tiistaina, syyskuuta 08, 2009

Vaihtotalous pelittää

Miksi naiset harrastavat seksiä?
Romantiikka ja intohimo olivat listan loppupäässä ja kärjessä jylläsivät erilaiset käytännön syyt.

Jopa 84 prosenttia naisista myönsi harrastavansa seksiä, jotta rauha kodissa säilyisi tai vastineeksi kotitöistä. Sympatia ja sääli olivat myös käypä syy hypätä sänkyyn.

Suurimmalla osalla motiivit liittyivät taloudellisiin tai materiaalisiin palkintoihin. Yksi kymmenestä opiskelijasta sanoi, että harrasti seksiä lahjoja vastaan. Illallisen maksaminen tai ylellisyyksien tarjoaminen mainittiin myös perusteiksi.

He bought dinner. I was bored. He'll do the chores. The unromantic truth about why women sleep with men
The key finding of the book is that men are, on some level, physically attracted to most women, yet women are left sexually cold by most men.

In this light, feminism's eagerness to persuade women to have sex only when we experience knee-trembling desire seems naive.

But they overlook the elephant in the room - long-term, a woman's sex drive is rarely equal to a man's.

You may feel shocked at the hint of prostitution - the bartering of our bodies for a bit of DIY - but within a committed relationship is it truly so different from any other trade- off which ultimately nets both participants what they want?

Women have always been practical when it comes to ensuring their comfort and security - and sex is an immensely valuable commodity.

15 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Suurimmalla osalla motiivit liittyivät taloudellisiin tai materiaalisiin palkintoihin."

Kukapa olisi uskonut?

Anonyymi kirjoitti...

"Sympatia ja sääli olivat myös käypä syy hypätä sänkyyn."

Säälipillua on siis saatavana enemmän kuin yleisesti tunnustetaan. Säälipillu kunniaan! ATM kiittää!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä tutkimus on ääri
tarpeellinen, koska osoittaa sen, että suuri osa naisista kuuluu feministiseen sisarallianssiin+ovat häiriintyneitä yksilöitä.

Naiset eivät tarvitse seksiä.
Miehet eivät ole sen kiinnostavampia naisille kuin miehille itsellekään. He tarvitsevat merkkijoghurttia ja merkkifarkut. Ja seksikkäät merkkistringit, lisäksi lesboilua.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Säälipillua on siis saatavana enemmän kuin yleisesti tunnustetaan. Säälipillu kunniaan! ATM kiittää!"

Odota vaan kiltisti niin saat säälimätöntä pillua.


Bmad

Jape kirjoitti...

"Miksi naiset harrastavat seksiä?"

Naisten (ei toki ihan kaikkien) ajatusmaailma ja toiminta mallit sekä motivaattorit on aika hyvin kyllä tiedossa yleisellä tasolla. Silti jotenkin tällaisten, sentään 1000 naiselle tehdyn, kyselytutkimuksen piirtämä kuva naisista on varsin murheellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten syy seksiin ei ole intohimo myöskään. Varsinkin avioliitossa, sitten kun ensihuumaa on ohi, seksin syyt ovat aika samanlaisia kuin naisilla.

Ville kirjoitti...

Kerran vielä. Esko Kiesi ja johdattelevat kysymykset - näin naiset miehistä ja autoista

naiseksi luulin kirjoitti...

"The key finding of the book is that men are, on some level, physically attracted to most women, yet women are left sexually cold by most men."

Aina tällaisia tutkimustuloksia kuullessa tulee sellainen olo, että olen sitten varmaan homo naisen kehossa.
No mutta sukupuolihan on vain konstruktio tai jotain...

tikka kirjoitti...

anonyymi sen jo sanoikin mitä olisin muuten itse huomauttanut: "Miesten syy seksiin ei ole intohimo myöskään. Varsinkin avioliitossa, sitten kun ensihuumaa on ohi"

eli parisuhteissa, kun nainen on miehen jo kerran hyväksynyt, on aivan sama harrastaako seksiä joka kerta halusta vai ei. miehen pitää siis ylittää tietty kynnys päästäkseen seksikastiin ja sitä ei ylitetä normaalissa tapauksessa pelkällä illallisen hinnalla. eli kyllä, naiset ovat selektiivisiä miesten suhteen; muutenhan liki jokainen jälkeenpäin imuroimaan lupautuva mies saisi baarista seksiseuraa.

Anonyymi kirjoitti...

Jape: "Naisten (ei toki ihan kaikkien) ajatusmaailma ja toiminta mallit sekä motivaattorit on aika hyvin kyllä tiedossa yleisellä tasolla. Silti jotenkin tällaisten, sentään 1000 naiselle tehdyn, kyselytutkimuksen piirtämä kuva naisista on varsin murheellinen."

Se ei ole pelkästään murheellinen vaan aivan saatanan masentava. Eikä tikan kommentti helpota sitä yhtään. :(

Anonyymi kirjoitti...

Kuuntelin tuossa Tero Vaaran Vietellen-biisin. Kirjoittavatko naiset koskaan tuollaisia intohimon purkauksia? Suurin osa naisten laulamista rakkauslauluhiteistä ovat miesten sanoittamia, mutta entäs niissä hiteissä, jotka nainen on sanoittanut? Entäs rakkausrunoissa? Kirjoittavatko naiset edes intohimorunoja? Onko niin, että nainen kokee intohimoa miestä selvästi harvemmin, kohdistui intohimo sitten mieheen tai ylipäänsä mihinkään?

Pitäisikö naisasialiikkeen huonontaa naisen asemaa, jotta naiset oppisivat kokemaan sellaista intohimoa, joka syntyy saavuttamattoman tai lähes saavuttamattoman haikailusta?

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä miesten pitäisi olla kiitollisia siitä, että he ovat naisia huono-osaisempia yleensä ja erityisesti seksin suhteen. Huono-osaisuus pakottaa parantamaan, kunhan ei anna periksi. Huono-osaisuus voi johtaa jopa suruteen

Anonyymi kirjoitti...

Näkyispä tuo huono-osaisuus jotenkin oman naisen kohtelussakin.

Anonyymi kirjoitti...

Jotain mietittävää asian tiimoilta:

http://www.kaypahoito.fi/terveysportti/Dlehti2.tunnista?a=Y&t=H&fname=D93408.htm

Suomalainen seksi -tutkimuksessa kartoitettiin yli kahdentuhannen 17-75-vuotiaan suomalaisen naisen ja miehen sukupuolielämää (Kontula ja Haavio-Mannila 1993).

Emättimen kostumisongelmaa esiintyi ajoittain joka toisella naisella.

Jokaisessa yhdynnässä orgasmin sai vain 6-7% naisista


http://kvantti.tky.fi/99/1/kysely.html#masturbointi

Tutkimus vahvisti minkä kaikki jo tiesivätkin: masturbointi on poikamiesten harrastus. Miehet tekevät sitä 11 kertaa kuussa, naiset 2.


http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2009090810208002_lz.shtml

Amerikkalaisprofessoreiden mukaan naiset harrastavat seksiä enemmän käytännön syistä kuin intohimon vieminä:

Suurimmalla osalla motiivit liittyivät taloudellisiin tai materiaalisiin palkintoihin

----

Tähän kun ynnää päälle Henryn hienon kirjoituksen kirjastaan (ja miesten tasa-arvo Ry:n foorumiltakin) nimeltään: VALTIO AVIOMIEHEN KORVIKKEENA ... niin ei ruususelta näytä meidän nykymiesten tulevaisuus ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ts. miksi naiset harrastavat seksiä miehen kanssa... omaa kivaa varmaan pidetään silloin kun sattuu siltä tuntumaan, vaikka ei olisikaan viety roskia ulos tai siivottu viikkokausiin :)

Jossain määrin varmaan seksi miehen kanssa (vaikka ei itsestä siltä tunnu) on monelle naiselle surullinen kompromissi, samalla tavalla kuin Laasasen mukaan sitoutuminen naiseen on monelle (myös atm/ktm-)miehelle surullinen kompromissi. Eletään sen asian kanssa ja miellytetään toinen toisiamme, kunnes päästä kuuluu GRIIIIIK.