perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

Naiset jyräävät Yhdysvalloissa

Women are the primary consumers in the United States.
Women represent an economic powerhouse, making over 85% of the consumer purchases (in the United States) and influencing over 95% of total goods and services. 1 Women's consumer spending is $3.7 trillion and business spending is $1.5 trillion. 2 Women also purchase 50% or better in traditional "male" categories like automobiles, consumer electronics, and PCs.
Women Are In The Donation Driver’s Seat:
Women make 84 percent of all philanthropic decisions and 80 percent of all major consumer-buying decisions.

A survey by the CFWBR found that by 2010, women will control more than 60 percent of the nation’s wealth
Women and the Future of Philanthropy:
Sometime in the recent past, a tipping point was ever so quietly reached: half of this nation’s private wealth passed into the hands of women. It's estimated that this percentage will rise to 60 percent by 2010 and possibly rise as high as 70 percent in the not too distant future.
Women to Rule Men by 2010:
Where’s this wealth coming from? Here are five common sources of female wealth:

* Wages, business earnings, and investments
* Family inheritance
* Becoming widowed at a young age
* Lucrative divorce settlements, alimony, and child support
* Being wined, dined, vacationed, and bejeweled during the dating process.

This Allianz announcement should be a big wakeup call to men. As I have been exhorting for some time, you must rethink the way you relate to women: View them as peers and refuse to tolerate their attitudes of entitlement and demands for special privileges and deferential treatment.

Little by little, women have been eating your lunch, literally and figuratively. And, it’s YOUR fault. Why? Because you have equated your money with your masculinity. You have believed that women are the weaker sex, that your mission in life is to take care of them. Well, the numbers tell a different story. Now that the power clock is running out, it’s time to equate chivalry with impotence — not power. Any man who continues to play ostrich by ignoring this admonition does so at his own peril.

19 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Mies jätti - tyttöystävä puri palan korvasta

Jape kirjoitti...

Venäläisfutareille yksi maali olisi tarkoittanut kahta naista
Puhtaasti 3-0 Espanjalle hävinneet venäläispelaajat menettivät välieräottelussa muutakin kuin finaalipaikan.

Anonyymi kirjoitti...

Marraskuussa 2006 Kelly Tollerton, 22, jätti 2-vuotiaan poikansa törkyiseen ja tulvivaan keittiöön viikonlopuksi. Samaan aikaan, kun poika etsi ruokaa lattialla olevista roskapusseista äiti juhli kaupungilla kaksi kertaa häntä vanhemman miehen kanssa.
...
Nyt 4-vuotiaalla lapsella on todettu emotionaalisia vaikeuksia, eikä hän puhu kunnolla vaan kommunikoi elekielellä.
...
Kelly Tollertonin sosiaalinen historia on vähintäänkin värikäs. Hän karkasi kotoa ja tuli raskaaksi 31-vuotiaalle miehelle vasta 15-vuotiaana. Tultuaan täysi-ikäiseksi hän asui kolme vuotta 36-vuotiaan miesystävän kanssa. Myöhemmin hän sai toisen lapsen ennen kauneudenhoitoalan opiskelujen aloittamista.
...

Vortac kirjoitti...

Miehille voidaan tehdä mitä vaan, jumankvita.

Mies uhattiin pidättää t-paidan vuoksi

(toivottavasti linkki tuli oikein)

Miestä uhkailtiin pidätyksellä helkkari Transformers-paidan takia!

Lyön 100 euroa vetoa, että viehättävä, nuori nainen olisi päässyt tostakin tilanteesta paita yllänsä, eikä häntä oltaisi vaadittu vaihtamaan paitaa, koska naisella on oikeus.. ja nainen ei voi olla 'offensive'.. sheesh.

