maanantaina, huhtikuuta 14, 2008

Vanhasen tekstiviestit

Viestejä löytyy täältä.

Vanhasen tapaus vs. Kanerva Kommentti:
Kanerva kun kerran pistettiin pois, on oikeudenmukaista, että noudatetaan samoja kriteerejä myös Vanhasen kohdalla. Poliitikoilta on oikein vaatia korkeata moraalia, myös yksityiselämänsä järjestämisen suhteen. Sukupuoliasiat eivät toki välttämättä ole se kaikkein merkittävin ongelma, täällä Suomessa kun kaikki tuntuu olevan sallittua. Ehkäpä nyt alkaa jonkinlainen ryhtiliike?

43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Venäjä huolissaan ihmisoikeuksista Suomessa

Tässä jutussa kiinnitti huomiota, venäläisten röyhkeyden lisäksi, tämä kohta:

"Tiilikainen kuvasi ihmisoikeusneuvostolle antamassaan raportissa maamme ihmisoikeustilannetta, että naisiin ja lapsiin kohdistuva väkivalta sekä seksuaalirikokset ovat Suomen suurin ongelma ihmisoikeusasioissa."

Mitä ihmettä? Missä on miehiin kohdistuva väkivalta? Suurin osa henkirikosten ja pahoinpityelyjen uhreista on miehiä. Eikö se tosiaan ole viranomaisten mielestä ihmisoikeusongelma? Millä ihmeen perusteella?

Anonyymi kirjoitti...

US:n kommenteista:
"Lähinnä ihmetyttää ettei Kanervan ja Vanhasen naismakua ole otettu esiin missään. Kysehän on siitä että ovat onnistuneet löytämään b-luokan kansalaisia kainaloonsa.
Nämä naiset eivät voi edustaa suomalaisia naisia keskivertoisesti eihän?

Huomio on keskittynyt itse viesteihin ja niiden sisältöön, ei siihen että ko. miesten arvostelukyky parin valinnassa on pettänyt pahasti.. tai sitten se on vain paljastunut sellaiseksi kuin se on. "


Mitä se Lehtola taas sanoikaan niistä humanistien asettamista kriteereistä Oikeanlaiselle naiselle?

Offtopic: Angela Merkelin kaula-aukko varasti huomion Oslon oopperatalon avajaisissa.

Anonyymi kirjoitti...

jorma, Venäjän huolihan Suomen ihmisoikeuksista on ihan aiheellinen: keski-ikäisiin VHM:iin kohdistuu Suomessa alati kasvavaa ajojahtia. Jos Venäjällä jokin on paremmin, niin siellä eivät ainakaan feministit rellestä voimansa tunnossa kuten täällä.

Lisää offtopiccia:
Häirikkömetsoja yhä enemmän

Ne ovat metsokukkoja, joilla keväällä sydän palaa soitimelle, mutta kun metsokannat ovat niin harvoja, niin ei olekaan sitten omia lajikumppaneita, joiden kanssa pääsisi kisamaan. Kun ei pysty sitä luontaista elintapaansa eli soidinta muiden kukkojen kanssa toteuttamaan, niin sitten osa innostuu ihmisistä.

Anonyymi kirjoitti...

jaahas, eli linkki uusiksi:
Häirikkömetsoja yhä enemmän

Anonyymi kirjoitti...

"jorma, Venäjän huolihan Suomen ihmisoikeuksista on ihan aiheellinen: keski-ikäisiin VHM:iin kohdistuu Suomessa alati kasvavaa ajojahtia."

No, jos Venäjä on tuosta huolissaan, eikä esim. venäjänkielisten asemasta, niin ihan syystä.

Saisivat vain siitä huolehtia ihan omat viranomaiset. Siihen heidät laki velvoittaa ja siitä heille palkkaa maksetaan. Mutta ei. Eläimilläkin on Suomessa enemmän oikeuksia ja parempi turva viranomaisten taholta kuin miehillä.

