maanantaina, elokuuta 27, 2007

Miehiä pelätään (syyttä?)

Täällä ahdistelija vaanii.
Vantaan Martinlaaksossa talvesta asti liikkunut ahdistelija herättää kauhistusta alueen asukkaissa.

27-vuotias ulkomaalaissyntyinen mies seurailee ja tiirailee lapsia, eikä kukaan mahda asialle mitään.
Are We Teaching Our Kids To Be Fearful of Men?
When children get lost in a mall, they're supposed to find a "low-risk adult" to help them. Guidelines issued by police departments and child-safety groups often encourage them to look for "a pregnant woman," "a mother pushing a stroller" or "a grandmother."

The implied message: Men, even dads pushing strollers, are "high-risk."

Are we teaching children that men are out to hurt them? The answer, on many fronts, is yes. Child advocate John Walsh advises parents to never hire a male babysitter. Airlines are placing unaccompanied minors with female passengers rather than male passengers. Soccer leagues are telling male coaches not to touch players.

Child-welfare groups say these are necessary precautions, given that most predators are male. But fathers' rights activists and educators now argue that an inflated predator panic is damaging men's relationships with kids. Some men are opting not to get involved with children at all, which partly explains why many youth groups can't find male leaders, and why just 9% of elementary-school teachers are male, down from 18% in 1981.

More than 200 men emailed complaints about the campaign to the health department. "The implication is that if you see a man holding a girl's hand, he's probably a predator," says Marc Rudov, who runs the fathers' rights site TheNoNonsenseMan.com. "In other words, if you see a father out with his daughter, call the police."

"It's not a witch hunt," he says. "It's all about minimizing risks. What dog is more likely to bite and hurt you? A Doberman, not a poodle. Who's more likely to molest a child? A male."
Onko oikein minimoida riski syrjimällä miehiä, koska miehet saattavat ahdistella tilastollisesti tarkastelleen enemmän lapsia? Entä onko oikein syrjiä neekereitä, koska neekerit saattavat ahdistella tilastollisesti tarkastelleen enemmän lapsia?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Henry:

Entä onko oikein syrjiä neekereitä, koska neekerit saattavat ahdistella tilastollisesti tarkastellen enemmän lapsia?

Onko tilastotietoja siitä, ahdistelevatko neekerinaiset lapsia enemmän kuin valkoiset naiset? Jos näin on, niin on tietenkin (artikkelissa mainittua logiikkaa noudattaen) oikein syrjiä neekerinaisia tässä asiassa, mutta itse arvelisin, että eroa neekerinaisten ja valkoisten naisten harjoittamassa lasten ahdistelussa ei ole tai se on minimaalinen. Neekerimiehet sen sijaan saattavat kyllä ahdistella naisia tilastollisesti todennäköisemmin kuin valkoiset miehet, mutta hehän poistuvat laskuista jo kaikkien muiden miesten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaipa sitten saa myös kieltää somaleja sekä mustalaisia tulemasta tiettyihin ravintoloihin, nämä ryhmät kun aiheuttavat suhteettoman paljon ongelmia.

Anonyymi kirjoitti...

Monet ravintolat ja baarit ilmeisesti tekevätkin näin.

Anonyymi kirjoitti...

"Monet ravintolat ja baarit ilmeisesti tekevätkin näin."

Ja saavat siitä sakkoja ynnä muita sanktioita.

Anonyymi kirjoitti...

"- Olemme pattitilanteessa. Meillä ei ole riittävästi näyttöä miestä vastaan, jotta asia saataisiin syyttäjälle eikä meillä ole silminnäkijöitä tiedossa. Tämä on hankala tilanne. Miehen pitäisi ensin tehdä vakava rikos, jotta hänet saataisiin tuomittua, Nyyssönen valittelee."

Se, että iltsikka jotakin kirjoittaa ja naapureista joltakin tuntuu, ei vielä riitä tuomioon. Minusta ihan hyvä lähtökohta, vaikka poliisi tilannetta valitteleekin.

Anonyymi kirjoitti...

Jussi Halla-Aho kirjoitteli Teemu Mäestä näin:

"Minun mielestäni on kyllä ihan legitiimiä nuivia miestä, joka lyö kissalta pään irti ja runkkaa raadon päälle. Mäen kaltaisia tyyppejä on varmasti kautta aikain hiippaillut muna yhdessä kädessä ja veitsi toisessa suomalaisten navettojen liepeillä. Jonain päivänä kylän miehet ovat sitten kaikessa hiljaisuudessa päättäneet, että touhun on loputtava, ja aamunkoitossa vinksahtanut peräkammarin poika on talutettu suon reunalle ja kolkattu sinne."

Ehdotan että vastuu tällaisista pedofiileistä ja perversseistä siirretään poliisilta ja valtiolta kyläyhteisöille ja 4H-kerhoille. Sehän on ikään kuin yhteiskunnan rikkaruohojen kitkemistä, hähä.

Anonyymi kirjoitti...

Jahah. Ja taas peräkammarin poika on ainoa selitys sille, että ihminen voi olla julma. Eli siis mitä kiltimpi mies on, sitä todennäköisemmin naiset pitävät häntä julmana viiltelijä-pervona joka runkkaa raatojen päälle.

- Vortac