perjantaina, tammikuuta 18, 2008

Ihaana renttu!

Anna-Emilian surmaepäilty on tuomittu henkirikoksista:
Olin sanonut Annalle, että hän ottaisi ennemmin alligaattorin tai kalkkarokäärmeen lemmikiksi. Että sellainen olisi vähemmän vaarallinen kuin se mies, murtunut isä kertoi maanantaina IS:lle.
"Mutkun iskä tappajarenttu on niin ihana poikaystävä..."

Prostitution Ban Huge Success in Sweden.

The Economics of Marriage:
It takes two to tango, and it also takes two to get married. Marriage therefore requires you to go out and find someone you want to marry, and persuade them to marry you. It's a matching problem, and it is not unique to marriage. Getting a job is emotionally a different proposition to finding a wife or husband, but in some ways it's similar: you need to consider a range of jobs, work out which ones you prefer, and persuade the employer that he likes the match as much as you do. And just as in the job market, who matches up with whom, and on what terms, will depend on what the competition is offering.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä Spiegelillekin menevän täydestä feministien propaganda. Uskomatonta skeidaa koko artikkeli.

Panu kirjoitti...

Olin sanonut Annalle, että hän ottaisi ennemmin alligaattorin tai kalkkarokäärmeen lemmikiksi. Että sellainen olisi vähemmän vaarallinen kuin se mies

Jos nainen on sellainen hormoniensa ohjaama robotti kun tästä saa käsityksen, niin kyllä se taitaa olla sillä tavalla, että nainen kuuluu panna holhoukseen oman etunsa nimissä.

Lord B. kirjoitti...

No mutta eipä ollut mikään munaton nöösi, mikään nörttineutri, vaan oikea Mies! Ei varmaan edes hakannut niin kuin jotkut atm:t kuiteski hakkaa ja sitten vielä puukottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Älkää viitsikö.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Paavo kirjoitti...

Suomeenko rahdataan vuosittain 10 000-15000 ihmiskaupan uhria prostituoiduksi. Luulisi olevan melko ruuhkaiset markkinat.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta ihana renttu-jutusta..

Välillä vaikuttaa ihan siltä, kuin maapallo olisi jonkinlainen koelaboratorio tyhmyyden viljelemiselle ja naiset tämän kokeen rottia.. ikäänkuin joku korkeampi taho haluaisi tietää, kuinka tyhmiksi sosiaalista valtaa omistavat ihmiset voi tehdä, ennenkuin joku huomaa sen ja sanoo sen jopa ääneen.

Mutta luulenpa että naiset ovat lyöneet kaikki ennätykset tuossa kokeessa - siinä mielessä, että ketään ei ole aikaisemmin voinut saada tekemään itseään noin tyhmäksi ilman että he itse edes huomaavat mitään, vaikka tätä jatkuisi kuinka pitkän aikaa.

Monenkohan naisen täytyy kuolla väkivaltaisesti murhamiehen käsissä, ennenkuin naiset alkavat pohtia että hei, murhamiehestä kiinnostuminen saattaa olla haitallista omalle terveydelle..?

Olisikin hauska tehdä tästä vedonlyönti ja katsoa sitten kuka osui oikeaan. Harmi vain että ehdimme kaikki kuolla vanhuuteen, ennenkuin tulokset saadaan ilmi.

- Vortac