torstaina, marraskuuta 29, 2007

Linkkejä

Teacher not guilty of sex assault charges:

Style (Neil Strauss) on The View (video).

Marraskuun sarjakuva.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten on, saiko/saako tämä tyttö syytettä?

Henry Laasanen kirjoitti...

Ei saanut.

Anonyymi kirjoitti...

Neil Straussin kirja "The Game" on erinomainen! Satuin lukemaan sen tuossa pari viikkoa sitten, ja hämmästyin miten elämänmakuinen ja mielenkiintoinen tarina siinä kerrotaan.

Luulisi, että siinä on vain jotain pelimiesvinkkejä - mutta sensijaan se onkin tarina Neil Straussista, ja kuinka hänestä tuli Style (kirjan mukaan maailman parhaimpia PUA-pelimiehiä, eli siis "pick-up-artist"eja), ja .. no, en kerrokaan kaikkea, mutta suosittelen kirjan lukemista ihan pelkästään mielenkiintoisen kirjoituksen ja jännittävän sekä yksityiskohdiltaan kiinnostavan tarinan vuoksi.

Kirja on suhteellisen paksu, olisko jotain 400 sivua - mutta lukaisin sen kuitenkin kahdelta istumalta, koska halusin tietää mitä seuraavaksi tapahtui jne.

Mutta tuossa videossa hän ei oikein saa selittää asiaansa kunnolla kun se joku tummaihoinen läski ruma 'emansipoitunut' feministi-egorunkkariakka koko ajan keskeyttää ja läiskyttää pöytää huutaen "get on with it" yms. Voisin kuvitella tuon eukon edustavan tyypillistä feministiä asenteineen.

Jos hänen oltaisiin annettu rauhassa puhua (no, mitä voi odottaa, jos neljä omasta tärkeydestään vakuuttunutta akkaa haastattelee yhtä miestä, jota he jo lähtökohtaisesti epäilevät, halveksivat ja inhoavat, koska hän sanoo pystyvänsä iskemään naisia..?), olisi tuokin video varsin mielenkiintoista katseltavaa ja kuultavaa.

Silti, onneksi Style pääsee ääneen kyllä monessa muussa videossa youtubessa, kannattaa siis etsiskellä sieltä. Mielestäni hänestä tulee haastatteluissa ja talkshow'ssa (joissa hänen annetaan varsinaisesti puhuakin) miellyttävä ja hauska kuva - olis hauskaa jos olis tollanen frendi esimerkiksi.

- Vortac

Henry Laasanen kirjoitti...

"Neil Straussin kirja "The Game" on erinomainen! Satuin lukemaan sen tuossa pari viikkoa sitten, ja hämmästyin miten elämänmakuinen ja mielenkiintoinen tarina siinä kerrotaan."

Itselleni kirja oli hiukan pettymys, kun en ollut niinkään tarinoista kiinnostunut, vaan enemmän iskennän teoriasta.

Anonyymi kirjoitti...

Oh, no se kyllä selittää, sillä kirjassahan ei kovin syvällisesti mennä tuohon iskemisen tekniikoihin tai taktiikoihin. Tosin tuota teoriaahan löytyy kyllä netistä yllin kyllin, mutta moista mielenkiintoista tarinaa ei.

Mua se teoria ei enää paljon kiinnosta, kun tunnen sen melko hyvin, ja tiedän, että se toimii, ja olen kokeillut jne.. mua ei kiinnosta pelaaminen siis.

Otinkin sen kirjan lähinnä turhauduttuani kirjaston feminismiä pursuavien kirjojen määrästä, koska kun olin jo monen kirjan kohdalla mentaalisesti oksentanut, oli virkistävä yhtäkkiä havaita kirja, jossa saattaisi miehistä olla jopa jokin positiivinenkin näkökanta.

Mutta en olettanut sentään moista tarinaa päätyväni lukemaan, hehe.

Jos odottaa, että siitä oppii, kuinka naisia isketään tehokkaasti, varmasti kyllä pettyy. Mutta jos vain lukee sen lähinnä ilman odotuksia tai haluten lukea mielenkiintoisen tarinan, niin sitten se on kyllä lukemisen arvoinen omasta mielestäni.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilenpa kirjoittaa laittamalla ruksahduksen tuohon 'kutsumanimi'-kohtaan. Joten tämä on silkka testi.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Hm, jostain syystä 'kutsumanimi' tuli pienellä alkukirjaimella, joten kokeilen uudestaan. Anteeksi tilasi tuhlaus, Henry.

- Vortac