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh kylläpä Huusko kirjoittaa taas Pravdassa täyttä tuubaa

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs se Huusko sitten kirjoittaa?

Vanhasen väitetyt viestit ovat kyllä melkoista lällärikamaa. Varsinainen vässykkä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo paljastui mieheksi - hääyönä!

Anonyymi kirjoitti...

Huusko on tunnettu stalinisti joka jatkaa taistolaista linjaansa pravdassa. Ei mitään uutta auringon alla

Anonyymi kirjoitti...

Anoreksiaan yllyttäjät halutaan vankilaan

Anonyymi kirjoitti...

"Ranskassa on laadittu lakiesitys, jonka mukaan kuka tahansa liialliseen laihduttamiseen yllyttävä voidaan tuomita oikeudessa."

Toivottavasti tämä koskee myös terveysterroristeja. Pekka Puska ja kumppanit kiven sisään ja äkkiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tiilikainen kuvasi ihmisoikeusneuvostolle antamassaan raportissa maamme ihmisoikeustilannetta, että naisiin ja lapsiin kohdistuva väkivalta sekä seksuaalirikokset ovat Suomen suurin ongelma ihmisoikeusasioissa."

Suomessa on pitkät perinteet mielipidevankien pitämisessä ja orjatyön teettämisessä.

Onneksi yksikään näistä uhreista ei kuitenkaan ole nainen. Muutoinhan meillä voisi olla käsissämme vaikka sellainen paljon puhuttu ihmisoikeusongelma.

Jape kirjoitti...

Voimala TV1:
Seksi ei ole enää kortilla.
maanatai 14.04. TV1 22.10

Eroottinen tanssija vaihtoi Suomen ulkominsterin ja koko kansa seuraa jännitysnäytelmää, jossa pisteytetään julkisuuden henkilöiden ja tanssijoiden keskinäistä kemiaa. Erotiikasta on tullut osa politiikkaa. Vetävätkö median soidintansseihin osallistuvat poliitikot pidemmän korren kuin ne, jotka tyytyvät puurtamaan kunnallisvaltuustojen hikisllä penkeillä ja täysistuntojen uuvuttavassa ilmapiirissä? Millainen ihmiskuva löytyy tämän karnevaalin takaa? Olemmeko palanneet alkuihmisen luolaan, missä urosten ja naaraiden kisailussa parhaat pakarat tuovat voiton kotiin? Mukana keskustelussa Kaarina Nikunen, joka toimitti 2005 teoksen Jokapäiväinen pornomme. Mediaseksuaalisuus ja populaarikulttuuri (Vastapaino) ja professori Mikko Lehtonen, joka kirjoitti jo 10 vuotta sitten analyysin Ilkka Kanervan tapauksesta (Pikkujättiläisiä, Vastapaino 1995). Filosofi Jukka Hankamäki on tutkinut moralismin ja politiikan rajapintoja (Filosofiset viuhahdukset. Populaarifilosofisia tekstejä sekseistä, vallasta ja filosofisista liikkkeistä, 2007), tietokirjailija Osmo Tammisalo puolestaan on kirjoittanut teoksen Rakkauden evoluutio. Ihmisen parinvalinnan biologiaa (Terra Gognita 2005), jossa hän tarkastelee parivalinnan biologisia mekanismeja.
Uusinta ke 16.4.klo 13.05

Jape kirjoitti...

Hankamäki heittää hyvää settiä tossa Voimalassa mm. feminismistä ja naisten ylimitoitetuista vaatimuksista / toiveista parisuhdemarkkinoilla. Kannattaa katsoa toi uusinta, jos ei tätä "ensiesitystä" näe...

Anonyymi kirjoitti...

"Hankamäki heittää hyvää settiä tossa Voimalassa mm. feminismistä ja naisten ylimitoitetuista vaatimuksista / toiveista parisuhdemarkkinoilla."

Joo, täyttä asiaa.

Hän kirjoittaa myös hyvin Kanerva-kohusta:

"Ministerin ero kertoo maamme mediailmastossa vallitsevasta epäterveestä tilanteesta, jossa politikoidaan korrektiudella. Kuka 1970-luvulla välitti Kekkosen flirteistä, kun suomalaisilla oli tärkeämpääkin ajateltavaa? Miksi naisen sallitaan käyttää erotiikkakorttia jopa myönteisenä argumenttina ja pyrkiä parlamenttiin ryntäät rytkyen, kuin jokin Cicciolina, mutta miestä pakotetaan salaamaan seksuaaliset pyyteensä ja häntä rangaistaan niistä?"

Jukka Hankamäki

Vaikkei tässä kukaan varmaan Kekkosen aikoja kaipaakaan, niin kyllähän Urkki oli sentään Mies verrattuna näihin vanhasiin. Viestinnän taso ainakin on laskussa: myllykirjeistä tekstareihin.

Juho Autio kirjoitti...

Hankamäki heittää hyvää settiä tossa Voimalassa mm. feminismistä ja naisten ylimitoitetuista vaatimuksista / toiveista parisuhdemarkkinoilla.

Hankamäen tyyli oli aika pitkästyttävää pätemistä henkilökohtaisen karisman varassa.

Suurempi harmi oli minusta kyllä se, että Tammisalo jäi jalkoihin heikolla ulosannillaan. Hän kuitenkin kirjoittaa kiinnostavasti ja selkeästi.

Anonyymi kirjoitti...

"Suurempi harmi oli minusta kyllä se, että Tammisalo jäi jalkoihin heikolla ulosannillaan."

Tämä oli kyllä harmi. Eihän se, että huomioidaan biologiankin merkitys ja että tunnustetaan sukupuolten välillä olevan eroja, ole mitään determinismiä, vastakkainasettelujen luomista tai yksilöllisten erojen mitätöintiä, se vain lisää meidän ymmärtymystämme siitä, millaisia ihmiset oikeasti ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Koska kukaan ei ole yhtään mitenkään reagoinut siihen pointtiin, jota koetan aina tuoda esille, että naiset saavat kuolata miehiä vapaasti ja julkisesti ja avoimesti, mutta miehet eivät saa kuolata naisia millään tavoin missään edes yksityisesti, tässäpä hieman vettä myllyyn tai bensaa liekkeihin tämän asian tiimoilta.

http://idanblogi.com/

Katsokaa sitä kohtaa, jossa Wolverinea näyttelevää heppua kuolataan. Siitä on pari kuvaa ja tällainen teksti:

"Hittolainen, että mies voi ollakin niin seksikäs! En voi uskoa silmiäni ja rauhoittaa alapäätäni tarpeeksi katsellessani näitä kuvia, ihan liian kuumaa tavaraa. Tuntuu liian pitkältä odotukselta tämä aika ennen sitä Wolverinen omaa elokuvaa. Luultavasti otan vibraattorin mukaan näytökseen. Sen tietää kuka istuu takanasi, jos sieltä kuuluu vaimeaa surinaa ja voihkintaa."

Kuvitelkaapa, siis KUVITELKAAPA vastaava teksti miehen sanomana naisesta puhuttaessa! Miten feministit reagoisivat? Miten 'yleinen käsitys' reagoisi? Miten naiset yleensä reagoisivat?

Naisen sanomana tuo on vain 'sööttiä' ja 'hauskaa' tms.. mutta auta armias, jos mies kuvailisi jotakuta naisjulkkista puhumalla ottavansa mukaan irtopillun näytökseen..

Tajuaako kukaan, mitä yritän sanoa?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ei.

Anonyymi kirjoitti...

wtf, haahhaa.. teitä pitäisikin varmaan alkaa kutsua ukkometsoiksi. :)

Jape kirjoitti...

