perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Deittiopas miehille

Kommentoin seuraavassa ryppy otsassa LB:n linkkaamaa deittiopasta miehille:

1. Näytä kiinnostuksesi. Jos olet aidosti kiinnostunut naisesta, millä tasolla tahansa, näytä se hänelle.
Pitää varmaan paikkansa, tosin samalla metodilla saa itselleen epäonnistuneessa tapauksessa idioottimaisen olon ja karteltavan hyypiön maineen.
2. Ole oma itsesi. Jos esität jotain muuta mitä olet, sen huomaa.
Älä ole oma itsesi, jos tiedät, että et omana itsenäsi ole sellainen mies, mistä naiset pitävät. Ei roolia huomaa mistään - koko elämä on erilaisten roolien esittämistä.
3. Huomioi kiinnostuksesi kohde. Älä puhu tuntikausia venäläisestä kirjallisuudesta, jos ei se kiinnosta deittiäsi. Ole huomaavainen, pienet eleet kuten oven avaaminen, tuolin tarjoaminen jne. huomataan kyllä. Jos ajattelet, että hänellä on kauniit silmät, joihin voisi hukkua, sano se. Kohteliaisuuksia saa ja pitää kertoa, jos tarkoittaa niitä.
Deittailun valta-asema käy näistä ohjeista selkeästi ilmi. Nainen on se prinsessa, jota pyritään miellyttämään tai nuoleskelemaan. Kehutaan naista, tehdään häntä miellyttäviä tekoja, tehdään niitä asioita treffeillä, joista nainen pitää. Samalla lailla pitää käyttäytyä diktaattorin pakeilla. Diktaattorillekin kumarrellaan ja diktaattorin kanssakin tehdään vain niitä asioita, joista diktaattori pitää.
4. Kauniilla naisella voi olla useampiakin kiinnostuneita yrittäjiä ja puhelinnumeron kerjääjiä samaan aikaan, siksi on järkevää jollakin tavoin erottua muista. Se ei ole mitenkään vanhanaikaista, että mies maksaa aluksi treffeillä. Kyllä se tekee ihan oikeastikin hyvän vaikutuksen.
Jos kysyjiä on paljon, naisella on valta nyhtää mieheltä maksua yhdeltä mieheltä tai monilta eri miehiltä. Kyse on epäsuoran prostituution eräästä muodosta. Ja kyllä, se on vanhanaikaista, sillä kyseessä on maailman vanhin ammatti.
5. Ole aloitteellinen. Jos olet kiinostunut naisesta, sinun tulee osoittaa se hänelle selvästi. Moni nainen ei periaatteesta halua ottaa ensiksi yhteyttä, vaikka olisi miten kiinnostunut.
Aloitteen tekemisessä voi saada nenilleen ja siksi aloitevastuu siirretään miehille. Valta on sillä jonka ei tarvitse tehdä aloitetta.
6. Älä etene liian nopeasti äläkä liian hitaasti. Jos nainen joutuu käymään kanssasi treffeillä monta kertaa ilman että yrität edes suudella häntä, se tulkitaan helposti niin, että et olekaan kiinnostunut kuin kaverimielessä. Pahimmassa tapauksessa nainenkin alkaa silloin ajatella sinua kaverina. Toisaalta, jos yrität koko ajan hakea pelkkää fyysistä kontaktia etkä halua keskustella, sinut voidaan helposti ymmärtää niin, että sinulla ei ole mielessä mitään muuta.
Miehet ovat lähes aina kiinnostuneita seksistä, lähestymisnopeudesta riippumatta. Naisille ihan vaan tiedoksi, jos tapannanne on tehdä omituisia tulkintoja lähestymisnopeuden perusteella.
6. Jos nainen ei halua, syynä ei välttämättä ole se, etteikö hän haluaisi, vaan hän saattaa esimerkiksi olla sinusta kiinnostunut aivan vakavissaan ja pelkää, että et ole enää kiinnostunut seksin jälkeen. Voi myös olla, että jos nainen ei halua vielä, hän ihan oikeasti haluaisi ensin tutustua enemmän ja vasta sitten harrastaa seksiä. Voi olla tietenkin, että nainen on myös päättänyt, että et ole sittenkään hänen tyyppiään eikä hän haluakaan mitään sen enempää.
Jos nainen haluaa tai ei halua tai haluaa... Kaikki pyörii naisen halujen ympärillä - entäs jos mies haluaa jotain, mitä nainen tekee sen eteen?
6. Jos nainen sanoo ei, niin se myös tarkoittaa ei ainakin sillä kertaa.
No ei tarkoita, älä höpise. Koko parittelurituaali pyörii sen teeman ympärillä, että mies kykenee muuttamaan naisen ein kylläksi.
8. Älä pidä liian montaa rautaa tulessa. Ei kannata deittailla montaa naista samaan aikaan, vaikka et olisikaan mitään luvannut vielä kenellekkään. Jos jäät touhusta kiinni, sinulla ei käytännöllisesti ole enää mitään mahdollisuuksia.
Jos deittailee riittävän monia samanaikaisesti, niin onhan silloin mahkuja niihin moniin muihin.
9. Katso vähän peiliin ennen kuin lähdet kotoa. Mikään ei ole kauhean monista naisesta kamalampaa kuin se, jos miehellä on liian lyhyet housut.
Se voi johtua myös siitä, että jalat ovat liian pitkät. Varmuuden vuoksi kannattaa tietenkin käyttää hametta.

