lauantaina, maaliskuuta 01, 2008

Uran vaihto

Maria lopettaa seksityön rakkauden takia:
Marialle, 24, prostituutio on ollut vapaaehtoinen valinta. Nyt hän lopettaa, koska tietää elämänkumppaninsa kärsivän. Alle 20-vuotiaana harrastin paljon yhden illan juttuja. Usein niistä jäi ikävä maku. Vuosia myöhemmin mietin, että jos olisin ottanut niistä kerroista rahaa, olisin saanut edes jotain, Maria kertoo.

Ensimmäisestä kerrasta ei jäänyt pahaa mieltä. - Päinvastoin. Ajattelin, että olipa helppoa ja menenpä ostoksille.

- Tietenkään en voi laittaa seksityötä CV:hen. Mutta niin paljon muutakin tämä on kuin pelkkää seksin myymistä, että uskon näistä vuosista olevan hyötyä työssä ihmisten kuuntelemisessa, Maria nauraa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Susanna Sievinen markkinoi Suomen seksikkäin tavis -kisaa

"Finalisteihin voit tutustua osoitteessa: http://www.cuzetus.com"

Panu kirjoitti...

Finalisteihin voit tutustua osoitteessa: http://www.cuzetus.com

Eheehehheeheeh! Ei nyt vielä ole aprillipäivä! Maaliskuu on tuskin kunnolla alkanut!

Anonyymi kirjoitti...

Panu - olivat ne munkin mielestäni aika karmeita horazuja, paitsi se yksi, jonka naamasta ei saanut mitään selvää, kun kuva oli huonolaatuinen ja -resoluutioinen, valaistus surkea, ja se eukko oli pläntännyt koko lärvinsä täyteen ehosteita. Mistä sen tietää millanen harppu sieltä alta pilkistää?

Ja joka helkkarin toinen toistaan rumempi akka poseerasi mitä typerimmissä asennoissa, etenkin se yksi joka katsoi kameraan leuka koholla ja nenä pystyssä niin ettei kasvonpiirteistä vahingossakaan saa mitään hyvää ja täyteläistä kokonaiskuvaa..

Olisi mukava, jos ihmiset opettelisivat kuvaamista ennen kuvien laittamista nettiin tällaisissa visuaalisuutta korostavissa aiheissa.

- Vortac