keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Anisbensa

Secret lives of breadwinner wives

Feminist 'Hate Statistics' on Display at George Washington University

Boys - Casualties of the Gender Wars

Penisansa suojaa raiskaukselta?

73 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tilastollisesti,muistaakseni yksi tuhannesta etelä-afrikkalaisesta naisesta on raiskattu,ja Etelä-Afrikassa eniten raiskauksia muihin maiden nähden.

Anonyymi kirjoitti...

Oi Henry,

kerro miten mies isketään, siis siten, että aloitteen tekee nainen
arkisessa ympäristössä (esimerkiksi työpaikalla)? Arkinen ympäristö vaatii asiallista pukeutumista, joten
paljastavuudella tässä ei nyt voi leikkiä.

Henry Laasanen kirjoitti...

"kerro miten mies isketään, siis siten, että aloitteen tekee nainen
arkisessa ympäristössä"

Yksi naisten suosima tapa on yrittää pyöriä miehen ympärillä ja tehdä tikusta asiaa. Sitten mies jossain vaiheessa tekee itse aloitteen. Voi tosin olla, että mies ei ymmärrä tehdä mitään, joten metodi ei ole täysin varma.

Toinen tapa on odottaa firman pikkujoulua tai muuta vastaavaa ja tehdä sama siellä.

Kolmas tapa on ehdottaa itse miehelle jotakin, mutta siihen harvan naisen rohkeus riittää.

Noita metodeja voi koittaa, mutta lopulta ratkaisevaa on naisen markkina-arvo suhteessa miehen markkina-arvoon. Se määrittää, onko seurauksena seksiä, ei-mitään vaiko peräti pitkäaikainen suhde.

Anonyymi kirjoitti...

penikset poikki vaan miehiltä niin loppuu raiskausrikokset heti. helppo ratkaisu siihen ongelmaan.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: "penikset poikki vaan miehiltä niin loppuu raiskausrikokset heti. helppo ratkaisu siihen ongelmaan."

Jaa jaa. No miten siten pitää suhtautua naispuolisiin raiskaajiin? Mitä suosittelet "lääkkeksi" heille?

Minusta raiskaajanaiset pitää myös saada kuriin, jotta saadan kaikki raiskausrikokset loppumaan.

Lopuuko tällöin muuten eräs naisten "urheilumuoto" eli perätömät raiskausväittämät?

Mitä sanoo tähän Anonyymi?

Anonyymi kirjoitti...

"Secret lives of breadwinner wives":

mitäs salaista siinäkin muka on, että ensin valitetaan kun naiset eivät ole perheen pääasiallisia tienaajia ja sitten valitetaan kun ovat. tulikohan joillekin yllätyksenä että työnteko on raskasta?

Anonyymi kirjoitti...

vielä rapexista: [sarkasmi] onneksi mitään muutakaan ei myydä jos sitä väärinkäyttämällä voi aiheuttaa toisille vahinkoa..[/sarkasmi]

eli ihmettelen miksi ainoa ketään kiinnostava asia rapexissa on sen mahdollinen väärinkäyttö. entä oikeinkäyttö ja sen mahdolliset positiiviset seuraukset?

Henry Laasanen kirjoitti...

"miksi ainoa ketään kiinnostava asia rapexissa on sen mahdollinen väärinkäyttö."

No kun sittn on munat tohjona. Kumpi muuten on pahempi:
a) raiskatuksi tulemien ilman fyysisiä vahinkoja
b) Munat tohjona Rapex-koston seurauksena

Millainen tuomio rapex-kostosta pitäisi antaa.

Ja edelleen, jos nainen sanoo, että kyseessä oli raiskaus, ja ex-poikaystävä väittää, että kyseessä oli naisen kosto, niin millainen tuomio tulisi antaa ja kenelle?

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut tätä blogia vuodesta 2003, ja olen ylpeä, että sinä Henry sait kansallista huomiota ja jopa kirjan aikaiseksi. Kirjan luen heti kun se tulee kirjastoon. Eli en koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Noita metodeja voi koittaa, mutta lopulta ratkaisevaa on naisen markkina-arvo suhteessa miehen markkina-arvoon."

Tässä on tietenkin kyseessä suhteellinen markkina-arvo, ei absoluuttinen markkina-arvo.

Arawn kirjoitti...

Henkka: Tuollahan nimenomaan sanotaan, että Rapex ei aiheuta miehelle pysyviä vaurioita, jos se poistetaan asianmukaisesti. Eli munat eivät mene tohjoksi.

Ja tuossa on taas se, että kyseinen värkki on kehitetty E-Afrikkaa varten, missä raiskaukset ovat valtava ongelma. Siellähän raiskataan yli 50 000 naista vuosittain, muistelisin, joten olen sitä mieltä, että rapex voisi niissä olosuhteissa olla siedettävä vaihtoehto. Sitä paitsi se suojaisi hiv-tartunnalta, mikä on myös melkoinen ongelma E-afrikassa.

Todennäköisesti Rapex ei tule myyntiin täällä eikä sitä kai tänne mitenkään aggressiivisesti mainostetakaan, joten sikäli on ehkä vähän pirujen maalaamista seinille se, mitä tapahtuisi, jos joku hullu suomalaisakka käyttäisi mokomaa. Jos värkki olisi Suomessa laiton, naisen toimi olisi itsessään lain rikkomista ihan huolimatta siitä, mitä mies teki.

Ja kannattaa muistaa sekin, että Suomessahan ei oikein saa puolustautua hyökkäystä vastaan, koska saa siinä itsekin tuomion.

Nähdäkseni, jos värkin edut E-Afrikassa tulevat olemaan suuremmat kuin haitat, sen voi ottaa käyttöön.

Henry Laasanen kirjoitti...

No, kumpi on pahempi rikos
a) raiskaus ilman väkivaltaa
b) rapexin käyttö kostotarkoituksessa tms.

Kummasta pitäisi langettaa ankarampi tuomio? Miksi?

Henry Laasanen kirjoitti...

"Rapex ei aiheuta miehelle pysyviä vaurioita, jos se poistetaan asianmukaisesti. Eli munat eivät mene tohjoksi."

Eli kuvitteletko miehen toimivan rationaalisesti, kun laite on munissa kiinni? Mistä tiedät, että mies ei mene shokkiin tai repäise refleksinomaisesti laitetta pois? Kuinka pian lääkäriin on mentävä? Kuka mies kehtaa ylipäätään mennä lääkäriin laite munissaan? Kyllä kai suurin osa yrittää jotain omatoimista poistomenetelmää, joka joko onnistuu tai sitten epäonnistuu.

Anonyymi kirjoitti...

"Sitä paitsi se suojaisi hiv-tartunnalta, mikä on myös melkoinen ongelma E-afrikassa."

Miten se sen tekee?

