torstaina, toukokuuta 10, 2007

Rotujen väliset raiskaukset

The Truth of Interracial Rape in the United States: (via)
In the United States in 2005, 37,460 white females were sexually assaulted or raped by a black man, while between zero and ten black females were sexually assaulted or raped by a white man.
Susan Kurosen nakukuvista lastensuojelupyyntö.

Life's Short. Get a Divorce. -- Chicago Billboard Turns Heads.

11 kommenttia:

Pekka Eskimo kirjoitti...

Kai se on se karma, kun Kuronen, joka on tehnyt ääliömäisen tutkintapyynnön, joutuu nyt itse yhtä ääliömäisen tutkinnan kohteeksi.

Tai oikeastaan, kyllähän vanhempien vanhempien seksuaalisuus vaarantaa lapsen kehityksen. Siksi äideiltä ja iseiltä on seksi kielletty.

sdasfafasd kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/suhteet/200705106067498_su.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Nettitreffejä-blogi:

"Kahdenkymmenen avioliittovuoden jälkeen on aika tutustua aiheeseen miehet ja seksi deitti-ilmoitusten ja nettitreffien siivittäminä."

Panu kirjoitti...

In the United States in 2005, 37,460 white females were sexually assaulted or raped by a black man, while between zero and ten black females were sexually assaulted or raped by a white man.

Terveen järjen valossa tuollainen väite voi tietysti olla vain ja ainoastaan jonkun rasistin propagandaa, joka yrittää luoda mielikuvaa valkoisista miehistä puhtoisina pulmusina. Mustat miehet raiskaavat valkoisia naisia, OK. Mustat miehet raiskaavat enemmän valkoisia naisia kuin valkoiset miehet mustia naisia, sekin on mahdollista. Mutta se, että valkoiset miehet ovat puhtaita pulmusia, jotka eivät raiskaa ketään, on arkikokemuksen valossa täysin absurdia.

Eufemia kirjoitti...

Yhdysvalloissa on muuten edelleen paljon enemmän sellaisia pareja, jotka koostuvat mustasta miehestä ja valkoisesta naisesta, kuin sellaisia, jotka koostuvat mustasta naisesta ja valkoisesta miehestä. Valkoiset miehet naivat kyllä esimerkiksi aasialaisia naisia mutteivät selvästi tummaihoisia. Olenpa lukenut sellaisenkin erään väestötieteilijän väitteen, että yleisemminkin hallitsevan kansanosan miehet eivät tapaa pariutua "alempikastisten" naisten kanssa.

Tuo lastensuojelujärjestön älähdys on tietysti silkkaa ääliömäisyyttä. Miksiköhän muista itseään alusvaateisillaan lehdissä esittelevistä julkimoista ei tehdä tutkintapyyntöjä?

sdasfafasd kirjoitti...

Panu ei tuossa sanottu etteikö valkoinen mies raiskaa ketään, siinä vain sanottiin että ei nyt satu kiinnostamaan mustien naisten raiskaaminen.

sdasfafasd kirjoitti...

Sopii myös miettiä että nyt kun tällaista tilastoa saadaan, ja kyseessä on se lakritsimainontaan sopimaton vähemmistö, jotka täälläkin tuntuvat samoissa asioissa erikoistuvan, eikä yhdysvaltojen tapauksessa voi vedota esim. Afrikan traumoihin, islamiin tai yleiseen takapajuisuuteen vaan he ovat länsikulttuurin "ytimessä" eivätkä ole koskaan Afrikassa traumatisoitumassa käyneetkään, ja silti tulee tällaista tilastoa. Mitä se jättää jäljelle?. Bi bi.. bio.. bioll.. hyvin ruma sana.

Valkoiset miehet eivät missään nimessä ole puhtaita pulmusia, ei tässä ole sellaista väitetty, aivan niin kuin valkoinen nainenkaan ei ole puhdas pulmunen. Eikös Panun pitäisi olla vähän iloinen tällaisesta?. Feminismillä on vähän paha olla tällaisen edessä, vähemmistöjen sorron perustelu tulee yhä vaikeammaksi kun näyttääkin siltä että erityisesti vähemmistö kepittää valkoisia naisia.

sdasfafasd kirjoitti...

Eli jos viitsii lukea koko jutun niin
"In the 111,590 cases in which the victim of rape or sexual assault was white, 44.5 percent of the offenders were white, and 33.6 percent of the offenders were black. In the 36,620 cases in which the victim of rape or sexual assault was black, 100 percent of the offenders were black, and 0.0 percent of the offenders were white. The table explains that 0.0 percent means that there were under 10 incidents nationally."

Valkoinen mies raiskaa yhä.. maailma pyörii ihan normaalisti ei hätää.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Lawrence Austerin rotu ja raiskaus -artikkelista on syntynyt kova kalabaliikki amerikkalaisessa blogosfäärissä (katso lisää Austerin blogista: http://amnation.com/vfr/). Artikkeli perustuu Yhdysvaltain suurimman uhritutkimuksen tietoihin, ja siinä kerrotaan tutkimuksen tulokset ihan oikein.

Raiskausten rodullinen jakauma ei silti ole todellisuudessa niin jyrkkä kuin tutkimus ja artikkeli antavat ymmärtää. Ilmeisesti tutkimuksessa on ryssitty, koska mustia naisia raiskaavien valkoisten miesten ilmoitettu määrä on järjellä ajatellen, niin kuin Panu sanoo, liian pieni. En kuitenkaan usko, että kyse on mistään tarkoituksellisesta, rasistisesta virheestä, koska kyseessä on liittovaltion virallinen tutkimus. Tutkimuksessa ei väitetä, etteivätkö valkoiset raiskaisi ollenkaan, vaan että he eivät juurikaan raiskaa mustia.

Lisäksi pitää ottaa huomioon, että ko. tutkimuksessa on laskettu samaan kategoriaan raiskaus ja "sexual assault". Jälkimmäisen määritelmä on naurettavan lavea, sisältäen mm. verbaaliset hyökkäykset. Niinpä koko tutkimuksen arvo on kyseenalainen.

Se, että mustat miehet raiskaavat valkoisia naisia huomattavasti enemmän kuin valkoiset miehet mustia naisia, on sinänsä kiistatonta. Aiempien tutkimusten mukaan mustat ovat 7-10 kertaa hanakkaampia valkoisten raiskaajia kuin toisinpäin.

sdasfafasd kirjoitti...

Piti itsekin korjata omaa hanakkaa kirjoitustani, mutta jotenkin ei viitsi spammata tai poistaa vanhaa kun siitä jää poistoteksti kuitenkin. Eli tosiaan kuten totesin ei VHM pääse kuin koira veräjästä, ja tuo LA on itse sitä oikaissutkin, mutta päivän päätteeksi pointti on yhä tallella. Tuo on siis kysely ja lajissaan yhdysvaltojen laajin, se mistä tuo on saatu.

Sehän on mahdottomuus tosiaan että tapahtuisi alle 10 valkoisella mustalle raiskausta, mutta se on oikaistu.

Anonyymi kirjoitti...

" Aiempien tutkimusten mukaan mustat ovat 7-10 kertaa hanakkaampia valkoisten raiskaajia kuin toisinpäin."

Mustat on yleensäkin 7-10 kertaa hanakkaampia raiskaamaan ketä hyvänsä. Tämä ilmenee esim. Suomen Optulan tilastoista.

Tosin Optulan tilastoista asian joutuu lukemaan tulkiten, esim. voi olettaa, että somalialainen tai kongolainen on musta eikä valkoinen. Tosin teoriassa valkoisiakin Somalian tai Kongon kansalaisia voi olla.