perjantaina, marraskuuta 16, 2007

Otto Haltia

Jättisade:
Naisiin ja lapsiin kohdistuvat julmuudet ovat aina tehneet sielulleni erityisen pahaa. Luettuani tapauksesta päässäni kohisi. Tuli tappohalut. Sinänsä tuollainen tapaus on Suomessa tuiki tavallinen. Väkivaltaisen maan ikivanhoja perinteitä on se, että muijia vedetään turpaan. Naisia kuolee perheväkivallan uhreina käsittämättömät määrät.

Arno Kotron ja Hannu T. Sepposen toimittama kirja Mies vailla tasa-arvoa on ilmestynyt. Vaikuttaa siltä, että herra Kotro ryyppäsi takavuosina vähän liikaa viinaa. Miten kukaan voisi muuten olla huolissaan miesten asemasta ja väittää sitä pokerinaamalla jopa uhanalaiseksi?

Robert DeNiro oli Travis Bickle elokuvassa Taksikuski. Travis ajeli mittariautollaan New Yorkin yössä ja näki kaupungin lohduttomuuden. Travis toivoi jättisadetta, joka huuhtoisi kaiken saastan pois kaduilta. Pidän kirjaa Mies vailla tasa-arvoa saastana, täytenä epäolennaisuutena tilanteessa, jossa naisia hakataan säälittä kuoliaiksi. Minäkin olen alkanut odottaa jättisadetta.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kovin loogista kohdistaa raivo tasa-arvoa käsittelevään kirjaan, sen sijaan että esim. vaatisi kovempia rangaistuksia pahoinpitelijöille.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/200711156843456_hu.shtml

Sveitsiläinen hyväntekeväisyysjärjestö etsii vapaaehtoisia harrastamaan seksiä vammaisten kanssa. "Se on tabu, joka pitää nyt rikkoa. Seksi on perustarve, kuten syöminen ja juominen, mutta meidän täytyy taistella vammaisten oikeudesta tähän tarpeeseen", järjestön edustaja sanoi. Tähän mennessä neljä ihmistä on tarjoutunut koskettelemaan eroottisesti ja yhdeksän on lupautunut petipuuhiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Minäkin olen alkanut odottaa jättisadetta."

Tällaisen väkivallan uhalla vihjailevan ääritapauksen pitäisi hakeutua hoitoon. Hän on vaaraksi itselleen ja muille.

Panu kirjoitti...

Arno Kotron ja Hannu T. Sepposen toimittama kirja Mies vailla tasa-arvoa on ilmestynyt. Vaikuttaa siltä, että herra Kotro ryyppäsi takavuosina vähän liikaa viinaa. Miten kukaan voisi muuten olla huolissaan miesten asemasta ja väittää sitä pokerinaamalla jopa uhanalaiseksi?

Tässä alkaisi olla kunnianloukkaussyytteen paikka. Kotro, hohoi!

sdasfafasd kirjoitti...

Tuo jättisade-reaktio on ihan perus tonyhalme-reaktio tällaisiin asioihin. Mies kuvittelee vetävänsä irtopinnoja kotiin, kun osoittaa naaraille valmiutta hakata miestovereitaan tohjoksi, kun näistä jotkin ovat kyseenalaistaneet naisten puolijumala-statuksen.

Kyllä kirjoittaja sellaisen pointin tekee että pullonkorkit kiinni ja huomaamattaan vihjaa vahvasti siihen suuntaan, että miehet kohtaavat enemmän väkivaltaa. Mutta eipä nuo kovin kirkkaana loista, kun niiden väliin sijoittuu niin paljon tonyhalmemaista hekumointia.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hurjan melodramaattista tekstiä ikiaikaisesta asiasta, jolle kukaan ei mitään voi. Väkivalta on kyllä ikävä asia, ja kollektiivinen syyllisyys tietenkin painaa koko mieskunnan harteita. Paitsi jalkaa polkevia kolumnisteja.

Nimim.
Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".

Anonyymi kirjoitti...

"Mies kuvittelee vetävänsä irtopinnoja kotiin, kun osoittaa naaraille valmiutta hakata miestovereitaan tohjoksi, kun näistä jotkin ovat kyseenalaistaneet naisten puolijumala-statuksen."