Voi myös olla, että laitteen käyttäjälle tulee ns. noutaja hyvin äkkiä, sillä jos kyse on raiskauksesta, niin valmius käyttää väkivaltaa rajustikin on varmaan suuri.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: "Tuollahan nimenomaan sanotaan, että Rapex ei aiheuta miehelle pysyviä vaurioita, jos se poistetaan asianmukaisesti. Eli munat eivät mene tohjoksi."

Jaa, sanotaanko siellä, että kuinka mies kestää odotuksen sinne lääkäriin pääsyyn, kun terävät väkäset törröttää munissa?

Onko lääkärillä muuten jokin työkalu, jolla ko. härveli poistetaan "asianmukaisesti"?

Entäpä kuka syyllistyy pahoinpitelyyn jos ko. härveliä on käytetty epäasianmukaisesti ja mies yrittäessään poistaa härveliä turmelee munansa? Kenen on vastuu? Minkälaisia tuomioita ja kenelle?

Todistaako ko. härvelin löytyminen munista sen, että olisi tapahtunut raiskaus? Ollanko edelleen sana sanaa vastaan tilanteesssa? Vai onko nyt jotain näyttöä ememmän käytettävissä?

Ihan uteliaisuudesta kyselen.

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija tyrmää "penisansan"

Arawn kirjoitti...

Henry: "No, kumpi on pahempi rikos
a) raiskaus ilman väkivaltaa
b) rapexin käyttö kostotarkoituksessa tms.

Kummasta pitäisi langettaa ankarampi tuomio? Miksi?"

Raiskaus ilman väkivaltaa on omasta mielestäni oxymoroni - raiskaushan ON väkivaltaa jo itsessään.

Enkä ryhdy pohtimaan, kummasta pahempi rangaistus, sillä en tunne lakia kylliksi, jotta tietäisin, mistä b-tapauksessa tuomitaan ja mitkä ovat maksimituomiot (käytännössä tuomio olisi ilmeisesti n. 1/3 maksimista - luin jostain, että näin yleisesti toimitaan).

"Eli kuvitteletko miehen toimivan rationaalisesti, kun laite on munissa kiinni? Mistä tiedät, että mies ei mene shokkiin tai repäise refleksinomaisesti laitetta pois? Kuinka pian lääkäriin on mentävä? Kuka mies kehtaa ylipäätään mennä lääkäriin laite munissaan? Kyllä kai suurin osa yrittää jotain omatoimista poistomenetelmää, joka joko onnistuu tai sitten epäonnistuu."

Jos mies tietää, mistä on kyse, hän voinee toimia rationaalisesti. Shokki on ihan mahdollinen tulos, tietysti, varsinkaan, jos mies ei tiedä, mistä on kyse. Jotenkin en silti osaa sääliä raiskaajaa tässä tapauksessa. Koston kohteeksi joutunutta miestä toki, mutta epäilen, että a) tästä ei tule mitään suurta ja valtavaa kostobuumia ja b) länsimaissa miehet ovat ylipäätään valveutuneempia, noista jutuista uutisoidaan enemmän, uutiset, netti yms. ovat useampien saatavilla, joten miehet todennäköisimmin tietävät, mistä on kyse.

Jos raiskaaja ei sitten kehtaa mennä lääkäriin, se on voivoi. Koston kohteen kannalta tilanne on tietysti erittäin kurja. Mutta olen yhä sitä mieltä, että jos edut (raiskaukset vähenevät selvästi ja hiv-tartunnat raiskauksista samoin) osoittautuvat suuremmiksi kuin haitat (kostotapaukset), värkki voidaan ottaa käyttöön.

Jorma: "Miten se sen tekee?"

Se on ilmeisesti samantyyppinen kuin kondomi eli estää suoran fyysisen kosketuksen sukuelimissä.

"Voi myös olla, että laitteen käyttäjälle tulee ns. noutaja hyvin äkkiä, sillä jos kyse on raiskauksesta, niin valmius käyttää väkivaltaa rajustikin on varmaan suuri."

Varmaan se on suuri, mutta jos miehen penis yhtäkkiä räjähtää kivusta, onko miehen ensimmäinen reaktio tosiaan ryhtyä lyömään sitä ihmistä, joka kivun aiheutti? Jotenkin vaikutelmaksi on jäänit, että ensimmäiset reaktiot ovat kipushokki, kokoon käpertyminen jne. ja vasta, kun kipuun tottuu, tulee mahdolliseksi ryhtyä läimimään aiheuttajaa (siis sitä, joka ei ole kiinni peniksessä). Ja koko rapexin idea on, että nainen pääsee karkuun noina kallisarvoisina sekunteina, kun mies on liian tuskissaan ja yllättynyt.

Joukkoraiskauksissa tämä ei varmaan toimisi, mutta niitä taitaa olla E-Afrikassakin vähemmistö.

Jape: "Jaa, sanotaanko siellä, että kuinka mies kestää odotuksen sinne lääkäriin pääsyyn, kun terävät väkäset törröttää munissa?

Onko lääkärillä muuten jokin työkalu, jolla ko. härveli poistetaan "asianmukaisesti"?"

En tiedä ja en tiedä. Olettaisin, että rapexin kehittäjä tietää, mistä puhuu, ainakin jälkimmäisen kohdalla. Mitä ensimmäiseen tulee, joutuvathan ihmiset kestämään kaikenlaisia kipuja ja esineitä kehossaan, kunnes pääsevät lääkäriin, myös sukuelimissään, esim. onnettomuuksien seurauksina. Miksi tässä tilanteessa mies ei kestäisi?

"Entäpä kuka syyllistyy pahoinpitelyyn jos ko. härveliä on käytetty epäasianmukaisesti ja mies yrittäessään poistaa härveliä turmelee munansa? Kenen on vastuu? Minkälaisia tuomioita ja kenelle?"

Jos laitetta on käytettä epäasianmukaisesti, syyllinen on nähdäkseni laitteen käyttäjä.

"Todistaako ko. härvelin löytyminen munista sen, että olisi tapahtunut raiskaus? Ollanko edelleen sana sanaa vastaan tilanteesssa? Vai onko nyt jotain näyttöä ememmän käytettävissä?"

E-Afrikassa mahdollisesti, mutta en voi mitään varmaa sanoa, kun en ole oikeusoppinut.

Jorma: Tuo asiantuntija käsittelee tilannetta mielestäni liikaa Suomen kannalta. Rapex kuitenkin on yhä kehitetty E-Afrikan tilannetta silmällä pitäen, missä esim. HIV on merkittävä ongelma raiskatuille, mikä johtuu mm. sitkeästä uskosta, että seksi neitsyen kanssa parantaa AIDS:in - ymmärrettävästi saadakseen neitsyttä, on usein raiskattava ja usein mahdollisimman nuori nainen (eikä tähän kelpaa suu tai takapuoli). Ja HIV tarttuu herkemmin miehestä naiseen kuin toisin päin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuolla Rapexilla voi oikein kostoa suorittaa.

