tiistaina, elokuuta 10, 2010

Autatko lasta?

What to expect when you debate a feminist.

Tasoluokitteluteorioiden anatomiaa

Tuoreen tutkimuksen mukaan kauneus on haitta naiselle, joka hakee perinteisesti miessukupuolen valloittamiin työtehtäviin. [Suomenkielinen juttu jättää korostamatta, että naiselle kauneus oli eduksi miltei kaikissa ammateissa paitsi muutamissa maskuliinisissa ammateissa. Jutussa on siten vahva uhrifeministinen väritys]

Lying about rape is as hurtful as the crime itself

The Sexual Peak Myth

Forty Four Percent Of UK Men Afraid To Help Children

Topless-olutmainos suututti feministit - katso kuva

British teacher on holiday accused of rape by woman ‘who preys on tourists’

31 kommenttia:

Ile kirjoitti...

Tytöt jopa väkivaltaisempia kuin pojat

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/08/kysely_tytot_jopa_vakivaltaisempia_kuin_pojat_1893762.html

Asiasta lisää illan Ajankohtaisessa kakkosessa, TV2 kello 21.00

Homo kirjoitti...

Naiserityistä käytöstä:

Father of children 'stabbed to death by custody-battle mother' warned court they were at risk - the day before they died

Drunken mother-of-four who had alleyway sex with soldier jailed for crying rape 'to hide shame'

Boy, two, carried into police station by his mother had been strangled

Homo kirjoitti...

Naisoikeudessahan - ja muissa Amnesty Internationalin Akkaryhmän yms femakkotanttaroiden ajamissa hankkeissa ilmeisesti muuten tuota perätöntä raiskaussyytöstä esittänyttä naista ei olisi tuomittu, vaan sikamies, joka kehtasikin harrastaa seksiä humalassa olevan naisen kanssa. Ja naisen oma subjektiivinen kokemus siitä, että hän on tullut raiskatuksi on riittävä todiste miesten tuomitsemiseen ja jos nainen on juonut pisarankin alkoholia, on silloin seksin harrastaminen naisen kanssa raiskaus.

Homo kirjoitti...

Ruotsissahan femakot nostivat kauhean äläkän tapauksessa, jossa naista seksiorgioissa nussineita mamu-nuorukaisia ei tuomittu raiskauksesta naisen humalatilan vuoksi, vaikka naista jälkikäteen kadutti.

Tämä "raiskaus" kesti huomattavan pitkän aikaa ja sen aikana nainen mm. välillä kävi puhelimessa kehumassa panojaan ystävättärilleen/yrittämässä hankkia lisää väkeä kimppakivaan ja taisi sekoitella nuorukaisille lisää drinksujakin. Femakkojen mielestä nainen oli niin jokseenkin tiedoton ja vasten tahtoaan raiskattu, mistä todisti hänen katumus selvinpäin.

Kummallista, että femakot eivät ole kuitenkaan halukkaita soveltamaan samaa logiikkaa, jos miestä alkaakin kaduttaa kun selvittyään humalasta tajuaa kuinka rumaa akkaa on nussinut tai jopa saanut paksuksi - ikävine elareineen. Silloin alkaakin lyödä toinen rumpu, jonka mukaan nainen ei voi raiskata miestä ja erektio on aina selvä merkki suostumuksesta (toisin kuin esimerkiksi naisen kostuminen tai orgasmmi, joita femakkojen vastaväittewistä huolimatta esiintyy myös oikeasti raiskatuilla).

Homo kirjoitti...

Perheenäitiä syytetään 67:stä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Homo kirjoitti...

16-vuotias tyttö puukotti naista selkään Ideaparkissa

Panu Horsmalahti kirjoitti...

http://www.cracked.com/article_18670_5-widely-believed-dating-myths-science-says-arent-true.html

Meta: Onko tollaiset "tyttö puukotti naista" linkit kovin oleellisia? Joo, kumpikin sukupuoli tekee rikoksia, luulen että blogin lukijat jo sen tietävät. Noista tulee lähinnä mieleen ateistisivujen "kristitty tappoi perheensä" uutiset..

Anonyymi kirjoitti...

.