Naisten seksuaalinen valta puhuttaa

Ote:
"Yhteiskuntatieteilijä Henry Laasasen mukaan naiset ovat vallankahvassa, seksuaalisesti. Tämä johtuu siitä, että naisilla on miehiä enemmän kysyntää. Laasanen esittää väitteensä teoksessaan ”Naisten seksuaalinen valta” (Multikustannus, 2008).

Miehet ja naiset käyvät koko ajan seksuaalisia neuvotteluja parisuhdemarkkinoilla. Miehellä on markkinoilla arvoa, jos hän on menestynyt, naisella on arvoa, jos on näköä. Erittäin korkeasta markkina-arvosta on esimerkkinä pari Kimi Räikkönen – Jenni Dahlman-Räikkönen. Naiset menestyvät markkinoilla yleisesti ottaen miehiä paremmin, koska kaikenlaiset naiset saavat seksiseuraa. Näin voidaan tiivistää Laasasen markkina-arvoteoria.

Yhteiskunnassa vallitsee kuitenkin normi, jonka mukaan markkina-arvoista ei saisi puhua, Laasanen sanoo. Täytyy olla romanttinen. Seksuaalista markkina-arvoteoriaa vastustetaan, koska se särkee illuusiot siitä, että olemme puhtaalla tunteella toimivia yksilöitä, joiden ajatuksia ja tunteita ei ole mahdollista kuvata tai ennustaa.

Mitä mieltä Laasasen analyysin kohteet, naiset, ovat väitteistä? Kysyin asiaa kahdelta naiselta, jotka ovat seuranneet kirjan ympärillä käytyä mediakohua. Irina on 42-vuotias pankkitoimihenkilö ja Maija 39-vuotias kasvatustieteen opiskelija.

Toimivatko ihmiset markkina-arvoteorian ohjaamina ja saako siitä puhua ääneen?

– Kyllä ystävien kesken markkina-arvoista puhutaan. Kriteerit vaihtelevat kuitenkin ihmisen mukaan, Irina sanoo.
"

Anonyymi kirjoitti...

Hormones 'may fuel market crises'

"They ascribe this to the "winner effect", seen in sportsmen, in which success increases testosterone levels, which in turn increase feelings of confidence and ability to take risks, which then increase the chances of further profits.

However, if repeated too much, they say, the rising testosterone levels could eventually compromise their ability to make rational decisions, as the traders take bigger and bigger risks during so-called "bubbles", where the market rises sharply."

"teitä pitäisikin varmaan alkaa kutsua ukkometsoiksi. :)"

Ja sinua päättömäksi kanaksi?

Anonyymi kirjoitti...

"niin kyllähän Urkki oli sentään Mies verrattuna näihin vanhasiin. "

UKK sopi Kremlissä miten asiat puljataan siten, että hän saa mahdollisimman paljon valtaa Suomessa. UKK:n aikakaudella KGB soluttautui läpi koko Suomen ja Suomi suomettui täydellisesti. Hän tilasti nootin, jonka "ratkaisi", piti yllä valheellista kuvaa puolueettomuudesta ja muutenkin organisoi suomalaisten aivopesun NL:n myötäilijöiksi.

Kekkosen Suomessa ei oltu demokratiaa nähtykään.

UKK oli sanalla sanoen vallanhimoinen isänmaanpetturi.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Hän tilasti nootin, jonka "ratkaisi", piti yllä valheellista kuvaa puolueettomuudesta ja muutenkin organisoi suomalaisten aivopesun NL:n myötäilijöiksi."

Sinulla on siis tietoja, jota meillä muilla ei ole. Mistäs olet ne onkinut? KGB:n arkistot ovat ainakin kiiinni, joten se ei voi olla vastaus.

Pitää erottaa UKK:n oma toiminta perässähiihtäjien toimista. Yhtä miestä on turha syyttää suomalaispoliitikkojen matelusta joka asiassa, kyllä he tekivät sen ihan itse. Ja tekevät edelleen.