Normaaliin yhdyntään kuuluu 99%:ssa tapauksista esileikkejä, jolloin se paljastuu vähemmän dramaattisella tavalla.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Se on ilmeisesti samantyyppinen kuin kondomi eli estää suoran fyysisen kosketuksen sukuelimissä."

Ai. No, miksei näitä naisten kondomeja pistetä markkinoille ihan sellaisenaan, ilman mitään teriä?

"onko miehen ensimmäinen reaktio tosiaan ryhtyä lyömään sitä ihmistä, joka kivun aiheutti?"

Jos ei ensimmäinen, niin viimeistään toinen.

Anonyymi kirjoitti...

Syltty, etkö ole koskaan edes kuullut pika- ja/tai pystypanoista? Suosittelen. Ne on kuule ihan kivoja, ja naiselta kun tulee siihen aloite niin eipä siinä turhia mieti.

Kerrankin kun tuli käveltyä kesäisenä aamuyönä baaripokan kanssa sen kämpille, niin jo matkalle se halusi ekan kerran pikana. Tytsy otti puistossa jo suikkiin, sitten tuli itsellä tosi kiire ja nippanappa selvittiin kerrostalon pyörävarastoon, jossa eka kerta siis pikana seinää vasten. Sisällä sitten lisää. Ja mielestäni ne on ihan "normaaleja yhdyntöjä".

Anonyymi kirjoitti...

Eli kuvitteletko miehen toimivan rationaalisesti, kun laite on munissa kiinni? Mistä tiedät, että mies ei mene shokkiin tai repäise refleksinomaisesti laitetta pois? Kuinka pian lääkäriin on mentävä? Kuka mies kehtaa ylipäätään mennä lääkäriin laite munissaan? Kyllä kai suurin osa yrittää jotain omatoimista poistomenetelmää, joka joko onnistuu tai sitten epäonnistuu.

Miksi Henry jatkuvasti puolustaa raiskaajaa? Vai oletko kenties sitä mieltä, että kukaan ei oikeasti koskaan raiskaa naista ja raiskaus on täysin naisen keksintö, mielikuvituksen tuotetta? Otitko huomioon, että linkkaamassasi artikkelissa eritoten naisasianaiset ja feministit vastustivat kyseistä vekotinta?

Ei minulta ainakaan liikene kyllä yhtään mitään sympatiaa raiskaajaa kohtaan. Ja joo, opetellaan tässä nyt nämä sanat uudestaan: raiskaaja on henkilö, joka oikeasti raiskaa jonkun, eli väkivalloin makaa tai väkivalloin tekee ei-haluttuja seksuaalisia asioita, eikä vaan joku miesparka, jolle ilkeä nainen ei anna.

Ja kuten tuossa on mainittu, yleensä kyllä olettaisi miehen yrittävän ehkäpä jopa vaikka vähän lämmittelevän myötämielistä seksikumppania, jolloin luultavasti naisen alapäähän kosketaan muutenkin ennen kun sinne penis laitetaan.

Arawn kirjoitti...

Jorma: "Ai. No, miksei näitä naisten kondomeja pistetä markkinoille ihan sellaisenaan, ilman mitään teriä?"

En tiedä. Sinänsähän naisten kondomeja kyllä on olemassa.

"Jos ei ensimmäinen, niin viimeistään toinen."

Epäilemättä. Mutta idea lieneekin se, että sen ensimmäisen puuhan aikana nainen saisi ainakin kylliksi etumatkaa päästäkseen pakoon.

Anonyymi kirjoitti...

henry: "Kumpi muuten on pahempi:
a) raiskatuksi tulemien ilman fyysisiä vahinkoja
b) Munat tohjona Rapex-koston seurauksena"

mikä saa ihmisen suhteellisuudentajun ja maalaisjärjen noin heikoksi? ymmärrätkö yhtään todennäköisyyden käsitettä; kuinka tavallisia noiden vaihtoehtojen oletat olevan? entä raiskauksen suhteessa kostoon? jos naisten parissa olisi tavallista kostaa exilleen jotain esim silpomalla exän sukupuolielimet sitä tehtäisiin jo. ei rapex ole ensimmäinen laite jolla voi heppejä vahingoittaa; veitsiä, saksia, ym teriä on ollut olemassa ja naisten ulottuvilla kautta aikain. miksi kostaja edes haluaisi suorittaa tekonsa niin älyttömällä tavalla että miehen olisi ikäänkuin napattava terät naisen vaginasta?? miehen veren vuotaessa vaginaan, mahdollisine sukupuolitautiviruksineen?

ja jos aiempi sarkasmini oli liian vaikeaa lukijoille, tarkoitin ettei muidenkaan väkivallan mahdollistavien itsepuolustusvälineiden, esim ampuma-aseiden, myyntiä ole kielletty niiden vaarallisuuden takia.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mun pikaisiin on aina kuulunut myös pikainen kokeilu, että voiko edetä vai tarvitaanko vielä lisälämmittelyitä.

Kyllä tuo kostojuttu on hyvin marginaalinen tapaus. Ehkä joku jossain joskus sitä voi käyttää, mutta kun 99%:lle se ei edes tule mieleen ja 99%:ssa tapauksia se kosto jää suorittamatta, niin mitä järkeä tästä on edes vängätä?

Tämä on ihan sama juttu kuin jonkun kromosomipoikkeaman vetäminen sukupuolikeskusteluun.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Hymy julkaisee Kanervan kohutut tekstiviestit

Tuskin maltan odottaa. Kovasti kohistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tuo Rapex kaiketi juridisestikin jonkinsortin näyttö raiskauksen yrityksestä, ja eivät kai nyt naiset, edes feministit sentään sellaista haluaisi riitaisissa erotilanteissakaan (vaikkapa huoltajuusriidat) hyödyntää?

Ovathan perättömät insesti- ja raiskaussyytökset asiaan liittyen ihan marginaalia, joita ei tarvitse mitenkään huomioida.

Ja jos epäilyttää, niin ainahan asian voi viileästi järkeillen sormella ensin testata etukäteen vaikka nainen kuinka korvaan voihkisi että parrua sisään ja heti. "Odota heti, tarkistan ensin kosteusprosenttisi ja samalla sen että sinulla ei ole rapexia"

Jos mies tietää, mistä on kyse, hän voinee toimia rationaalisesti.
Jos noita aletaan Suomessa myydä, niin tarvitaan siis tiedotusta ja valistusta asiasta. Kampanja tai mainoksia TV:ssä + menettelyohjeet sen varalta, että heppi jää rapeksin kynsiin, jotta muistaa sitten automaattisesti toimia rationaalisesti.

Arawn kirjoitti...

Ano: En edelleenkään kannata myynnin vapauttamista Suomessa.

Mutta silti, Tikalla muun muassa on pointti: ei ampuma-aseitakaan ole kielletty, vaikka niillä ammutaan ihmisiä eikä puukkoja ole kielletty, vaikka niillä puukotetaan ihmisiä ihan vaikka kostoksi, mustasukkaisuuden vuoksi tai muusta syystä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tikalla muun muassa on pointti: ei ampuma-aseitakaan ole kielletty, vaikka niillä ammutaan ihmisiä eikä puukkoja ole kielletty, vaikka niillä puukotetaan ihmisiä ihan vaikka kostoksi, mustasukkaisuuden vuoksi tai muusta syystä."

Pääasiassa niillä tehdäänkin jotain hyödyllistä, kuten metsästetään, vuollaan haavoja sormiin tai tapetaan vihollisia, jos tarvis vaatii.

Arawn kirjoitti...

Jorma: Käsiaseillakin? Niitähän käytetään lähinnä harrastuksena. Se on sitten varmaan aika mielipiteitä jakava juttu, kuinka hyödyllistä se on.

Henry Laasanen kirjoitti...

"ei ampuma-aseitakaan ole kielletty, vaikka niillä ammutaan ihmisiä"

Siinä on kuitenkin se ero, että sitä henkilöä, joka ammuttu tai puukotettu tohjoksi, ei laiteta vankilaan, vaan tekijä.

Nythän meille tulee tilanne, jossa miehellä on munat tohjona ja sitten aletaan kyselemään, kumpi laitetaan vankilaan.

Perustilannehan on se, että nainen sanoo, että kyseessä oli raiskaus ja mies sanoo, että kyseessä oli kosto tms.

Anonyymi kirjoitti...

"Se on sitten varmaan aika mielipiteitä jakava juttu, kuinka hyödyllistä se on."

Totta kai se on hyödyllistä. Ja hauskaa.

"Perustilannehan on se, että nainen sanoo, että kyseessä oli raiskaus ja mies sanoo, että kyseessä oli kosto tms."

Eiköhän se ole aika selvä, miten siinä käy. Kuka istuu ja kuka kävelee.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tunnettu tosiasia, että Suomessa raiskataan 15000 - 46000 naista joka vuosi. Olkoon lukema siis vaikkapa 36500.

Rapex pitäisi määrätä naisille pakolliseksi kypäräpakon malliin. Tämä tarkoittaisi, että joka päivä, viikonloput mukaanlukien, terveyskeskuksiin (viideksi tunniksi jonottamaan) tai sitten päivystykseen tulisi Suomessa 100 miestä, joiden heppi on jäänyt Rapexin saaliiksi. Kyllä siinä rutiini korkeakoulutetuille tehyläisille hoitajille siitä irrotuksesta nopeasti muodostuisi.

Ja irrotuksen jälkeen upotus raakaan desinfiointiaineeseen, vähän laastaria päälle ja sitten ovella jo odottavan maijan takaboxiin, joka vie suoraan putkaan raiskauksesta epäiltynä. Ja tuomiohan on oikeastaan läpihuutojuttu, joka voidaan antaa kansliapäätöksenä?

Anonyymi kirjoitti...

Jos miesraiskaajilta poikkaistaan penikset, niin siinä tapauksessa pitää myös raiskauksista valehtelevilta naisilta katkaista kielet.

Mitä helvetin keskiaikaa me eletään?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jos miesraiskaajilta poikkaistaan penikset, niin siinä tapauksessa pitää myös raiskauksista valehtelevilta naisilta katkaista kielet
Oikeastaan tuo kuulostaa ihan kohtuulliselta ja reilulta. Kannatan.

Mitä helvetin keskiaikaa me eletään?
Miten niin? Ihan normipäivähän tämä on femi-Suomessa. Sukupuolisodan rintamalta ei mitään uutta.

Arawn kirjoitti...

Henry: "Siinä on kuitenkin se ero, että sitä henkilöä, joka ammuttu tai puukotettu tohjoksi, ei laiteta vankilaan, vaan tekijä."

Kyllä. Ampuja laitetaan vankilaan silloinkin, kun hän on puolustanut omaa henkeään ja/tai omaisuuttaan. Tosin, saatetaan se kohdekin laittaa, mikäli käy selväksi, että hän oli myös rikollinen.

"Nythän meille tulee tilanne, jossa miehellä on munat tohjona ja sitten aletaan kyselemään, kumpi laitetaan vankilaan. "

Edelleen, miehellä ei välttämättä ole munat tohjona. Sanot asian kuin se olisi ehdoton ja väistämätön seuraus, mille ei voida yhtään mitään. Näinhän asia ei ole.

"Perustilannehan on se, että nainen sanoo, että kyseessä oli raiskaus ja mies sanoo, että kyseessä oli kosto tms."

Tämä on mahdollinen skenaario, mutta todennäköisesti näitä tapauksia on murto-osa siitä, mitä raiskauksia E-Afrikassa.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeus määräsi espoolaisen siivoamaan bloginsa rasistisista teksteistä

Se siitä sananvapaudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: "Olettaisin, että rapexin kehittäjä tietää, mistä puhuu, ainakin jälkimmäisen kohdalla."

Ahaa, eli siis joka ikisellä lääkärillä on "työkalu" Rapexin asianmukaiseen irroitukseen? Ja joka ikinen lääkäri on koulutettu kuinka Rapex irroitetaan? Tämä on vissin jo valtavirtaa lääkäriopetuksessa, siis tämä Rapex irroitus?

Arawn: "Mitä ensimmäiseen tulee, joutuvathan ihmiset kestämään kaikenlaisia kipuja ja esineitä kehossaan, kunnes pääsevät lääkäriin, myös sukuelimissään, esim. onnettomuuksien seurauksina. Miksi tässä tilanteessa mies ei kestäisi?"

Jaa-a vaikea sanoa kuka kestäisi ja mitä, mutta onnettomuuksista puheen olen olen ymmärtänyt niin, että onnetomuuden uhrit, jotka kärsivät kivuista saavat jo onnettomuuspaikalla kivun lievitystä.

Mikä on todennäköisyys, että Rapexin uhriksi joutunut saa kivunlievitysta "onnetomuspaikalla"?

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: "Edelleen, miehellä ei välttämättä ole munat tohjona. Sanot asian kuin se olisi ehdoton ja väistämätön seuraus, mille ei voida yhtään mitään. Näinhän asia ei ole."

Ei välttämättä, mutta voi olla. Eikö tämä ole, se mitä Rapexin toimintaperiaattesta tiedetään huomioon ottaen, ole yksi varteen otettava mahdollisuus?