Naisten tyypillistä tekopyhyyttä..

How come..

MAD Magazinessa oli aikoinaan näköjään melko hyviä sutkautuksia, voisin leikellä siitä vähän enemmänkin, olen nimittäin huomannut varsin nasevia huomioita naisista.

Tämä leike on 60-luvulta! Eli asiat eivät ole paljon tästä muuttuneet..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mitä raiskauksiin tulee, minä haluaisin saada selville, MIKSI naisilla on raiskausfantasioita, ennenkuin keskustelen asiasta yhtään enempää.

Minulla ei ainakaan ole fantasioita siitä että asuntooni murtaudutaan tai tietokoneeni varastetaan.. miksi naiset fantasioivat rikoksesta, joka kohdistuu heihin itseensä?

Ja kuinka voimme ottaa naisten väitteet raiskauksen vakavuudesta ja totaalisesta vääryydestä tosissaan niin kauan, kuin heillä tällaisia fantasioita on?

Tiedän kyllä, että joku takarivista kajauttaa "Mutta nehän ovat vain fantasioita!".. Aivan. Mutta miksi juuri tuollaisia fantasioita?

Mitä "fantastista" raiskaamisessa on, kun se saa niin monet naiset 'fantasioimaan' moisesta? En voi ymmärtää.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Meta: Onko tollaiset "tyttö puukotti naista" linkit kovin oleellisia? Joo, kumpikin sukupuoli tekee rikoksia, luulen että blogin lukijat jo sen tietävät. Noista tulee lähinnä mieleen ateistisivujen "kristitty tappoi perheensä" uutiset...

Vastaan tässä hieman sivustahuutelijana.

Mainstream on TÄYNNÄ miesten demonisoimista, uutisia, joissa uhrin sukupuolta ei mainita, jos se on mies, ja jossa taas pahointekijän sukupuoli aina mainitaan, jos se on mies.

Siis tällaista feminististä, misandristista otsikointia ja uutisointia. Se kaipaa vastapainokseen totuuden. Mainstream jaksaa aina vaan toitottaa, miten pahoja miehet ovat, ja miten hirmuisia rikoksia he tekevät.

Niinpä totuus naisten tekosista on virkistävää vastapainoa, ja tämä blogi on niitä harvinaisia paikkoja, joissa moisia uutisia saa lukea.

JOS tuollaiset "nainen puukotti blaablaa"-uutiset eivät ole oleellisia, ovatko sitten miesten rikosten uutisoimiset oleellisia mainstream-lehdistössä?

Oletko Hesarille sanonut jo tuon, että onkos tuo nyt oleellista mainita, että mies puukotti jotakuta kouvolassa?

- Vortac

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Women Set the Pace as Online Gamers

Vortac, en tietenkään väittänyt ovatko ne oleellisia uutisia, vaan ovatko niiden linkittäminen täällä oleellista.

Löysin tälläisen lainauksen noista fantasioista:
"Yeah, I'm just another girl that's going to say that rape fantasies are common for us. There are many reasons why this fantasy is popular. (Note: the fantasy and the reality are totally different and this is not an excuse to rape women, IRL guys.)

1)It's about getting to do things without having to take responsibility for them, and therefore it being "guilt free". So long as it was 'forced' on you, you don't have the shame of having to admit you wanted it.

2)There is also the Dom/sub factor for some; and many women have instinctual desires to be dominated, and even more have deep-seated desires to be humiliated and 'punished' for the 'shame' of liking sex. "Yeah bitch, you know you fucking want it... You stupid whore, you know you want that fucking cock." - those kind of taunts hit home and humiliate and arrouse and shame all at once, because they are often true. It's the same as with a spanking fetish when a woman wants to be called a 'bad girl' for wanting cock. Same concept. Women are taught that wanting sex is shameful, so therefore they want punishment.

3)This is actually an instinctual thing, going back to the mammalian brain and the caveman days when us girls would be clubbed over the head and drug back to the cave.

It shows us that our male partners are strong, and if they are strong, they can protect us and our offspring."

Homo kirjoitti...


