tiistaina, toukokuuta 26, 2009

Feminismi pahaa vastaan

Vasemmistonuoret: Feminismi on kaikkien etu
Sukupuolten etujen näkeminen toisilleen vastakkaisina on Vasemmistonuorten mielestä tarpeetonta: feminismi hyödyttää kaikkia.

Feministi – kaikkea pahaa vastaan
Luin huvittuneena tänään Feministin käsikirjaa. Kirjassa on aika ajoin osio nimeltään ”Miten minusta tuli feministi?”, jossa feministit kertovat tarinaansa.

Erään 31-vuotiaan aktivisti-äidin tarina alkaa seuraavalla tavalla: ”Olen feministi, koska olen kaikkien hyvien asioiden puolesta pahoja vastaan”.

Feminismin (epä)poliittinen julkisuus

27 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"feminismi hyödyttää kaikkia."

Ei se hyödytä miehiä, eikä suurinta osaa naisistakaan. Tasa-arvollekin se on haitaksi.

Jorma kirjoitti...

Smear campaign dogs Derek Walcott's bid for Oxford professor of poetry

Jorma kirjoitti...

Rise of the thugettes: Quarter of ALL violent assaults in Britain are now carried out by women

Anonyymi kirjoitti...

http://xkcd.org/584/Kertoo kaiken miehen psyykestä.

Jorma kirjoitti...

Sukupuolten välisessä tasa-arvossa on kehittämistä

Jorma kirjoitti...

Jos olisin vielä opiskelija, eroaisin välittömästi SYL:stä sen tasa-arvolausunnon vuoksi. Vaikka väkisin. Pakkojäsenyys moisessa idiootti-organisaatiossa on lopetettava, sillä se loukkaa opiskelijoiden oikeuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään nykyään aika transun näköinen:

Brooke Shields katuu neitsyytensä panttaamista.

Homo

Tapio Tuuri kirjoitti...

Vanhana Eikan fanina haluan tuoda esiin, ettei se mitään tyhmyyttä ole, jos Nyt-liitteen haastattelussa haluaa hieman tarkennusta ja käsitemäärittelyä naistoimittajan kysymykseen, Eino Grön, oletko feministi.

Minäkin vastaisin vastaavanlaiseen kysymykseen, että jos se tarkoittaa tasa-arvoa, niin tietenkin se kuuluu päivään jokaiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin voin kannattaa sellaiasta feminismiä, joka pistää naiset asevelvollisiksi, ottaa eläkkeissä huomioon sukupuolten useiden vuosien eron keskimääräisessä elinajassa, käyttää miehiin yhtä paljon rahaa terveydenhuollossa myös ennaltaehkäisyyn kuin naisiin, kannattaa naisia suosivien femakkojen rikosoikeudellista rankaisemista jne. Pahoin pelkään vain, ettei ainakaan naispuolisissa feministeissä ole juuri kannatusta tällaiselle ja moni nk. feministi on suoraan sanonut, ettei feminismiin kuulu miesten aseman parantaminen millään tavalla.

Homo

Jorma kirjoitti...

No, jos kansallissosialismi määritellään vain Versaillesin rauhansopimuksen kohtuuttomuuksien vastustamiseksi, moottoriteiden rakentamisen ja kuplavolkkarin kehittämisen kannattamiseksi sekä tupakoinnin rajoittamiseksi, niin...

Anonyymi kirjoitti...

Model Danielle Lloyd has had emergency surgery after she was attacked by two women at a West End nightclub

Anonyymi kirjoitti...

Naista epäillään tätinsä murhasta Lahdessa

Anonyymi kirjoitti...

Naiset, mielenvikaisuuden huipentuma:

These were the shocking images after Danielle Lloyd was allegedly attacked by two women in a nightclub brawl early on Bank Holiday Monday.
'I bought my daughter Botox jabs for her 18th birthday'... says mother who has spent £45,000 on plastic surgery
British woman arrested for adultery in Dubai after husband informed police of her affair

Anonyymi kirjoitti...

FEMINISMI EI EDUSTA YHTEISTÄ ETUA
"Vasemmistonuoret: Feminismi on kaikkien etu

Sukupuolten etujen näkeminen toisilleen vastakkaisina on Vasemmistonuorten mielestä tarpeetonta: feminismi hyödyttää kaikkia."

Sukupuolten etujen näkeminen toisilleen vastakkaisina on Heiskalan mukaan tarpeetonta: Feminismi toimiikin yhteistä etua vastaan, varsinkin sen muututtua halpamaiseksi valehtelevaksi, alatyyliseksi miesvihaliikkeeksi.

egalitaristi,
mies "jota ei ole",
sukupuolta
( jota ei kuullemma sitäkään ole )

Anonyymi kirjoitti...

[url]http://www.tasa-arvo.fi/Resource.phx/tasa-arvo/index.htx[/url]

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden Lyyti ja Society For Cutting Up Men - mittaamattoman arvokas tasa-arvoteko

http://www.lapsenoikeus.info/mittaamattoman-arvokas-tasa-arvoteko-vuoden-lyyti.html


ihana tämä Suomenmme maa,
antti heiskala

Anonyymi kirjoitti...


Jälkiabortti

Anonyymi kirjoitti...

Jos täällä kirjoittelevat miehet väittäisivät, etteihän he halveksi ja vihaa naisia, niin uskoisiko joku?

Tällaista aggression määrää harvoin näkee.

Jos viha-asenteella yritetään saada miesten asioita etenemään, tulokset eivät liene hääppöisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Burhka päälle tai happoa naamalle

Anonyymi kirjoitti...