Miten voit, Arawn sanoa, että esitetty vaihtoehto ei olisi yksi mahdollisuus? Tiedätkö jotain meitä muita enemmän Rapexista ja sen toiminnasta?

Näinhän asian täytyy olla, näin tulkitsen, koska tuolla varmuudella, joita tässä asiassa olet esittänyt, pystyt kertomaan, että ko. härveli ei vahingoita miestä.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset saavat tietysti kantaa värkeissään mitä haluavat mutta pikkuisen vaikea uskoa että tuosta vehkeestä olisi hirveästi apua. Se kai ehkäisee osittain raiskauksen,mutta ei muuta kaltoinkohtelua. Jos naisella olisi siveysvyö tms. niin ehkä silloin raiskaaja vain pettyisi ja siirtyisi eteenpäin mutta kuka tahansa ymmärtää että kivun tuottaminen aiheuttaa aggressiota,jos kipu ei ole niin sietämätöntä että estää toimisen. Seksuaalisen kiihottuneisuuden tilassa kipukynnys on vielä rajusti normaalia korkeampi.
-
Laite ei ehkä ole hyödytön mutta jos naisia rohkaistaan luottamaan sellaiseen niin sitten varmaankin ollaan aika hyvin kusessa.

Mistä ylipäänsä tiedetään että väline toimisi? Onko joku samarialainen suostunut koekaniiniksi ja vastaanottanut kidutusvälineen?

Tämä on aika vanha juttu tämä Rapex. Tästä on keskusteltu ulkomaalaisilla foorumeilla jo vuosia.

Kuulin että joku muija oli haastanut poikaystävänsä raiskaamaan hänet,ei kuulemma onnistuisi. Ja ei onnistunutkaan. En tiedä onko tositarina. Onko kukaan kokeillut pestä vastustelevaa kissaa? Aika hemmetin vaikeata hommaa voi olla vaikka ei eläin monta kiloa paina. Täydessä tajunnantilassa olevan vastustelevan naisen raiskaus täytyy olla melkoista akrobatiikkaa.

Arawn kirjoitti...

Jape: "Ahaa, eli siis joka ikisellä lääkärillä on "työkalu" Rapexin asianmukaiseen irroitukseen? Ja joka ikinen lääkäri on koulutettu kuinka Rapex irroitetaan? Tämä on vissin jo valtavirtaa lääkäriopetuksessa, siis tämä Rapex irroitus?"

En tiedä. Jos tahdot tietää, kuinka rapex irrotetaan, kannattanee kysyä sen kehittäjältä. Koska värkki ei ole ainakaan vielä markkinoilla, lääkäreillä ei tietenkään ole välineitä (mikä siihen tarvitaan erityisvälineitä) tai koulutusta sen irrottamiseen.

Teet nyt turhan pitkälle vietyjä johtopäätöksiä kommentistani. Jos sanon, että en tiedä, se merkitsee, että _en tiedä_, eikä sitä, että annan ymmärtää lääkäreillä olevan laitteita sen irrottamiseen tms.

"Jaa-a vaikea sanoa kuka kestäisi ja mitä, mutta onnettomuuksista puheen olen olen ymmärtänyt niin, että onnetomuuden uhrit, jotka kärsivät kivuista saavat jo onnettomuuspaikalla kivun lievitystä."

Kyllä - kunhan ensiapu sinne ehtii. Pahimmillaan se voi kestää tuntejakin. Ja sitten on niitä, jotka hakeutuvat omin avuin sairaalaan ja saavat vasta siellä ensiapua. Itse olen ollut kummassakin tilanteessa ja kestänyt kipuni, vaikka joskus kiljuen. En kuitenkaan kuollut enkä vahingoittunut pysyvästi (jos arpia ei lasketa).

"Mikä on todennäköisyys, että Rapexin uhriksi joutunut saa kivunlievitysta "onnetomuspaikalla"?"

Varmaankin hyvin pieni. Ellei hän soita itselleen ambulanssia.

"Ei välttämättä, mutta voi olla. Eikö tämä ole, se mitä Rapexin toimintaperiaattesta tiedetään huomioon ottaen, ole yksi varteen otettava mahdollisuus?"

Kyllä, se on mahdollisuus.

"Miten voit, Arawn sanoa, että esitetty vaihtoehto ei olisi yksi mahdollisuus? Tiedätkö jotain meitä muita enemmän Rapexista ja sen toiminnasta?"

En ole missään kohtaa sanonut, että se ei olisi mahdollisuus. Sanoin, että se ei ole väistämätön seuraus. Ole hyvä äläkä laita sanoja suuhuni, alan hiukan väsyä siihen.

"Näinhän asian täytyy olla, näin tulkitsen, koska tuolla varmuudella, joita tässä asiassa olet esittänyt, pystyt kertomaan, että ko. härveli ei vahingoita miestä."

En ole sanonut, etteikö laite voisi vahingoittaa miestä. Teet aivan liian pitkälle meneviä tulkintoja.

Eternal: "Täydessä tajunnantilassa olevan vastustelevan naisen raiskaus täytyy olla melkoista akrobatiikkaa."

Niin no. Kun ihminen pesee kissaa, hän pyrkii kuitenkin olemaan vahingoittamatta sitä. Kyllä kissankin saisi suostumaan pesuun, kun iskisi sen pari kertaa lattiaan. Ihan yhtä lailla kolme kertaa painavampi jannu voi iskeä uhriaan pari kertaa kunnolla, minkä jälkeen vastustelu voi olla hiukan laimeampaa.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: "Teet nyt turhan pitkälle vietyjä johtopäätöksiä kommentistani. Jos sanon, että en tiedä, se merkitsee, että _en tiedä_, eikä sitä, että annan ymmärtää lääkäreillä olevan laitteita sen irrottamiseen tms."

Joo, myönnetään, paljon mahdollista että teen.
Ihan vaan tässä "ääneen" ihmettelen että mitä erityistietämystä lääkäreillä voisi olla ko. härvelin irroitukseen.

No ehkä eniten minua häiritsi tuossa uusisuomi.fi:n artikkelissa tämä lause:
"Rapex helpottaa myös tunnistustyötä, sillä lääkärille hakeutessaan raiskaajan on kerrottava, miksi laite on häneen kiinnittynyt"

Tuo yllä oleva lause antaa olettaa, että härveli voi olla vain raiskaajan hepissä kiinni. Minusta on olemassa myös muita mahdollisuuksia, mutta silti miehen on tehtävä selkoa miksi ko. vempele on munissa kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn:
"Niin no. Kun ihminen pesee kissaa, hän pyrkii kuitenkin olemaan vahingoittamatta sitä. Kyllä kissankin saisi suostumaan pesuun, kun iskisi sen pari kertaa lattiaan. Ihan yhtä lailla kolme kertaa painavampi jannu voi iskeä uhriaan pari kertaa kunnolla, minkä jälkeen vastustelu voi olla hiukan laimeampaa."

