perjantaina, heinäkuuta 24, 2009

Naistutkimus on huuhaata

Reijo Mäki lehdessä: Naistutkimus on huuhaa-näpertelyä!

Kristillinen seksuaalimoraali on vaihtoehtojaan parempi

Naiset haluavat osaavan miehen

Naisen kuukausipalkka 800 euroa miehen tiliä pienempi

Akuliinan aivopieru

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Aikaisempina vuosina naiset äänestivät vetovoimaisimmiksi ammateiksi rahoitusalaan liittyvät toimet, mutta tilanne näyttää muuttuneen. Deittisivuston kyselyn mukaan naiset mieltyvät nyt miehiin, jotka edustavat käsityöammatteja, maataloutta tai kaupan alaa. Myös opettajat, lääkärit ja poliisit saivat naiset vastailemaan ilmoituksiin."

Näitä juttuja ei kannata ottaa liian vakavasti, koska kyseessä on aivan selvästi vaihteleva muoti-ilmiö (ihan samoin kuin koulutusalojen suosio).

Ensi vuonna on uudet muotivärit ja uudet ammattisuosikit.

- Syltty

juki kirjoitti...

Osaako joku selittää, miksi näitä gallupeja trehdään, joissa kysytään naisten mielestä vetovoimaisimpia tai seksikkäimpiä ammatteja. Mitä väliä sillä on ja mihin sen pitäisi vaikuttaa?

Eikö naisten pitäisi keskittyä vaan puskemaan itse haluamalleen uralle.

Olenko sokea, vai onko joskus miehiltä kysytty seksikkäimpiä / vetvoimaisimpia naisammatteja ja mitähän ne mahtoivat olla?

Sisar hento valkoinen? Malli?

Anonyymi kirjoitti...

Akuliinan aivopieru -juttu muistuttaa ikävästi Akuliinan omia väkivaltafantasioita.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Olenko sokea, vai onko joskus miehiltä kysytty seksikkäimpiä / vetvoimaisimpia naisammatteja ja mitähän ne mahtoivat olla?"

Hoitsu, lentoemäntä ja sihteeri

Ville kirjoitti...

Uskomatonta paskaa tuon uutisen otsikointi. Taas kerran on verrattu kaikkia aloja ja kaikkia ammatteja jne. yksityisellä sektorilla, jotta palkkaero on saatu näyttämään julman isolta ja naisesta sorron kohde. Tarkoitushakuista lätinää ja uutisarvo nolla.

Vertaisivat vaikka siistijöiden palkkaeroja yhden yrityksen sisällä, siinä olisi enemmän järkeä kuin näissä keskimääräisissä palkkaerouutisoinneissa.

jynkky kirjoitti...

"Hoitsu, lentoemäntä ja sihteeri"

Kyllä. Ei tarvitse kuin vilkaista pornoelokuvien tarjontaa:)

juki kirjoitti...

No kuinka montaa kiihottaa sihteeri enemmän kuin vaikkapa naapurin hyvärunkoinen kaupankassa? Ts. eiköhän nuo sihteeri sun muut ole opittu noista filmeistä eikä toisinpäin.

Samahan se koskee naisten listojakin.Esim. palomiehet ovat niin seksikkäitä mutta kun sitten kuuelen niiden olemattomasta palkasta, niin vetovoima kummasti katoaakin.

Anonyymi kirjoitti...

Yhä useampi eroava pariskunta riitelee lapsistaan käräjillä. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan lapsen huoltoa ja tapaamisoikeutta koskevat asiat ovat lisääntyneet selvästi kymmenen viime vuoden aikana.

Sen sijaan rahasta päästään eron tullessa lähes aina sopuun ilman tuomarin apua.


Homo

Anonyymi kirjoitti...

ILMIÖITÄ: Kiinteät hinnat hämmentävät Saksan bordelleja

Femakoille sopiva kilpailu?:
Saudiarabineito voitti missikisan näyttämättä kasvojaan

Homo

jynkky kirjoitti...

Juki, kyllä tiukka jakkupuku aina k-kaupan työasun voittaa.

Mielikuvistahan tässä juuri on kysymys.

juki kirjoitti...

