tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Naiset vs. miehet

Naiset sairauslomilla reilusti miehiä enemmän.
Naisilla oli miehiä enemmän terveysongelmia ja he kärsivät myös useammin työn fyysisestä kuormittavuudesta ja työuupumuksesta.

- Kysymys ei siis ollut siitä, että naiset näiden syiden vuoksi jäisivät miehiä herkemmin sairauslomalle, vaan siitä, että näitä ongelmia oli heillä enemmän kuin miehillä, dosentti Mikko Laaksonen korostaa.
Miesedustajat saivat sääliviä katseita eduskunnan avausistunnossa.

Lyly Rajala aikoo tehdä tutkintapyynnön HS:n häirintäjutusta.

Suurin osa eduskunnan valiokuntien johtajista miehiä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Moni naisedustaja on tullut halaamaan ja toivottamaan hyvää istuntokauden alkua, ensimmäisen kauden kansanedustaja Antti Vuolanne (sd) kuvaa tunnelmia."

Halailu on selvää seksuaalista häirintää. Miksei Vuolanne huomauttanut asiasta?

"Naisilla oli miehiä enemmän terveysongelmia ja he kärsivät myös useammin työn fyysisestä kuormittavuudesta ja työuupumuksesta."

Mutta rahaa pitäisi silti saada vähintään yhtä paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Iltalehden jutusta lainaten: "...käsiksi käyminen on naisille jopa tyypillisempää käyttäytymistä kuin miehille."

Tästähän täällä joskus kränättiin, muistan. Että onko koskettelu naisille luonnollisempaa tai ikäänkuin soveliaampaa ja hyväksyttävämpää, kuin miehille. Joku esitti että naisilla on oikein koskettelumonopoli: he voivat ottaa ystävällisesti kontaktia niin ystäviin, sukulaisiin kuin työtovereihinkin (esim. lehden kuva) mutta miehet voivat ja saavat vain formaalisti kätellä toisiaan.

Politrukki kirjoitti...

Toivottavasti Lyly Rajala todellakin panee sopulit tirisemään omassa ihrassaan. Se olisi metropolin erkkolaiselle lesboviiksi-sektorille ihan oikein.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo koskettelumonopoli on totta, ja lisäksi on toki huomattava, että naisilla on monopoli vähän HELEVETIN moneen vastaavaan sosiaaliseen asiaan. Niinkuin moneen ei-sosiaaliseen asiaankin..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ihana palsta, kiitos monesta kaikille teille viisaille ihmisille!!

Minusta onkin ollut niin kamalaa, kun joka puolella on noita kauheita NAISIA jotka tekevät kaikki asiat ihan eri tavalla kuin me miehet. Ne ovat niin oudon näköisiäkin ja puhuvat sellaisella oudolla kimeällä äänellä se sattuu korviin.

Niitä on joka puolella. Aamullakin tuli töissä heti vastaan. Voisiko niitä laittaa vaikka kaikki silleen yhteen paikkaan, ettei niitä tarvitsisi tavata, kun ovat niin hurjia käymään päälle. Yksi pyysi kahville ja ajattelin että tämähän on mahdotonta.

Ja sitten voisko joku kertoa mitä ne ovat ne sellaiset rinta-nimiset. Onko ne etupuolella ja onko ne sama kuin tuo vortacin sanoma monopoli? Yhdellä naisella oli isot monopolit ja se pisti silmään kovasti. Pitääkö siitä maksaa ja kuinka paljon? Pitäkkö käteisellä maksaa, on minulla pankkikortti kyllä.

Henri