perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Tällaisista miehistä naiset pitävät: Oppitunti ATM:lle

Cosmo 1:
  • Tämä mies on yleisesti tunnettu häntäheikki. Täys hunsvontti siis. Mutta miksi se aina jää kaivelemaan mieltä, joka kerran jälkeen? Vaikka tiedän, ettei meistä ikinä tule mitään tämän enempää...?
  • Mulla oli aika monta poikaystävää ala-asteen lopusta lukion alkuun ja ne oli suurin osa just sellasia "pahoja poikia".
  • Oon ollu ihan täsmälleen samassa tilanteessa. Järkipuhe ei auta itelle eikä toiselle, ei kummankaan eikä kenenkään ulkopuolisen suusta, sitä vaan jotenkin kummasti ajautuu ja menee.
  • Miehessä pitää olla särmää! Itse ainakin olen huomaanut, että näissä kilteissä koiranpentu-miehissä ("palvon maata jalkojesi alla") ei ole mitään kiinnostavaa.
  • Jotenki kummasti noi rentut tuntuvat vetävän puoleensa.. Ehkä sitä vain kaipaa jännitystä elämäänsä.. Vai mikäköhän siinä sitten on..?
  • Joo, kuulun tähän joukkoon, joka haksahtaa jatkuvasti renttuihin. Pitkään mietin, miten onneni voi olla näin huono, kunnes hoksasin missä ongelma piili: mä vaan oon IDIOOTTI...siis miesten suhteen.
Cosmo 2:
  • Juu kävi vaan taas hermoon tää hänen eilinen tempaus (eikä ensimmäinen sellainen..) Oltiin kavereil mukavil pikkujouluilla.. Sen verran kerkesin olee poissa et kävin "lähikuppilas" yhellä (ku ei jaksanu sit olla 4 seinän sisäl koko iltaa.) olin ehkä 2,5 tuntii siel, noh tuun takas, Jätkä vastas ilman paitaa ja mukava tyhmä hymy pääl tai jtn. jep.. (jo arvelin et jotain on tapahtunu..) en sitten ehdi kun keittiöön; keittiön PÖYTÄ hajonnut (+ tuoli) .. En sitten osannut hillitä omaa nuppiani ja aloin huutamaan ja lämäsin muutaman kerran häntä ohimoon. (vaikka pitempi oonkin, ei meil sen kummosemmin S&M. harrasteta Smile )..niin ja toinen. Oon nähny muutamina kuukauden päivinä mieheni sitten ottavan jopa 5.kin pvän putkia. Aijai, kestä siinä sit. En tiedä mut kiehuttaa kyl. Tuntuu et siltä häviää pieninkin järjen hitunen päästä. noh, Raskastan kyl häntä ja yhes ollaan oltu pitkään. tyhmä syy ois jättääkkin tälläsest, eikä se lähinnä mielessä.
  • Kaiken sen lisäksi hän tykkää kuunnella musiikkia TODELLA lujalla jotenki aina se yöllä laittaa volat täysille. Minä sit yksin yöllä murehdin, että voitko laittaa pienemmälle. Vastaukseni saan joko ei se "mihinkää kuulu" tai "älä ruikuta". Olen monta kertaa mennyt vain pyytäämään, että voisitko, mutta ei... Sit se on monesti alkanut huutamaan ja moittimaan yhestä jos toisestaki asiasta, sit sanoo viä ku selviää, et känni puheita ei saa ottaa tosissaan.
  • Mun tapauksessa ukko juo, kun meillä menee huonosti ja kun on syystä tai toisesta kireät välit. Se vaan ilmoittaa lähtevänsä poikien kanssa juomaan. Kännissä se ei tee pahaa, lyö tai riehu. Ei...Se ei itse asiassa tee mitään. Joskus on tollasia kolmen päivän putkia jolloin siitä kuulu mitää ellen itse soita sille eka. Se on tosi välinpitämätön ja ilkeä noina aikoina.
  • Taas on mies lähdössä oluen pariin koko viikonlopuks. Noh, tiedänpähän jo ettei sitäkään sitte näy eikä kuulu niinä parina päivänä. Ei ainakaan joudu pettymään odotuksiin...
  • Mua ihmetyttää miten joillain (oma mieheni mukaan laskettuna) se viina veres pistää käyttäytyy ku hullu, muutenkin älykkyysosamäärä laskee härän pyllyy alas päin.
  • Kylläpä on tuttua juttua täällä... Oma mieheni tosiaan lähti tänään kupille vaik lupas viime viikonloppuna ett ei lähe tänä viikonloppuna... Osasin kyl odottaa jotain tällasta.... V****taa niin vietävästi istua yxin perjantai-iltaa kämpillä! Sit sillä on sellanen juttu kännissä ett se tuppaa sammumaan vähä joka paikkaan
  • Meilläkin samanlaisia ongelmia. Poikaystävällä viime keväänä 2kk putki,kunnes joutui psykiatriselle osastolle. Sieltä päästyään luulin et asiat ois kunnos,mut nyt taas alkanu lipsuu. Rakastan poikaystävääni kauheasti.
