keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Oras vaatii

Oras Tynkkynen vaatii rahaa naisjärjestöille.
Naisjärjestöihin kuuluu yhteensä puoli miljoonaa suomalaista naista. Valtio tukee naisjärjestöjä alle puolella eurolla jäsentä kohti. Se on aika vaatimaton tunnustus arvokkaasta työstä tasa-arvon puolesta. Naisjärjestöjen säällisten voimavarojen turvaamisen pitäisi olla tärkeää myös miehille, sillä tasa-arvotyö on kaikkien yhteinen asia, Oras Tynkkynen painottaa.
Miksi Naistutkimus-lehti vaikenee?

Alemman tason miehen tähtihetki.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koko jutussa mainittu 'Alemman tason miehelle ominainen "katkeruus"' ei todellakaan ole mikään pelkästään "ATM":n ominaisuus, mikä pudottaa tuolta jutulta pohjan aika pitkälle. Toki sitä esiintynee hieman useammin sosiaalisesti syrjäytyneiden keskuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tyyppi mitään ihailua osakseen saa, käyttäytyi loppuun asti nörttimäisesti. Jäähyväisviestissäkin itkettiin maailman epäoikeudenmukaisuutta ja muiden ihmisten katalaa luonnetta (nyyh nyyh). Jos tuolle linjalle lähtee, niin nyky-yhteiskunnan arvoja paremmin vastaava tappaja on tämä tyyppi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Bundy
Siinä vasta menevä tyyppi joka tajusi sosiaalisen kanssakäymisen päälle. Hänhän sai vankilaankin kasoittain ihailijakirjeitä ja naisilta ja meni ennen kuolemaansa naimisiinkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa Suomi24-keskustelussa kiteytettiin yksi oleellinen seikka, joskin kiusallisen huonolla suomenkielellä: sosiaalisesti sairaalloisen kyvytön ihminen on taipuvainen näkemään täysin tavalliset sosiaaliset tilanteet pelinä ja kilpailuna, kun ei muuhunkaan kykene. Ja näin hän poisselittää oman todellisen ongelmansa sillä, että hänelle muka on jaettu huonot kortit pelissä, jota kukaan muu ei todellisuudessa edes pelaa.

Tämä selittää kauniisti muun muassa markkina-arvo"teorian" kaltaisen banaliteetin suuren suosion tietyissä piireissä.

Pekka Eskimo kirjoitti...

kuuluuko naisjärjestöihin todella yli puoli miljoonaa jäsentä? pelottavaa.

Minun on vaikea luottaa siihen, että minut sukupuoleni takia torjuvat naisjärjestöt ajaisivat sukupuolten tasa-arvoa.

Anonyymi kirjoitti...

Rumour has it..., että Naisunioniin ei mies pääse sisälle/vierailemaan. Siinä vasta tasa-arvoa järjestöltä, joka väittää toimivansa miestenkin tasa-arvon puolesta!

Anonyymi kirjoitti...

Pekka Eskimo sanoi...

kuuluuko naisjärjestöihin todella yli puoli miljoonaa jäsentä?

Mukaan on laskettu Puolustusvoimat. Valtaosa jäsenistä on tosin vastentahtoisia, mutta itse järjestö rekrytointiperiaatteeltaan naisten asialla.