä vauhdissa, kun hänet päästettäisiin täysillä kukkahattusetien ja -tätien kimppuun. Eilisessä keskustelussa tämä osuus oli aivan turha.

Pasi Malmi oli ihan hyvä, vaikkei päässyt tarpeeksi ääneen. Törrönen Ensi- ja turvakotien liitosta oli oikein hyvä.

Matti-Esko Hytösen kaltaiset menneisyyteen jämähtäneet jäärät olisi voinut jättää kokonaan ulos, samoin kuin kulttuuripersoonat muutenkin. Ketä oikein jaksaa kiinnostaa Hytösen ja Timo T.A. Mikkosen sapelinkalistelu joskus 1990-luvulla? Eikö nämä jutut ole jo nähty?

Jos keskustelijoita olisi ollut maksimissaan neljä ja koko ilta olisi käytetty väkivaltapolitiikan ja sukupuopuolittuneen suuntauksen kriittisen ruotimiseen, olisi ohjelmasta jäänyt jotain käteenkin. On YLE:n surkeutta, ettei tällaiseen syvääluotaavaan käsittelyyn koskaan pystytä, vaikka mahdollisuudet siihen ovat olemassa.

Onneksi en maksa lupamaksuja.

Jorma kirjoitti...

Sinänsä tietysti ihan kiva, että saadaan oikein oikeusministerin suuusta kuulla, etteivät kaikki suomalaiset miehet ole väkivaltaisia ja että myös naiset voivat olla väkivaltaisia. Ikävä vain, että tämä ei näy valtion harjoittamassa politiikassa mitenkään, vaan koko toiminta rakentuu sukupuolittuneelle feministipropagandalle.

Kertoo tietysti paljon tämä suuntauksen edustajien tasosta ja itseluottamuksesta, ettei heistä saatu ketään paikalle avoimeen keskusteluun. Naisten linja edustaja oli puolustuskannalla, eikä hänellä ollut mitään annettavaa keskusteluun. Sari Näreen jutustelut ovat tyhjän päällä: hän syyttää suyomalaisesta väkivallasta sota-ajan kokemuksia, vaikka Suomi oli ennen sotia paljon väkivaltaisempi maa kuin niiden jälkeen.

Kun keskustelun alussa pitkin hampain ja tosiasioiden edessä pakosta jouduttiin myöntymään siihen, että naisetkin ovat väkivaltaisia, niin olisi sitten jätetty nämä "miehen kunnia" jutut pois kokonaan. Ensin sanotaan, ettei tästä pitäisi tehdä mitään sukupuolikysymystä ja asetaa miehiä ja naisia vastakkain, mutta sitten lopulta, ihan perinteiseen tyyliin, päädytään paasaamaan suomalaisen miehen surkeudesta ja väkivaltaisuudesta.

Siinä olivat sitten taas vain ne koulusurmat ja muut esillä, enää ei muistettu mainita sarjamurhaajasairaanhoitajia lainkaan.

Jorma kirjoitti...

"Brax vain muljautteli silmiään ja jatkoi että ei ole keneltäkään pois jos on naisin kohdistuvan väkivallan torjunta projektejä. Missä on miehiin kohdistuvan väkivallan vastaiset projektit? Ei kai nekään ole keneltäkään pois?"

Aivan. Kyllä se nyt vain on miehuiltä ja lapsilta sekä loppujen lopuksi, kun oikein mietitään, naisiltakin pois, että kaikki resurssit vuodesta toiseen pistetään tähän yhteen ja samaan laariin, etenkin kun tässäkin keskustelussa tuli selvästi esille, ettei perheväkivallassakaan ole kyse vain miesten väkivaltaisuudesta ja kun myönnettiin väkivallan perityminen sukupolvelta toiselle.

Täysin vastuutonta politiikkaa, jonka veristä satoa niitetään vielä pitkään. Tätä Brax saa kantaa omallatunnollaan koko loppuelämänsä.

Jorma kirjoitti...

" Oikeasti nyrkillä päähän lyöminen ei ole lievä pahoinpitely, vaan tavallainen pahoinpitely, joka ei ole asianomistajarikos - toisin kuin lievä pahoinpitely."

Syytteitä ei käsittääkseni tule, koska katsotaan, että kamppailu-urheiluun (jääkiekkokin sellainen on) osallistuva on antanut suostumuksensa sille, että lajin parissa tyyppillisiä tekoja voi sattua. Eli nyrkkeilyottelussa voi tulla turpaan ja jääkiekko-ottelussa voi saada maistaa poikittaista.

Veronmaksaja kirjoitti...

"Onneksi en maksa lupamaksuja."

Etpä tietenkään, vitun loinen.

Jorma kirjoitti...

"Etpä tietenkään, vitun loinen."

Katsopa peiliin, pelle, jos haluat nähdä loisen. Menisit töihin, kusipää. Ai niin, eihän sinua kukaan halua riesakseen, koska et osaa mitään.