Cosmo 3:
  • Olen huomannut viime aikoina syttyväni miehen kovista otteista, siitä että itse tunnen olevani heikko hänen tehdessään aloitteen ja pitävän langat käsissään... jotenkin sellainen pieni väkivalta ainakin sänkyyn mennessä kiihottaa... Onkohan teillä muilla samanlaisia taipumuksia kuin itselläni..?
  • Tykkään juuri tuollaisesta "väkisin" naimisesta
  • Todellaki tuntuu upeelta, ku mies ottaa sillon ku haluaa. Lisäks minuu kiihottaa niinki pikku juttu ku hiuksiin tarraaminen kesken aktin. En tiiä mikä siin on, mut se saa miut ihan villiks!!
  • Juu vähän samaa täälläkin.. Must on ihanaa olla täysin miehen vallassa..
  • Se vaan on niin kiihottava tunne kun toinen vaan ottaa ohjat käsiinsä ja panee oikeen lujaa.
  • Awwh! Mitä mä antaisinkaan että sais tuollaista vähän useammin.. on vähän kovakourainen, heittää sängylle nai niin lujaa ja kovaa kuin vaa osaa awhh! tahtoooo.
  • Todellakin tykkään vähän kovemmista otteista ja semmosesta määrätietoisesta ja itsevarmasta miehestä, joka ottaa mut vaikka sit siin eteisen lattialla.
  • Just sillai että mies vaikka painaa seinää vasten, eikä kysele mitään, ottaa vaan rajusti, niin aah.
  • Eipä täälläkään pahaksi pistetä jos kulta tukistaa hiuksista seksin yhteydessä, läpsiäkin saa.
  • Mä tykkäisin rajummista otteista mutta en tosiaan liian rajuista, mutta toinen puolisko ei asiasta innostunut niin en ole viitsinyt sitten painostakaan.
  • Enpä ole saanut osakseni rajuja otteita, vaikka niistä pitäisinkin. Epäilen, että pienen kokoni takia miehet pelkäävät satuttavansa minua ja kohtelevat sen takia silkkihansikkain.
  • Itse rakastan sitä, kun mua purraan niin että sattuu. varsinkin kaulaan! tulee mukava vampyyri fiilis.
  • Yksi entinen tyttöni piti myöskin tuosta... Itseäni vaan hirvitti tuo pureminen. Vaikka kuinka puri, niin toinen pyysi kovempaa.
  • Minäkin tykkään vähän rajummista otteista. Tuntee itsensä paljon haluttavammaksi silloin.
  • Tuo pureminen on minusta kans kivaa.
  • Kyllä meikäläinenkin tykkää erittäin paljon siitä, että mies vaan tulee ja ottaa. Se tuntuu ihan mielettömän hyvältä, kun mies vaan niinku päättä, että nytpä ollaankin tässä asennossa ja vaan yksinkertasesti nappaa musta kiinni ja pyöräyttää uuteen asentoon. Ja mä olin aina kuvitellu, että en tykkäis yhtään mistään piiskaamisesta tms, mutta yllättävän paljon kiihotun siitä, kun pannaan takaapäin ja mies läpsäisee persuksille. Sitomisen oon kans huomannut olevan erittäin kiihottavaa.
  • Tykkään aina välillä käyttää käsirautoja ja sidettä silmillä (mulle tai miehelle), niitä käyttäessä aistii sen kosketuksen jotenkin eri lailla. mies saa purra kaulaa, läimiä vähä pepulle kun tulee takaapäin, pitää kiinni hiuksista tai pitää kättä mun suulla. eli tykkään noista kovemmista otteista kyllä.
  • Itsestäni huomasin kanssa viime viikonloppuna, että tuo hiuksista tukistaminen tekee minut ainakin ihan villiksi.
  • En mä niinkään sitomisesta taikka läpsimisestä, mutta just se että tukistetaan tai jopa se että ukko kuristaa...
  • Nautin suunnattomasti kovista otteista...mutta tän hetkinen äijä on vähän liiankin hellä ja pelkää satuttavansa joten jättää tekemättä mitään "rajua".. ..ainoastaan kovemmin pyytämällä saan tässä asiassa tahtoni läpi.. mitä pitäs tehä?
  • Mun mieleen on ehkä enemmän raju, ehkäpä jopa väkivaltainen, seksi. Meillä on näitä tukahdutus ym. juttuja harrastettu. Mies ei tosin ole mitenkään hirveän innoissaan ja turhankin hellä usein.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kerrassaan riemukasta, jos joku ATM-ressukka todellakin yrittäisi ottaa opikseen noista Cosmopolitan-foorumeista (tai ylipäätään siitä soopasta, mitä tässä blogissa kirjoitellaan tai siteerataan). Luvassa olisi kaksinkertainen katastrofi, ja se saattaisi olla ns. ihmisenä kasvattava kokemus.

