maanantaina, toukokuuta 12, 2008

Vartalo pääomana

BRAZIL: The Body Beautiful - Women’s Ladder to Success.
Brazilians, especially women, are among the global leaders in taking meticulous care of their bodies and exhibiting them to advantage. This is a significant factor in climbing social and economic ladders, establishing identities and competing successfully in markets, from employment to romance.
Why women outnumber men in Manhattan

NOLLATOLERANSSI: burka vai uusionainen?

Evoluutio.

Pseudologian akatemia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkialla ei naisvartalon ihailuun suhtauduta suopeasti:

Furtive Venice snapper arrested

Anonyymi kirjoitti...

Miten julkisella paikalla liikkuvan yksityisyyttä voi uhata? Eihän sellaisella ihmisellä ole yksityisyyttä, joka liikuskelee julkisella paikalla. Olisko sitten ollut ok, että mies olis itse vaan mennyt polvilleen ja kuikuillut vaan silmillään niitä pebulaattoreita, mutta ei kuitenkaan kuvannut?

Aika mahdotonta kuvitella, että nainen, joka olisi kuvannut miesten perseitä salaa, saisi vankilatuomion.

Tämä on kuitenkin feministien mielestä tasa-arvoa - miehet linnaan aivan mistä tahansa aina pyörän kanssa rakastelemisesta viattomaan kuvaamiseen, mutta naisia ei laiteta lastensa polttamisesta tai mukiloinnista vankilan lähellekään.

Kehtasin kerran mainita jotain tämänsuuntaista naisten pienistä vankilatuomioista eräällekin femakolle, ja hänen reaktionsa oli, että olen hänen mielestään hyvin 'epäkoulutettu' (uneducated) .. joo, varmasti olen kouluttamaton mitä tulee feminististen dogmien uskomiseen aivopesemiseen, jota ilmeisesti koulutuksella tuo täti tarkoitti. Naisilla on melkoiset valta-asemat, ja nyt kun siitä koetetaan huomauttaa, alkaa heidän kiukkunsa suuntautua kuin paniikkireaktiona kaikkiin, jotka koettavat varovaisestikin sanoa, että tämä tilanne on miesten kannalta epäoikeudenmukainen.

Eniten kyrpii se, että systeemi tukee tätä naisten valtaa täysin ja palvoo naisia viattomina pyhimyksinä, jotka eivät ole tehneet koskaan mitään pahaa, sekä vaginaa jonkinlaisena maagisena ja pyhänä taikalähteenä, jonka kuvaamisesta pitää laittaa lusimaan. Mies ja miehen penis sensijaan.. vapaata riistaa jopa penistensilpojanaisille.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Alfaurokset eivät ole koskaan eivätkä missään kulttuurissa olleet yksiavioisia. - näin sanoo Nollatoleranssi.

Ei ole muuten Alfanaaraatkaan.

Mutta tuohan ei voi olla totta ja joka tapauksessa se on feministien kansainvälinen salaliitto ja ihan varmasti kyseessä on vehkeily miehiä vastaan.

JOssakin muualla oli väitetty että missään ei ole nähty muorten komeiden miesten kinuavan vanhoja rikkaita naisia. HAH! Eikö vai....

POlle