Jostain syystä raiskaajille on usein tärkeää että uhri on kuitenkin ainakin tietoinen,ja harvoin kai kukaan raportoi mitään vakavia vammoja. Helppoahan se olisi jos ensin vain kolauttaisi tajun kankaalle kuten hyökkääjät kadulla tekevät miehille mutta raiskaajat menevät ikäänkuin aidan korkeimmasta kohdasta. Asettavat itsensä aika haavoittuvaiseen ja hankalaan asemaan.

Arawn kirjoitti...

Eternal: Totta, mutta uhri yleensä tietää, että jos hän vastustelee erityisemmin, turpaan voi tulla ja todella rankasti. Raiskaaja ehkä haluaa, että uhri on tajuissaan, mutta kuten täällä on todettu, on usein todennäköisesti valmis käyttämään enemmän väkivaltaa saadakseen uhrinsa pysymään aloillaan - ja uhri tietää tämän. Sen sijaan omistaja ei ole valmis lyömään kissaansa lattiaan saadakseen tämän pesuun.

Tietysti toisissa tilanteissa uhri voi olla humalassa ja siksi heikompi vastustamaan taikka raiskaaja uhkailee esim. puukolla pidellen sitä uhrin kaulalla.

Anonyymi kirjoitti...

Netti alensi seksiriippuvuuden kynnystä

Anonyymi kirjoitti...

Penisansan tyrmäävän tutkijan mielestä hänen vartalonsa (emätin?) on "lämmön ja pehmeyden tyyssija"?

Mikähän miehen alapää sitten on?

Arawn,OK. Olen kuitenkin sitä mieltä että raiskaus on suhteellisen vaikea suoritus. Naisille olisi kovempi paikka jos feministien teoria raiskauksesta väkivaltana toteutuisi ja raiskaajat siirtyisivät tästä hankalasta toimenpiteestä pelkkään hakkaamiseen jolta on vaikeampi puolustautua,sen sijaan että heittäytysivät ainakin puolialastomiksi lisäten omaa haavoittuvaisuuttaan ja yrittäisivät yhtä aikaa toteuttaa yhdyntää ja torjua naisen hyökkäyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

eternal testicle: "Jostain syystä raiskaajille on usein tärkeää että uhri on kuitenkin ainakin tietoinen,ja harvoin kai kukaan raportoi mitään vakavia vammoja."

olivatko nämä nyt jotain mutua vai oikeaa tietoa?

Arawn kirjoitti...

Eternal: Silti raiskaus ei ole niin vaikea operaatio, etteikö melkoinen joukko miehiä (tämä ei suinkaan koske vain suomalaisia vaan esim. e-afrikkalaisia) onnistuisi siinä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja tuossa on taas se, että kyseinen värkki on kehitetty E-Afrikkaa varten, missä raiskaukset ovat valtava ongelma. Siellähän raiskataan yli 50 000 naista vuosittain, muistelisin,"

Jos tuo luku pitää paikkansa, ja kun hyvin tiedetään, että Suomessa raiskauksia tapahtuu ainakin 15000 vuodessa, voimmekin todeta Suomessa tapahtuvan vähintään 2,6-kertaisesti raiskauksia per capita Etelä-Afrikkaan nähden.

Meidän pitäisi tuoda tänne sieltä miehiä, jotka eivät ole niin kärkkäitä raiskaamaan kun nämä Suomi-juntit.

Miksi ihmeessä jostain Afrikasta keuhkotaan, kun tilanne täällä kotimaassamme on näin katastrofaalinen? Taitaa olla vähintään rasisteja täynnä koko maailma.

Anonyymi kirjoitti...

Tikka:
"olivatko nämä nyt jotain mutua vai oikeaa tietoa?"

Noo,jos nyt ajatellaan kaikkia naisia joiden mielestä raiskaus tuntui siltä tai tältä tai naisia jotka väittävät onnistuneensa karkaamaan raiskaajalta; ne ovat kaikki todistusaineistoa,mitä tuohon tietoisuuteen tulee. Miten nämä naiset voisivat väittää paenneensa raiskaajaa ellei mies ole yrittänyt vääntää naista raiskaamisasentoon?
Ajattelin että tuo olisi aivan selvä homma.

Noista vahingoista minulla ei nyt mitään ihmeellisempiä lähteitä ole. Se on vain käsitys jonka olen muodostanut lukemalla tästä asiasta. Silloin kun vahinkoja korostetaan kertomuksissa,niitä on sitten tullut ja silloin kun niistä ei kerrota,oletan ettei niitä ole myöskään merkittävästi tullut.

Ja en sentään väittänyt että asia on juuri noin. Kun sanoin "kai" niin osoitin että ne ovat vain omat käsitykseni.

Anonyymi kirjoitti...

Ohessa vielä Arawnille lisä tietoa Rapexin mahdollisuuksista FAQ osiosta Rapex:in kotisivuilta.

1.Q: Does this mean I cannot have sex with my husband or partner?

A: Yes you can, but you will not wear it when you are with your husband or partner in bed, unless you are in a violent relationship and you do get raped by your husband or partner. The choice is then yours whether to wear it or not.

2.Q: Won't the rapist kill me?

A: Sadly, many women have been killed over time, as nobody can guarantee the outcome of any rape! However, the huge plus-factor is that the discomfort and pain is such, that the rapist would be disabled temporarily, (much worse than a kick in the groin that self-defence instructors teach women!) giving you time to get away and get help.

3.Q: Will it cause permanent damage to the rapist?

A: No, not if he gets professional help without delay

4.Q: Will women not use this to frame men?

A: Of course it is possible, as everything can be abused. But there will be legal consequences.

5.Q: Can't the rapist simply take a pair of scissors and cut it off?

A: No. The latex cannot be cut easily, the hooks are embedded in the skin and it is extremely difficult to remove.


Tuossa kysymyksessä jonka olen numeroinut numerolla 3, niin vastauksessa puhutaan "professional help"istä eikä lääkäristä ja mitä tarkoittaa without delay käytännössä? Kysymyksen 5 vastaus kielii, että vempele on erittäin vaikea irroittaa, joten mitä saksia kummempia välineitä esim. lääkärillä voisi olla? Skalpelli?

Arawn kirjoitti...

Jape: Luin nuo samat jutut enkä valitettavasti ole sen viisaampi kuin sinä.

Anonyymi kirjoitti...

"1.Q: Does this mean I cannot have sex with my husband or partner?

A: Yes you can, but you will not wear it when you are with your husband or partner in bed, unless you are in a violent relationship and you do get raped by your husband or partner. The choice is then yours whether to wear it or not."

Tuo kuulostaa jo parodialta. Sillä laillako "väkivaltaisesta suhteesta" pääsee kun pistää ansan tavaraansa? Ei voisi paljon tyhmempää neuvoa varmaan antaa.