Ja opiksi ottamisella tarkoitan siis jotakin konkreettiseen toimintaan johtavaa. "Tytöt on tyhmiä" -kitinä tuntuu luonnistuvan sekä blogin pitäjältä että hänen hovikommentoijiltaan jo valmiiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan, herrasmahtipanomies ottaa naisen niin kuin nainen haluaa itsensä otettavan, tie-ten-kin.

Junakohtaus kirjoitti...

Tota, tota.

Ne mimmit saisi oikeasti paskahepulin (ihan syystä, sinänsä), jos niiden kundit oikeasti rupeaisivat vain ottamaan.

Että älkääpä pojat ihan kaikkea usko, mitä luette. Jos noi pimut nyt ei itsekään ihan tiedä mitä niiden päissä (ylä&ala) liikkuu, niin se on sitten toinen juttu se. Käytännössä tolle setille on nimikin ja se nimi on topping from the bottom.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa siis käytiin läpi kaikki ne asiat joista naiset eivät kuulemma pidä lainkaan. Yllätys yllätys.

Olisi varmasti helpompaa kaikille jos naiset aina ja kaikkialla myöntäisivät ihan rehellisesti että minkälaisia poikaystäviä he haluavat.

Anonyymi kirjoitti...

"Miehessä pitää olla särmää! Itse ainakin olen huomaanut, että näissä kilteissä koiranpentu-miehissä ("palvon maata jalkojesi alla") ei ole mitään kiinnostavaa."

Mitä terävämpi särmä se parempi? Sitten kun siltä eivieläkiinnijääneeltä puolirikolliselta ihQ-rentulta saa särmästä punatuille poskilleen, neiti vinkuu samassa lehdessä kuinka se mies on täys *itunpaskaidiootti.

Neitihän ei tietysti itsessään ja toimissaan näe mitään vikaa, kaveritkaan ei sen mielestä varoittaneet. Itse asiassa kyllä varoittivat, neidillä oli vain "toi kateellinen frendi vaan haluu dissata mun kundia et mä jättäsin sen ja se sais otettuu sen" -filtteri päällä, joka varoitukset suodatti sopivasti pois.

"En sitten osannut hillitä omaa nuppiani ja aloin huutamaan ja lämäsin muutaman kerran häntä ohimoon. (vaikka pitempi oonkin, ei meil sen kummosemmin S&M. harrasteta Smile)"

Jälleen kerran tuli todistettua että kaksilla korteilla pelataan tai se mikä ei ole sallittua miehelle on sallittua naiselle jolla vielä rehennellään ja vitsaillaan. Onko joku törmännyt vastaavaan miehen kirjoittamana tai sanomana?

Tosiaan, vaikka kuinka kirjoitetaan että onpa ihanaa kun mies ottaa kun ottaa, suhtaudun noihin varauksella. Lähinnä siksi että en miehenä haluaisi olla naisen ottamisen kohteena, enkä kyllä ottajanakaan. Mutta jos kuvailtu on toisille ok, niin olkoon.

Henry Laasanen kirjoitti...

"En sitten osannut hillitä omaa nuppiani ja aloin huutamaan ja lämäsin muutaman kerran häntä ohimoon."