Kekkosen tärkeimmistä poliittisista tavoitteista Karjalan palauttaminen ei onnistunut, mutta Suomen taloudellinen integroiminen länteen onnistui. Tätä jälkimmäistä tavoitetta muuten vastusti muuten moni nykyisinkin Suomen poliittiseen eliittiin kuuluva henkilö.

"Kekkosen Suomessa ei oltu demokratiaa nähtykään."

Tuo on kyllä liioittelua. Vaikka presidentillä (liian) paljon valtaa olikin, niin demokraattisia vaaleja meillä järjestettiin koko ajan. Eri asia sitten, oliko niiden tuloksilla vaikutusta mihinkään. Eipä niillä niin kovin paljon ole nykyisinkään.

Joka tapauksessa, minä kirjoitin hyvin selvästi, etten niitä aikoja kaipaa. Ihmissuhteiden, ja erityisesti naissuhteiden, hoitamisessaan Kekkonen oli kuitenkin valovuosia näitä vanhasia, kanervia ja muita vätyksiä edellä.

Anonyymi kirjoitti...

http://web.comhem.se/isotalo/sms.html

esim "Tykkään susta Susan!" - aika tyypillistä seurusteluhumppaa - ihan sympaattista.

Ei mitään ilkkakanervismeja ja muista molemmat olivat vapaita tuohon aikaan!
Matti teki vain väärin, kun lähti asiaa ajamaan takaa oikeudessa, koska ei tuossa sinänsä mitään pahaa ole - harmaasta miehestä tuli enemmän värikkäämpi, ehkä hiukan naistennaurattajampi, mutta silti peittoaa Iken 6-0 ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vielä kerran...
Ike on 20 v sitten urahuippunsa ohittanut konkaripoliitikko ja Vanhanen on tämän hetken kukko tunkiolla. On aivan hyvä, että Ikeen kohdistuu eri säännöt kuin Pääministeriin.

Anonyymi kirjoitti...

"On aivan hyvä, että Ikeen kohdistuu eri säännöt kuin Pääministeriin."

Miksi niin? Tasapuolisesti heitä on kehdeltava, eli jätettävä heidän yksityiselämänsä tarpeeton riepottelu sikseen. Sille ei ole mitään tarvetta, eikä siitä ole mitään hyötyä. Oikeasti tärkeitäkin asioita olisi olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

jorma:
"Sinulla on siis tietoja, jota meillä muilla ei ole. Mistäs olet ne onkinut?"

Juhani Rautkallion teoksista. Mars kirjastoon ja lukemaan.

"KGB:n arkistot ovat ainakin kiiinni, joten se ei voi olla vastaus. "

Rautkallio on päässyt mm. NKP:n arkistoihin.

"Pitää erottaa UKK:n oma toiminta perässähiihtäjien toimista."

Ei se Stalin, mutta ne muut! Kyllä tilanne oli se, että nimenomaan Urkki oli kova poika pelaamaan Moskovan-kortilla. Tällä kortillahan hän ohitti kertaalleen presidentinvaalit ja säädätti demokratiaa halveksuvan poikkeuslain.

"Yhtä miestä on turha syyttää suomalaispoliitikkojen matelusta joka asiassa, kyllä he tekivät sen ihan itse. Ja tekevät edelleen."

Ei yhtä miestä, mutta kyllä UKK oli itse kova mies näkemään oikeistopiruja jokapuolella ja heilutteli nl-vastainen-leimaa.

Anonyymi kirjoitti...

"...mutta silti peittoaa Iken 6-0 ;)"

No ei ainakaan äidinkielentaidoiltaan. Tai sitten ovat kumpikin yhtä välinpitämättömiä mm. välimerkkien suhteen... Ja sitten vielä teinejä syytetään huonosta kielestä, huh!

Anonyymi kirjoitti...

"Juhani Rautkallion teoksista. Mars kirjastoon ja lukemaan."

On luettu, totuus lienee jossain Hannu Rautkallion ja Juhani Suomen tuotannon välimaastossa.