Ei ole mitään syytä, miksi minun, tai kenenkään, pitäisi maksaa ala-arvoisesta feministiroskasta senttiäkään. Sitä ei kukaan tarvitse.

veronmaksaja kirjoitti...

Hah, kylläpä Jormalla taas kiehuu!

Katsoin peiliin. Näin yhteiskuntarauhaa kannattavan tvallisen, hyvätuloisen heteromiehen, naimisissa, yksi lapsi.

Mitä itse näet peilissä? Suuren tasa-arvosankarin? Oikeasti olet kirjoituksistasi päätellen reppana umpihullu, joka meidän veronmaksajien rahoilla pillittää, vaikeroi ja räksyttää internetin keskustelupalstoilla aamusta iltaan. Loinen mikä loinen.

Paitsi, että olet Vortacin tapaan mitä ilmeisimmin umpihullu, olet myös selvästi tyhmä, debiili.

Todisteeksi tyhmyydestä vaikkapa idiottimainen mielipiteesi yleisradiosta. Laske jos osaat, kuinka monta prosenttia esim. tämän viikon radio- ja tv-lähetyksistä sisältää feminismiä. Ai niin, ethän sinä osaa mitään laskea muuta kuin housuihisi.

Jorma kirjoitti...

"Todisteeksi tyhmyydestä vaikkapa idiottimainen mielipiteesi yleisradiosta."

Et sinä mitään todista, luuseri.

Ylen ajankohtaisohjelmisto on läpensä kyllästetty feministipropagandalla. Kuten kaltaisesi epätasa-arvon, sukupuolisyrjinnän ja miesvihan kannattaja hyvin tietää.

Turha sinun on minulle kiukutella, jos olet niin idiootti, että maksat moisesta paskasta. Viisas pääsee vähemmällä.

Jos sinulla lapsi on, niin kannattaa hakea apua sosiaaliviranomaisilta. Se on lapsen etu, ettet sinä pääse pilaamaan hänen elämäänsä täysin.

Jorma kirjoitti...

"Loinen mikä loinen."

Kovaa puhetta veronmaksajien rahoilla elävältä sosiaalipummilta.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas "veronmaksaja" ilkeä ihminen ja pihalla.

"pillittää, vaikeroi ja räksyttää" == harrastaa ansaittua kritiikkiä.

Jos haluaa kritisoida feminististä ideologiaa ja sen tuotoksia, miten se tekee kenestäkään loisen?

YLEn tuleva pakkorahoitus taas...

Anonyymi kirjoitti...

Onpas Jormas tänään kiukkuinen. PMS?

Jorma kirjoitti...

"Jos haluaa kritisoida feminististä ideologiaa ja sen tuotoksia, miten se tekee kenestäkään loisen?

YLEn tuleva pakkorahoitus taas..."

Niinpä. Selkärangattomat femuluuserit täällä taas ulisevat, kun eilen tuli takkiin avoimessa keskustelussa.

"Onpas Jormas tänään kiukkuinen. PMS?"

Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Kovaa puhetta veronmaksajien rahoilla elävältä sosiaalipummilta."

Mistä sinä Jorma päättelet nimimerkki Veronmaksajan olevan sosiaalipummi? Ai siitä, kun hän arvostelee sinua, suurta ja mahtavaa, kaikkien alojen erikoisasiantuntijaa?

Tottahan on, että vietät täällä paljon aikaa - se puolestaan herättää epäilyksiä omasta yhteiskunnallisesta statuksestasi. Öykkäröivä ja kaikin puolin moukkamainen tyylisi taas kertoo karua kieltään ties mistä.

"Viisas pääsee vähemmällä" -ajattelutapa on juuri tyypillistä yhteiskuntamme vapaamatkustajille eli klassinen projektot on selvästi pelissä mukana.

Anonyymi kirjoitti...

"Onpas "veronmaksaja" ilkeä ihminen ja pihalla."

Ja Jorma ei ole ilkeä? Taidat olla tyypillinen peesaava hännystelijä ja perseennuolija.

Jorma kirjoitti...

""Viisas pääsee vähemmällä" -ajattelutapa on juuri tyypillistä yhteiskuntamme vapaamatkustajille eli klassinen projektot on selvästi pelissä mukana."

Vapaamatkustaja olet itse. Yleisradion sonnasta ei pidä maksaa. Sitä ei tarvita.

"Mistä sinä Jorma päättelet nimimerkki Veronmaksajan olevan sosiaalipummi?"

Käsialasta.

"Tottahan on, että vietät täällä paljon aikaa - se puolestaan herättää epäilyksiä omasta yhteiskunnallisesta statuksestasi."

Kateus, tuo ehtymätön luonnonvara. Jotkut meistä vain osaavat järjestää aikataulunsa oikein.

"Öykkäröivä ja kaikin puolin moukkamainen tyylisi taas kertoo karua kieltään ties mistä."

Itke vaan, jos helpottaa.

sleney kirjoitti...

find out this here best replica designer see bags replica ysl Bonuses replica ysl bags

whanou kirjoitti...

pop over here anonymous websites site look at this now explanation