Tuo menee keskustelussa ihan itsestäänselvästi hyväksyttynä faktana läpi. Eli jos mies käyttäytyy väärin niin on ihan ok, jos nainen isompana lämäisee ohimoon. Jos vastaavasti mies olisi tullut kotiin ja huomannut, että kotitöitä ei ole tehty ja lämäisisi muutaman kerran ohimoon, niin reaktiot olisivat luultavasti ihan toiset.

Anonyymi kirjoitti...

Äskeinen anonyymi: "Mitä terävämpi särmä se parempi?"

Mikä saa sinut näin päättelemään? Ethän nyt vain päässäsi keksi itsellesi mielikuvitustuttavia, joiden toimia voit sitten tarkkailla ja paheksua?

"Jälleen kerran tuli todistettua että kaksilla korteilla pelataan tai se mikä ei ole sallittua miehelle on sallittua naiselle"

Että oikein tuli todistettua? Poimimalla hajaviestejä jostain vitun Cosmopolitanin keskustelupalstalta?

Nyt jumalauta jätkät jotain tolkkua näiden nettilähteiden lukemiseen ja kommentoimiseen. Se on Cosmopolitanin keskustelupalsta. Jokainen voi tykönään miettiä, millaisen laajemman ihmisryhmän perusjoukko ovat Cosmopolitanin nettikeskusteluun kirjoittavat.

Ajatelkaapa, jos naiset pitäisivät esimerkiksi tätä blogia jonkinlaisena johtolankana miesten sielunmaisemaan. Myös me 95 prosentin enemmistö miehistä olisimme aika äkkiä ilman pimppiä ja tyttöystävää.

Onneksi eivät pidä. Useimmat tajuavat, että Cosmo-tytöt ovat Cosmo-tyttöjä, netti-ATM:t ovat netti-ATM:iä eikä kumpienkaan perusteella voi vetää mitään johtopäätöksiä kunnon ihmisistä.

Junakohtaus kirjoitti...

Ano,

sinänsä olen samaa mieltä kanssasi siitä, että Cosmo-tyttö on Cosmo-tyttö eikä siltä voi liikaa vaatia, mutta yleensä kun asiaa on tutkittu (silloin harvoin kun on; tavallisesti sitä ei tutkita) naiset ovat osoittautuneet miehiä aloitteellisemmiksi perheväkivallan suhteen ja myös miehiä useammin käyttäneet kättäpidempää.

Kalibroi siitä mittarisi.

(Miehet toisaalta johtavat kunnon pahoinpitelyissä, naisilla ei oikein ole niitä valmiuksia siihen hommaan.)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi Cosmon yms. lehtien lukijat ovat aivan mitätön vähemmistö, joten heidän juttujaan ei kannata kuunnella. Useimmat naisethan eivät koske pitkällä tikullakaan moisiin.

Ellit ja Suomi24 ovat täynnä samanlaisia idiootteja, ja kyllä niitä ulkomaillakin riittää. Eivät he mikään olematon vähemmistö ole.

Lord B. kirjoitti...

Vaikka kallistun itsekin "vakka ja kansi blaa blaa"-linjalle, niin voisi silti sen verran ottaa opikseen, että miehelläkin pitää olla oma tahto, eikä tule asettaa naista jalustalle eikä miehen tule tehdä kaikkeensa mielistelläkseen naista. En tiedä, kuinka laaja ongelma se on ATMien keskuudessa, mutta veikkaan, että merkittävällä osalla meistä on se ongelma, että yritetään olla mielinkielin ettei naiselle nyt vaan tulisi paha mieli - kuvitellaan, että antamalla naisen päättää kaikesta hän on onnellisimmillaan.

Mutta tuon nyt kuitenkin pitäisi olla itsestäänselvyys. Ehkä minun tarvitsee vain nolata itseni kirjoittamalla se ääneen (matkien niitä, jotka ovat minua aikoinaan neuvoneet ahkerasti), jotta joku, joka ei suostu myöntämään että on käyttäytynyt niin, voisi olla tekemättä virheitä :P

Mitä netti-ATMien kunnollisuuteen tulee, niin huomautan yhdelle anonyymille, että nimettömien hovikommentoijien "öhöhö"-huuteluista ei voi vetää johtopäätöksiä meistä netti-ATMeista, noista kunnon ihmisistä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ne mimmit saisi oikeasti paskahepulin (ihan syystä, sinänsä), jos niiden kundit oikeasti rupeaisivat vain ottamaan.2

Kyllä monet naiset pitävät oikeasti siitä, että heidät "otetaan väkisin" ja kovasti.