Täytynee odottaa sen sukupolven, joka ei ollut itse ajan tapahtumiin osallinen, historiankirjoitusta, saadakseen asiallisen synteesin.

"Rautkallio on päässyt mm. NKP:n arkistoihin."

KGB:n papereihin hänelläkään ei ole ollut mitään asiaa.

"Ei se Stalin, mutta ne muut!Kyllä tilanne oli se, että nimenomaan Urkki oli kova poika pelaamaan Moskovan-kortilla."

Väitätkö, etteivät sitä olisi käyttäneet monet muutkin? Jokainen aikuinen, täysvaltainen ihminen on vastuussa omista tekemisistään, ei muiden. Eikä auttanut natseja Nürnbergissä se, kun yrittivät vain selitellä totelleensa käskyjä ja vierittää kaiken syyn Hitlerin niskoille. Sama pätee tietysti Staliniin ja Kekkoseen. Karjalainen ja Molotov ovat esimerkiksi henkilöitä, joilla olisi paljon vastattavaa, jos "syyllisiä" haluttaisiin etsiä. Ja meillä Suomessa on ihan elossa ja aktiivisesti valtaa käyttämässä henkilöitä, joilla on melkoisen synkeä menneisyys tässä suhteessa.

Eikä neuvostokortin käytöstä päästy Kekkosen vallastaluopumisen myötä, vaan se oli käytössä juuri niin kauan kuin Neuvostoliitto oli pystyssä. Sen jälkeen se korvattiin hieman toisentyyppisellä Venäjä-kortilla.

"Ei yhtä miestä, mutta kyllä UKK oli itse kova mies näkemään oikeistopiruja jokapuolella ja heilutteli nl-vastainen-leimaa."

Ja mikä on muuttunut? Yhtä lailla kusi sukassa täällä ollaan ulko- ja turvallisuuspolitiikan suhteen usein vieläkin. Virallisesta linjasta poikkeavia lyödään surutta. Toki nykyään voi esim. Nato-myönteisestä henkilöstä tulla jopa ulkoministeri (toki vasta luvattuaan kannattaa ns. virallista linjaa), mutta sen keskustelun avoimmuuden suhteen ei kyllä ole edelleenkään mitään hurraamista.

Mutta itse keskustelunaiheen kannalta tämä on toissijaista. Olennaisempaa on se, että nykypoliitikoilla ei ole lainkaan sellaista sivistyneisyyttä ja tyylitajua, mitä menneiden aikojen poliitikoilla sentään aika usein oli. Eli taso ei ole laskenut yksinomaan median puolella.

Panu kirjoitti...

Syltty: Kekkosen Suomessa ei oltu demokratiaa nähtykään.

Pientä rajaa sille oikeistoterroristien propagandalle, kiitos. Kekkosen Suomessa demokratiaan kohdistui erinäisiä paineita, mutta kuka tahansa Itä-Euroopan "kansandemokratioissa" elävistä olisi koska tahansa vaihtanut kommunistisen paratiisinsa Kekkosen Suomeen.

Sen puoleen, kylmän sodan aikana monien muidenkin maiden demokratiaan kohdistui kansainvälisen politiikan vuoksi erinäisiä paineita. Esimerkiksi Italian korruptio, mafia ja äärivasemmistoterrorismi (sitä paitsi siellä oli myös pommeja räjäytteleviä äärioikeistolaisia) rampauttivat ja mädättivät maan demokratian paljon pahemmin kuin Kekkosen konstit konsanaan.

Anonyymi kirjoitti...

argh:
Suomessa on pitkät perinteet mielipidevankien pitämisessä ja orjatyön teettämisessä.


Hahahahaha. Asia selvä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Sisäministeriö: Syrjäytyminen seis viinaveroa kiristämällä
Julkaistu: 0:05

Päivitetty: 14:59

Mikko-Pekka Heikkinen

helsingin sanomat



Suomalaisten viinanjuontitavat ovat merkittävä uhka kansakunnan turvallisuudelle.

