tiistaina, huhtikuuta 10, 2007

Yhyy

Tohtori Philissä oli eilen vieraana 27-vuotias yh-prostituoitu, joka kertoi ansaitsevansa 5000 dollaria kuussa työskentelemällä 3-5 iltaa viikossa. Nainen harkitsi alan vaihtoa ja valitti työn kurjuudesta, mutta ei halunnut luopua ylellisestä elämäntyylistään, johon kuului mm. katolla oleva uima-allas. Phil yritti suostutella naista vaihtamaan alaa, mutta nainen ei osannut tehdä mitään muuta. Phil sanoi, että "kun tulet vanhemmaksi, niin sinun markkina-arvosi laskee - tulee uusia nuorempia ja viehättävämpiä naisia." Luultavasti nainen oli huolissaan markkina-arvonsa laskusta ja ökyrikkaan elämänsä loppumisesta.

Tylsyyden Multihuipennus:
Viime aikoina näkökentässäni on näkynyt muunmuassa Ugly Betty -mainoksia. En ymmärrä sanaa 'ugly' siinä yhteydessä, eihän mainoksen naiset ole rumaa nähneetkään... Hetkinen, hammasraudat, silmälasit... a-haa! Mainoksen naisilla on, voi kauhistuksen kananhäkki sentään, nörttimäisiä piirteitä! Siinä se on! Rumuus on ottanut vallan! Nörttejä!

2 kommenttia:

Markku kirjoitti...

Tuo nainen on ilmaisesti liian tyhmä säästämään ison osan tuloistaan ja sijoittamaan säästöt esimerkiksi osakeindeksirahastoihin tulevaisuuden varalta.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä ennenkin moneen otteeseen havaittu, että amerikkalaisten tv-sarjojen näkemys rumasta naisesta on hemmetin kaunis ja seksikäs, pitkähiuksinen, hoikka, isorintainen ja kaikin tavoin yliviehättävä nainen, jolle on laitettu silmälasit, kenties hiukset nutturalle ja ääritapauksessa vielä hammasraudat, ja siinä se.

Tämän voi huomata sellaisista tv-sarjoista, joissa on jaksoja, joissa on joku 'ruma nainen', joka sitten lopussa todetaankin varsin kauniiksi, kun hän hidastetussa kuvassa riisuu silmälasinsa ja avaa hiusnutturansa ihonmyötäiseen ja kehon hehkeitä muotoja korostavaan uimapukuun 'sattumalta' sonnustautuneena heilauttaen päätään puolelta toiselle päästäen hiukset liehumaan vetoavasti valtoimenansa puolelta toiselle ja katsoo kasvot hyvin ammattimaisesti meikattuna seksikkäällä ja tarkkaan harkitulla ilmeellä ja poseeraus-asennolla kameraan.

Sellainen on amerikan tv-sarjojen (ja elokuvien) näkemys rumasta naisesta. Usein aina mietin, että on se ihmeellistä miten sitä tosimaailmassa törmää sellaiseen rumuuteen että siihen ei mikään pakkeli tai luomiväri tehoa ainakaan parantavassa mielessä - ja joka ei parannu siitä miksikään että avaa nutturan ja ottaa silmälasit pois sekä pistää ihonmyötäisen uimapuvun..

Silti petyin, kun havaitsin tässä Ugly Betty-tapauksessa jälleen kerran tämän saman typerän ilmiön.

- Vortac