Koko homman ristiriitaisuus on tietenkin siinä että homman pitää mennä juuri niin kuin nainen haluaa/fantasioinut ja näinhän se ei tietenkään mene, jos joku oikeasti ottaa toisen väkisin.

Homma on siis roolileikkiä, ei eroa siitä että moni mies tykkää kun vaimo pukeutuu huoraksi (eli eipä tykkäisi siitä että vaimo alkaisi huoraksi).

Kyllä me puhuttiin monesti exän kanssa tästä asiasta.

"(Miehet toisaalta johtavat kunnon pahoinpitelyissä, naisilla ei oikein ole niitä valmiuksia siihen hommaan.)"

Minun muistaakseni törkeissä pahoinpitelyissä eli semmoisissa, joissa toista pitää paikkailla, puntit ovat yllättävän tasaiset. Eipä tule lähdettä mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

junis: "naiset ovat osoittautuneet miehiä aloitteellisemmiksi perheväkivallan suhteen ja myös miehiä useammin käyttäneet kättäpidempää."
muistan kanssa kuulleeni jotain tälläistä. mulle siitä vaan tuli mieleen jotkut laukulla huitomiset ja aavistus että naiset ei uskalla edes käydä kovin fyysisiks. metrin päästä pitkähihnasella laukulla huitova nainen ei välttämättä saa yhtä pahaa jälkee aikaseks kun vaikka pesismailalla hakkaava. että kielikuvia ja mielikuvia voi olla erilaisia riippuen katsantokannasta. kummallista millasen lähes psykoottisen naisväkivallan pelon ne atm:t on näyttäny tänne lietsoneen (ehkä ihan normaalia sukupuolelta jolla ei voi olla samanlaista omakohtaista kokemusta fyysisestä heikommuudesta toista sukupuolta kohtaan mutta sitäkin vilkkaampi mielikuvitus).

Eufemia kirjoitti...

Jaha, Blogger söi kommenttini. Yritetään uudestaan.

Kun televisiossa nainen läimäisee miestä, se esitetään yleensä joko hassuna tai oikeutettuna. Jos televisiossa mies läimäisee naista, se esitetään yleensä brutaalina ja tuomittavana. Tämä on tietysti vastenmielistä ja kaksinaismoralistista. Esitystavat sekä kuvastavat että ylläpitävät yleistä käsitystä naisen väkivaltaisuuden harmittomuudesta. Toivoisin, että naisen väkivaltaisuus esitettäisiin useammin nimen omaan väkivaltaisuutena ja vastenmielisenä.

Seurasin aikanani entisten naapuriteni perhehelvettiä, jossa nainen mm. puukotti miestään useita kertoja ennen kuin joutui mielisairaalaan. Näin myös kuinka hän heitteli ikkunasta astioita miehensä päälle. Se ei ollut yhtään hassua, video siitä sopisi hyvin esikuvaksi sille, kuinka naisen väkivaltaisuutta voisi useammin kuvata.

Olen joskus keskustellut useiden naispuolisten kirjoittajien kanssa siitä, kuinka pitäisi reagoida tuntemattomiin miehiin, jotka tulevat kähmimään jossain julkisella paikalla. Moni piti läimäisyä kasvoille sopivana tapana esittää vastalauseensa. Olin eri mieltä, mutten tiedä kuinka monta sain vakuutettua. Monihan pitää läimäisyä kasvoille sopivana tapana reagoida jopa vain miehen törkeisiin puheisiin. Se tuntuu minusta masentavalta.

Anonyymi kirjoitti...

Olen joskus keskustellut useiden naispuolisten kirjoittajien kanssa siitä, kuinka pitäisi reagoida tuntemattomiin miehiin, jotka tulevat kähmimään jossain julkisella paikalla. Moni piti läimäisyä kasvoille sopivana tapana esittää vastalauseensa. Olin eri mieltä, mutten tiedä kuinka monta sain vakuutettua.

Ensin valitat kaksinaismoralismista, ja sitten esität että miehellä on oikeus käydä käsiksi naiseen mutta naisella ei ole oikeutta puolustautua. Huh huh.

Eufemia kirjoitti...

Kannattaa lukea vähän tarkemmin.