"Juki, kyllä tiukka jakkupuku aina k-kaupan työasun voittaa.

Mielikuvistahan tässä juuri on kysymys."

Joo. Toisaalta useimmilla on lähikontakteja kaupan kassoihin enemmän kuin sihteereihin. Missähän niitä sihteereitä tapais arkena paitsi jossakin virmoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Hiphop-tähtien avioero tuli todella kalliiksi
24.07.2009, 10:00 · Kategoria:Viihdeuutiset

Hiphop-maailman kaksi supertähteä, Kelis ja Nas, olivat taannoin naimisissa kunnes liitto päättyi - yllätys, yllätys - lopulta eroon. Nyt avioeroa on puitu oikeudessa ja tulos oli todellinen menestys ainakin toiselle osapuolelle.

Naisartisti Kelis vei voiton niin sanotusti kuusi-nolla, sillä Nas joutuu maksamaan hänelle jatkossa peräti 55.000 dollarin kuukausirahaa, eli 660.000 dollaria vuodessa. Ex-miestä tuskin rauhoittaa sekään tieto, että kyseinen summa sisältää sekä ex-vaimon ylläpidon, lapsen elatusmaksun että pariskunnan Los Angelesin asunnon lainakulut. Lisämaksuja kuitenkin tulee vielä tuonkin päälle, TMZ uutisoi.

Nyt eronneella hiphop-pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Oikeuden päätöksen mukaan Nas joutuu lisäksi kustantamaan Kelisille lapsen sairausvakuutuksen ja lastenhoitajan palkan. Kelisin lakimiehelle - tai oikeastaan lakinaiselle Laura Wasserille - Nas joutuu pulittamaan kertamaksuna 35.000 dollaria.

http://www.stara.fi/2009/07/24/hiphop-tahtien-avioero-tuli-todella-kalliiksi/

- on tämä ihmeellinen tämä maailma. Miksi, jos on kaksi aikuista ihmistä, jotka kaiken lisäksi molemmat ovat "supertähtiä" (lue: rikkaita), niin miksi ihmeessä mies joutuu kustantamaan mm. ex-vaimon ylläpitoa tai ex-vaimolle jäävän asunnon lainanhoitokuluja.

Voisiko tilanne periaatteessakaan olla jossain päin maailmaa toisin päin?

jynkky kirjoitti...

Ok. Lentoemo, sihteeri, hoitsu ja Siwan kassa.

Neljä seksikkäintä ja vetovoimaisinta naisammattia.

juki kirjoitti...

"Ok. Lentoemo, sihteeri, hoitsu ja Siwan kassa.

Neljä seksikkäintä ja vetovoimaisinta naisammattia."

Ja Siwan kassa ykköseksi :)

jynkky kirjoitti...

Selvä:)

Vortac kirjoitti...

Lisäisin tuon listaan 'sisäkön', mikäpäs olisi kiehtovampi näky kuin ranskalaisittain pukeutunut naispalvelija tomuttamassa jotain matalalla sijaitsevaa esinettä..

Olen kyllä samaa mieltä muuten noista, paitsi siwan kassa - miksi Alepan kassa ei olisi ihan yhtä sexy? (-8

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tämä asia on muuten miehille samantapainen kuin ulkonäkö naisille - ihan kiva, jos kaikki muu on kunnossa.

Mutta kyllä mies ottaa mieluummin työttömän naisen, joka on kropaltaan sexy ja kasvoiltaan kaunis kuin ruman ja vanhan lentoemännän.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Siis sarjassamme 'mukava bonus', ei mitenkään välttämätön rakastumiselle tai kiihottumiselle.

Naisilla se on toisinpäin - ammatti on hyvin tärkeä siinä rakastumisprosessissa, tai status yleensä ainakin. Sitten vasta katsotaan ulkonäköä, jos jaksetaan.

Useimmille miehille naisen ammatilla ei siis sinänsä ole yhtään mitään merkitystä, ja Seinfeldkin läväytti aiheesta huumoria aikoinaan, mutta se oli niin kuvottava esimerkki (siis se, mitä Seinfeld käytti, ei Seinfeld itse) etten viitsi toistaa tässä.

- Vortac