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kohtaan 8 sellainen lisäys, että tuohan on törkeää kaksinaismoralismia. Miehen pitää osoittaa uskollisuuttaan jo siinä vaiheessa, kun nainen vasta pohtii tarjokkaiden välistä paremmuusjärjestystä (kohdan 4 nojalla naisilla on useampi peli kuitenkin menossa).

OWM

Junakohtaus kirjoitti...

Mulle tulee Henkka sun jutuista aina välillä sellainen olo, että joku menee sateella ulos ja alkaa huutaa että "TÄÄLLÄ KASTUU, TÄÄLLÄ KASTUU".

Totta kai kosiskeluhommissa naisilla on valta ja tietysti on miehen virka saada nainen tuntemaan itsensä prinsessaksi. Mikä pirun uutinen ton nyt pitäisi olla?

Sille mä taas en mahda mitään, jos kundit vaan ei saa kiksejä siitä, että saa hurmaavan daamin viihtymään. Se on voi voi.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Mikä pirun uutinen ton nyt pitäisi olla?"

Ei se ainakaan virallinen totuus ole naistenlehdissä sun muualla.

Junakohtaus kirjoitti...

Eikö?

Musta tuntuu, että sulla on jotkin ihan omat naistenlehdet jossain ihan omassa jemmassa, kuule.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Eikö?"

No ei. Virallinen totuushan sanoo, että miehillä on valta, koska miehet saavat tehdä aloitteita ja tavoitteena on ollut, että naisetkin saisivat tehdä aloitteita sun muuta vastaavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Se on vain feministien totuus. Useimmat ymmärtänevät kuinka peli toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Henry: "Ei se ainakaan virallinen totuus ole naistenlehdissä sun muualla."

Sinulta taitaapi puuttua melko totaalisesti kyky tai halu nähdä eri viestimien funktioita, käyttötarkoituksia.

Ajateellaanpa vaikka urheilujournalismia. Jokainen jalkapallon ystävä tietää, että futis on pohjimmiltaan ison rahan pyörittämää sirkusta, jossa 2 x 11 miestä juoksee kentällä ja lopuksi Saksa voittaa. Mutta haluaako IS-Veikkaajan lukija lukea joka viikko juuri tämän asian toistettuna? Pitäisikö haluta?

Tietysti voi olettaa, että kaikki maailman viestintä on luonteeltaan nörtti-misogynististä ruikutusta pariutumisen lainalaisuuksista ja siitä kuinka tytöt on niin vitun tyhmiä. Tai vaatia, että sen pitäisi olla. Siitä vaan, kaikin mokomin.

Mutta sitten ei pidä ihmetellä, jos muu maailma ei osaa ottaa teikäläisten vikinää erityisen tosissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen deittidiktaattorina on hyvä vertaus.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Totta kai kosiskeluhommissa naisilla on valta ja tietysti on miehen virka saada nainen tuntemaan itsensä prinsessaksi. Mikä pirun uutinen ton nyt pitäisi olla?

Puhutaan vaihteeksi kissoista. Niitä pidetään itsenäisinä ja itsekkäinä ja niiden nähdään vaativat ihmiseltä milloin minkäkinlaista palvontaa. Perusluonteeltaan kotikissa on kuitenkin melkoisen perhekeskeinen otus. Ei pelkästään rakastettava vaan lisäksi hyvin rakastava. Mutta jopa kissan kanssa elävällä voi olla se ihmisen luoma ja mielestäni todellisuuteen pohjautumaton käsitys, johon kissaparka halutaan pakottaa. Kissan tekemiset tulkitaan tämän muotin kautta. Joistakin tulee jopa kissavihaajia.

Takaisin ihmisiin. Epäilemättä nainen haluaa kokea itsensä prinsessaksi niin seurustelusuhteessa kuin vuosien tai vuosikymmenten liitonkin aikana. Mutta jos kysymys on mieleltään terveestä ihmisestä, hän taatusti tarjoaa samalla mitalla vastinetta prinssilleen. Sitä voi "prinssin" tietenkin olla hiukan vaikea huomata, jos ainoa ajatus on ”An ny! An ny!”

Jos potentiaalisesti kiinnostavaa ihmistä tapaillessa on huomaavinaan valtapelin makua, miettisin ainakin itse vakavasti, kannattaako tapailua jatkaa. Joku voi tietysti nauttiakin tilanteesta, jos erinäiset omat mieltymykset ovat sen mukaiset, ja mikäs siinä sitten. Mutta pidemmän päälle parisuhde minkä tahansa valtapelin näyttämönä on varmasti melkoinen hornankattila.

Olen muuten joskus pannut merkille, että monet kivat tytöt tykkäävät kissoista. Kokisivatko jonkinlaista kohtalotoveruutta?

Anonyymi kirjoitti...

Mites käy miehille, jotka pitävät kissoista?

Henry Laasanen kirjoitti...

Minulla on kaksi kissaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvärisen kuvaus kissojen luonteesta on täsmälleen oikeaan osuva: kotikissa on perhekeskeinen otus ja rakastaa kotiväkeään.

Meidän Ötkenstein ainakin tahtoo usein tulla makaamaan isäntäväen viereen.

Junakohtaus kirjoitti...

Aihepiirissä liikkuen, mutta asiaa vaihtaen: mulle jopa kerran kissa järkkäsi piparia, uskotte tai ette.

Mä olin tän yhden mimmin kämpillä ja makailtiin siinä sen sohvalla ja maisteltiin vinkkua ja tietysti viehättävästä seurasta hurmaantuneena yritin parhaani mukaan viedä tilannetta ns. eteenpäin, mutta daami ei vain saanut päätöstä aikaan. Jossain vaiheessa sitten sen kissa totesi mut luotettavaksi ja rötkähti makaamaan rintani päälle ja väitän nähneeni, että sillä hetkellä tytöntkin mieli muuttui.

Tosin sain sitten myöhemmin kenkää aika piankin, mutta se on jo toinen tarina.

Henry Laasanen kirjoitti...

Kun on kissoja, niin pääsee silittämään mirriä milloin haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmaiseksi pitää saada ihmissuhdekin, etenkin naisen, mutta myös miehen: tässä ruotsalaista deittailututkimusta:

http://blogit.digitoday.fi/absolut/pihtailevat-sinkut

Panu kirjoitti...

"Se on vain feministien totuus."

Hei, näittekö? Se mainitsi feministit ja totuuden samassa lauseessa. Siis oikeesti tajuutteko? Hän on nero. Hän on guru. Hän on maailman suurin humoristi. ÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄH!!!!

Anonyymi kirjoitti...

"Deittailun valta-asema käy näistä ohjeista selkeästi ilmi. Nainen on se prinsessa, jota pyritään miellyttämään tai nuoleskelemaan. Kehutaan naista, tehdään häntä miellyttäviä tekoja, tehdään niitä asioita treffeillä, joista nainen pitää. Samalla lailla pitää käyttäytyä diktaattorin pakeilla. Diktaattorillekin kumarrellaan ja diktaattorin kanssakin tehdään vain niitä asioita, joista diktaattori pitää."

Itse olen pragmaatikko, jos naisen liehittely toimii ja vie lähemmäs tavoitetta niin sitten heitä pitää liehitellä. Jos täky käy kiinni ja nainen ihastuu, se alkaa samalla tavalla kuumeisesti miettimään keinoja miellyttää miestä.

""5. Ole aloitteellinen. ""

"Aloitteen tekemisessä voi saada nenilleen ja siksi aloitevastuu siirretään miehille. Valta on sillä jonka ei tarvitse tehdä aloitetta."

En ole samaa mieltä. Aloitteellisuus on kaksiteräinen miekka, joka antaa sekä etuja että miinuksia. Miehet saavat valita, ketä yrittävät, naiset käytännössä sitten valkkailevat näistä yrittäjistä. Huonoa flaksia voi aina yrittää parantaa nostamalla yrittämisen määrää, pasiivisella naisella tällaista mahdollisuutta ei yksinkertaisesti ole.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

eh... passiivinen nainen voi aina vähentää vaatetusta ja patsastella enemmän julkisilla paikoilla. Mahdollisuuksia on aina, eikä keinot vielä tähänkään lopu.

Anonyymi kirjoitti...

"eh... passiivinen nainen voi aina vähentää vaatetusta"

Auttaapa todella paljon, jos tavoitteena on parisuhde, niinkuin naisilla yleensä on (munaa ne saavat jo ihan tarpeeksi muutenkin).

"ja patsastella enemmän julkisilla paikoilla. "

Käytännössä ainut paikka, jossa miehet tulevat _aktiivisesti_ iskemään, on yökero. Muualla patsastelun lisääminen on ihan yhtä tyhjän kanssa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

miten täällä kirjoitetaan kuin faktana että naiset eivät voi tehdä aloitteita? missä historiallisessa ulottuvuudessa te oikein elätte? itse en osaa keksiä edes yhtä riittävän uskottavaa syytä sille, miksi en naisena voisi tehdä aloitteita. olen siis niitä tehnyt ja hyvin tuloksin; sain sen miehen kenet halusin pitkään suhteeseen. mielestäni on luontevaa työskennellä haluamiensa asioiden eteen, oli kyse sitten työpaikasta, asemasta, puolisosta, tms. onko muut naiset saatu uskomaan ettei heillä ole edellytyksiä tällaiseen?

Anonyymi kirjoitti...

"miten täällä kirjoitetaan kuin faktana että naiset eivät voi tehdä aloitteita? missä historiallisessa ulottuvuudessa te oikein elätte?"

Noista muista en tiedä, mutta minä elän maapallolla ;)

Omista "virallisista" seurustelusuhteistani suurin osa on alkanut naisen aloitteesta eli kyllä niitä aloitteellisia naisia on ihan todistettavasti olemassa, mutta vähänlaisesti.

"onko muut naiset saatu uskomaan ettei heillä ole edellytyksiä tällaiseen?"

Kyllähän perinne on niin että naiset asettuvat näytillä ja miehet tekevät aloitteen. Tästä kulttuurista seuraa, että naiset eivät tee juurikaan aloitteita ja sitten kun tekevät, eivät kestä pakkeja. Miehillä rukkasien saanti kuulu ikään kuin asiaan ja on ihan normaalia kun kaikki kaveritkin ovat niitä saaneet ja telkkarissakin kaikki miehet, Bondia lukuunottamatta, saavat niitä koko ajan.

Luulen että naisilla aktiivisuuden puute johtuu nimenomaan epäonnistumisien pelosta. Ex-avokkini oli passiivinen, kertoi että _kerran_ oli yrittänyt iskeä jotain tyyppiä ja saanut pakit, siihen oli loppunut aloitteellisuus (nykyään se saattaapi ajatella vähän toisin).

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Lällällää, munpas kaikki seurustelusuhteet (3 kpl, pitkiä) on alkanu naisen aloitteesta, ei tosin kyl missään yökerhoissa jotka on minust ihan pölkkypäille.

yanmaneee kirjoitti...

james harden shoes
balenciaga sneakers
longchamp handbags
adidas tubular x
kd 10
hermes bag
longchamp
yeezy
yeezy
cheap nfl jerseys china