Men Choose Romance Over Success


When Young Men Are Scarce, They're More Likely To Play The Field Than To Propose

Young Men More Vulnerable to Relationship Ups and Downs Than Women

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, en tietenkään väittänyt ovatko ne oleellisia uutisia, vaan ovatko niiden linkittäminen täällä oleellista.

No, heti kun löydät keinon linkittää ne mainstream-mediaan mieluummin, olen varma, että kaikki siirtyvät sinne linkittämään.

Tämä nyt on niitä ainoita, harvoja paikkoja, joissa saa lukea kolikon toisenkin puolen, niin että on vain oikeus ja kohtuus, että täällä sellaisia linkkejä on.

Mielestäni se ei ole sen epäoleellisempaa kuin mainstream-mediassa vastakkaiset uutiset.

Missä moiset linkit voisivat olla oleellisempia kuin juuri täällä, jossa totuus ja kaikki perspektiivit saavat rauhassa tulla kuulluiksi ilman sensuuria?

Mitä tarkoitat 'oleellisella'? Anna pari esimerkkiä 'oleellisesta', niin ehkä ymmärrän paremmin.

Mielestäni kaikki muualla vaiettu totuus miehistä ja naisista on tässä valheen maailmassa oleellista paikassa, jonka aiheena on 'Ihmissuhteet ja tasa-arvo'.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

No eipä ollu yllättävä toi raiskauspuolustus, paitsi siinä mielessä, että kerrankin joku akka ihan MYÖNTÄÄ SUORAAN, että naiset ovat allergisia vastuulle ja haluavat miesten suojelevan itseään (mitäs tapahtui sille 'women need men like fish need a bicycle' ja 'I am a woman, hear me roar'-itsenäisyydelle ja kaikelle empoweringille??).

Muuten tuossa ei kyllä ole mitään uutta, eikä se selitä kokonaan sitä kaksinaismoralismia, että toisaalta sanotaan raiskauksen olevan murhaakin hirveämpi rikos (vaikka uhrihan ei menetä mitään, yleisesti ottaen), ja toisaalta sitten kuitenkin -fantasioidaan- siitä.

Kiva, että kuitenkin otit selvää ja pastesit asiasta infoa, on ihan mielenkiintoista, miten yleensä niin valheellisten akkojen seasta joskus löytyy sellaisiakin, joilla on otsaa myöntää oma eläimellisyytensä ja heikkoutensa suoraan, eikä teeskennellä olevansa vahva ja itsenäinen nainen.

Kun kaikki naiset, femakkoja myöten suostuisivat tuon myöntämään, ehkä saisimme jonkin sortin yhteiskuntarauhan. En siltikään koskisi naisiin pitkällä seipäälläkään, mutta ainakaan ei tarvitsisi enää katsoa sitä kaksinaismoralistista ja tekopyhää paskanjauhantaa ja manipulaatiota.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Women Set the Pace as Online Gamers

Mikään ei voisi olla naurettavammin sanottu. Itse pelailin onlinenä joskus 90-luvun alkupuolella jo, eikä siellä ketään naisia ollut 'asettamassa tahtia' tai miten tuon nyt suomentaisi.

Minun tahtejani ei ole kukaan akka kyllä säädellyt, sen voin sanoa.

Kuitenkin tuo otsikko on hieman kummallinen.. 'Women set the pace of online gamers' kuulostaisi loogisemmalta (joskin yhtä järjettömältä ja totuudevastaiselta) - mutta että 'Women set the pace AS online gamers', kuulostaa siltä, että naiset asettavat .. 'the pace'.. pelaaMALLA pelejä linjoilla niin sanotusti..

Mitähän ihmeen tahteja naiset nyt jo pelaamallakin asettelevat? Noh, en jaksa lukea artikkelia, jossa on noin nuija otsikko, mutta halusin vain kiinittää näihin kummallisuuksiin rippusen huomiota.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Oluen ja alastomien naisten välillä ei ole selkeää yhteyttä."

Hölynpölyä. Totta kai on.

Naisiahan nimenomaan isketään kaljakuppiloista yms. menomestoista. Kun olutta on hieman nautittu ja suuremmista estoista on päästy, voidaankin alkaa vähentää vaatetusta.

Jorma kirjoitti...