Kyllä tää menee jo hiukan liian pitkälle. Ei ny jonku helvetin paidan takia voida ihmisiä tolla tavalla kohdella - ainiin, eihän se ollu IHMINEN, sehän oli vaan kapinen MIES!.. PRKLE.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Höpönlöpön, mies uutisessahan on ns. pigmenttirikas, joten kyseessä on valkoisen miehen rasismi, joka on vähintään yhtä paha rikos kuin naisten syrjintä/alistaminen (.. heteronormatiivisuuden ja sukupuoliroolien uusintaminen, patriarkaatin ylläpito).

anonahkaerkki kirjoitti...

".... vähintään yhtä paha rikos kuin naisten syrjintä/alistaminen (.. heteronormatiivisuuden ja sukupuoliroolien uusintaminen, patriarkaatin ylläpito)"

Puppugeneraattoriisi pitäisi varmaan vaihtaa paristot. Nyt junnaa aika pahasti yhtä ja samaa kaikkein vanhinta liturgiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoit, Vortac: "Lyön 100 euroa vetoa, että viehättävä, nuori nainen olisi päässyt tostakin tilanteesta paita yllänsä, eikä häntä oltaisi vaadittu vaihtamaan paitaa, koska naisella on oikeus.. ja nainen ei voi olla 'offensive'.. sheesh."

Ei pidä paikkaansa: Amerikassa on pidätetty monia viehättäviä ja vähemmän viehättäviä naisia T-paitojensa takia. Asia liittyy paikalliseen pelon ilmapiiriin, ihmisoikeuksien ja sananvapauden purkamiseen.

Jonka päätekijöitä ovat : George ja Dick esikuntineen.

Hävisit vedon: laita rahat Unescon tyttöjen koulutuksen rahastoon. Kuitti tänne näkyviin.

Erkki

Anonyymi kirjoitti...

Hei pojat,
täällä on teidän kaverinne:

Tennispomo: Anna Kournikova on narttu
Iltasanomat: 27.06.2008 21:10


ATP:n johtokuntaan kuuluva Justin Gimelstob joutui eilen pyytämään tenniksen naistähdiltä nöyrästi anteeksi seksistisiä lausuntojaan. Gimelstob kuumensi tunteita haukkumalla osittain pelaamisesta luopunutta Anna Kournikovaa nartuksi ja uhkaamalla tätä fyysisellä väkivallalla.

Hän on oikea narttu, Gimelstob kuvaili Kournikovaa kohun nostattaneessa haastattelussa viime viikolla.

Yhdysvaltalainen tennispelaaja harjoitteli juniorina yhdessä Kournikovan kanssa. Kun Gimelstobilta kysyttiin, vihaako hän Kournikovaa, kuului vastaus seuraavasti:

Viha on voimakas sana. Minä halveksin hän tavalla, joka on rimaa hipoen vihaamisen alapuolella.

Gimelstobin on määrä pelata venäläistä vastaan sekanelinpelin näytösottelussa Washingtonissa. Gimelstobin suunnitelmat kohtaamiselle ovat kuitenkin kaukana herrasmiehen elkeistä: Hän aikoo tähdätä syöttönsä Kournikovan keskivartaloon kipeää tekevällä voimalla.

Jos hän ei itke kävellessään kentältä ulos, en ole tehnyt työtäni kunnolla, brittilehti Daily Mail raportoi Gimelstoben sanoneen.

Gimelstob puhui seksistiseen sävyyn myös muista naisten tenniksen tähdistä ja listasi seksipommeiksi maailmanlistan parinkymmenen parhaimman pelaajan joukkoon kuuluvat Tatiana Golovinin, Nicole Vaidisovan, Alize Cornetin.

Gimelstob puuttui oudolla tavalla myös naistähtien seksuaaliseen suuntautumiseen. Hänen mukaansa kentillä nähdään ''venäläisten pimujen'' vuoksi vähemmän lesboja kuin 15 vuotta sitten.