En usko, että yksikään täällä kirjoittavista miehistä tuntee vihaa naisia kohtaan, Naisasialiitto Unionin telaketju-lesbofeminismiään tunkevat feminatsit saattavat olla eri juttu, useimmat kai kuitenkin vain halveksivat Naisasialiitto Unionia, jolla ei ole oikeastaan mitään tekemistä naisten kanssa. Yhtä vähän homolla on heteron kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka uskoisi jos Naisasialiitto Unioni väittäisi edustavansa tavallista heteroseksuaalista naista, tai ettei heidän toimintansa perustuisi sairaaseen vihaan koko miessukukuntaa kohtaan. Naisasialiiton väki vihaa jopa omia yli 13-v vanhoja poikiaan, joilla on heilläkin portti kielto tuonne lesbofeministien sairaaseen tyyssijaan.

Anonyymi kirjoitti...

Naisasialiitto Unioni ei edusta naisia, vaan suomalaista organisoitua mies- ja heterovihaliikettä.

Anonyymi kirjoitti...

Femakoilta voitaisiin leikata klitta pois turhana ruosteisilla saksilla Naisasialiitto Unionin seksuaaliskielteisissä initiaatioriiteissä. Kenties näin on tapahtunutkin jo pidemmän aikaa.

Vortac kirjoitti...

Propaganda kovenee, mutta sen uskottavuus on jo murentunut niin paljon, että ehkäpä tuokin on vain matriarkaatin viimoinen yritys koettaa saada kansalaiset pysymään aivopestyinä, feministien valheisiin uskovina.

Feminismistä ei ole koskaan ollut mitään hyötyä kenellekään muulle kuin valtaapitäville ja heidän sairaille suunnitelmilleen. Naiset yleensä, mutta feministit ja profeministit eritoten, ovat pelkkiä pelinappuloita tässä valtaapitävien kontrollipelissä..

'Hajoita ja hallitse'.. feminismi on ollut erinomaisen tehokas vipuvoima manipuloidessaan naisia, ja saadessaan naiset manipuloimaan miehiä - siis ydinperheen hajoittamisen ja yhteiskuntajärjestyksen tuhoamisen kannalta.

Nämä propagandistiset valheet siitä miten ihanaa feminismi on, alkavat jo olla niin räikeitä, että jos kansalla on hiukankaan tajua, olettaisin heidän alkavan nähdä tuon soovan läpi.

Ihan tavalliset, ei-miesaktivistiset miehetkin vaikuttaisivat nykyisin olevan sitä mieltä että feminismi on vähintäänkin typerää haihattelua ja pelleilyä, eikä mitään järkevää tai edistyksellistä.

Jos feminismi todella olisi kaikille hyväksi, asiahan olisi silloin niin itsestäänselvyys, ettei sitä tarvitsisi erikseen mainita. Mehän näkisimme feminismin hedelmät kauniina ja raikkaina, ja nauttisimme niistä täysin rinnoin - meidän sielumme syvimmissä syvyyksissä väräjäisi silloin vahva tietoisuus feminismin hyvyydestä, kun se on nyt lähes puoli vuosisataa planeetallamme toiminut erittäin tehokkaana voimana.

Juuri se, että sitä pitää koettaa tuolla tavalla epätoivoisesti räpiköiden suureen ääneen toitottaa - "Eiku uskokaa NY! Feminismi on hyvästä hei!!11", todistaa sen, ettei se koskaan ole tehnyt mitään hyvää, ja sen hedelmät ovat synkkiä ja mätiä.

Hedelmistään puu tunnetaan.. katsokaa feminismin hedelmiä ja kertokaa vielä sen jälkeen, että feminismi on hyvästä kaikille..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Feminismi toimiikin yhteistä etua vastaan, varsinkin sen muututtua halpamaiseksi valehtelevaksi, alatyyliseksi miesvihaliikkeeksi.

Tuota noin - 'muututtua'?

Se, että femakot olivat ehkä maltillisempia tai vähemmän suoraan miehiä solvaavia joskus ammoisina alkuaikoina kuin nykyään, ei tarkoita, etteikö se kuitenkin olisi pohjimmiltaan ollut juuri tuota kaikkea ihan alusta alkaen. Incrementalismissa aloitetaan pienestä ja sitten kovennetaan panoksia.

Siis siihen tyyliin kuin kiinassa aikoinaan tuli tämä kahden lapsen sääntö - jos oli enemmän kuin kaksi lasta, sai pienet sakot tms. Nykyisin .. noh, eipä siitä taida hengissä selvitä. Mutta se oli tarkoitettu alusta alkaen tuollaiseksi, se vain pikkuhiljaa hivutettiin pahemmaksi.

Samoin feminismikin oli alussa ilmennyksiltään hiukan 'hienovaraisempi' (tms.) ja alkoi ampua tulta munille vasta hamassa nykyisyydessä.

Samaa mätää puuta se silti on aina edustanut.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kalifornia kielsi taas homoliitot

Anonyymi kirjoitti...

"Ihan tavalliset, ei-miesaktivistiset miehetkin vaikuttaisivat nykyisin olevan sitä mieltä että feminismi on vähintäänkin typerää haihattelua ja pelleilyä, eikä mitään järkevää tai edistyksellistä."

Tuo on kyllä totta. En muista että työpaikan kahvipöytäkeskusteluissa kukaan olisi koskaan pitänyt feministejä muuna kuin ylireagoivina höyrypäinä.

- Syltty