Minusta miehellä ei ole oikeutta käydä naiseen käsiksi eikä naisella kostaa kähmintää väkivallalla.
Läimäisyssä ei ole kyse puolustautumisesta - vinkeää kuinka kohtaan täälläkin tuon väitteen. Kähmijät ovat yleensä liikkeellä baareissa, joista he lentävät kyllä aika vikkelästi pihalle kun asiasta mainitsee henkilökunnalle. Väkivaltaakin kyllä sopii käyttää irrottautuakseen kiinni tarttuneesta lääppijästä, mutta niin joutuu tekemään hyvin harvoin. Yleensä kähmijät vain kouraisevst vikkelästi ja näyttävät sitten tyytyväisiltä. Mhdollisesti jopa kaikkoavat niin, ettei ehdi edes nähdä kuka kävi kiinni.

Kähmintä on ilman muuta hyvin epämiellyttävän tuntuista. Koen kähminnän väitteenä, ettei kähmittävällä ole oikeutta määrätä omasta ruumiistaan, ja sellaisena se suututtaa minua. Ymmärrän halun väittää saman tien vastaan. Esimerkiksi säälivä ilme, väkivallaton taputus poskelle ja jokin oikein ilkeän alentava ja kovaan ääneen lausuttu kommentti kähmijän käytöksen todennäköisistä syistä voisi olla ihan passeli vastaus kähmäisyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Läimäytys on täysin hyväksyttävä reaktio. Munille potkaiseminen tai vastaava olisi myös täysin hyväksyttävää.

Eufemia kirjoitti...

Hyvä miespuolinen ystäväni joutuu aina joskus baarissa tuntemattomien humalaisten naisten kähmimäksi. Se on hänestä epämiellyttävää. Olethan siis sitä mieltä, että hänen sopii läimäistä häntä kähminyttä naista?

Suolihuuhtelu, tarjoat nyt hyvän esimerkin siitä, kuinka naisen väkivaltaisuutta pidetään harmittomana ja oikeutettuna.

Eufemia kirjoitti...

Jos halutaan, että naisten väkivaltainen käytös miehiä kohtaan vähenee, miesten ei ehkä kannattaisi rohkaista naisia käyttäytymään väkivaltaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä miespuolinen ystäväni joutuu aina joskus baarissa tuntemattomien humalaisten naisten kähmimäksi. Se on hänestä epämiellyttävää. Olethan siis sitä mieltä, että hänen sopii läimäistä häntä kähminyttä naista?

Kyllä hänellä mielestäni on siihen oikeus.


Suolihuuhtelu, tarjoat nyt hyvän esimerkin siitä, kuinka naisen väkivaltaisuutta pidetään harmittomana ja oikeutettuna.

Ahaa. Eli jälleen päästään siihen että naisilla ei ole oikeutta puolustautua tai reagoida kun joku käy käsiksi. Sehän olisi "väkivaltaista," eikä sellaista voi tietenkään oikeuttaa.

Eufemia kirjoitti...

Otan vakavasti sen, että valtiolla on väkivallan monopoli. Perustelut ovat näet mielestäni hyvät.

Ei seuraa hyviä asioita jos (kun) ihmiset totutetaan ajattelemaan, että heillä on oikeus vastata loukkaukseen väkivallalla. Itsepuolustus on asia erikseen ja aivan muuta kuin kosto. Tämä koskee aivan yhtä lailla naisia kuin miehiäkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Että oikein tuli todistettua? Poimimalla hajaviestejä jostain vitun Cosmopolitanin keskustelupalstalta?"

Kyllä, jälleen kerran. Nämä ja vastaavat kirjoitukset eivät ole mitään satua. Vastaavia naisen väkivallan huumoriksi verhottuja selityksiä saa lukea kyllästymiseen asti. Eräskin, muistaakseni jonkun lehden naistoimittaja, kirjoitti naisen suorittamasta miehen törkeästä pahoinpitelystä verraten sitä auton kolhimiseen parkkipaikalla. Siis harmiton pikku kolhaisu vain, törkeä pahoinpitely.

Miltä kuulostaa? Kun tulin kotiin, ei ollut koti siisti ja tavarat oli hajalla. En sitten osannut hillitä nuppiani, ja aloin huutamaan ja lämäsin vaimoa muutaman kerran ohimoon (vaikei meillä tuota S&M. harrastetakaan Smile).

Jostain käsittämättömästä syystä aloit melkeimpä puolustamaan, vähättelemään kuitenkin kutsumalla sitä epämääräiseksi hajaviestiksi, em. kirjoituksessa kuvattua tekoa, kun se oli naisen kirjoittama. Olisiko se hajaviesti jostain vitun miestenlehden keskustelupalstalta?