Silkkaa hyötyä vaakamambosta!

Odotan edelleen, että THL ottaa järjen käteen ja siirtyy kieltolakiajattelusta edistämään kansanterveyttä seksin lisäämisen avulla.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Okcupid: Don’t Be Ugly By Accident!

Homo kirjoitti...

Child Porn As a Weapon

Anonyymi kirjoitti...

.

Ja jälleen mainiota pläjäystä ystävältämme herra Chapinilta.

Promiscuous Women

Olkaapi hyvät vaan, ei tarvitse kiitellä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo pitkään halunnut tutkia, miten misandria ilmenee mediassa. Elokuvat, lehdet, sarjakuvat, TV-sarjat ja niin edelleen.

Olen huomannut, että moneen elokuvaan on jo varmaan 60-, tai 70-luvuilta lähtien ujutettu misandriaa muodossa tai toisessa.

Kuitenkin tällä kertaa haluaisin kiinnittää huomion elokuvaan, jossa tapahtuu erittäin harvinaisia asioita.

Löysin nimittäin ihan kuuluisankin elokuvan, jossa:

1) Mies esitetään 'hyvänä' uhrina ja nainen pahana alistajana
2) Mies ja nainen tappelevat 'tasavertaisina' (vaikka mies onkin vajaakuntoinen)
3) Yleisön ja katsojien sympatiat ovat MIEHEN puolella
4) Mies lopulta TAPPAA naisen, ja katsojien sympatiat pysyvät miehen puolella (voisi sanoa, että tässä kohtaa yleisö hurraa)

Osaatteko keksiä, mistä elokuvasta on kyse?

Tällaisia elokuvia ei ole monia - haastankin kaikki etsimään toisen vastaavan elokuvan.. jossa naiselle ei heru yleisöltä minkäänlaista sympatiaa. Vastaavia käänteisiä elokuviahan on pilvin pimein; nainen on uhri ja nainen tappaa miehen ja yleisö hurraa, jne.

- Vortac

H-baari kirjoitti...

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/77452-moni-teinitytto-hyvaksyy-poikaystavan-lyomisen?cmp=suosituimmat

Jorma kirjoitti...

"Osaatteko keksiä, mistä elokuvasta on kyse?"

Eipä tule nyt mitään mieleen. Kerro toki, mistä elokuvasta on kysymys.

Peppu on yksityisasia

Taas vaihteeksi on yksi HS:n femukolunisteista vetänyt herneen nenään.

"Kuvaavinta näissä tarinoissa on, että kun kerron niitä kenelle tahansa naispuoliselle ystävälleni, he sanovat, että ai, näin heillekin on käynyt."

Melkein käy sääliksi, mutta sitten tulee mieleen se, ettei meitä miehiäkään säälitä, joten miksi naisiakaan pitäisi. Kestäkää se kuin miehet, niinhän meille sanotaan, joten samat terveiset sinne suuntaan. Listatut kokemukset ovat omiini verrattuna aika kevyttä kauraa. Mieheksi olen vielä päässyt aika vähällä.

"Se, että nainen hengittää, on jo sinänsä provokaatio."

Säälittävää. Kyllä, naiset ovat heteroseksuaalisten miesten mielestä kiinnostavia ja kyllä paljastavalla pukeutumisella saa kerättyä katseita. Mitä sitten? Miksi tästä pitää tehdä jokin ongelma?

"Jokainen ihminen, mies tai nainen, ansaitsee valita hetken, jolloin haluaa häntä lähestyttävän tai kuvattavan."

Tervetuloa todellisuuteen, Leena. Meitä kuvataan koko ajan julkisilla paikoilla liikkuessamme, halusimme tai emme.

Jorma kirjoitti...

Kasvattivanhempien päivä

Lisää HS-skeidaa. Biologinen vanhemmuus on siis arvotonta sontaa. Silti vain on pitänyt saada lesboille ja yksinäisille naisille oikeus hedelmöityshoitoihin. Tilanteen mukaan mielipiteet vaihtuvat.

Jorma kirjoitti...