Anonyymi kirjoitti...

henry: "Siinä on kuitenkin se ero, että sitä henkilöä, joka ammuttu tai puukotettu tohjoksi, ei laiteta vankilaan, vaan tekijä.

Nythän meille tulee tilanne, jossa miehellä on munat tohjona ja sitten aletaan kyselemään, kumpi laitetaan vankilaan."

kuten arawnkin jo kommentoi voidaan vankilaan laittaa vaikka molemmat. rikosnimike ampujalla olisi lienee hätävarjelun liiottelu. ammuttu, mikäli on ollut tekemässä rikosta, saa rangaistuksen tekonsa/aikomuksen mukaan. en tiedä e-afrikan laeista, mutta ilmeisesti rapexin käyttöä ei katsota siellä hätävarjelun liiotteluksi kun kerran myyntilupakin on irronnut. suomessa voitaisiin katsoakin. ehdotan kuitenkin edelleen muistamaan, että laite on tarkoitettu itsepuolustukseen ja sitä voidaan käyttää väärin aivan kuin kaikkia muitakin teräviä esineitä. jos kenelläkään täällä ei ole esittää e-afrikan raiskaustilastot määrällisesti ylittäviä (tai edes lähelle pääseviä) rikostilastoja e-afrikkalaisten naisten tekemistä väkivaltaisista kostoista ex-miehilleen en ymmärrä vastarintaanne. luulisi kaikkien symppaavan traumatisoivan (ja mahdollisesti vielä aidsin antavan) rikoksen potentiaalisia uhreja sen verran että myöntäisi laitteen arvon. taitaa vaan irrationaalinen pippelinmenetyksen pelko sokaista ajattelun tämän aiheen tiimoilta.

"Perustilannehan on se, että nainen sanoo, että kyseessä oli raiskaus ja mies sanoo, että kyseessä oli kosto tms."

perustilanne (e-afrikassa ja muuallakin) on todennäköisesti pikemminkin se, että nainen raiskataan ja tekijä ei jää kiinni. marginaalitapaus voi sitten olla se, jossa on todella tapahtunut naisen taholta kosto tms. miksi naiset muuten ovat pelkojenne mukaan niin kostonhimoisia? eikö miehillä ole vastaavia syitä kostaa naisille? pitäisikö alkaa kampanjoida kaikkien terävien ja tylppien esineiden myyntiä vastaan, koska miehet todennäköisesti käyttävät niitä ex-naisilleen kostamiseen. viis siitä miten absurdin harvinaista moinen on (ja miten vaikeaksi elämä muuttuu jos suuri osa työkaluista yms poistuu markkinoilta). luulisi teidän miesten nyt olevan vähän suhteellisuudentajuisempia.

Anonyymi kirjoitti...

noin 8 vuotta sitten minulle tarjoutui tilaisuus asua pari-kolme kuukautta e-afrikan pretoriassa, suomen suurlähetystöön kuuluvan pariskunnan vieraana. jätin kuitenkin reissun väliin juuri alueen vaarallisuuden takia. nuorena valkoisena naisena minulla ei olisi todennäköisesti ollut asiaa liikkua yksin ulkona. talokin oli kuulemma ympäröity muurilla ja yöllä pihaa kiersi palkattu vartija. hittojako siellä olisi kuukausitolkulla sisällä istunut tai uima-altaassa eestaas sahannut. mutta toki e-afrikassa suurempi vaara on joutua ex-naisystävän silmittömän koston uhriksi kuin hiv-raiskaajan syleilyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Q: Won't I forget the device is in?

A: You could, but the empty applicator should remind you!


- Hope so.

Ilmari kirjoitti...

Kyllä ymmärrän vänkkäyksen jossain asioissa, mutta miksi valitsitte kritiikin kohteeksi juuri Rapexin? Mikä hiviä levittävissä raiskaajissa nyt niin paljon herättää myötätuntoa?

E-Afrikan rikostilanne on muutenkin katastrofaalinen. Olen kuullut monia kauhutarinoita esim. liikennevaloihin autollaan pysähtyneistä murharyöstetyistä ihmisistä. Osa pääsee vähemmällä ja lähtee vain toinen korva. Onko kukaan selvittänyt, onko tilanne olennaisesti pahentunut maassa yhtäkkiä ja mistä tämä voisi johtua? Voiko rotuerottelun loppumisella olla tällainen yllättävä haittavaikutus? (En ole koskaan edes kuullut selitystä siitä, mitä "rotuerottelun loppuminen" Etelä-Afrikassa oikein tarkoitti käytännössä, kuulostaahan se hienolta...)

Anonyymi kirjoitti...

tikka: "noin 8 vuotta sitten minulle tarjoutui tilaisuus asua pari-kolme kuukautta e-afrikan pretoriassa, suomen suurlähetystöön kuuluvan pariskunnan vieraana."

Eli au-pairina?

tikka: "hittojako siellä olisi kuukausitolkulla sisällä istunut tai uima-altaassa eestaas sahannut"

No olisit keskittynyt esim. niihin töihin kuten mm. lasten hoitoon, jota varten sinut kuitenkin oli paikalle pyydetty?

Ja kai sinulla joku muukin funktio tuolla olisi ollut?

Anonyymi kirjoitti...

Ilmari: "E-Afrikan rikostilanne on muutenkin katastrofaalinen. Olen kuullut monia kauhutarinoita esim. liikennevaloihin autollaan pysähtyneistä murharyöstetyistä ihmisistä. Osa pääsee vähemmällä ja lähtee vain toinen korva."

Muistan jostain uutisistä nähneeni, että Etelä-Afrikassa on lisääntyviässä määrin ylesitynyt autoihin asennettava apulaite, jota voidaan käyttää juurikin mainisemassasi tilanteessa.

Kyseessä on sekä kuljettajan että apukuskin ovien kohdalle autonpohjan suunnasta n. 45° kulmaan kummallekin sivulle viistoon ylös osoittavat liekinheittimet, joilla liikennevaloissa autonikkunaan koputtleva ryöstömurhaaja voidaan puolustustarkoituksessa käräyttää napinpainalluksella.

Ilmari: "Onko kukaan selvittänyt, onko tilanne olennaisesti pahentunut maassa yhtäkkiä ja mistä tämä voisi johtua? Voiko rotuerottelun loppumisella olla tällainen yllättävä haittavaikutus? (En ole koskaan edes kuullut selitystä siitä, mitä "rotuerottelun loppuminen" Etelä-Afrikassa oikein tarkoitti käytännössä, kuulostaahan se hienolta...)"

