sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Deitti-ilmoituksia

Muropaketista löytyy kasa ilmoituksia tämän blogin lukijoille vastattaviksi.

Normaalivartaloinen.

Ei nörteille!

Miehiä tänne ja vähä äkkiä !! :D

Haen mustaa.

yksin_ainako.

Skorppiooni83.

thaiboxer21.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla mahdollista että ihmiset tosissaan kirjoittavat tuollaisia ilmoituksia.

Tämä on kyllä hyvä: "Oon aika tempperamenttinen eli mielialat vaihtuu tosi tiuhaan ja joskus suutun ihan ilman mitään syytä!! :D Eli sun pitäis ottaa mut aina huomioon ja lepytellä esim. lahjoilla tai seksillä *vink* ;)"

Henkisesti epävakaa prinsessa joka haluaa komean, urheilullisen 185 cm pitkän miehen joka antaa hänelle lahjoja, rahaa ja matkoja Ranskaan. Rahalla ei onneksi ole yhtään väliä, kunhan olet vain oma itsesi ja rikas. Ehkä sekään ei riitä.

Tietenkään prinsessa ei kerro itsestään mitään, sillä onhan selvää että hän on vaivan arvoinen,. Rikkaat ja komeat miljonäärit todennäköisesti tukkivat hänen sähköpostinsa (täytyy kokeilla Internetissä kun sieltä tosimaailmasta tulee aina niitä "vääriä" miehiä mukaan).

Luultavasti kyseessä on joku "normaalipainoinen" rajatapaus joka on tyhmä kuin saapas ja saa kerran päivässä hysteerisen kohtauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoa. Joku atm kirjoittaa mahtavana vitsinä noita ilmoituksia, ja sitten toiset samanlaiset innostuu, että naiset ovat OIKEASTI tuollaisia.

Ja sitten itketään, kun ollaan yksin. huh huh.

Anonyymi kirjoitti...

Et voi tietää että nuo ilmoitukset ovat vitsejä. On olemassa ihmisiä jotka kirjoittavat tuolla tavalla ja ajattelevat tuolla tavalla. Yritätkö nyt väittää että ei muka ole naisia jotka haluavat (tai peräti vaativat) itselleen pitkän, komean ja rikkaan menestyjän, vaikka nainen itse on täysin keskinkertainen?

Pekka Eskimo kirjoitti...

Aika julmaa ja ilkeää. Jonkun ylipainoisen toiveelle, ettei olisi yksin aina, on aika ikävä nauraa. Kamalaa pilkata kun ihmiset laittaa itsensä alttiiksi saadakseen hyväksyntää ja seuraa. Tällainen mentaliteetti ei varmasti helpota ATM:ia lähestymään naisia baareissa, jos on oikeutettua pilkata ja nauraa jollekin sen takia, että tämä kuvittelee, että joku voisi tykätä hänestä, tai että ATM voisi löytää unelmiensa naisen.

jeesustelullakin on paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ainakin osa noista ilmoituksista on aivan varmasti vitsejä.

PS: tykkääthän lapsista ja yllätyksistä? *räpyttelee silmiään* =)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sairaus tuolla thaiboxerilla on?

Anonyymi kirjoitti...

Pekka Eskimo, minä nauran lähinnä sille että jotkut ylipainoiset ovat niin harhaluulojen vallassa että he oikeasti kuvittelevat olevansa viehättäviä ja normaalipainoisia.

Anonyymi kirjoitti...

murot kävivät ikuisuuskeskustelua lihavuuden syistä ja tuntuu edelleen olevan monelle hämärän peitossa mihin ihminen voi itse kropassaan vaikuttaa ja mihin ei. alan tutkimuksethan ovat pahasti kesken vielä kun ei asia ole ollut kovin ajankohtainen ennen kuin aivan viime aikoina, mutta koitan summata jotain mitä luulen asiasta tähän mennessä tiedettävän.

sairaudet yms:
aineenvaihduntasairaudet jotka hidastavat aineenvaihduntaa ja täten aiheuttavat lihomista (ja joihin lihavat usein vetoavat) ovat äärimmäisen HARVINAISIA. yleisempiä ihmisen omasta halusta riippumattomia syitä ovat esim kilpirauhasen vajaatoiminta (joka siis altistaa lihomiselle - huom: ei automaattisesti LIHOTA, mutta jos ei kiinnitä huomiota syömiinsä ruokamääriin niin voi vaikuttaa piakkoin olemukseen), samoin tiettyjen lääkkeiden väitetään aiheuttavan lihomista (yleensä psyykenlääkkeitä).