Katso ihmistä

Joskus tulee mieleen, että HS voisi säästää rahaa palkkaamalla vain yhden näistä punavihreistä feministeistä kolumnistikseen. Loppujen lopuksi kaikki jutut ovat sitä yhtä ja samaa.

"Kun Jugoslavia hajosi, jugoslaavit alkoivat – yllytettyinä – nähdä naapurinsa ja ystävänsä vain serbeinä, kroaatteina ja muslimeina. Samalla tavoin ruandalaisista tuli hutuja ja tutseja, joiden tehtävä oli toistensa teurastaminen."

Johanna Korhosen historiantuntemus on tasoa nolla.

"Suomalaisissa tuntuu riittävän virtaa keiden tahansa "erilaisten" nimeämiseen, luokitteluun ja vainoamiseen. Mitä epävarmempi ihminen, sitä tarmokkaampi luokittelija hän on."

Loistavaa. Luokittelu on Johannan mielestä ikävää, mutta niin vain hän luokittelee ja leimaa suomalaiset (ei tosin varmaan itseään tarkoittaen).

"Väitteen pointti onkin se, että jos joku on minun silmissäni ennen kaikkea juutalainen – tai ruotsinkielinen tai somali tai homo tai muslimi tai vammainen – vika on minussa, koska en näe mitään muuta. En näe, mitä kaikkea muutakin hän on, enkä sitäkään, miten tärkeänä hän kutakin identiteettiään pitää."

Käsittääkseni ihmisen aivot nyt vain toimivat siten, että ympäristöä arvioidaan ja luokitellaan jatkuvasti. Tämähän on olennaista jo ihan selviytymisenkin kannalta. Pitää tunnistaa mahdolliset riskitekijät yms.

Toisaalta näihin asioihin on vaikea olla kiinnittämättä huomiota, kun niistä tehdään niin suuri numero. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi musliminaisten erilliset uimahallivuorot tai maahanmuuttajien suosiminen kaupunkien rekrytoinnissa. Silloinhan nämä ihmiset virallisilla toimilla eriytetään muusta massasta omaksi ryhmäkseen. Luonnollisesti on selvää, että sopeutumista tai yhdenvertaisuutta tällainen toiminta ei edistä.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tule nyt mitään mieleen. Kerro toki, mistä elokuvasta on kysymys.

Selvä!

Kyseessähän on (potkit varmaan itteäs ku kuulet..) tietenkin Stephen Kingin kirjaan perustuva 'MISERY'-niminen ns. 'kauhuelokuva'.

Se on myös niitä harvinaisia elokuvia, joissa ei ole sitten niin minkään sortin romanssia. Noh, omituinen 'kuviteltu' romanssi ehkä, mutta tarkoitan, että virkistävä elokuva joka tapauksessa, koska se poikkeaa niistä (naisten miellyttämiseksi mukaan otetuista) kliseistä, joista suurin osa elokuvista ei ole millään päässyt eroon.

Inhottaa sikäli, että kaikkiin 'miesten elokuviin' ympätään tahallaan romansseja ja muuta saippuaoopperaa, että naisetkin tykkäisivät - mutta sitten 'naisten elokuviin' ei ollenkaan laiteta robotteja, action-kohtauksia, syvällisempiä juonirakenteita, aikamatkailua tai muutakaan sellaista, joista miehet voisivat pitää.

Näin ollen kun pariskunta menee katsomaan 'miesten elokuvan', nainen on tyytyväinen. Mutta kun pariskunta menee katsomaan 'naisten elokuvan', nainen on vieläkin tyytyväinen, mutta mies todennäköisesti ei.

Tasa-arvoa kaipaisi kyllä tähänkin epäkohtaan, joskin tietenkin tämä on vain yksi pieni ja suhteellisen mitätön kiusa paljon vakavampien ja miehille tuhoisten käytäntöjen joukossa - mutta niinkuin sanotaan, kiusa se on pienikin kiusa, ja toisekseen, on hyvä paljastaa jokainen misandristinen tomuhiukkanenkin yhteiskunnasta, jotta KOKO TOTUUS paljastuu ihmisille paremmin.

