tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

Oikeus puhua kielletyistä tunteista

Äidit pelkäävät puhua vihastaan ja raivostaan.
Yksinäisyys ja yksin jääminen lapsen kanssa herättävät äideissä usein rankkoja tunteita.

Tuoreen kirjan mukaan äidit kantavat suurta syyllisyyttä "kielletyistä" tunteistaan, ja siksi niistä puhuminen on yhä vaikeaa.

Kaikilla on rankkoja tunteita. Tosielämässä kuitenkin kaikilla äideillä on välillä rankkoja ja ikäviä tunteita, joista pitäisi voida puhua.
vrt.

Vien virheen mukanani:
Hirvittävä väentungos ja suutelevia nuoria - ja erityisesti minua nuorempia - pareja. Mieli teki huutaa että pitäkää, saatana, maailmanne.

ARGHH!!! Koen asian juuri samallatavoin. Jos olisin sithilordi, niin sillä vihalla voisi kuristaa miespuolisen osapuolen hengiltä....

Sitä kysyy itseltään: Mitä ihmettä teen väärin, MIKSI EN MINÄ, MIKSI TUOLLA MINUA TYHMEMMÄLLÄ JA KUSIPÄÄN NÄKÖISELLÄ HYYPIÖLLÄ ON TYTTÖYSTÄVÄ.

ei ole suurtakaan eroa sillä, käynkö Nymfomaniaa Potevat Epätoivoiset Sinkkuäidit Ry:n vuosijuhlassa vai istunko yksin murjottaen kapakassa, jossa kaikki muut asiakkaat ovat YTMejä tai aviopareja

Näissä tilanteissa on kuitenkin se ero, että nyfomaaniyhdistyksien vuosijuhlien jälkeen vitutuksen määrä on vain suurempi kun tajuaa että ei voi saada tyttöystävää vaikka tilanteet olisivat epätodellisen suotuisat.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

4D: Neitsyt-koulu
ti 8.4. klo 22:00
"Neitsyyden menettäminen merkitsee minulle astumista miehuuteen ja tunnetta siitä, että olen normaali ja kuten kaikki muutkin." Avoin ja herkkä dokumentti 26-vuotiaan Jamesin henkisestä ja fyysisestä matkasta kokeneiden seksuaaliterapeuttien opastamana Aquarionissa, neljän kuukauden mittaisessa "rakkauden ja johtajuuden" koulussa Amsterdamissa. James kuuluu siihen neljään prosenttiin väestöä, joka on neitsyt vielä saavuttaessaan 25 vuoden iän.

4D: Kun vaimo lyö
ti 22.4. klo 22:00
Brittiläinen dokumentti perheväkivallasta ja miehestä sen uhrina. Kuka uskoo miestä, jota nainen pitää vallassaan? Miksei mies edes halua kertoa ongelmistaan? Miehelle on nöyryyttävää ja turhauttavaa, ettei väkivallantekijä useinkaan joudu teoistaan vastuuseen. Kyseessä on uhkaavasti yleistyvä ilmiö, josta puhutaan liian vähän.

4D: Masturbaatio-festari
ti 6.5. klo 22:00
Useimmat tekevät sitä, mistä vain harva uskaltaa puhua. Masturbate-a-thon on kalifornialaisen seksologipariskunnan Carol Queenin ja Robert Lawrencen kehittämä vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotolla ylläpidetään uudenaikaista seksuaalivalistuskeskusta San Franciscossa. Brittiläisessä dokumentissa seurataan ensin masturbointimaratoniin valmistautuvia ihmisiä San Franciscossa ja sitten suuria tunteita herättänyttä ensimmäistä Masturbate-a-thon-tapahtumaa Lontoossa.

4D: Neitsyen päiväkirja
ti 27.5. klo 22:00
43-vuotias Catherine, 29-vuotias Mike ja 49-vuotias Alan ovat kaikki seksuaalisesti kokemattomia ja haluaisivat päästä eroon neitsyydestään. Kaksi heistä harkitsee maksullista seksiä. Lämminhenkisessä brittiläisessä dokumentissa kuullaan kolme erilaista tarinaa, joita yhdistää halu "kuulua samaan lajiin" muiden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/maailmanihmisia/artikkeli/Seksi+ei+myy+Hampurissa/1135234857782

Anonyymi kirjoitti...

Miksihän sithlord-wannabe haluaisi kuristaa pareista sen miehen? Miehethän ovat reiluja ja solidaarisia, ja varmaan paras aina saa sen naisen myös?

Anonyymi kirjoitti...

Tympeä: sitä mäkin tossa hämmästyin - miks aina mieheen kohdistetaan kaikki viha ja väkivalta, jopa ATM:ien taholta?

Nainen pääsee aina kuin koira verjästä. Eikö toikaan kirjottaja ymmärrä, että juuri tollanen asenne pönkittää nykyistä status quota, kun nainen ei ole koskaan vastuullinen tai syypää, edes osasyyllinen mihinkään.

Mutta ehkä tässä on taustalla se ymmärrettävä ajatus, että jos kaikki miehet kuristuisivat, naiset jäisivät vapaaksi riistaksi, ja jos ketään muita miehiä ei olisi, niin tietenkin sitten jopa ATM kelpaisi naisille.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

10-vuotias nai 11-vuotiaan serkkunsa Saudi-Arabiassa: Uutistoimisto AFP:n mukaan Mohammed al-Rashidi -niminen poika ja hänen nuorikkonsa muuttavat yhteen ensi kesänä pidettävän hääseremonian jälkeen.

