keskiviikkona, syyskuuta 24, 2003

Miesten ja naisten seksihalut

Feministiblogeissa on virinnyt suuttumus naisten seksihaluihin suhtautumista kohtaan tai johonkin muuhun siihen liittyvää kohtaan. Suuttumuksen kohdetta oli vaikea selvittää useammallakaan lukukerralla. Miehet olivat kuitenkin syyllisiä kaikkeen. Vilkaistaanpa hiukan, mitä tämän hetkinen raamattuni Hormonien sota kertoo seksuaalisuudesta.

"Kinsey-instituutti kertoo raportoi, että ilman yhteiskunnan sosiaalisia sääntöjä lähes kaikki nykyajan miehet harrastaisivat irtosuhteita...Naisen sukupuolivietti voimistuu pikkuhiljaa ja on voimakkaimmillaan 36-38-vuotiaana."

Sitten kirjassa seuraa aika mystinen väite: "19-vuotiaan miehen seksuaalinen kyky sopii naiselle, joka on n. 40-vuotias. 40-vuotiaan miehen miehen sukupuolivietti vastaa noin 20-vuotiaan naisen sukupuoliviettiä. Tämä puolestaan selittää, miksi keski-ikäiset miehet etsivät 20-vuotiaiden naisten seuraa." Kirja siis näyttää esittävän, että samansuuruiset seksihalut omaavat henkilöt etsiytyvät toistensa seuraan niiden takia. Kuulostaa melkoisen keksityltä teorialta.

"Stressi vähentää naisten seksihaluja, mutta miehillä seksi toimi unilääkkeenä stressiin...American Demographics -lehti kertoo(varsin epäilyttävään tutkimukseen perustuen), että "mitä älykkäämpi ihminen on, sitä vähemmän hän harrastaa seksiä"...On lukuisia tutkimuksia siitä, että seksi parantaa terveyttä...Hillitsemättöminä useimmat miehet vajoaisivat naimisen suohon...Yhdysvaltain terveysviraston tutkimus osoitti, että 82% pojista ja 2% tytöistä haluaisi osallistua orgioihin."

Tässä löytyy syy sille, miksi miehetkin näyttävät joskus haluttomilta: "Kukko pystyy parittelemaan tauotta 60 kertaa päivässä. Se ei kuitenkaan pysty parittelemaan saman kanan kanssa kuin viidesti päivässä...Sonni menettää mielenkiintonsa astuttuaan saman lehmän seitsemän kertaa...mutta innostuu taas uudesta lehmästä. Kun se on päässyt kymmenenteen lehmään, sen suorituskyky on edelleen vakuuttava...Pässi ei astu yhtä uuhta useammin kuin viidesti, mutta voi astua muita uuhia erittäin kiihkeästi...Vaikka pässin aiemmat seksikumppanit olisi naamioitu parfyymilä tai vetämällä niille säkki päähän, pässistä ei ole mihinkään...Myös terveellä nuorella miehellä rakastelukertojen määrä on suunnilleen viisi päivässä saman naisen kanssa. Jos esiin astuu uusi nainen, mies kihottuu jälleen."

"Eroottisia alusvaatteita käyttävillä naisilla on yleensä uskollisempi mies kuin halpahallin alusvaatteita käyttävillä naisilla...Uroseläimen uskollisuus on suhteessa kivesten kokoon. Ihmisten kivesten painon suhde kokonaispainoon on kädellisten keskitasoa...Miehet tietävät paremmin, mitä naiset toivovat pitkäaikaiselta kumppanilta kuin päinvastoin...Miehetkin haluavat rakkautta, mutta saavat sen ainoastaan seksin kautta."

"Asioita, jotka saavat miehet kiihottumaan, kuvataan usein epäoikeudenmukaisesti likaisiksi, inhottaviksi, raaoiksi ja kieroituneiksi...Monet miehet jäävät tyydyttymättä ja monet miehet tuntevat syyllisyyttä ja mielipahaa. Kun mies ja nainen tuntevat halujensa evoluution, heidän on helpompi ymmärtää ja hyväksyä halunsa ilman suuttumusta...Kun nainen näkee muita naisia käytettävän seksiobjekteina, hänen omanarvontuntonsa voi vahingoittua...Näyttää siltä, että suorituskykyodotukset vaikuttavat enemmän miehiin kuin naisiin."

"Mitä eroa on eroottisella ja perverssillä? Eroottista on se, että käytetään höyhentä. Perverssiys on sitä, että käytetään koko kanaa...Naisasialiike vapautti naisten seksuaaliset asenteet, mutta ei voimistanut heidän sukupuoliviettiään...Onnellisesti naimisissa oleva nainen tekee harvoin syrjähyppyjä, mutta onnellisesti naimisissa oleva mies voi tehdä niitä usein...Miehen lokeroituneet aivot pystyvät erottamaan rakkauden seksistä."

Ei kommentteja: