sunnuntaina, elokuuta 22, 2010

Arvio Kiviniemestä

Aarno Laitinen:
Kiviniemellä ei politiikassa ole juuri ystäviä, sillä hän on sitä hyytävää tosikkotyyppiä, jonka ympärillä on suuri tyhjiö. Hänen seurassaan ei juuri kukaan viihdy. Hän ei siedä minkäänlaista leikinlaskua, etenkään itseensä kohdistuvaa. Hän kiivastuu helposti eikä osaa pyytää anteeksi tyhmääkään käytöstään, esimerkiksi perusteettomia rasismisyytöksiään.

Jos haluaa saada selville, mitä Kiviniemi on tehnyt tai saanut aikaan politiikassa, on ylivoimaisen tehtävän edessä. Hän oli esimerkiksi kaksi vuotta pääministeri Matti Vanhasen talouspoliittinen neuvonantaja. Kaikki ihmettelivät, mitä hän mahtoi tehdä, sillä ministerit tai eduskuntaryhmän johtajat eivät nähneet ensimmäistäkään muistiota.

Joka yhteydessä Kiviniemi jaksaa jankuttaa, että hänellä on kansantalouden cum laude -arvosana yliopistosta – kuten useilla muillakin valtiotieteen maistereilla. Hänen taloustietämyksensä on samaa luokkaa kuin tiukalla pohjalaisemännällä, joka on aina pitänyt talon aitan avainta, viinakaapin avainta sekä pankkikirjoja esiliinansa taskussa.

Sauli Niinistön tavoin Mari Kiviniemi kuuluu niihin poliitikkoihin, joista eivät pidä ne jotka heidät tuntevat, mutta joita palvovat ne jotka eivät heitä tunne. Molempien onneksi niitä, jotka eivät tunne, on paljon enemmän.

Suuren kansansuosion takeena on myös media, joka trendikkäästi palvoo naispoliitikkoja. Kiviniemi on ottanut tavakseen antaa haastatteluja vain sellaisille lehdille ja omatoimittajille, jotka kehuvat häntä.

Kiviniemen tukijoihin kuuluvan Helsingin Sanomien päätoimittaja Mikael Pentikäisen (kesk) lehdessä oli pääministerin haastattelu annettu ulkomaantoimittajalle, joka ei tuntenut kohdettaan ja kirjasi tämän tyhjänpäiväiset fraasit sellaisenaan lehteen.
Johtaviin asemiin päässeet naiset ovat opetelleet väitteen, että naisia kohdellaan julkisuudessa huonommin kuin miehiä. Pötyä! Julkisuus lellii naisia, eikä heidän munauksistaan tai kyvyttömyydestään juuri kirjoiteta.

Kiviniemen poliittisesta historiasta on vaikea löytää suuria munauksia, mutta ei sieltä löydy juuri tekojakaan. Hän on omaksunut menestyvän poliitikon elämänohjeen: Kun ei tee mitään, ei tee virheitäkään.

Näin hoivaat sotilastasi

Köyhyys ajaa venäläisnaisen seksityöläiseksi

Virginity Is More Important To Men Than Women Would Admit

"Family Becomes Extinct, To Be Replaced with Feminism and Gender Equality."


A way out of the mancession

Äitiyspakkauksen eettisyys

You now have the right to get laid

pre-teen boys being neutered by radical feminist organization: Family Violence Prevention Fund

43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Skaffarin tutkimus on yhtä tyhjän kanssa kuin Kontulankin. 17 prostituoidun haastattelusta ei voi tehdä mitään yleispäteviä päätelmiä.

Homo kirjoitti...

Kuinka paljon siellä Lapissa ylipäätään on itähuoria? 17 henkeä voi olla suhteellisen suuri osa heistä, jos huoria ei ole ihan tolkutonta määrää siellä.

Helsingissäkin monin paikoin tuntuu huorina pyörivän aika paljon samat muutamat kasvot vuodesta toiseen.

Homo kirjoitti...

Fit but fat, fat acceptance, meidän täytyy oppia hyväksymään myös pluskokoiset naiset, äitejä ei saa syyllistää, kotkotkot:

The 400pound 7 year old

Ile kirjoitti...

Menkääpä antamaan peukkuja Sosiaaliportin kirjoitukselle, jos aihe tuntuu kannatettavalta.

Mika Vänskä: Tasa-arvoa isille erossa

http://www.sosiaaliportti.fi/fi-FI/puheenvuoro/?groupId=85ee9f92-6911-4ffa-a36f-060357d312ba&announcementId=ce3dd032-27c8-48ac-acce-b8edb8c1bf0f

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Kymppiplussan tytöt

Vanhasen mukaan miehen pitää pystyä elättämään vaimo ja lapset.

Homo kirjoitti...

Olisi ihan hauska, jos joku muistaisi vaikka 15 vuoden päästä selvittää, että ehtikö Vanhanen löytää sen kaipaamansa elättäjämiehen (ja myös sitouttamaan riittävän pitkäksi aikaa) ennen kuin parasta ennen -päiväys meni ohi vai joutuiko sittenkin tyytymään kaameaan toimistotyön, joka ei kertakaikkiaan ole häntä varten...

H-baari kirjoitti...

Villiä spekulaatiota mr. Assangen tapauksesta
http://nicholasmead.com/2010/08/21/how-to-smear-a-hero/#comment-1566

Jorma kirjoitti...

Ihan hyvä kolumni Laitiselta, taas kerran.

"Sauli Niinistön tavoin Mari Kiviniemi kuuluu niihin poliitikkoihin, joista eivät pidä ne jotka heidät tuntevat, mutta joita palvovat ne jotka eivät heitä tunne."

Minusta poliitikon ei edes tarvitse olla erityisen pidetty tai suosittu ihminen. Olennaista on se, mitä hän saa aikaiseksi. Niinistö vetää tässä vertailussa pidemmän korren, ihan kirkkaasti. Kiviniemen rasismi-syytökset ovat niin typeriä, ettei häntä voi vakavasti ottaa. On käsittämätöntä, että pääministerinä voi toimnia ihminen, joka ei tiedä, mitä rasismi tarkoittaa. Demareiden linjaa olisi voinut kritisoida vaikka maahanmuuttajavastaiseksi, vaikka epätoivoista ja hölmöä se olisi ollut sekin, mutta rasistiseksi väittäminen on jo niin typerää, ettei mitään rajaa.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Mari Kiviniemen blog: marikiviniemi piste net kertoo näin: Lapsi tuo leivän tulleessaan?
05.05.2010
"Jos nuoria naisia kaatuu työmarkkinoilla kuin heinää, asiat eivät voi olla kunnossa.
Jos samapalkkaisuuden mantraa hoetaan vuodesta toiseen, mutta naisen euro on edelleen 80 senttiä, asiat eivät voi olla kunnossa."

Kiviniemellä on kansantalouden cum laude - millä tiedoilla sekin on saatu?

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Miestohtorit tienaavat naisia enemmän

Tohtoreista valmistuneista naisia vain 49%, tämä tasa-arvon epäkohta on korjattava. Sitten kun naiset ovat enemmistössä, ei epäkohtia enää olekaan.

Anonyymi kirjoitti...

Teräksistä tykitystä ystävältämme mr. Chapinilta jälleen!

The Girl Who Did 5000

Lutka saa suorat sanat päin näköä.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Tuolta H-baarin linkistä löytyy kaikenlaista mielenkiintoista, kuten:

But Anna Ardin is mentioned and if I remember correctly she makes lectures about sexual harassment and the male “master suppression techniques”. During one of these lectures one of the males in the audience were checking his notes. Anna Ardin then reports him for sexual harassment because he obviously must be discriminating against her for being a woman and using one of the male “master suppression techniques” to try to make her feel invisible. After the man learns about this he contacts her to apologize and explain himself. Anna Ardin’s response is to once again report him for sexual harassment because now he’s using the “master suppression technique” of belittling her feelings/experience.

Homo kirjoitti...

Uppsala University Burns a Book on Recovered Memories

It must be a unique occurrence that a university burns one of its own research reports, for no other reason than the fact that its content is incompatible with the views of one particular professor. Nevertheless, in May 2009 Uppsala University made the decision to burn all copies of Max Scharnberg’s book Textual Analysis of a Recovered Memory Trial Assisted by Computer Search for Keywords, which had been published two months earlier. The issue at stake was whether researchers should be permitted to arrive at results that contradict Professor Eva Lundgren’s primary claims. So it may be natural to begin with listing these claims. First, each male is as inclined to use physical violence against females as any other male; not even chronic alcohol addicts are different. Second, ritual child murders are frequent in Sweden. Third, memories of child murders are valid, even if they emerge during recovered memory therapy and even if they were completely unknown to the patient before the therapy. Fourth, the trial that is in Sweden known as the Södertälje case has an excellent evidential power concerning the reality of the child murders.

The reason why professor Lundgren does not report those murders she knows about to the police is that she thinks that the police is somehow allied with the murderers.
...

Homo kirjoitti...

Googlen käännös:

A shocking example of gender domination

I would surely take a break gender in the writing, but because one today came to my attention a case that is worth attention as a shocking example of gender domination, I get the honor thus breaking the gender break.


Criminal act of compulsory gender seminar
In a Swedish university president has decided to officially censure the university employee's behavior through a decision by the Legal Department on "victimization on grounds of sex". In the interest of the parties involved, I choose not to upload it. It should however be seen as a cautionary example of what can happen if we as audience at a gender workshop scroll in his papers, SMS or otherwise invisible (one of the five known reigns technologies), the invited expert, who obviously is an expert the great assertiveness techniques and therefore immediately recognize them. A gender workshop at a Swedish university led to the female gender expert managed to detect that an audience during and after the seminar exercised not less than three reigns techniques against her - which led to writing criticism from university president! Are you supposed to laugh, cry or emigrate?

I have reviewed the decision and reproduce this sequence of events as described. A gender expert, let's call her X, works at the office of university leadership has been invited to one of the university institutions to present a seminar on gender issues, assertiveness techniques and sexual harassment of staff. During a seminar on sexual harassment, a male audience, which we may call the Y, were inattentive (invisible) and it later transpired that someone heard him comment on gender expert's clothing in the hallway (ridicule and objectification). X did then wrote to the university, however, no formal notification, but despite the university chose to launch an investigation into the matter since the Equal Opportunities Act (1991:433) a § 22 applies to an employer learns that an employee considers himself a victim of harassment based on sex is required to investigate the circumstances and if necessary take action.

Homo kirjoitti...

Jatkuu vielä:

After Y has been informed about this investigation and prompted by a colleague, Z, calling him up X to explain why he had discussed X's dress, with his colleagues, by which he is guilty of the exercise of an additional rule technology, the third in row, because X considers the call to be (quote from the decision), "another example of technology reigns namely the imposition of guilt and shame, which means that it has been exposed to victimization to understand that he deserved this treatment. "


The decision shows that the Y in its opinion had to defend him and then looked at his own paper at the seminar: "Y he admits that during the first part of the seminar had browsed a manuscript because he had a deadline to submit an opinion on the script. Furthermore, states Y that he at any new slides that X got the script down and analyzed the image. During the latter part of the seminar was, in his opinion, y no script there. Y believes that he has not attempted to render invisible, but believes that what happened is a bad example of invisible. " regretted the Y in its opinion that his actions against X made her uncomfortable and that he had no intent to harass her, and apologize for having discussed X's clothing. The decision acknowledged that "it is shown that Y is exposed to X for the violation on the basis of sex. " Thus, principal official draw criticism against the employee listener.


A missed overhead image of a genusvetare can affect your entire career
Here is a person, therefore, forced to crawl to the all-powerful gender Mafia, including the rector and the university's legal department, and ensure that he carefully looked at every single overhead image , gender expert, put up - otherwise, he does commit to the exercise of rule technology "invisible", An Independent witness, Mr Z, who also attended the seminar, "confirms that the Y INLedningsvis read a script but also emphasizes that the Y participated in the discussion on several occasions. " That is, sometimes you get lucky that someone is in good for one, but beware, therefore, for the informer in your closest circle who might actually go gender Mafia cases. What level are we at, in 2009, has half the population had mental health problems while I was busy with my Ph.D. student, or is it myself stuck in a psychotic and hallucinating? What's going on much in this country!?

Update: see the decision here.

Update: SVD takes up the case.

Homo kirjoitti...

Jatkuu vielä:

After Y has been informed about this investigation and prompted by a colleague, Z, calling him up X to explain why he had discussed X's dress, with his colleagues, by which he is guilty of the exercise of an additional rule technology, the third in row, because X considers the call to be (quote from the decision), "another example of technology reigns namely the imposition of guilt and shame, which means that it has been exposed to victimization to understand that he deserved this treatment. "


The decision shows that the Y in its opinion had to defend him and then looked at his own paper at the seminar: "Y he admits that during the first part of the seminar had browsed a manuscript because he had a deadline to submit an opinion on the script. Furthermore, states Y that he at any new slides that X got the script down and analyzed the image. During the latter part of the seminar was, in his opinion, y no script there. Y believes that he has not attempted to render invisible, but believes that what happened is a bad example of invisible. " regretted the Y in its opinion that his actions against X made her uncomfortable and that he had no intent to harass her, and apologize for having discussed X's clothing. The decision acknowledged that "it is shown that Y is exposed to X for the violation on the basis of sex. " Thus, principal official draw criticism against the employee listener.

Homo kirjoitti...

Ja vielä:

Here is a person, therefore, forced to crawl to the all-powerful gender Mafia, including the rector and the university's legal department, and ensure that he carefully looked at every single overhead image , gender expert, put up - otherwise, he does commit to the exercise of rule technology "invisible", An Independent witness, Mr Z, who also attended the seminar, "confirms that the Y INLedningsvis read a script but also emphasizes that the Y participated in the discussion on several occasions. " That is, sometimes you get lucky that someone is in good for one, but beware, therefore, for the informer in your closest circle who might actually go gender Mafia cases. What level are we at, in 2009, has half the population had mental health problems while I was busy with my Ph.D. student, or is it myself stuck in a psychotic and hallucinating? What's going on much in this country!?

Update: see the decision here.

Update: SVD takes up the case.

Homo kirjoitti...

Kätevä tämä Chrome-selain, kun se kääntää automaattisesti ruotsinkin ymmärrettävämmäksi - ja tarjoaa näkymän Ruotsin feministiseen kaheliuuteen - ja siihen, että mikä voi muutaman vuoden kuluttua olla Suomenkin tulevaisuus:

Gender aspects of the disposal of spent nuclear fuel

Homo kirjoitti...

Tehy: Reseptioikeuden pitää tuoda hoitajien palkkaan satasia

...
Olemme puhuneet tällaisesta 300-500 eurosta. Toki silläkin on merkitystä, paljonko sitä käytännössä tekee, mutta myös käytettävyydestä tulee maksaa.
...

Jorma kirjoitti...

Yksi vai kaksi kotia?

"Lapsen edulla" yritetään estää vanhemmuuden jakaminen erotilanteissa, ettei vain äidin yksinoikeus lapseen vaarantuisi.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tasa-arvoa ilmailuopistossa

Homo kirjoitti...

Hannu T. Sepposen viesti miestutkimuslistalta:


Sain alkukesästä viime vuoden tilastot poliisin tietoon tulleista
parisuhdeväkivallan tapauksista. Kyseessä ovat Tilastokeskuksen kokoamat
poliisitilastot, joissa saattaa tulla pientä tarkistusta vuosittain.

2009 tapahtui parisuhteissa 13 henkirikosta, joista 11 kohdistuu naiseen ja 2
mieheen.
Henkirikoksen yrityksiä tapahtui 13, joista 4 kohdistui naiseen ja 9 mieheen.
Henkirikoksista kohdistui 84,6 prosenttia naispuolisoon ja yrityksistä 30,8.
Yhdistettynä tapauksista 57,7 prosenttia kohdistui naispuolisoon ja
miespuolisoon 42,3 prosenttia.

Perusmuotoisista pahoinpitelyistä kohdistui naisiin 88,2 prosenttia ja miehiin
11,8 prosenttia.
Lievistä pahoinpitelyistä kohdistui naisiin 83,7 ja miehiin 16,3 prosenttia.
Törkeistä pahoinpitelyistä kohdistui 56,5 prosenttia naispuolisoon ja 43,5
prosenttia miespuolisoon.

Henkirikoksista on aiemmin 12 vuoden aikana (1997-2008) kohdistunut noin 84
prosenttia naispuolisoon, yrityksistä noin 70 ja yhdistettynä noin 75
prosenttia, vastaavasti miespuolisoon 16, 30 ja yhdistettynä 25 prosenttia.

Törkeistä pahoinpitelyistä samana 12 vuoden aikana on naispuolisoihin
kohdistunut 60 prosenttia ja miespuolisoihin 40 prosenttia tapauksista.

Hannu T. Sepponen

Ile kirjoitti...

Oliko tämä jo täällä:

Ykkösen aamu-tv: Miesverkostot nostavat miesten oikeudet esille

Eduskunnassa ja demareissa puuhataan pystyyn miesverkostoja. Eduskunta-avustaja Olli-Pekka Koljonen Demarien Booris-verkosta sekä kansanedustaja Kari Uotila eduskunnan miesverkostosta kertoivat, mihin miesverkostoja tarvitaan.

http://areena.yle.fi/video/1187598

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvoa ilmailuopistossa"

Miesten syrjintä sukupuolen perusteella ei siis ole tasa-arvovaltuutetun mielestä sukupuolisyrjintää, koska syrjintä on vähäistä ja koskee vain joitakin.

Eikö tälle farssille saada millään loppua?

Jape kirjoitti...

"Tasa-arvoa ilmailuopistossa"

J*malauta mitä touhua. Kuinka tällainen miehiä syrjivä käytäntö voi jatkua edelleen? Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen on itse eräs pahimmista sukupuolirasisteista.

Homo kirjoitti...

Eikö silloin lisäpisteiden antaminen esimerkiksi hoitamaan hakeville opiskelijoille suoritetusta varusmiespalveluksesta olisi naisia syrjimätöntä, koska selvästikin naisia on joak tapauksessa alalla enemmistö, syrjintä on niin lievää ja naisetkin voivat halutessaan hakeutua varusmiehiksi?

Muistaakseni kuitenkin ainakin joku tasa-arvovaltuutettu vastusti kynsin ja hampain naisten syrjintänä sitä, että pisteitä annettiin jossain opiskelupaikassa suoritetusta varusmiespalveluksesta, vaikka naisetkin pystyivät siihen aikaan menemään varusmiespalvelukseen.

Homo kirjoitti...

Tasa-arvovaltuutetun vuosikertomus 2009 sisältää kaikenlaista surkuhupaisaa, kuten:

Vaikka asevelvollisuuden säätäminen ainoastaan miehille ei ole syrjintää, ei
sen suorittamisesta saisi joutua epäedullisempaan asemaan esimerkiksi oppi-
laitoksen opiskelijavalinnoissa. Vaatimus ennen koulutuksen alkua suoritetus-
ta varusmiespalveluksesta sekä 20 vuoden iästä saattavat joissakin tapauksissa
johtaa tilanteeseen, jossa miespuolinen hakija joutuu epäedullisempaan ase-
maan kuin vastaavan ikäinen naishakija.
...

Tasa-arvovaltuutettu kiinnitti Maanpuolustuskorkeakoulun huomiota korkea-
koulussa keväällä 2009 laadittuun opinnäytetyöhön, joka koski koulun käytössä
olevaa johtamiskäyttäytymisen arviointijärjestelmää. Tutkimuksen mukaan ar-
viointijärjestelmässä oli puutteita, jotka heikensivät naisten sijoittumista kurs-
silla ja sen myötä heidän urakehitystään Puolustusvoimissa.
Valtuutettu muistutti Maanpuolustuskorkeakoulua tasa-arvolain oppilai-
toksia koskevasta velvoitteesta, jonka mukaan oppilaitoksen on muun muassa
huolehdittava siitä, että naisilla ja miehillä on samat mahdollisuudet koulutuk-
seen ja ammatilliseen kehitykseen ja että opetus ja oppiaineisto tukevat tasa-
arvolain tarkoituksen toteutumista. (Dnro Tas 219/2009)
...
Au pairiksi voitiin hakea tyttöä


Työpaikkailmoituksessa haettiin au pairiksi iloista, ulospäin suuntautunutta ja
omatoimista tyttöä.
Muun muassa työsuhteen henkilökohtaisuus voi olla sellainen painava
syy, jonka nojalla tehtävään voidaan hakea joko miestä tai naista. Työsuhdetta
voidaan pitää henkilökohtaisena esimerkiksi tilanteessa, jossa työpaikkana on
työnantajan oma koti. Se, että au pair asuu perheessä perheenjäsenen asemas-
sa, korostaa entisestään tehtävän henkilökohtaista luonnetta. Yksityiselämän
suojan ja muiden asiaan liittyvien henkilökohtaisten syiden vuoksi naispuoli-
sen henkilön hakemista au pairiksi ei pidetty syrjintänä. (Dnro Tas 453/2008)
...

Järjestyksenvalvojiksi haettiin naisia
Työpaikkailmoituksessa haettiin naispuolisia järjestyksenvalvojia kesätöihin hu-
vipuistoon. Puiston edustaja vetosi poliisin vaatimukseen naispuolisista järjes-
tyksenvalvojista sekä henkilöntarkastusta ja säilöönottoa koskevaan asetuk-
seen. Asetuksessa edellytetään, että henkilöntarkastuksen tekevä järjestyksen-
valvoja on samaa sukupuolta tarkastettavan kanssa.
Tasa-arvovaltuutettu totesi, että huvipuistolla oli sellainen tasa-arvolain
mukainen tehtävän laadusta johtuva painava ja hyväksyttävä syy, joka oikeutti
ilmoittamaan kyseiset tehtävät vain naisten haettavaksi. (Dnro Tas 226/2009)
...
Naisille myönnettävä tutkimusapuraha


Heikommassa asemassa olevaa sukupuolta voidaan suosia, jos tavoittee-
na on tasa-arvon edistäminen ja menettely perustuu vakiintuneeseen ja joh-
donmukaiseen käytäntöön. Kyseisen apurahan kohdentamisella vain naisil-
le oli hyväksyttävät perusteet, eikä se ollut ristiriidassa tasa-arvolain kanssa.
(Dnro Tas 90/2008)

Homo kirjoitti...

Kannattaa muistaa, että useimmilla aloilla korkeakouluissa naisia on enemmistö opiskelijoista - ja joillain aloilla jopa yli 95 prosenttia - ja sen valossa tämä ja aiemmin mainittu tasa-arvovaltuutetun kanta:

Valintakokeissa tiedekunnat ovat viime vuosina suhtautuneet hyvin pidättyväisesti erilaisten lisäpisteiden käyttöön lähtien hakijoiden tasavertaisesta kohtelusta. Kun asepalvelus on naisille vapaaehtoinen, valiokunta katsoo, että pidättyvä linja on myös varusmiespalveluksesta annettavien lisäpisteiden suhteen paikallaan. Opetusministeriö päättää väliaikaisten ammattikorkeakoulujen valintaperusteista, mutta asialla ei ole suurta merkitystä, koska väliaikaiset ammattikorkeakoulut lakkaavat olemasta parin vuoden sisällä.
Perustuslakivaliokunta on lausunnossaan kiinnittänyt yleisemminkin huomiota tasa-arvonäkökoh
tiin pidemmän palvelusajan huomioonottamisessa niin pääsykokeissa kuin varsinaisissa opinnoissakin. Perustuslakivaliokunta on todennut, että järjestelmä tulisi toimimaan käytännöllisesti katsoen kokonaan miesten hyväksi. Se on myös katsonut, että järjestelmän tulee olla lainsäädännössämme omaksutun naisten ja miesten tasa-arvon edistämisperiaatteen mukainen eikä se saa olla sukupuoleen perustuvan syrjintäkiellon vastainen. Puolustusvaliokunta pitää tärkeänä, että nämä näkökohdat otetaan huomioon järjestelmää rakennettaessa.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

KIRJALLINEN KYSYMYS 699/2008 vp

Vaikka prosenttilukujen perusteella voidaan todeta, että suurimmassa osassa tapauksista lapset jäävät asumaan äitinsä luokse, ei näiden tilastotietojen perusteella kuitenkaan voida tehdä sellaista johtopäätöstä, että tuomioistuimet suosisivat äitejä tehdessään ratkaisua lapsen huollosta ja asumisesta.

Homo kirjoitti...

Kuulostaa taas aika uskomattomalta tapaukselta:

Ruotsalaiskiekkoilijalle vankeutta raiskauksesta

...
Tuomion mukaan 24-vuotias kiekkoilija pakotti viime heinäkuussa 50-vuotiaan naisen auton takapenkille ja raiskasi hänet markkinoilla.

Ruotsalaiskiekkoilijan puolesta todisti silminnäkijänä ollut NHL-kiekkoilija. Hänen kertomuksensa ei kuitenkaan muuttanut tuomiota.
...

Homo kirjoitti...

Voisi olla tavismiehillekin hyötyjä tällaisista:

Julkkisten avioehdoissa sovitaan jopa seksistä ja syöpöttelystä!

...
Australialainen Mary Donaldson joutui puolestaan allekirjoittamaan ankaran sopimuksen avioituessaan 2004 Tanskan kruununprinssin Frederikin kanssa. Hello -lehden mukaan Mary menettäisi erossa jopa lastensa huoltajuuden.

Homo kirjoitti...

Onko teillä avioehto?

Homo kirjoitti...

Uskoo ken tahtoo:

Tiger Woodsin ex-vaimo: En lyönyt miestäni golfmailalla

Positiivista sentään, ettei syyttänyt miesrukkaa väkivallasta. Paljonkohan nainen tulee nettoamaan?

Jorma kirjoitti...

Beauty summed up: To tell if a woman's really attractive, it's all in the figures

Jorma kirjoitti...

Kuntosali ei luovu rukouskiellosta

"Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet on kuitenkin ilmoittanut tutkivansa, syyllistyykö viime torstaista lähtien rukoilun ja ruokailun pukuhuonetiloissaan kieltänyt kuntokeskus syrjintään."

Virkaansa täysin epäpätevä ja syrjinnällä valittu poliittinen broileri Biaudet on siis löytänyt itselleen puuhasteltavaa. Miten kuntokeskus voi muka syyllistyä syrjintään, jos se kategorisesti kieltää kaikenlaisen rukoilun, uskonnosta rippumatta, tiloissaan? Ei kai ole kuntosaliyrittäjän tehtävänä järjestää uskonnonharjoitusta vaten tiloja?

Enemmän tutkittavaa tässä olisi tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkisellä. Kyseiselle kuntosalillehan miehillä ei ole mitään asiaa, vain koska ovat miehiä. Se on selvää syrjintää.

Jorma kirjoitti...

"Ruotsalaiskiekkoilijan puolesta todisti silminnäkijänä ollut NHL-kiekkoilija. Hänen kertomuksensa ei kuitenkaan muuttanut tuomiota."

Aika erikoinen juttu. Kaikkia yksityiskohtia tässä ei toki tiedä, mutta kummalliselle tuntuu, jos edes silminnäkijän syytettyä puolustava lausunto ei merkitse mitään.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Akuliina Saarikoski: Suhdeanarkiaa

Homo kirjoitti...

Yleensä kai maailmalla Ja Suomessa on ollut tapana tuomita HIV:n tartuttaneet miehet ehdottomiin vuosien vankeustuomioihin, mutta kyllä taas nainen pääsee vähällä:

Laulaja todettiin syylliseksi HIV:n levittämiseen

Saksalainen oikeusistuin on todennut entisen No Angels-yhtyeen laulajan Nadja Benaissan syylliseksi HI-viruksen levittämisestä. Hän ei kuitenkaan joudu vankilaan, vaan pääsee kahden vuoden ehdonalaisella.

Benaissa oli harrastanut suojaamatonta seksiä, vaikka oli tiennyt saaneensa HIV:n. Ainakin yksi seksikumppaneista oli saanut tartunnan vuoden 2004 aikana, jolloin heillä oli ollut kolmen kuukauden pituinen suhde. Benaissa tiesi omasta tartunnastaan jo vuonna 1999.
...

Homo kirjoitti...

Hiv-miehelle vankilatuomio suojattomasta seksistä

uotsalainen käräjäoikeus tuomitsi torstaina 18-vuotiaan hiv-miehen kahdeksi vuodeksi vankilaan. Mies oli harrastanut suojatonta seksiä kuuden nuoren naisen kanssa, vaikka tiesi olevansa hiv-positiivinen.

Mies määrättiin myös maksamaan jokaiselle naiselle 40 000 kruunun - eli noin 4 250 euron - vahingonkorvaukset.

Kukaan miehen kumppaneista ei saanut tartuntaa.

Mies sai tartunnan tyttöystävältään keväällä 2007. Hän oli saanut lääkäriltä tiukat ohjeet ilmoittaa tartunnasta mahdollisille seksikumppaneilleen, muttei välittänyt varoituksista.

Jorma kirjoitti...

MOT: Tosimies haisee

How macho men have a heavenly scent all of their own

Homo kirjoitti...

Flirttaile urasi nousuun

Homo kirjoitti...

Venäläisvakooja Anna Chapman palasi julkisuuteen rohkeissa kuvissa

Anonyymi kirjoitti...

He, jotka väittävät, että naisilla ei ole seksuaalista valtaa, katsokoot tämän pätkän (huumoria)..

Työhönotto

(samalla paljastuu naisten tekopyhä käytös ja vallan väärinkäyttö, jota fasismiksi kai kutsutaan..)

- Vortac