perjantaina, heinäkuuta 03, 2009

Täysihoidosta taantumaan

U.S. Society Ignoring Serious Boy Problems

Feminist Satire Will Bring a Smile to Your Face

Feminist rage

HS: Varusmiehet kotiutuvat täysihoidosta taantumaan
Osalla reserviin siirtyvistä on talous kuralla, eikä kesätöitä enää saa

Puolustusvoimat patistaa varusmiehiä valmistautumaan tulevaisuuteen hyvissä ajoin. Esimerkiksi varusmiestoimikunnat tiedottavat keväisin koulujen hakuajoista.

Harva kuitenkaan jaksaa miettiä siviiliasioita kontatessaan metsässä. Parhaimmassa asemassa ovat ne, jotka ovat varmistaneet koulupaikan jo ennen palvelusta.

2 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Vuoden 2005 naisylioppilaista ainakin yhden välivuoden opiskelusta piti 58,5% ja pojista 57%. Joo, pojat käyvät armeijan mutta mitä helvettiä nuo tytöt oikein puuhaa? Matkustelee? Makaa sohvalla ja syljeskelee kattoon?


Naiset ja miehet Suomessa 2007
http://www.stat.fi/tup/julkaisut/isbn_978-952-244-022-8.pdf

Vortac kirjoitti...

Tomi, hyvä kysymys.

En tosin koskaan ole tajunnut tuota mielikuvaa ihmisestä, joka makaa sohvalla ja SYLKEE KATTOON. Mitä ihmettä, eikös tuollainen vaatisi ensinnäkin poikkeuksellisia kykyjä? (tosin en ole koskaan koettanut, joten ehkä se onkin helppoa) Toisaalta, eikös se sylki sitten iljettävästi valuisi takaisin omalle naamalle, joten miksi kukaan tekisi noin?

Ja miten se edes liittyy siihen mielikuvaan yhteiskunnan siivellä elävästä pummista, joka siihen yleensä liitetään? Siis sylki ja katto? Onko tässä jotain symboliikkaa, jotain viisautta - vai onko se jälleen vain eräs mielipuolisista maapallolaisista sanonnoista, joissa ei alunperinkään ole mitään järkeä?

- Vortac