maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Linkkejä

Miksi en löydä tyttöystävää?

Miksi Sinkkuelämää ei voi elää Suomessa?

Akateeminen ja ei-akateeminen deiteillä.

Ohjeita ATM:lle.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen miettinyt että miksi mun elämä ei voi olla sellaista kuin Tony Sopranolla? Ilmeisesti Suomessa ei ole järjestäytynyt rikollisuus samalla tasolla kuin jenkeissä?

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi en löydä tyttöystävää".
Jaksoin lukea jurputustasi noin 1/3, sitten... sitten, hoh hoijaa.
En tosiaan tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2007-09-03,104:2:483214,1:0:0:0:0:0:

Anonyymi kirjoitti...

eikun piti sanoa että
http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2007-09-03,104:2:483203,1:0:0:0:0:0:

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo.

Minä olen nähnyt kyllästymiseen asti "akateemisia" ihmisiä jotka eivät osaa perustella mitään ja reagoivat asioihin lähinnä tunnepohjalta.

sdasfafasd kirjoitti...

Noi pedofiilisyytökset tuntuvat olevan ihan oikeasti vakiokalustoa. Jos naiset pystyvät jakamaan, noin raskaita syytöksiä hetken vitutuksessa, niin mitä syytä on olettaa että naiset eivät valehtelisi esim.perheväkivallasta tai raiskauksista. Ei ne edes tiedä minkälaisilla leimasimilla ne on leikkimässä.

Anonyymi kirjoitti...

no niin atm:t, pukeutukaa nyt herran jumala vähän vaatimattomammin ja välttäkää kiihottavaa käytöstä! :) (kiitos hauskasta linkistä ja otsikosta henkalle; miten sivun leiskasta tulikin valitut palat mieleen..)

Anonyymi kirjoitti...

"no niin atm:t, pukeutukaa nyt herran jumala vähän vaatimattomammin ja välttäkää kiihottavaa käytöstä! :)"

Voisihan tuon jutun nähdä niinkin, että mikäli eläisimme noin kainoisia aikoja, voisi AT-miesten tilanne parantua! Ei enää "jännittäviä pelimiehiä" ja heidän tuomaansa kutkaa, ehei, tytöt käyttäisivät aikansa tutustumalla nättiin tapaan AT-mieheenkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Voisihan tuon jutun nähdä niinkin, että mikäli eläisimme noin kainoisia aikoja, voisi AT-miesten tilanne parantua!"
niin, atm onkin ainoa laji joka ei kehity yhteiskunnan mukana. naiset reagoivat välittömästi pienimpiinkin yhteiskunnallisiin tuulahduksiin kehittäen itseään toivottuun suuntaan, ytm:t hyvänä kakkosena kehittyvät koko ajan samaan (pinnalliseen) suuntaan. ainoastaan atm:t pitävät kynsin hampain kiinni siitä, millaisia ovat aina olleet. no, lapsena toki jokainen sai olla millainen halusi ja silti kelpasi äidille - ikävä kyllä sama ei päde aikuisena ja parisuhdemarkkinoilla.

Anonyymi kirjoitti...

"...lapsena toki jokainen sai olla millainen halusi ja silti kelpasi äidille - ikävä kyllä sama ei päde aikuisena ja parisuhdemarkkinoilla."

Hmm. Mäpä fiilistelen, että "äidin pikku prinsessat" ovat kyllä vähintään yhtä muuttumattomia - mutta eipä heihin mitään muutospaineita kohdistukaan. Naisena löytää seuraa tekemättä mitään, panostamatta lainkaan. (Ja toisaalta, naisena se panostus myös kannattaa, joten se kantsii tehdä.)

Anonyymi kirjoitti...

nörttö, totta kirjoitat: naisten ei tarvinne munaa saadakseen juurikaan panostaa. mitä nyt ylipainoa ei varmaan mielellään katsella - en tiedä kun en koskaan ole ollut isokokoinen, pikemminkin alipainoinen. jos faktat kuitenkin ovat, että samoilla naismarkkinoilla osa toimijoista varustelee itseään (=ytm:t), miksi osa (=atm:t) vain kälättää netissä että naisten pitää muuttua, sen sijaan että osallistuisi kiireen vilkkaa kilpavarusteluun?
vaikka naisten ei tarvitsisi tehdä mitään saadakseen jonkintasoisia miehiä, naiset yleensä tekevät parhaansa saadakseen mahdollisimman hyvätasoisen. en tunne yhtäkään naista, joka ei olisi jollain tasolla kiinnostunut asemastaan miesmarkkinoilla. käsittääkseni lähes kaikki heteronaiset huolehtivat ulkonäöstään, murehtivat joitain kauneusvirheitään ja miettivät kelpaamistaan miehille (eli pyrkivät kehittämään itseään, ei kohderyhmäänsä miehiä). voisin jopa spetsata, että naisista vain skitsofrenikot vaipuvat täydelliseen apatiaan olemuksensa suhteen.
en ymmärrä miksi atm:t ovat niin välinpitämättömiä. jos joku tietää niin kuulisin mielelläni syyn.

Anonyymi kirjoitti...

Selitys siten kuin sen näen:

Jos laboratoriorotta laitetaan sokkeloon ja sille annetaan sähköisku kun se valitsee reitin A, se oppii pian valitsemaan reitin B.

Jos rotalle annetaan sattumanvaraisesti sähköiskuja riippumatta siitä mihin se liikkuu, siitä tulee säikky ja apaattinen.

ATM-kokemukseen kuuluu olennaisena osana, että lähestyi naisia miten tahansa, se on aina väärin. Ellei lue Henkkaa, Panua tai hengenheimolaisia, voi olla hyvin vaikeaa käsittää mitä tekee väärin ja miten sen korjaisi. Naisilta saatava palaute on parhaimmillaankin luokkaa "kemiat eivät kohdanneet, ollaan vaan kavereita" mikä ei hyödytä pätkän vertaa oman toiminnnan korjaamisessa.

Kun on ymmärtänyt ongelman, se pitää vielä korjata käytännössä. Poisoppiminen on vaikeampaa kuin oppiminen. En ihmettele jos monilta loppuu usko kesken.

Sitten kun joku YTN/KTN-feministi (ATN-feministien katkeruuden vielä ymmärtäisi, mutta he ovat vähemmistö) tulee messuamaan kuinka naisia niiiiiiiin sorretaan tässä yhteiskunnassa ja ulkonäkövaatimukset blaa blaa niin se herättää jossain alitajunnan perukoilla halun harrastaa Hemmoteltuihin Feministehin Kohdistuvaa Väkivaltaa (tm). No, eipä siinä auta muuta kuin purra hammasta ja luottaa siihen että oma MA on nousussa ja feministin laskussa... ellei sitten tee panuja ja ryhdy julistamaan Jumalan Totuutta internetissä.

-- eri anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

oulrait. selitys kuulostaa uskottavalta. miehet (etenkin at-) tosiaan elävät varmaan aivan erilaisessa sosiaalisessa tyhjiössä kuin naiset, jotka usein saavat heti hyväksyvää palautetta panostaessaan ulkonäköönsä. ei keneltäkään kai voi edellyttää ehkä jopa vuosien panostusta ilman mitään feedbackia - johan siinä menee usko moneen kertaan.
mietin vaan, miltähän tuntuu odottaa ma:nsa nousemista koko seksuaalisesti aktiivisimman ikänsä. jos siis atm:n pitää kerätä varallisuutta ja asemaa yhteiskunnassa ennen naisille kelpaamistaan. surullista.

Anonyymi kirjoitti...

Odottavan aika on pitkä. Itsesääliinkään ei kuitenkaan ole varaa vajota.

Harva nainen pystyy käsittelemään AT-miesten todellisuutta mitenkään. Se pyritään siloittelemaan tai kieltämään, ellei sitten halveksita AT-miehiä luusereina tai pidetä sovinistisina naisvihaajina, jotka ansaitsevatkin olla yksin kunnes oppivat kohtelemaan naisia tasa-arvoisesti. Oh, the irony...

Onnittelut että uskalsit kurkistaa reunan yli. Työ jatkuu tällä puolella ja ehkäpä sillä puolella avautui uusi näkökulma maailmaan.

-- eri (eli siis sama) anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

tieto ei ole koskaan pahitteeksi.. en ole kyllä vihannut tai halveksinut atm:iä mielestäni koskaan, pitänyt lähinnä hassuina metsäneläiminä. öyhöissä ei ole mitään henkisesti minua kiinnostavaa. harmi vaan etteivät atm:t uskalla (kai juuri atm:yytensä vuoksi) juttusille livenä.