Tähän tulokseen tuli sisäministeriö, joka tiistaina julkaisi laajan ohjelman Suomen sisäisen turvallisuuden parantamiseksi.

Turvallisuutta rapauttavat muun muassa syrjäytyminen, tapaturmat ja väkivalta. Alkoholi on yleisin syy väkivallan, tapaturmien ja onnettomuuksien takana.

”Suomi maksaa alkoholikulttuurista ison hinnan”, sanoo sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen.

Työikäisten yleisin kuolinsyy Suomessa on viina. Vuonna 2006 alkoholiin kuoli 1 650 työikäistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Panuuuuu!

Mistä noita Urkin kintuiille kuseksijoita oikein sikiää? Ne taitavat olla joko liian nuoria tai täysin tietämättömiä lähihistoriasta. Urkki rules!

Perässähiihtäjä

Anonyymi kirjoitti...

Cleaning 'improves mental health'

Anonyymi kirjoitti...

naisten pornonkatselu on lisääntynyt: http://www.iltalehti.fi/suhteet/200804157494992_su.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Älä katso lapsia

MAINEN osavaltio aikoo säätää lain, joka kieltää lasten katselun julkisilla paikoilla "visuaalisena aggressiona". Pedofiliahysteriasta kärsivässä osavaltiossa lapsia tuijottelevat aikuiset ovat herättäneet pelkoa ja kauhua, joten jos siellä päin liikutte: kääntäkää heti katseenne pois kakaroista.

Anonyymi kirjoitti...

Voimantunnossaan ja testesteronia uhkuen nämä pakan päällimmäiset poliitikot naivat nuoria kaunottaria

http://www.spiegel.de/panorama/leute/0,1518,547522,00.html

Anonyymi kirjoitti...

miksei noita avioliittoja uutisoida koskaan siitä näkökulmasta, että tyhjätasku nainen nai rahaa? ehei, se on aina niinpäin että vanha käpy nai nuoren kaunottaren.

ellilä on muuten kuuluisassa seurassa asenteineen: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200804157526693_ul.shtml
:)

Anonyymi kirjoitti...

zorma linkkasi tuossa aiemmin tutkimukseen ja lainasi esim:

""They ascribe this to the "winner effect", seen in sportsmen, in which success increases testosterone levels, which in turn increase feelings of confidence and ability to take risks, which then increase the chances of further profits."

ja naisia kiinnostaa urheilevat, testoa tihkuvat, itsevarmat ja riskejä ottavat miehet. hmmm.. ihan kuin tästä olisi ollut juuri jotain puhetta. :)

lisäksi vielä toisesta, nuorten seksikäyttäytymistä koskeneesta tutkimuksesta - http://www.physorg.com/news119010996.html:

"In the study, researchers asked participants to fill out survey questionnaires that asked about the positive and negative consequences of refraining from sexual activity. Sexual activity was defined as having either oral or vaginal sexual relations. Positive consequences of not having sex included ‘having a good reputation,’ ‘friends were proud,’ and ‘felt responsible.’ Negative consequences included ‘partner became angry,’ ‘felt regret,’ ‘felt left out’ and ‘felt like you let your partner down’. The participants were surveyed every six months.

Those who were sexually experienced were more likely that the other groups to value refraining from sex. By the spring of the tenth grade, these teens were twice as likely to report a positive outcome from not having sex, when compared with adolescents who became sexually experienced during the course of the study.

Although more research is needed to understand why that might be the case, say Brady and Halpern-Felsher, they say that sexually experienced teens may reflect upon their past experiences and come to value selectivity about sexual partners or appropriate occasions for engaging in sex.

Refraining from sexual behavior should feel rewarding, and engaging in sexual behavior should be based on maturity and readiness,” Brady said.

