perjantaina, toukokuuta 28, 2004

Luonnollinen missi

Mira Salo tilittää kovaa kohtaloaan Iltalehdessä:
Kyllä täällä paljon näkee korjailtuja tyttöjä ja silikonirintoja. Eurooppalaiset tytöt ovat oikeastaan ainoita luonnollisia. Täällä on kuitenkin myös tyttöjä, joista selvästi näkee, että he haluavat voittaa vaikka väkisin. He tunkevat joka paikassa aina eturiviin.
Miltäköhän kuulostaisi, jos Saku Koivu raportoisi jääkiekon MM-kisoista lehdistölle seuraavasti: "Kyllä täällä on kisoissa on monia joukkueita, jotka yrittävät voittaa vaikka väkisin. Koko ajan ovat hyökkäämässä ja maalia yrittämässä. Ja toisten maiden pelaajat ovat harjoitelleet tosissaan ja hankkineet itselleen hyviä varusteita. Me Suomen pojat pelataan vaan ihan luonnollisesti omaksi huviksemme. Eihän tämä reilulta tunnu, kun muut harjoittelevat ja kyllähän asia niin on, että tappio on varmaan tulossa."

Olisi muuten mukava nähdä joskus "miss luomu"-kisat, jossa missit olisivat luomukunnossa mitään meikkaamatta ja karvoja poistamatta.

Isosiskokin miettii Varo vaanin elämää suurempaa kysymystä, miksi suihinotto, eikä suihinanto? Englanniksihan termi on blowjob, mikä viittaa siihen, että pilin puhaltelija tekee raskaimman työn, niin kuin asia käytännössä onkin. Suihinottoa voisi pitää myöskin feministisesti oikeaoppisena terminä, koska se tekee naisesta toimijan ja miehestä passiivisen objektin.

Kommenttiosastolla kysytään:
Eikö itseasiassa Henryllä olisi moraalinen velvollisuus Kaikkien ATM:ien Puolustajana(tm) jakaa heille viisautta siitä miten hän itse nousi ATM:yyden suosta ja sai naisen?
No, nuorempana olin ujo, nörtihkö harrasteinen, hiljainen ja raitis. Sitten jossain vaiheessa aloin treenaamaan mm. juosten ja salilla käyden, sekä juomaan olutta ja käymään baareissa. Oluen voimalla ja puoliväkisin rohkaisin itseni tekemään tuttavuutta naisten kanssa. Olin pihalla kuin lumiukko, enkä tiennyt "systeemeistä" ja pelin säännöistä juuri mitään. Olin myös varsin herkkä ottamaan itseeni epäonnistumisista. Oli kehitettävä uusi parempi strategia.

Lopulta päädyin "urheilulliseen" taktiikkaan. Ensin join riittävästi olutta saadakseni rohkeutta lähestymisiin ja sitten menin naisen juttusille. Tarkkailin, vaikuttiko nainen kiinnostuneelta. Jos ei, niin luovutin suosiolla ja siirryin seuraavan naisen luo ja sitten seuraavan luo jne. Tuolla tavalla tuli työvoittoja, vaikka usein tuli juotuakin liikaa. Juomisesta oli kuitenkin tuplahyöty - se antoi tarvittavan rohkeuden ja auttoi kestämään pakkeja. Kun kokemusta kertyi satojen iskuyritysten myötä, niin pelin henki alkoi selviämään ja pelisilmä kohteiden suhteen kehittymään. Torjunnan jälkeen nollasin tilanteen enkä murehtinut menneitä - siirryin vain seuraavan kohteen pariin.

Vaikka opinkin baarimaailman pelaamisen käytännön säännöt kovan tien kautta hakkaamalla päätäni seinään, niin älyllisellä tasolla minua jäi edelleen vaivaamaan kysymys siitä, mitkä lainalaisuudet määrittivät onnistumisia ja epäonnistumisia baarien iskuympyröissä. Ja vaikka itse pääsinkin ylös naisettomuuden suosta, niin mieleeni jäivät lukuisat samoissa baareissa ilta toisensa jälkeen pyörineet hemmot, jotka eivät tuntuneet saavan mitään aikaiseksi. Itse en siis ole naisten kanssa minkään sortin luonnonlahjakkuus, vaan kaikki on opittu vaikeamman kaavan mukaan. Kaavan, jota harva yhtä paljon pakeista itseensä ottava hemmo haluaisi käydä lävitse.

Minä en käyttänyt aikaani ollenkaan naisten syyttelyyn, koska se olisi ollut vain ajan hukkaa. Sen sijaan kohdistin energiani itseni muokkamiseen ja strategioiden miettimiseen. Tällainen yrityksen ja erehdyksen tie ei ole ollut helppo, mutta se on ollut opettava.

Ei kommentteja: