tiistaina, helmikuuta 06, 2007

Ikärasistit vauhdissa

Askon seksikkyyspuheet närkästyttävät:
Samaa mieltä on lasten ja nuorten lääkäri Elina Hermanson.- Kyllä tuo menee jo seksuaalisen häirinnän puolelle, Hermanson sanoo.

Kristiina Brask ei itse välittänyt Asko Kallosen seksikkyyskommentista. - Eihän tuollaiselle voi muuta kuin nauraa.
IL-keskustelu: Minusta 16-vuotiaan tytön ja yli 40-vuotiaan miehen välillä ei tule olla seksiä, ei puheissa eikä teoissa. Asia on sen luonteinen, että sitä ei voi ottaa "liian vakavasti". On surkeaa, jos joku ei sitä ymmärrä. Kyse ei ole mistään "realismista" vaan siitä, että täysi-ikäisyyden raja on (onneksi) 18 vuotta. Siitä ei pidä lipsua, ei mistään syystä.

Todellinen syy on, että keski-ikäiset miehet ovat vapaata riistaa, jota saa halveksia ja syyttää mielin määrin.

Minusta on todella tökeröä sanoa alaikäiselle tytölle hänen seksikkyydestään. Kertoo sanojasta ja hänen asenteistaan aika paljon. Ei ihme, että nuoret tytöt tekevät kuulemma nykyisin yhä enemmän itsemurhia, suunta on asiantuntijoiden mukaan huolestuttava.

Törkeetä sanoa 16-vuotiasta seksikkääksi... (Kallonen eilen Kristiinalle) kun sanojana on tuollainen limainen vanhahko, keski-ikäinen äijä!Yök, yök, yök!!!!!!!!! Eri asia jos sanojana olisikin Kristiinan kans noin samaa ikää oleva miehen alku.

Tiedoksi kaikille ikärasisteille: Mies saa harrastaa 16-vuotiaan naisen kanssa seksiä iästään huolimatta, oli hän sitten 46 tai 100 vuotias. Vanhemmat miehet ovat muutenkin kokeneempia ja pystyvät tarjoamaan paremmat puitteet seksuaaliselle toiminnalle kuin kuplan takapenkki. Seksi on hauskaa ja vanhojen miesten seksistä nauttimista pitäisi pyrkiä edistämään, eikä ottaa ikärasistista asennetta heitä kohtaan. Jos miehistä varoitella haluaa, niin kannattaa mieluummin varoitella nuorista pelimiehistä - heistä voi olla nuorille naisille harmiakin. Toivottavasti suomalaiset kasvavat ulos rasistisista asenteistaan, eivätkä enää rakentele stereotyyppisiä uhkakuvia keski-ikäisistä miehistä. Prat Pitt on mielestäni sopivampi keski-ikäisen miehen sterotyyppi ja todistaa olemassaolollaan, että nuorten naisten kiinnostus ei ole iästä kiinni.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

★Henry You are on the big news!!…

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa. Tytöt siis tekevät itsemurhia koska heitä kutsutaan seksikkäiksi sen jälkeen kun he pukeutuvat seksikkäästi. Tämä selvä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei ihme, että nuoret tytöt tekevät kuulemma nykyisin yhä enemmän itsemurhia, suunta on asiantuntijoiden mukaan huolestuttava."

"Tytöt siis tekevät itsemurhia koska heitä kutsutaan seksikkäiksi sen jälkeen kun he pukeutuvat seksikkäästi."

Jos tämä todella on syynä, niin antaa mennä vaan.

Edelleen on hyvä että tytöt tekevät enemmän itsemurhia koska se edistää tasa-arvoa. Tyttöjä on ehdottomasti syrjitty tällä elämän alueella.

Anonyymi kirjoitti...

"(--) Toivottavasti suomalaiset kasvavat ulos rasistisista asenteistaan, eivätkä enää rakentele stereotyyppisiä uhkakuvia keski-ikäisistä miehistä. Prat Pitt on mielestäni sopivampi keski-ikäisen miehen sterotyyppi (--)"

Tässä, kun muutettavat muutetaan, nähdään taas että parodia on ollut jo pitkään mahdotonta.

T: Stereotyyppinen likasano, eli keski-ikäinen ylipainoinen valkoinen heteroseksuaalinen länsimainen mies, joka ei ole ketään itse raiskannut tai tappanut, mutta on silti kaikkeen maailman pahaan syyllinen