No tuostahan tuossa on kyse. Koitetaan saada propseja (viime kädessä säälipillua) naisilta haukkumalla muut miehet. Tätä porukkaa kyllä riittää, valitettavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Otta Haltia on selvästikin todella säälittävä luuseri ja halpamainen paskanjauhaja.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.yle.fi/uutiset/24h/id75204.html

Tiedotusvälineille puhuminen kovensi raiskauksen uhrin tuomiota
Julkaistu 16.11.2007, klo 19.20

Saudi-Arabiassa tuomioistuin on määrännyt raiskauksen uhrille kuusi kuukautta vankeutta ja 200 ruoskaniskua.

Anonyymi kirjoitti...

"Henkirikosten osalta perheväkivalta näyttää esimerkiksi vuosina 2002-2003 oheiselta, lähteenä on Tilastokeskuksen ”Väkivallan uhrina kuolleet tekijän mukaan 2002-2003” luokassa ”tekijänä puoliso tai partneri”:

2002 Miehet 4 (21%)
Naiset 15 (79%)

2003 Miehet 5 (28%)
Naiset 13 (72%)
"

Hmmm mielenkiintoista. Nämä luvut suhtautuvat melko mielenkiintoisesti tähän:
"Naisia kuolee perheväkivallan uhreina käsittämättömät määrät."

Ja
"Mies vailla tasa-arvoa saastana, täytenä epäolennaisuutena tilanteessa, jossa naisia hakataan säälittä kuoliaiksi."

Jos 13 kuolonuhria on käsittämätön määrä ja säälimättömän kuoliaaksihakkauksen tulos niin kai voi sanoa että tuo miesten 5 kuolinuhria on vähintäänkin systemaattisen väkivaltakampanjan tulos sekä valtava määrä.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos 13 kuolonuhria on käsittämätön määrä ja säälimättömän kuoliaaksihakkauksen tulos niin kai voi sanoa että tuo miesten 5 kuolinuhria on vähintäänkin systemaattisen väkivaltakampanjan tulos sekä valtava määrä."

No, niinhän sitä voisi täysjärkinen ihminen ajatella, mutta Otto Haltialla on toki aivan oma todellisuutensa, "todellisuus", jossa hänelle itselleen käy toivottavasti mahdollisimman puhuttelevasti, mahhdollisimman pian. Enkä minä edes ole mikään väkivallan lietsoja. Toivon vain, että todellisuus, iskisi edes joskus kesken kirkasta päivää kylmän, kostean villasukan tavoin päin Haltian pläsiä, ilman yhtään mitään ennakkovaroitusta.

Se opettaisisi hanelle edes hieman alkeeellisimpia käytöstapoja.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä maassa on käsittämättömiä määriä puolivillaisen feministipropagandan uhreja. Otto on vain yksi heistä. Kun järki ei riitä arkikokemuksen ja uutisaiheiden erottamiseen, niin tulokseksi saadaan jotain Jättisateen tapaisia kolumneja.

Ei muijien kuoliaaksi hakkaaminen ole mikään tuiki tavallinen asia. Jos se olisi, siitä ei enää kirjoiteltaisi lehtiin, koska niillä tapauksilla ei olisi mitään uutisarvoa.

Sitä paitsi kirjoittaja voisi mietiskellä sitä, että onko yht'äkkisten tappohalujen herääminen tervettä. Ainakaan niistä kirjoittaminen ei ole hyvän maun mukaista kun kerran kolumnin varsinaisena aiheena oli näiden tällaisten tappohalujen tuottamat tulokset.

Yleisestä luulosta poiketen silmittömät raivokohtaukset eivät ole miehille(kään) tyypillisiä tai normaaleja. Tekstin tyylistä voi päätellä, että Oton kannattaakin ehkä pysytellä kaukana naisista, lapsista ja miehistä. Pidetään samalla se viinapullon korkki kiinni ja hakeudutaan ennaltaehkäisevään hoitoon. Jookos, Otto?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nämä Otto Haltian kaltaiset ruikuttajamiehet todella pistävät vihaksi. Mitä se muka olisi keneltäkään pois, jos myös miehiä kohdeltaisiin tasa-arvoisesti ja jos myös miesten asemaa ja oikeuksia parannettaisiin? Eipä löydy Otolta vastauksia.