Jos jokainen elokuvakin on näin naisia mielistelevä, niin eiköhän se kerro jotain siitä, että elämmekö matriarkaatissa vai patriarkaatissa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, naiset ovat heteroseksuaalisten miesten mielestä kiinnostavia ja kyllä paljastavalla pukeutumisella saa kerättyä katseita. Mitä sitten? Miksi tästä pitää tehdä jokin ongelma..

Niin. En käsitä naisten tekopyhyyden laajuutta - viehkeät naiset kitisevät siitä, kun kaikki miehet kuolaavat heitä (mutta silti he pukeutuvat provosoivasti ja paljastavasti), mutta sitten kun viehkeys karisee, samat naiset alkavat kitistä kun miehet eivät enää huomaakaan heitä.

Viehkeät, nuoret naiset; BURKHA ON AINA OLEMASSA. Pukeutukaa mahdollisimman miehekkäästi, leikatkaa hiuksenne lyhyiksi, älkää käyttäkö minkään valtakunnan meikkejä tai muuta koristeluja vaan antakaa paiseidenne ja muiden epäkohtienne rehottaa rauhassa - älkää paljastelko mitään kehonne osia, paitsi kasvot nyt korkeintaan, ja nekin käytännön syistä - älkää käyttäkö korkokenkiä, ja niin edelleen.

Näillä keinoin miesten kuolaaminen varmasti vähenee roimasti.

Toisaalta, ongelmat, joita naiset kohtaavat miesten taholta ovat tietenkin oire siitä, että suurin osa miehistä on tungettu niin vaikeaan elämäntilanteeseen - miehen rooliin - ja seksuaaliseen puutteeseen, samalla kun suurin osa naisista voi vapaasti ilmaista itseään ja ihmisyyttään karkeimmasta miehisyyden ilmauksesta aina herkimpään naiseuden ilmaukseen, sekä rietastella ilmaisella seksillä (josta miehet jopa tavalla tai toisella ovat aina valmiita maksamaankin) täysin rinnoin.

Naisilla on niin suuri etuoikeuksien määrä tässä maailmassa, että pakostakin siitä tulee jotain seurauksia vähempiosaisten, eli miesten taholta.

Kumpi on lopulta pahempi kohtalo; se, että vastakkainen sukupuoli antaa kiusallisen paljon huomiota, vai se, että vastakkainen sukupuoli ei anna yhtään mitään huomiota seksuaalisessa mielessä? Tokihan kaupan kassa voi joskus hymyillä, mutta se onkin sitten useiden miesten maksimisaldo.

Onko siis yltäkylläisyys pahempi asia kuin totaalinen puute?

Naiset voisivat vähän miettiä, mistä kitisevät. Minulta ei parempiosaisille heru sympatioita, etenkään, kun he eivät edes yritä kohentaa huonompiosaisten asemaa.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, Lawrence of Arabia -leffassa ei muuten narttuja muistaakseni pahemmin (=yhtä sanaakaan?) päästetty puhumaan, mutta jonain statisteina niitäkin saattoi vilahtaa - en ole siitä aivan varma.

Anonyymi kirjoitti...

Homo, aika mielenkiintoista, että mainitset (ja kiitos muuten!) .. mutta en oikein voi kertoa, miksi se on mielenkiintoista, koska se menisi taas sille 'esoteeriselle' tasolle, josta et oikein pidä.

Tulipa mieleen toinenkin elokuva, jossa naisia ei (roolihahmoina) ole yhtäkään!

"Bad Taste".. sama ohjaaja kuin Lord of the Ringseissä, jos oikein muistan.

Tosin tuohon elokuvaan hän teki aika paljon muutakin kuin vain ohjasi, jopa valmisti melkein kaikki propit yms.

TOSIN, käsittääkseni naisia on kuitenkin näyttelijöinä - mutta he näyttelevät miesrooleja.. (eipä heitä kyllä helposti elokuvasta naisiksi tunnista, itse en pysty erottamaan heitä miesnäyttelijöistä)

Hauskaa elokuvailtaa! (:

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Kiitos elokuvavinkeistä, Vortac!

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Mikä on "maskuliininen ammati"??
Koneethan hommat tekee, eikä roskien hakiajakaan nosta enää 20 kg enempää,
sitä joka nainen kantaa jo maitokaupasta..