tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Epäkorrektia

Political Correctness Kills: The Consequence of Bad Ideas.
The most dramatic aspect of all of this are stories about Mol forcing women to have unprotected sex with him by arguing that using a condom with a black man is a sign of racism and racist fears; that it is politically incorrect.

Simon Mol always accused everybody of racism. When you didn't do what he wished, he would yell that it was because he was black. He never listened to any arguments, he would always just leave, slamming the door behind him. Everyone knew that he could make his accusations public, and everyone feared it.
"Cruising"
Ei ns. cruising (pööh, mikä gayilmaisu!) ole ainoastaan vain jotain rumien ja vanhojen homojen hommaa vaan aika yleistä kaikkien erilaisten ja eri-ikäisten homoseksuaalisen miesten keskuudessa. Naiset eivät taida fiksumpina ja sosiaalisesti kyvykkäämpinä moista iloittelua kaivata lainkaan?

Kyllä noissa puskasissi ja teehuone touhuissa sekä pornokauppojen perähuoneen poikina näkee niin nättejä&nuoria discoprinsessojakin kuin meneviä julkkiksiakin, urheilusankareita siinä kuin klassisia dirty old man tapauksiakin. Paljon on kuppareita, pappeja, kuppareita, lukkareita,talonpoikia, duunareita, siinäkuin akateemisesti sivistyneitä ja liike-elämän johtoporrastakin liikeellä aina poimimassa Laakson liljoja, joten mitään yhteiskunta sosiologista streotypiaa ei voi vetää standardiksi tuollaisten touhujen harrastajista.

Samoin moni nuori alaikäinen poika hakee ensikokemuksensa noista paikoista. Monesti siksi koska ei oma koulukaveripiiri tms. harrastuksen kautta tuleva ystäväjoukko missään tapauksessa saa tietää tästä häpeällisestä asiasta, homudesta. Joskus ihmettelee sitä että jopa sellaiset kauniit ja rohkeat joilla on nätti nassu ja treenattu kroppa ovat hakemassa seuraa ihan hassussa paikassa. Onko se sitten se että noissa ympyröissä on helpompi paineensa purkaa ja joku löytää kuin vaikkapa menomestan peilipallojen alla, tiedä tuota. Laaksossa on oikein vilkasta aina kun Jehovilla on kesäkokous, oikein paljon ukkomiehiä on silloin siellä liikkellä. Monille ukkomiehille, bitapauksille puistot ja julkiset vessat melkeinpä uimahallien ohella tarjoavat ne ainoat paikat joihin uskaltautuvat hakemaan vain ja ainoastaan sen hetken nautinnon. Osalle erilaisia seksitauteja sairastavista nuo paikat ovat myös niitä ainoita mistä jonkun saa tyydyttämään miehen kaipuutaan. Surullista ja syrjäyttävää.
Homo ATM:llä on helppoa, miksi heteroilla ei ole vastaavanlaisia cruisailukäytäntöjä?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"miksi heteroilla ei ole vastaavanlaisia cruisailukäytäntöjä?"

Onneksi ei ole, sillä heteromiehen kynnet loppuisivat kesken joka kerta kun naisystävä piipahtaisi uimahallissa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Höh, kruisailuhan on ihan vanhanaikaista kun netistäkin voi löytää seksiä muutaman tunnin varoitusajalla. Vaikka onhan se tietenkin ihan arpapeliä, millainen hirviö sieltä tulee milloinkin. Homojen markkinat on paljon julmemmat siinä mielessä, että ATM ei voi nostaa omaa markkina-arvoaan menestymällä ja rikastomalla, koska ulkonäkö on käytännössä ainoa valintakriteeri. Ei sieltä kruisailupuistosta todennäköisesti saa kuin "oman tasoistaan" seuraa. Köyhä voi rikastua tuurilla, mutta ruma ei muutu kauneuskuurilla.

Henry Laasanen kirjoitti...

"netistäkin voi löytää seksiä muutaman tunnin varoitusajalla."

Kerro nyt ATM:llekin miten se onnistuu muutenkin kuin kerran sadassa vuodessa tapahtuvana kuriositeettina.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se kai heteroille onnistu.

sdasfafasd kirjoitti...

Muutaman tunnin varoitusajalla tarkoitettiin varmaan maksullisia , tässä oli kikka mukana!.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakaan heteromiehille.

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin edellistä, Russ ehti väliin.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitin siis toki, että homomiehille on tarjolla internetissä ilmaista seksiseuraa samaan tyyliin kuin kruisailupuistoissa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2007/07/548222

Äiti lyö lastaan, kun isä sotii ulkomailla
...
Erityisen heikko tilanne oli valkoihoisten äitien lapsilla.
...
Lapsiaan hoitaviin siviili-isiin perheen äidin ulkomaankomennus ei tutkimuksen mukaan juuri vaikuttanut.

Anonyymi kirjoitti...

Sofia iskee jälleen pointin ytimeen:

http://www.iltalehti.fi/sofiansohva/200706086196599_ss.shtml

"Antaako poikaystäväsi sinulle kunnon haasteen, vai onko hän nysverö, joka käytöksellään provosoi sinua?"

Anonyymi kirjoitti...

Asioiden uudelleenmäärittely on naisista tuhottoman hauskaa ja kätevää.

Se mikä ennen tunnettiin nimellä "hyvyys", tunnetaan nykyisin nimellä "provosoiva käytös", kiitos feministien ja siitä egoansa boostaavien ja muutenkin 'hyötyvien' kilipäiden eukkojen.

Toivottavasti jossain vielä on tasapainoisiakin naisia - vieläpä sillä tavalla, että olisi ennen kuolemaa vielä mahdollisuus kerran sellaisen kanssa keskustellakin.

Muuten kyllä täytyy eristäytyä totaalisesti kaikista joilla on haarojensa välissä vittuvako.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

A person necessarily help to make seriously posts I might
state. That is the first time I frequented your website page and so far?
I amazed with the research you made to make
this particular put up extraordinary. Great job!

Here is my webpage - sleep apnea treatment