No eikös juurikin rotueroittelun loppuminen Etelä-Afrikassa syössyt tuonkin maan väkivallan kurimukseen kun kontolli sekä laki ja järjestys poistettiin?
Eli kun ruotuerottelu lopetettiin alkoi eräänlainen anarkia maassa. Sitä se rotuerottelun loppuminen käytännössä merkitsi Etelä-Afrikassa?

Anonyymi kirjoitti...

Niin, jos tuo käyttöön tulee, niin turhahan se on. Kai ne raiskaajat oppivat pian, ja tarkastavat onko naisella tälläinen rapex päällä? VAi koettavat onneaan ja sruvovat sisään ja toivovat parasta.
Ja sittenhän he voivat vaikka vaihtaa reikää. Eli aika huono ratkaisu, ei tuosta mitään apua ole.
Ihme että tämä laite saa kannatusta, on taas aika erikoista logiikkaa, tarkoitus pyhittää keinot tässä tapauksessa mutta toisissa tilanteissa ei, tuo on varmaan kiva kun on täysin tilanne kohtaiset arvot ja logiikka, voi aina löytää kivan näkökolman.
Milloin sitä opitaan että aseita ei saada poistettua ostamalla lisää aseita, vrt. USA hyökkäys Irakiin. Ainoa keino on vaikuttaa ihmisten elinolosuhteisiin sekä infrastruktuuriin ja kulttuuriin. Ei kukaan synny raiskaajaksi, tai voi olla että se jollain pienellä osalla on geeneissä, mutta elin olosuhteet ja kasvatus ym. siihen johtavat. Siihen on vain yksi lääke.
Ei mikään ratkaisu kuin kansalaisten lain kuuliaisuus pidä yhteiskuntaa pystyssä.
E-afrikassahan ei ole isompia ongelmia kuin raiskaukset? murhat ym on pikku juttuja SUOMESSA asuville feministeille. En nyt tarkoita että hyväksyisin raiskauksen.

Anonyymi kirjoitti...

HS-raadin enemmistö: Naisilla ei ole seksuaalista valtaa miehiä enempää


Pulinat pois. Pravdan "viisaiden" raati kertoo ainoan oikean totuuden.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta jorman postaaman linkin takaa:

Kirkon diakonia- ja yhteiskuntatyön johtajan Heikki Hiilamon mukaan on käsittämätöntä, että "jotkut tutkijoiksi itseään kutsuvat feministit väittävät yhä julkisesti sukupuolen olevan puhtaasti sosiaalinen konstruktio, jolla ei ole biologista pohjaa".

"Tällainen harhaisuus voi estää tai vesittää myös keskustelun seksuaalisesta vallasta", Hiilamo sanoo.

Muusikko Tommi Liimatan mukaan tosiasiat eivät riipu mielipiteistä.

"Että järjestettyäkin maailmaa pyörittää pillu, on tosiasia. Tämän toteamiseen ei pitäisi tarvita tutkijaa."

Anonyymi kirjoitti...

HS-raadin vastaukset kysymykseen: Onko naisilla enemmän seksuaalista valtaa kuin miehillä?


Pravda käyttää tätä idioottien neuvostoaan, jonka se on valikoinut sellaiseksi, että saa aina haluamansa (feministisen) tuloksen jälleen kerran tyrmätäkseen keskustelun miesten tasa-arvo-ongelmista. Säälittävää.

Anonyymi kirjoitti...

jape: "Eli au-pairina?

No olisit keskittynyt esim. niihin töihin kuten mm. lasten hoitoon, jota varten sinut kuitenkin oli paikalle pyydetty?

Ja kai sinulla joku muukin funktio tuolla olisi ollut?"

olisin lähtenyt ihan vain lomailemaan. eräs sukulaiseni lähti reissuun kroonisen sairautensa takia (joka pahenee aina kylmässä kuten suomen talvessa) ja hänen siskonsa kuului tuohon suurlähetystöpariskuntaan. asuminen olisi siis ollut ilmaista ja rahatilanteenikin olisi sallinut lähtemisen (/töistä poissaolon). pariskunnalla ei ole edes lapsia, vain cockerspanieli.

Anonyymi kirjoitti...

OK, tikka, kiitos selvityksestä. Harmi, että et pystynyt hyödyntämään hyvää tilaisuutta, mutta toisaalta tuo e-afrikka on aikas vaarallinen paikka, joten liikkumisesi olisi varmaankin ollut aika rajoitettua.

Anonyymi kirjoitti...

jape, niinpä niin. harmitti kyllä katsella jälkeenpäin kuvia upeista maisemista ja valtameren äärellä rantahiekalla onnellisena juoksentelevasta koirasta, mutta jos riskinä on joutua hiv-raiskaajan raiskaamaksi ja mahdollisesti tappamaksi niin en ota riskejä.

Anonyymi kirjoitti...

henry: "miehellä on munat tohjona"

ai niin, piti vielä ihmetellä henkan seksinharrastustapoja.. laittaa nyt MUNAT naisen sisälle. jätätkö, henkka, peniksen vastaavasti ulkopuolelle?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se tikka sekoilee? "Munat" tarkoittaa koko pakettia eli vartta ja kasseja.

Anonyymi kirjoitti...

ai, mulle munat on yhtä kuin pallit. jos peniksestä vain varsi kuuluu mielestäsi muniin niin mihin ruumiinosaan nuppi kuuluu?

Anonyymi kirjoitti...

tikka, et sitten enää muuta inttämisen aihetta tällä kertaa keksinyt?

Miten muuten meni pääsiäinen? Jouduitko esim. kyläillessä syömään kohteliaisuudesta mämmiä? ;)

Anonyymi kirjoitti...

wtf, ei toki tarvitse inttää aiheesta. on mielenkiintoista ihan vaan kuulla mitä kaikkea muut työntävät naisiinsa.

pääsiäinen meni hyvin, kiitos vaan. vain kerran tarjottiin mämmiä, mutta kieltäydyin kohteliaasti. entä itselläsi, saitko paljon munaa ja muuta valkuaista? kivoja yllätyksiä?

Anonyymi kirjoitti...

"laittaa nyt MUNAT naisen sisälle."

"on mielenkiintoista ihan vaan kuulla mitä kaikkea muut työntävät naisiinsa."

tikka, kuulostaa siltä, että olet laajentanut repertuaariasi puusilmäisestä inttämisestä semanttiseen saivarteluun.

Toisessa ketjussa sait jo anonyymifemakkotrollista ymmärrettävästi fanin. Se taisi ihan rakastua sinuun?

Anonyymi kirjoitti...

wtf, kyllä, olet paljastanut salaisen intohimoni.

en tiedä mitä anonyymi tuntee, joten lienee parempi esittää kysymykset hänen suuntaansa.

Anonyymi kirjoitti...

"on mielenkiintoista ihan vaan kuulla mitä kaikkea muut työntävät naisiinsa."

Miksi tyytyä kuulemiseen, kun voi katsella! Hähää.