sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2007

Keskusteluja

Tässä poimintoja Suomi-24:n niin runsaasta, enemmän tai vähemmän kiinnostavasta keskustelujen tarjonnasta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisin Henry kirjoittaa pieniä höysteitä linkkien lisäksi, niin ei tarttis ihan sokkona klikkailla... Anyway. Eräs keskusteluista käsitteli niinkin vaikeaa ongelmaa, kuin vakipanoon rakastumista. Ja kun joku on älähtänyt, että mistä sellaisen (vakipanon) ylipäätänsä edes saisi, on joku toinen vakipanokohtaus neuvonut: "Jos olet sosiaalinen ja sulla on paljon naispuolisia ystäviä, löydät vakipanon varmaankin varsin helposti." Siis häh! Varsinkin helposti?! Riittää kun on sosiaalinen? No eikä riitä. Paitsi jos sattuu olemaan myös YTM, tietty.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, "voisit" jopa, tuohon edelliseen viestiin. En MÄ nyt sentään niiden höystetekstien kanssa voi ahkeroida. ;-)

Henry Laasanen kirjoitti...

Noihin teksteihin oli joku pointti mietittynä, mutta en jaksanut niitä sitten kirjoitella. Eli tuo vakipanopointti oli kai siinä, että naiset tai tytöt eivät ymmärrä sitä, että heidän markkina-arvonsa riittää juuri vakipanoksi, mutta ei riitä likikään tyttöystäväksi. Siten ei ole mikään ihme, että he rakastuvat itseään paljon tasokkaampiin miehiin, jotka eivät rakastu heihin takaisin.

Ja toinen pointti on tietenkin se, että miesten enemmistölle on mahdotonta hankkia vakipanoja, mikä tietenkin vituttaa etenkin ATM:ä, kun keskustellaan vaan vakipanoon rakastumisen haitoista sun muusta ylempitasoisten hemmojen ongelmista.