perjantaina, toukokuuta 18, 2007

Tyttövauvoja

Naiset tahtovat tyttövauvoja

How True are Stereotypes About What Women Want?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisen patriarkaatin ja talibanimeiningin alla henkisesti vammautuneet naiset pyrkivät saamaan enemmän tyttöjä, jotta voisivat kostaa rankan elämänsä edes heikompiaan alistamalla. Suomalaista naista heikompi on vain suomalainen tyttövauva (ja marsu, mutta eläinrääkkäys on lailla kielletty).

Sorron on loputtava NYT! Ei tarkoittaa kyllä, eikun EI!

Anonyymi kirjoitti...

Q. How many feminists does it take to change a light bulb?
A. That's not funny.

Anonyymi kirjoitti...

http://fredxblog.blogspot.com/2007/05/blogswarm.html

Anonyymi kirjoitti...

Tietysti naisten toive saada tyttövauvoja on feministisen sorron syytä, kuten on myös auringonpilkut, leppäkerttujen pilkkujen lukumäärä ja propellipäiden hattupropellien lukumääräkin. Niih.

Anonyymi kirjoitti...

No ei. Toive saada tyttövauvoja on tietenkin patriarkaalisen sorron syytä, jo edellä kerrotun mukaisesti.

Kunnon feministi on tosin epäilemättä perin huolestunut siitä, että leppäkertun nimeä ei vielä ole onnistuttu muuttamaan sukupuolineutraaliksi Leppäöttiäiseksi.

Lisäksi feminiiniseksi mielletystä punaisesta väristä pitää pikimmiten päästä jalostuksen keinoin eroon. Kilven pyöreä kaunis muoto strategisesti sijoitetun pilkun kanssa tuo kaiken tämän lisäksi ulkonäköpaineita nuorille tytöille. Parempi siis jalostaa öttiäisestä samalla litteä, ja täysin musta, jotta vähemmistöjen asemaa voidaan samalla parantaa.

Mikäli leppäkerttujen häpeämätön ja pilkallinen vanhakantaisten sukupuoliroolien vahvistaminen lopu, on jalostustoimintaa syytä kiihdyttää kumisaappaiden ja liiskauskiintiöiden avulla.