sunnuntaina, toukokuuta 02, 2004

Kerta maamme puolesta

Kelly McDonough on perustanut "Take One for the Country"- kampanjan, jossa tarkoituksena on tarjota seksiä amerikkalaisille sotilaille:
Idea tuli siitä, kun eräs hänen tyttökaverinsa oli lähtenyt sotilaan matkaan baarista ja sanonut sitten seuraavana päivänä: "Hän ei ollut minun tyyppiäni, mutta hänen osastonsa oli lähdössä ulkomaille, joten päätin antaa tällä kertaa maamme puolesta." Organisoimme sinkkutyttöjä lähelle sotilastukikohtia antamaan maamme puolesta varsinkin ulkomaille lähdössä oleville sotilaille. Vapaaehtoisista ei ole pulaa TOFTC:n tapaamisissa.

Annette Spargas sanoo: "Tällaiset naiset ovat sairaita, he ovat itse prostituoituja. He antavat vartalonsa objekteiksi Bushin sotakoneiston käyttöön. Heidän pitäisi selvittää, miten miehet ovat tehneet naisista prostituoituja historian saatossa." McDonough pitää tuollaista puhetta feminatsien höpötyksenä. Eikä naissotilaitakaan ole unohdettu, sillä vapaaehtoisia miehiäkin on TOFTC:n riveissä riittämiin."
Tuo seksiantamisliike osoittaa, että sääliseksi on aivan mahdollista ja että on olemassa naisia, jotka tekevät sitä ihan mielellään. Ja parastahan tuossa on, että sotilaat eivät edes tiedä saavansa sääliseksiä, koska liike toimii huomaamattomasti. Olisi mukava nähdä vastaava suomalainen naisten liike, joka hakeutuisi paikkoihin, joissa on paljon seksinpuutoksesta kärsiviä kunnollisia alempitasoisia miehiä. Kerta maamme puolesta alempitasoisten itsetunnon parantamiseksi saisi kaikkien osapuolten naamat hymyyn.

Venäjän armeijassa on huolestuttavan korkeat itsemurhaluvut:
Tänä vuonna 80 venäläistä asevelvollista - mukaan lukien 24 upseeria on tehnyt itsemurhan. Ihmisoikeusryhmät sanovat, että sotilaita ajaa itsemurhiin brutaali simputus, huonot elinolosuhteet ja aliravitsemus.
Tuollaisten uutisten luulisi laittavan hiukan perspektiiviä huolestuneisuudelle venäläisten naisten asemasta. Itäprostituutio ei tunnukaan enää kauhealta riistolta, varsinkin kun muistaa, että prostiutuoidut tienaavat toimillaan isot rahat ja että he ovat mukana bisneksissä enemmän tai vähemmän vapaaehtoisesti. Median tulisi kiinnittää kymmenen kertaa enemmän huomiota venäläisten miesten asemaan kuin venäläisten naisten asemaan, sillä miesten asema on paljon huonompi. Tilannehan on tällä hetkellä mediassa suunnilleen päinvastainen.

Mikä on urheilulajien kovuusjärjestys? Nyrkkeily on kovin laji, kalastus vähiten kova.

Kaksitoista ongelmaa blogisi kanssa.

Ei kommentteja: