tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Yritystuki naisille

Halonen vaatii tukea naisyrittäjille:
Presidentti Tarja Halonen vaatii naisyrittäjille enemmän yhteiskunnan tukea.

Elinkeinoelämän Valtuuskunnan tuoreen tutkimuksen mukaan naisen johtama yritys on keskimäärin kymmenen prosenttia kannattavampi kuin yritys, jossa toimitusjohtajana on mies, presidentti sanoi.
Siis mitä ihmettä? Eikö pikemmin miehiä pitäisi tukea, koska heidän yrityksensä ovat huonosti kannattavia?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kiteytyy juuri feministisen ajattelun ristiriitainen kaksinaamaisuus kaikessa päkähdyttävässä typeryydessään.

Nainen on parempi kuin mies KAIKESSA

mutta silti

NAISTA pitää auttaa aina KAIKESSA

Hmm, jos nainen kerran on niin hyvä, niin miksi sitä pitää nimenomaan kaikessa auttaa? Sama ku säälittelis rikkaita ku niillä on vain miljoonia ja kampanjoisi sen puolesta että niille saataisiin miljardeja.

Naiset eivät tyypillisesti näe tällaisessa ajattelussa mitään ristiriitaa (koska se olisi heidän etujensa vastaista - ahneita pyrkyreitä koko saatanallinen sakki).

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Eikun vaikka naiset ovat miehiä parempia, miehiä auttaa yhteiskunnan rakenteellinen sortokoneisto, jonkatakia naisia pitää tukea.

NGH:P

Anonyymi kirjoitti...

Meinasit jo minua hämätä, onneksi luin lähteen. Tässähän on vaan kyse siitä että naisia tuettaisiin/rohkaistaisiin laajentamaan ja kansainvälistämään yrityksiään. Sinältään mielestäni ihan tervettä ajattelua, jos he ovat vähemmän innokkaita siihen. Mutta mielestäni tavat joilla tuetaan pitää olla muuta kuin rahallisia.

sdasfafasd kirjoitti...

Siis mitä.. rohkaistaan kansainvälistämään eli toisin sanoen viemään kiinaan. Miten minun pitäisi ymmärtää "yhteiskunnan tuki", kun tuesta ainakin minulle tulee ensimmäisinä mieleen raha. Ei suorana kahisevana naisyrittäjien pussiin, mutta jonkinlaisen tukijärjestön muodossa ehkä, jonne saadaan taas ihmisiä koppeihin lattiankulutus talkoisiin.

On olemassa yrittäjiä sitten on olemassa naisyrittäjiä. Näin tämä tulee aina toimimaan, naiset haluavat olla erityistapaus minne tahansa menevätkin. Tasa-arvo toteutuu silloin kun naisista tulee samanlaista draamatonta harmaata massaa, mitä miehistäkin, näin ei tule käymään koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Halosen tarja on tasa-arvon suurimpia vihollisia Suomessa, ellei suurin.
Muuten tuo tutkimus mihin hän viittaa on esimerkki miten saadaan vääristeltyä ihmisten mielipiteitä, ei valehtelemalla vaan epäselvyydellä.
Tuo kymmenen prosenttia on otettu siitä, että miesten tuottoprosentti on 10% ja naisten 11%. Eli 10% prosenttia suhteessa parempi, ei absoluuttisesti" Luoko tuo 10% toistelu oikean vaikutelman lukijoille? Tästä on tulossa uusi feminatsi fraasi, kuten "80 senttiä..." joka myös antaa väärän kuvan keskiverto lukijalle. tarkoitukselliseti.
Myöskin todistamaton seikka että ero jotuu juuri siitä, että naiset ovat TJ:nä on todistamaton, ainoastaan korrelaatio ollaan toditettu. Sekin jää kätevästi pois. Kiitos Tarja! olet häpeäksi meille.