perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Väärin neuvottu

HNMKY veti pois kiistellyn avioliittomateriaalin. ja keskustelu.

HS-raadin vastaukset kysymykseen: Tarvitaanko internetsensuuria rikollisuuden torjumiseen? ja keskustelu.

Ruotsalaisapteekit ryhtyvät myymään seksivälineitä.


Men who do housework may get more sex

You're fired!
So what is stopping companies from appointing women to their boards? Catalyst, an influential New York thinktank, has published a list of the barriers to female advancement to board level. Top of the list is women's lack of management experience, closely followed by women's exclusion from informal networks; stereotypes about women's abilities; a lack of role models; a failure of male leadership; family responsibilities; and naivety when it comes to company politics.

Imagine then, given these hurdles, that at one stroke British CEOs were required by law to sack at least two men, if not more, from their boards and replace them with women whom they presumably believed to be inexperienced, unproven, possibly not fully committed and ... well, female? How on earth did the Norwegians manage it?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Men who do housework may get more sex"

Loppupeleissä aika järkevä johtopäätös. Mikäli vaimo on aina väsyneenä kaikesta kotitöistä, niin ei varmasti illalla tule seksi ensimmäisenä mieleen.

Toimii myös toiseen suuntaan. Mun opiskeleva ex-avovaimo ei tajunnut sitä, että kun herään aamuksi töihin, niin kello yhdentoista jälkeen seksi ei yksinkertaisesti kiinnostanut. Turha inistä jos myöhäisillan ohjelmat ovat niin tärkeitä että nukkumaan hipsitään lähemmäs kahtatoista.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mutta ongelmaksi tossa taas tulee se, että jos mies erehtyy kotitöitä tekemään, voi mononkuva olla housuissa aika nopeasti. Naiset pitävät kilttejä kotitöitä tekeviä miehiä nössöinä, jotka eivät kiinnosta seksuaalisesti. Tosiuros, menestyvä korkean statuksen mies tai prätkäjengiläinenhän ei kotitöitä tee..

No, ehkä tässä välimaastossa on olemassa jonkinlainen veitsenterä, jossa mies voi jonkin aikaa tasapainotella.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

On kaksi ihan eri asiaa tehdä kotitöistä oma osuus ja olla tossun alla. Kyllä minäkin kokkailen ja teen aina joskus kotitöitä, mutta käyttäydyn kylla muuten kuin mies.

Anonyymi kirjoitti...

"On kaksi ihan eri asiaa tehdä kotitöistä oma osuus ja olla tossun alla."

Aivan. Itse asiassa, asiallisesti tehdyt selvitykset osoittavat, että miehet tekevät ihan yhtä lailla kotitöitä (joiksi ei siis lasketa miehille yleisiä korjaus- tai rakennushommia) kuin naisetkin parisuhteissa.

Sinkkunaiset tekevät huomattavasti ahkerammin kotitöitä kuin sinkkumiehet, ja se aiheuttaa epäsuhdan tilastoissa, mutta sehän ei ole mikään tasa-arvo-ongelma. Niinpä tämä kotityövalitus on aika lailla samaa tasoa tuon myyttisen "naisen euro"-hokeman kanssa.