perinnöllisyys:
lihavuuden perinnöllisyyteen en ota kantaa kun homma on vähän monisyisempi: "lihavan kodin" ruoka- ja kasvatuskulttuuri sekä vanhempien harrastamat lohdutus- ja palkitsemisjärjestelmät kun tuppaavat vaikuttamaan lasten lihomiseen vähintään yhtä suuressa määrin kuin mahdolliset "lihavuusgeenit". psyykelääkkeistä käydään vastaavaa keskustelua alan piireissä; onko ihme jos zombimaiseksi passivoitunut, vain syövä ja nukkuva skitsofreenikko lihoo hoidossa ollessaan? onko syy lääkkeen kemiallisissa komponenteissa vai sen psykologisissa vaikutuksissa potilaaseen? rauhallinen, kemiallisesti lobotomoitu psykootikko on toki vähemmän energiaa kuluttava pakkaus kuin lääkkeetön, harhoissaan riehuva tai "avohoidossa" syömistään laiminlyövä toverinsa.

muita tyypillisiä harhoja: kenenkään luut eivät ole niin isoja ja paina niin paljon että niiden takia ulospäin näyttää sotanorsulta ja vaaka huutaa alla hoosiannaa. nestettä ei myöskään kerry normaaliin ihmiseen niin sairaalloisia määriä että ulkonäkö siitä pyylevöityisi (sairaalassa vuodehoidossa intensiivisen lääkintäjakson aikana näkee toki nesteestä turvonneita ihmisiä, mutta he eivät kuljeskele turuilla ja toreilla kieltämässä lihavuuttaan). eli lihavuuden syyn täytyy nähdäkseni olla lihavan syömässä ruuassa - ja silti lihavat usein väittävät etteivät syö sen enempää kuin laihatkaan! paskanmarjat, sanon minä; en ole fyysikko mutta eiköhän jo materian lait sano ettei kukaan liho rankkitynnyriksi ilman että tunkee sitä ruokaa naamaansa vähintään vastaavan määrän.

aineenvaihdunnasta:
terveessä aineenvaihdunnassa on toki yksilöllisiä eroja, mutta ne eivät mitenkään PAKOTA ketään lihomaan muodottomaksi; jos omaa hitaan aineenvaihdunnan niin silloin on vain syötävä vähemmän kuin "läpipaskot" kanssaihmisensä. nopea aineenvaihdunta kuluttaa saadun energian nopeammin ja ruokaa on saatava pian lisää, hitaan aineenvaihdunnan kanssa pitäisi kaiken järjen mukaan olla päinvastoin. eli biologisesti normaalisti toimivalle ihmiselle ei pitäisi tulla nälkä niin kauan kuin käyttövalmista energiaa on kropassa tarpeeksi - nälkä siis signaloi että nyt energiaa ei ole riittävästi. muutenhan biologinen koneistomme tekisi itsemurhaa syöttämällä aivoille viestiä että "taas olis nälkä" vaikka juuri on syöty: liikaenergia varastoituu ihmiseen lihavuutena ja lihavuus on vaarallista ihmisorganismille!

näläntunne:
lihavathan usein väittävät etteivät napostele vaan syövät vain nälkäänsä. joidenkin uudempien tutkimusten mukaan tämä saattaa jopa pitää paikkansa, ainoa vaan että lihavan biologinen koneisto on seonnut aiheuttaen näläntunteen lähes jatkuvan läsnäolon. kuuluisissa rottakokeissa amygdalan leesion jälkeen rotat söivät itsensä hengiltä eli kylläisyyden tunnetta ei ilmeisesti koskaan enää saavutettu (hmm, saattoivat muuten olla hamstereitakin). muiden tutkimusten mukaan ihmiskeho tavoittelee aina suurinta elopainoa missä se on ollut (evoluutiobiologinen asia?), mikä voisi selittää kerran repsahtaneen ja lihoneen ihmisen suuremmat vaikeudet palata "vanhaan hyvään" painoonsa verrattuna aina hoikkana pysytelleen kanssaihmisensä helppoon painonhallintaan.