- Olen valmis tähän avioliittoon. Se auttaa minua opiskelemaan paremmin, Mohammed sanoi Al-Shams-sanomalehdessä.

Poika käy alakoulua Hailin provinssissa maan pohjoisosassa.

- Aion pyytää kaikkia luokkakavereitani tekemään kuten minä, Mohammed kehui avioliittojärjestelyä.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki Punikkifeministilepakkoateisti kirjoittaa iltalehden keskustelupalstalla:

"Haluaisin herättää keskustelua siitä, että miksi miehillä on oikeus olla huonompi tietyissä asioissa, mutta naisilla ei. Tasa-arvoa!!!"

Tässähän ne suomalaisen yhteiskunnan suurimmat epäkohdat ovat...

lordselibacy kirjoitti...

Miksihän sithlord-wannabe haluaisi kuristaa pareista sen miehen? Miehethän ovat reiluja ja solidaarisia, ja varmaan paras aina saa sen naisen myös?

Naisen eliminoiminen on tyhmä valinta. Jos voisin tappaa ihmisiä ajatuksen voimalla, niin miksi tappaisin naisia? Naisia on muutenkin vähän tarjolla. Tappamalla mies, vapautuu nainen.

ja varmaan paras aina saa sen naisen
Väärin, kerrataampa taas ketkä saavat naisia: Väkivaltaiset amisöyhö-YTM:ät

Ketkä eivät saa: Nörtit, ATM:ät, teekkarit, narukätiset nörttikuikelot, vauvanplösöt nörttineutrit...

Anonyymi kirjoitti...

Lord: niinkuin aiemmasta kommentistani näet, ymmärsin kyllä ajatuksen tuossa takana.

Mutta vihan tunteena tuo on hivenen epäjohdonmukainen, sillä nainenhan on tuossa koko jutun alkusyy ja epäreilu, julma, fasistinen paskiainen, mies vain ottaa sen mitä sattuu saamaan. Olisi epäloogista ja epäreilua siis vihata miestä, koska eihän mies aiheuttanut sitä, että et saa jotakuta naista, vaan se nainen, joka päätti ottaa mieluummin sen öyhöttäjän kuin sinut.

Mutta kuten sanottu, tajuan kyllä ajatuksen tuossa takana.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac & LS:
Itse näen tilanteen niin, että vaikka tappaisikin miehen, ei nainen kuitenkaan minua ottaisi - sehän on jo todistettu, kun heilastelee jonkun muun kanssa, heh. Sen sijaan jos nainen hoidettaisiin pois kuviosta, voisi miehen kanssa edes kaveerata.

Mitä tulee väkivaltaisiin amisöyhöihin, niin joo, selvästikin he ovat (minua) parempia miehiä, en voi olla ajattelematta muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Lihamarkkinoilla on rankkaa mutta julkiset narsismintunnustukset ja perusteeton menestyvien miehien vihaaminen ei herätä eikä ansaitse kenenkään sympatiaa.

Itsellänikin oli kai joskus jotain vihamielisyyden tuntoja. Kai se on luontoa että kaikkia miehiä mittailee vähän niin kuin kilpailijoina vaikka tosiasiassa suhtautuu heihin lempeästi jos vain kehtaisi tutustua tai jos pitäisi. Siis humaanius ja rationaalisuus voittaa katkeruuden ja vihan käytännössä. Kun ymmärtää sen miten lähellä oma tunnemaailma yms. kuitenkin on toisen miehen maailmaa,on vaikea vihata useimpia miehiä. Kun itsetunto on todella alhaalla,toisen miehen tyytyväisyyden näkemisen voi kokea pilkkana itseään kohtaan ja ehkä se myös tuntuu pahalta siinä mielessä kun se muistuttaa omasta seksuaalisuudesta ja sen yhtenevyydestä muiden miesten tunteisiin.

Jotkut miehet eivät äkkiseltään näyttäisi 'ansaitsevan' naista mutta miettiä voi sitäkin tarvitseeko sitten sellaista naista tai naisia jotka siihen kelkkaan lähtevät.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, ton voi ajatella niinkin, että kuka tarvitsee niin typerää eukkoa, joka ei osaa edes kunnon miestä arvostaa, vaan jakaa rasiaansa mieluummin öyhöttäjille näkemättä siinä mitään väärää.

Tällainen akkahan olisi lopulta rasite kunnolliselle miehelle, eikä ollenkaan tarpeeksi hyvä.

Tässä maailmassa harmi vain suurin osa naisista on aika typeriä ja varsinkin öyhöttäjistä kiinnostuneita, joten käytännössä ainoa looginen johtopäätös kunnolliselle miehelle on, että yksikään nainen ei ole hänen arvoisensa, ja että hänen on parempi elää yksin.

Jollain tasa-arvoisella planeetalla olisi kyllä hauska välistä aina päästä käymään ja näkemässä käytännössä miten kunnollisuutta arvostetaan miehissä, ja tämä arvostus osoitetaan römpsän auliilla jakamisella vain hyville miehille.

Tällöinhän kenenkään ei kannattaisi olla öyhö, joten öyhötys olisi minimissään, ja he olisivat niitä ATM:iä, kun täällä on toisinpäin.

- Vortac