Tennisammattilaisten kattojärjestö piti Gimblestobin lausuntoja eilen kuvottavina ja vaati tätä pyytämään sanomisiaan anteeksi. Gimelstob yritti eilen paikata sanomisiaan nöyrän anteeksipyynnön lisäksi lahjoittamalla salassa pidetyn rahasumman naisurheilua edistävälle järjestölle.


Kerttu

Anonyymi kirjoitti...


Muutaman vuoden takaisessa kyselyssä vihreät tunsivat eri puolueiden kannattajista parhaiten eri horoskoppimerkit ja huonoiten eri lintulajeja. Kaikkien puolueiden kannattajista vihreiden kannattajat olivat eniten sitä mieltä, että tähdenlento syntyy, "kun tähti kuolee".

Ville kirjoitti...

Naiset rankkasivat: Tällainen mies sytyttää

Liian pumpattu miesvartalo ei innosta.

Uutisen kuvassa oleva "sytyttää" vartalo on kohtuullisen treenattu, eikä lainkaan sopusuhtainen. Revitäänköhän tästä pelihousuja samaan tyyliin kuin siitä netissä suljetun yhteisön rankkauslistasta, jossa erään opinahjon naisia laitettiin järjestykseen.

Missing. kirjoitti...

Missing: Erkki's testicles.

What to look for: The text "Property of feminism" is tattooed on the scrotum.

Last seen: in the grasp of a radical feminist's hand.

Anonyymi kirjoitti...

Filosofi Martha Nussbaum arvostelee miesten asevelvollisuutta

Filosofi on yllättänyt monet feministit puolustamalla laillista prostituutiota.

Kriminalisoinnin sijaan hänestä tulisi pureutua ihmiskauppaan sekä tarjota seksityöläisille turvalliset työolot, säädyllinen palkka ja mahdollisuus valita alansa.

"Mutta jos nainen mieluummin työskentelee prostituoituna kuin tehtaassa, se vaikuttaa minusta lainmukaiselta valinnalta," Martha Nussbaum tokaisee.

Anonyymi kirjoitti...


Naiset innostuivat pornosta

anonahkaerkki kirjoitti...

Hei Kerttu ja aatesiskosi,
täällä on teidän kaverinne:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200806287866340_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus: "
Filosofi on yllättänyt monet feministit puolustamalla laillista prostituutiota."

No tämä nyt ei ole mikään yllätys kenellekään naiselle, sillä feministit ovat ajaneet inhimillisiä olosuhteita prostituoiduille jo yli sata vuotta.

Yllätys se on niille jotka eivät ole lukeneet sosiaalipoltiikan tai naisliikkeen historiaa - yllätys yllätys!

letku

anonahkaerkkiletku kirjoitti...

letku,

Tarkoitat siis joitakin aivan muita kuin pohjoismaisia feministejä. Täällähän feministit esimerkiksi haluavat (ja onnistuivatkin) raivokkaasti luokitella paritukseksi sen, että seksityöläinen ilmoittaa palvelustaan jossakin lehdessä tai nettifoorumilla.

Kohta varmaan myös HKL on parittaja, jos seksityöläinen matkustaa asiakkaan luokse julkisilla kulkuvälineillä?

Panu kirjoitti...

No tämä nyt ei ole mikään yllätys kenellekään naiselle, sillä feministit ovat ajaneet inhimillisiä olosuhteita prostituoiduille jo yli sata vuotta.

Onko tuo ihminen psykoosissa?

jorma kirjoitti...

Psykoosissa sen täytyy olla, eihän kukaan täysjärkinen voi olla noin pihalla.

Anonyymi kirjoitti...

"Panu sanoi...
No tämä nyt ei ole mikään yllätys kenellekään naiselle, sillä feministit ovat ajaneet inhimillisiä olosuhteita prostituoiduille jo yli sata vuotta.
Onko tuo ihminen psykoosissa?
30/6/08 12:26
jorma sanoi...
Psykoosissa sen täytyy olla, eihän kukaan täysjärkinen voi olla noin pihalla."

keskustelun taso vain nousee....