Vai entä jos ne ovatkin satua? Mitä se kertoisi naisista? Miksi he kuvailisivat ja kirjoittaisivat tuohon tyyliin tekemästään väkivallasta cosmon palstalla. Kehuvat kuinka he huusivat ja lämäsivät miestä ohimoille, ja päälle heittävät viattoman virtuaalihymyn. Hyvin vuoksi?

Anonyymi kirjoitti...

"Läimäytys on täysin hyväksyttävä reaktio. Munille potkaiseminen tai vastaava olisi myös täysin hyväksyttävää."

Voi hlvetti. Nainen kähmii ravintolassa persettäni ja etumustani. Saan siis läimäyttää naista kasvoille ja se on hyväksyttävä reaktio?

Anonyymi kirjoitti...

suolihuuhtelu, vastasitkin jos Eufemian vastaavaan kysymykseen. Siispä jatkan.

Kun mies hyväksyttävästi läimäyttää naista tämän kähmittyä, oletko valmis puolustamaan miehen tekoa asettumalla miehen puolelle, kun ravintolassa läimäytyksen nähneet miehet tulevat puolustamaan naista?

Anonyymi kirjoitti...

Selityksiä ja oikeutuksia:

- Tuli tässä mieleeni luettuani näistä läpsäyttelevistä ja provosoivista naisystävistänne, että onko teillä tietoa ovatko he popsineet mahdollisesti ehkäisypillereitä tuohon aikaan?

- Eihän se voi sattua, kun nainen miestä lyö.

- Nainen kiukuspäissään hieman läpsäyttää miestä.

- Naisen pieni "läpsäys" ei tuota ruumiillisia vaurioita miehelle.

- Sitten ne luvut mitkä ovat vauvojen kohdalla joilla on mustelmia tai vielä pahempaa, kertoo varmaan siitä väsymyksestä.

- Kun nainen käyttäytyy parisuhteessa väkivaltaisesti, kyse voi olla itsepuolustuksesta, miehen harjoittaman jatkuvan fyysisen tai henkisen väkivallan vastustamisesta, naisen mustasukkaisuudesta, kostosta tai vain turhautumisesta siihen, että mies ei kuuntele.

- Mun raivo on aina aiheellista, sitä ei tarvitse hillitä, eikä hävetä.

- Hän vain päästi hieman höyryjä pihalle. Normaalisti aivan ihana ihminen.

- Ollut jo pidempään vaikeuksia, masennusta sunmuuta.

- Äiti ei hakannut poikaa henkihieveriin, vaan vammat todettiin vähäisiksi.

- Selkäsauna = äiti eli naikkonen repi poikaa hiuksista, niin, että päästä vuoti verta, sai pojan kaatumaan maahan ja potki maassa makaavaa poikaa raivon vallassa. Potkiessaan hän huusi kirosanoja (omasta alapäästään) ja uhkasi tappaa pojan?

- On vain oltu humalassa ja nainen on kilahtanut jostain.

- Tappoja ei yleensä ole edeltänyt naisen väkivaltahistoria vaan se on ensimmäinen purskahdus.

- Naisen antamia avokämmeniä ei lasketa.

- En sitten osannut hillitä omaa nuppiani ja aloin huutamaan ja lämäsin muutaman kerran häntä ohimoon. (vaikka pitempi oonkin, ei meil sen kummosemmin S&M. harrasteta Smile)

Anonyymi kirjoitti...

Kun mies hyväksyttävästi läimäyttää naista tämän kähmittyä, oletko valmis puolustamaan miehen tekoa asettumalla miehen puolelle, kun ravintolassa läimäytyksen nähneet miehet tulevat puolustamaan naista?

Enpä usko että puuttuisin asiaan millään tavalla (ei sillä, että edes käyn ravintoloissa), mutta on täysin naurettavaa että naisella on muka oikeus käydä käsiksi ihmisiin, ja ko. ihmisillä ei ole oikeutta reagoida fyysisesti. Uskomatonta feministipaskaa.

Politrukki kirjoitti...

Ehkä vuosi sitten näköradiossa meni alkkohoolimainos, jolla myytiin ulkomaan kielellä tuotetta nimeltä Icejotakin. Mainoksessa koiras tapittaa baaritiskille rantautuvaa nuorikkoa, joka pitelee hyppysissään Icejotakin-juoma-astiaa suunnilleen maitorauhastensa liikakasvaneen sidekudoksen tasalla. "You've got nice... Ice.", koiras siihen tokaisemaan. Nuorikko päättelee tapittamisen tarkoittavan, että koiras haluaisi kavuta tämän rintavarustuksille, mistä kimpaantuneena hän antaa välittömästi koiraalle ympäri korvia.

