perjantaina, tammikuuta 25, 2008

Kuuntele tunteitasi nainen!

Rakastuin mä luuseriin:
Asia on niin että olen päässyt tutustumaan OIKEASTI erääseen mieheen, joka on maineeltaan ns. renttu. Hänet tunnetaan pääasiassa juopottelustaan ja entisistä mokailuistaan, kun hän on nuorempana tehnyt rikoksia, ollut rattijuoppo j.n.e. Mutta kun olen oppinut tuntemaan hänen oikean itsensä olen huomannut että hän on todella kiltti, ymmärtäväinen, fiksu ja ihana ihminen.

Mulla on takanani pitkä suhde "kunnon" miehen kanssa, joten tiedän kyllä millaista sekin voi olla. "Kunnon" mies, ns. anopinunelma, ei välttämättä ole oikealta persoonaltaan yhtään sen parempi kuin ns. renttu.

Tuota viimeistä lausetta ei varmaan kukaan ymmärrä, mutta olkoot.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, heh.. what else is new.

"Niinno tottakai Asko hakkaa ja juo kaikki mun rahat, ja onhan sillä niitä rikollisia kavereita ja kyllähän se joskus tuo ruumiita kotiin takapihalle haudattavaksi mutta jos vaan TUTUSTUISITTE häneen niin huomaisitte, että kyl se niinku OIKEESTI on ihana ja herkkä ja valoisa ihminen ja upea luonne ja kaikkee"..

Ja sama käänteisenä sille ATM-rassukalle, joka joutui tuonkin naishirviön miehenä kärsimään luoja ties kuinka kauan.

Tää on liian tuttua kauraa varmaan vuosituhansien takaa, mutta silti jokainen nainen pitää omaa tapaustaan AINUTLAATUISENA (kuinkas muuten isoegoinen olio tekisikään)..

Joskus toivoisin että naisetkin osaisivat ajatella.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

.. mutta eivät he osaa, kuten tämän entryn alkuperäisen sijainnin kommenttiosastolta näkee, voi pyhä idiootti, miksi olet vienyt kaikki naiset valtasi alle..

"Samoin kävi aikoinaan minullekkin, luulin voivani muuttaa miestä (hänen alkoholin käyttöään). 12 vuotta jaksoin, onneksi havahduin ja tajusin, ettei hän tule koskaan muuttumaan, vaan vajoaa yhä alemmas ja alemmas... hain eroa ja muutin lasten kanssa omilleni.
Nyt rinnalla uskollinen, raitis ja rakastava mies ja ero entiseen elämään valtava...
Ex:n uutta puolisoa varoitin aikoinaan, hänkin rakastui renttuun jonka luuli voivansa muuttaa, ei kuunnellut/uskonut minua... ero on tulossa heillekkin ja nyt tuo puoliso sanoo minulle "miksi en kuunnellut sinua"..."

ei voi ku otsaa kädellä lämäyttää.. onko joku laittanut idioottipulveria naisten juomaveteen vai tekeekö jokin naishormonin seikka aivotoiminnan täysin jäätyneeksi? Vähän -helvetin- vaikea kunnioittaa naisia samaan aikaan kun lukee tällasta, varsinkin kun tietää kokemuksesta sen olevan täyttä totta. Naiset siis ampuvat itteensä jalkaan ja ihmettelevät kun jalassa on reikä, ja syyttävät siitä miehiä ja pahaa patriarkaattia.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Uh, huh .. ei tota kommenttiosastoa voi selväpäinen lukea.. siis järjestään kaikki naiset kertovat tollasta tarinaa, joissa AINA se alkoholisti on se 'ihana mies', ja nainen aina ihmettelee miten se mies muka pettikin sitten, vaikka oli niin ihana, mitä nyt vähän dokasi ja hakkasi sun muuta.. voi idiootit.

No, oli siellä joku 'parantumis'tarina, joka myös alkoi sillä miten ihana se mies oli (vaikka faktat suorastaan huutavat ihan muuta, mutta näemmä naiset pitävät juuri negatiivisia ominaisuuksia ihanina), mutta sitten nainen oli saanut pirttihirmuiltua miehen ATM:ksi.. ja siinäkin tarinassa huomaa, että lopussa ei mainita mitään enää miehen nykyisestä ihanuudesta tai onnellisesta parisuhteesta miehen kanssa, joka on parasta ikinä tms..

Sekin akka on varmaan jo dumpannu sen miehen tai ainakin dumppaamassa, koska nythän hänellä ei ole enää projektia..

Tän planeetan akat on todella sairaita, yäh.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Voisit sitten Vortac kertoa, että minkä planeetan naiset ovat järkevämpiä. Odotan mielenkiinnolla mielipidettäsi.

Panu kirjoitti...

Naarasapinaa ohjaavat vaistot ja hormonit.

Anonyymi kirjoitti...

"Naarasapinaa ohjaavat vaistot ja hormonit."

Kuten myös urosapinaa. Onneksi kumpaakaan ei voi yleistää kaikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.yle.fi/uutiset/24h/id80925.html
Lyhyet, 150 - 170-senttimetriset miehet tekevät puolet enemmän itsemurhayrityksiä kuin pitemmät miehet

Ilkka kirjoitti...

Voi kauhistus sentään!! Koska olen vain 174 cm pitkä onko itsemurhaeiskini vain 1,5 kertainen?

Mitä mun pitää tehdä? Auttaako jos tapan jonkun ylimielisen naisen? Kai väkivalta (öykkämöykkä) nyt jotakin positiivista tekee kun teidän mukaannehan saan naisen kunhan vain muistan hakata sen ekaksi.

Ilkka

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaisin kuitenkin, että tuollainen renttuihin rakastuminen johtuu naisten hoitovietistä ennemmin kuin idioottimaisuudesta :)

Panu kirjoitti...

Veikkaisin kuitenkin, että tuollainen renttuihin rakastuminen johtuu naisten hoitovietistä ennemmin kuin idioottimaisuudesta

Naarasapina. Hormonit. Tahdoton orja.

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaisin kuitenkin, että tuollainen renttuihin rakastuminen johtuu naisten hoitovietistä ennemmin kuin idioottimaisuudesta :)

Mutta eihän minkään valtakunnan hoivavietti saa naisia rakastumaan esim. masentuneisiin ja yksinäisiin nörtteihin, jotka sitä hoivaa paljon enemmän tarvitsisivat.

Anonyymi kirjoitti...

Huh, kyllä nämä TÄMÄN palstan kommentit on enemmän semmoista kamaa jota ei kestä selvinpäin...

- Onneksi löytyi isännän kätköistä korkkaamaton jallupullo!