ruokavalio:
en ole mikään ruokavalioasiantuntija, mutta hypoglykemisestä herkkyydestä (=jotakuinkin verensokeritasapainoherkkyydestä), sokerihimosta ja sokereiden addiktoivista välittäjäainevaikutuksista (mielihyvä), lyhyt- ja pitkäkestoisista sokereista (vaikutus näläntunteeseen), jne puhutaan paljon. ja kukapa ei olisi joskus tuntenut esim makeanhimoa vaikkei ole niin nälkäkään. evoluutiobiologisesti rasva vetää meitä myös puoleensa. mielenkiintoista on kuitenkin miettiä, miksi kaikki ihmiset eivät ole samalla lailla halujensa orjia - tosin eiväthän kaikki ole yhtä paljon seksi- tai tappamishalujensakaan orjia (ja silti näitä taipumuksia pitäisi löytyä evolutiivisista syistä kaikista nykyihmisistä).

liikunta:
tietysti liikunnan vähäisyys ja passiivisuus ylipäätään voi olla osasyynä lihavuuteen. ihan tavallinen koti-iltakin voi näyttää niin erilaiselta riippuen ihmisestä: toinen huseeraa koko ajan jotain, siivoilee, sinkoilee edestakaisin, puhuu tauotta, kropan asentokin on koko ajan energinen ja lihastonus selvästi havaittavissa. toinen makaa jäsenet velttoina tv:n ääressä ja hädin tuskin silmää räpäyttää. en haluaisi olla ennakkoluuloinen, mutta alemman sosiaaliluokan ihmisissä näkee paljon tällaisia sohvaperunoita; askel laahaa, mikään ei kiinnosta eikä jaksa.

psyykkiset syyt:
näistähän se lihavuus mielestäni pääasiassa johtuu, aihe vaan on kovin kuuma peruna nykymaailmassa. mielen velttoutta, itsekurin puutetta, mielitekojen toteuttamista, näläntunteen pelkäämistä (siis siinä vaiheessa kun pitäisi laihduttaa ja kestää vähän nälkää), lohtusyömistä, viihdykettä, sisäisen tyhjyyden täyttämistä, tottumusta, ihan oikeita mielenhäiriöitä (masennus, ahmimishäiriö, skitsofrenia, jne)..


edelleen muropaketin keskusteluun viitaten, mielestäni oli ihmeellistä miten siellä säälittiin lihavan naisen miestä (joku irc-galleriakuva oli revitty esiin). minun silmissäni ko. mies oli myös pyylevämpää sorttia ja siinä mielessä he siis ovat kuin luodut toisilleen - kummankaan ei tarvitse ainakaan tuntea syyllisyyttä omasta huonommuudestaan tai katkeruutta kun ei ole saanut "omantasoistaan" puolisoa. hoikkuusvaatimus ei mielestäni ole vain naisia varten: itse ainakin saan puistatuksia hikisestä (ja vielä hajua kerätäkseen karvaisesta), pehmoisesta, kalpeasta miehenläskistä, samoin kuin repeämispisteeseen asti piukasta, sinertävän pullottavasta (kaljalla hankitusta?) omenamahasta. brrrrrhhh.. kyllä näin on että jos pidän itseni silmää miellyttävän hoikkana niin mieheni saavat tehdä samoin - pieni sinnittely syömisten kanssa tekee ihan hyvää itse kullekkin.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Minusta tuo Muropaketista IRC-galleriaan linkitetty hääkuva oli yksi kauneimmista näkemistäni. Se oli hieno esimerkki siitä helposti unohtuvasta itsestäänselvyydestä, että erilaisista ihmisenä olemiseen enemmän tai vähemmän väkivaltaisesti liitetyistä standardeista poikkeavilla on paitsi oikeus (oikeutta sinänsä tuskin kukaan haluaa eksplisiittisesti riistää, mutta riveillä ja rivien välissä kohdistettu raaka pilkka ei siitä paljon eroa), myös konkreettinen, realisoituvissa oleva mahdollisuus kokea ja toteuttaa ihmissuhteisiin ja ylipäätään ihmisenä olemiseen oleellisena osana kuuluvia rakkauden ja läheisyyden tunteita. Verkossa nimimerkkien takana taitaa vain olla niin kiva purkaa omaa pahaa oloa etsimällä sijaiskärsijäkandidaatteja (tämä kuuluisi toki Muropaketin lapsukaisille; Henryn blogin kommenteissa on useimmiten aitoa halua peruskoulun tupakkapaikan diskurssin ylittämiseen).