Suomen Suuriruhtinaanmaan sovinistisin äänitorvi — ei siis suinkaan Vulva, vaan Helsingin Sanomain Nyt-liite — kävi palstallaan mainoksesta mediadiskurssia. Lehden lehtimiesnainen tuli siihen tulokseen, että mainoksia, joissa valetaan naisiin irstaita katseita, ei pitäisi esittämän. Väkivallantekoon lehtimiesnainen ei nähnyt tarvetta puuttua.

Ei tällainen näkökulma välttämättä johdu tahallisesta ilkeydestä, vaan kenties sivistymättömän ihmisen näköalattomuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tukevaa cosmopissis tilastotiedettä hiukan lisää

Jos ei poliisiksi pääse, niin raksalle töihin. Hevirokkistarakin olisi vahvoilla, mutta palomies on ilmeinen musta hevonen, kun ei päässyt galluppiinkaan. Nörttineutreille tjsp. tiedoksi: Insinöörit on heikoilla, varsinkin vanhemman polven opistoinssit tai AMK:t, koska kommenteista bongasin mm. "Tai sitten insinööri, muttei mikä tahansa, vaan diplomi-insinööri"

Toi cosmo on kyllä ihan huippu! Kenelleköhän sen tilaisi joululahjaksi? Jollekin änkyräfemakolle? ;)

Panu kirjoitti...

Nautin suunnattomasti kovista otteista...mutta tän hetkinen äijä on vähän liiankin hellä ja pelkää satuttavansa joten jättää tekemättä mitään "rajua".. ..ainoastaan kovemmin pyytämällä saan tässä asiassa tahtoni läpi.. mitä pitäs tehä?

Osasiko kukaan vastata tähän: Jätä se sika, ansaitset parempaa, mene lääninvankilan ovelle niin sieltä saa särmikkään miehen!

:D

Anonyymi kirjoitti...

Aiheeseen liittyvä mainos: http://youtube.com/watch?v=CbDtgvPSvRk&search=Harley%20Davidson

Ja raju seksi ja kiltti mies eivät ole mitenkäänt oisiaan poissulkevia asioita...

Anonyymi kirjoitti...

Maajussille morsian -ohjelman Miian mielestä Anssi oli liian pehmo!

Anonyymi kirjoitti...

"on täysin naurettavaa että naisella on muka oikeus käydä käsiksi ihmisiin, ja ko. ihmisillä ei ole oikeutta reagoida fyysisesti. Uskomatonta feministipaskaa."

Viestistä käy aika selvästi ilmi että alkuperäinen kirjoittaja ei selvästikään tarkoittanut tätä. Idea oli se että kellään ei ole oikeutta käydä käsiksi toiseen. Ei kähmijällä eikä edes kähmijän uhrilla, koska kyse ei siinä vaiheessa ole enää puolustamisesta.

Se että asiaan reagoi on tietyssä mielessä jopa velvollisuus, mutta sen voi tehdä paljon tehokkaammin jollain ei-väkivaltaisella tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

deciso tetti grandi
prittiest fighetta fotti
donne con tacchi
cameriere arrapate
realita clima
poor spirited amatoriali ass to mouth
trans nere escort
marzia la porca
freddissimo piacente vergine
pergioco
timido media
immagini di donne con cavalli che scopano
fantastico fighette merda
racconti erotici sado
caldo adeguato sposa
piu bollente cowgirl dildo
spavaldo cinema
sublime infermiera strip
strano segretaria orale fotti
fammi un pompino gratis
dildo clima
minigonne ragazze senza mutandine
moglie scopata sul partito
cuttier asiatiche sex
ugo
enormi poppe
fun lesbiche figa fotti
coppie sicilia
mousy cameriera sesso
attraente lesbiche amore
foto esibizioniste gratis
studentessa sesso nella residenza
sborra sorella foto collant
piu freddo eccellente papy
bacheca
lust moglie sperma succhiere
fresco schioccare pancia
angelica bella mpegs
comico cameriera diteggiatura
soldato azione sulla riunione
porno
caldissimo discreto mamma
foto amatoriali di clitoridi
bashful fighetta
superpoppe urinate
it consulting
riservato soldato spogliarello
schioccare fighette figa fotti
giovani ragazze sex
piu bollente cowgirl dildo