torstaina, joulukuuta 13, 2007

Tilaisuus

Timon tappio voi olla ATM:n voitto. Timo joutui tyytymään fitness-ammattilaiseen ja Teija jäi vapaaksi.
Nyt miehet minä annan peliohjeet miten tätä hommaa jatketaan!Elikkä:älä soita puhelimella,älä lähetä tekstiviestejä vaan:laita minulle viesti sähköpostiin teija.sarkela@luukku.com ja laita sinne kuvasi ja kerro itsestäsi niin katsotaan tuleeko tästä mitään!Pitäisi löytää avecci 5.1-08 mennessä...

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän Timo mikään ATM ole, sillä ATM olisi ikinä päässyt moiseen ohjelmaan vaan olisi karsiutunut heti ensimmäisellä hakukierroksella. Timo sentään selvitti tiensä isosta joukosta itse ohjelmaan ja vielä ohjelmassakin ihan finaaliin saakka.

Henry Laasanen kirjoitti...

Tarkoituksen oli ilmaista, että Timon tappio oli jonkun toisen miehen (ATM) voitto, joka voi hankkia Teijasta seuralaisen.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän ATM saa määritelmällisesti naista. Kohta tulee uusi Timo, jonka Teija haluaa. Jos uusi Timo ei innostu Teijasta, niin sitten Teija jää mieluummin yksin odottelemaan kolmatta Timoa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200712136980498_ul.shtml

Feministing.com-sivuston päätoimittaja Jessica Valenti:
- Mikäs sen parempaa kerrottavaa nuorille naisille kuin se, että heidän ei tarvitse huolehtia raha-asioista, koska heillä on rahakukkaro omasta takaa jalkojensa välissä.

Paavo kirjoitti...

Naissotilaiden painostus poisti Ruotsin leijonalta peniksen
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1465731

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1465725

Eikö tämäkään koskaan lopu? Onko se oikeasti maailman pahin asia, että naisten alusvaatteita mainostetaan pukemalla ne kauniin naisen ylle? Ihan uskomatonta touhua.

Anonyymi kirjoitti...

"Naissotilaiden painostus poisti Ruotsin leijonalta peniksen"

Miksi?

Anonyymi kirjoitti...

jorma: en kyllä käyttäisi noista eukoista sanaa 'kaunis'..

- Vortac

Kami kirjoitti...

Voiiii hyvä saatana ja perkeleen perkele sentään. Ei Rachelia! Minä olen kuolannut sitä persettä jo monta vuotta! Nyt on kyllä kännin paikka.

Kami kirjoitti...

Tai no, kappas vaan, nykyään se on kyllä aika karmean näköinen. Mutta tuossa vuosituhannen alussa se vielä näytti ihan naiselta. Tainut tulla vähän täsmämysliä syötyä kun on leuvat tuon näköiset.