“We often focus on abstinence in sex education programs. It may be that, when we do this exclusively, we’re not meeting the needs of those adolescents who choose to be sexually active, and may be failing to give them the tools to select the most caring partners for them, the right occasions for engaging in sex, and the best strategies for engaging in safer sexual behavior,” she said."

ilmeisesti siis seksin negatiivisia vaikutuksia nuorille on kartoitettu, huomatkaa erityisesti "maineen menetys" (eli ei ole vain maallikkojen keksintöä). sinällään seksistä pidättäytymään pyrkivät nuoret eivät välttämättä ole seksuaalisesti epäkypsiä, mutta ymmärtävät ottavansa henkisesti suuren riskin ryhtymällä vehtaamaan jonkun yhtä pihalla olevan ikätoverinsa kanssa. siinä hommassa voi tulla loukatuksi ei vain seksuaalisesti, vaan myös henkisesti.

myöhemmästä lihavoinnistani näkee, että nuoret saattavat esim vähän kypsyttyään muuttaa mieltään nuoruuden seksikokeiluistaan. osa tajuaakin aivan itse suojella itseään liian aikaiselta seksiltä (voi koskea miehiäkin). lopussa vielä lihavoituna seikkoja, joilla voi olla suuri merkitys seksikokemuksen "onnistumisen" kannalta. en tiedä oliko tutkimuksessa havaittu mitään mielenkiintoisia sukupuolieroja, artikkelista sellaisia ei valitettavasti ainakaan pistänyt silmiini (liian vähän poikien vastauksia?).

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Venäjälläkin osataan, ja MA-teoria jyllää:
Putin vaihtoi nuorempaan
Putinin uusi rakas on venäläislehden mukaan voimistelun olympiavoittaja


Nyt sitten suomifemakot, vaikkapa V. Honkasalo ja A. Moilanen tekemään asiasta virallinen nootti ja haukkumaan mediassa Putinia törkyvaariksi. Putin on sitä paitsi keski-ikäinen VHM, vaikka ei olekaan suomalainen. Mikko Lehtonen, Arto "panssari-muna" Jokinen ja koko Tampereen Yliopisto antaa varmaan tasutatukea. Mitä? Miksi ei? Eikö kantti vaan kestä vai suomalaisuudestako se on kiinni?

Ilmari kirjoitti...

Bardotista: en tiedä mitä hän on sanonut nyt, mutta aiemmin hän on sanonut ainakin yhden asian jonka kaikki tietävät. Halal-teurastus todennäköisesti rikkoo eläinsuojelulakeja (niin rikkoo muukin tehotuotanto, ei sillä). Jos kurkun aukiviiltäminen puuduttamatta olisi kivuttomin tapa tappaa, sitä käytettäisiin varmasti myös teloitusmenetelmänä, eikä tarvitsisi kehitellä kaikenlaisia kryptisiä sähkötuoleja, injektioita ja muita "eettisempiä" ratkaisuja.

Taustaksi: muslimitiedemiehet ovat siis saaneet tuloksia, jonka mukaan kurkun aukiviiltäminen puuduttamatta saa ennen kuolemaa aikaan jonkin syvän unenkaltaisen tilan. Heidän mukaansa kurkun aukiviiltäminen on itse asiassa humaanein tapa tappaa eläin. (Samaa mieltä ovat myös juutalaiset; miten muuten Suomessa kulutettava kosher-liha tuotetaan?)

Itse uskon että Bardot on tässä asiassa oikeassa ja muslimitiedemiehet väärässä. (On muuten kumma, miksi esim. ydinfyysikot alkavat rauhanpuolustajiksi, mutta ainoastaan naispuoliset tähtinäyttelijät ja pornotähdet kehtaavat puolustaa eläinten oikeuksia?)

Anonyymi kirjoitti...

"Kekkosen Suomessa ei oltu demokratiaa nähtykään."

Totta, mutta eipä olla Atlantiksen jälkeen missään muuallakaan tällä planeetalla, paitsi ehkä sanakirjassa.

- Vortac