lauantaina, marraskuuta 20, 2010

Piraatti piratisoitiin

Kansanedustajan copy paste -puhe paljastui

Tasa-arvo on vaivaannuttava puheenaihe

Naisen asema ja tasa-arvo -seminaari


"Armeijan panostettava myös tuuliajolla oleviin nuoriin"

In the US, 39% Believe Marriage is Obsolete

NYPD slaps a summons on chess-playing mentors in Inwood Hill Park

Miesten vuoro

Kuinka hankkia tyttöystävä?

59 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Women in the Netherlands work less, have lesser titles and a big gender pay gap, and they love it.

Vortac kirjoitti...

.


Women in the Netherlands work less, have lesser titles and a big gender pay gap, and they love it.

Siis hetkonen. Kuinka voidaan puhua samaan hengenvetoon vähemmästä työnteon määrästä, siitä, että naiset rakastavat sitä (eli taas on kyse omista valinnoista), ja 'gender pay gap'ista?

Eikös se nyt ole aivan johdonmukaista, että kun tekee vähemmän töitä, saa vähemmän rahaa? Kuinka helkkarissa tämä saadaan väännettyä 'gender pay gap'iksi?

Minkälaiset aivot pystyvät tuollaiseen paradoksaalisuuteen?

Onko tosiaan olemassa ihmisiä, jotka ovat tietoisia siitä, että naiset tekevät VÄHEMMÄN TÖITÄ, ja samanaikaisesti ovat sitä mieltä, että on olemassa 'gender pay gap'?

Olisko se ennemminkin 'work amount gap'?

Tämä kummallinen miesvastainen kaksinaamaisuus ja tekopyhyys tosiaan kyllä menee jo niin överiksi, että parodiaa on vaikea tehdä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuo "big gender pay gap" ole täysin luonnollinen ja looginen seuraus siitä, että tehdään vähemmän työtä eikä hakeuduta johtoportaaseen? Mitä paradoksaalista siinä on? Sehän vasta kummallista olisi, jos vähemmät tunnit alemmalla portaalla eivät johtaisi palkkaeroon sukupuolten välillä.

Ja mitä miesvastaista kaksinaamaisuutta / tekopyhyyttä näet otsikossa? Siinähän nimenomaan kerrotaan, että tanskalaisnaiset rakastavat sukupuolten välistä palkkaeroa (koska se johtuu siitä, etteivät he halua tehdä niin paljon / niin vaativaa työtä). Miten tästä saa väännettyä miesvihaa tai tekopyhyyttä?

Jorma kirjoitti...

"Feminismin ja feministin julkikuva on kaavamainen ja kielteinen. Tästä kuvasta katoaa Julkusen mukaan naisliikkeelle ominainen naiskulttuuri: hauskanpito ja sukupuolen ironisointi.

Raja vedetäänkin usein tasa-arvon ja feminismin välille. Feminismi on vouhotusta, tasa-arvo kannatettava asia, kuten Julkunen kirjoittaa."

Turha on Julkusen ja muiden femakoiden itkeä. Itsehän ovat maineensa pilanneet. Iroinisointia feministien on turha yrittää, kun heidän huumorintajunsa on muutenkin täysin olematonta.

Jorma kirjoitti...

"Naisen ruumiilla myydään ja mainostetaan tänäkin päivänä kaikkea aina autoista purukumiin."

Onkhan Julkunen koskaan kuullut biologiasta, seksistä tai suvunjatkamisesta. Evoluutiosta ei nyt ainakaan.

"Miehillä tai muissa naisryhmissä samaa yhteyttä ei havaittu."

Miehillä on omat ulkonäkö ja suorituspaineensa, mutta niistä Julkunen ei tiedä mitään.

"Populaarikulttuurin halvennetuimpia hahmoja on puolestaan ”ruma” nainen, joka havittelee itselleen seksikumppania."

Mitä? Missä?

Jorma kirjoitti...

"Lakien valossa tasa-arvoiselta näyttävässä Suomessa"

Lait syrjivät Suomessa miehiä.

"Tätä pohjoismaiset tytöt kuulevat paljon; kuinka he ”rynnivät” ja ”jyräävät”, vievät opiskelu- ja työpaikat, niin että pojat ja miehet ovat hätää kärsimässä."

Miesten tasa-arvo-ongelmista ei siis saisi edes puhua. Paradoksaalista tosiaan, että naisten aliedustus on valtava tasa-arvo-ongelma, mutta miesten aliedustus eri ole. Feministin loogisuuden puute hätkähdyttää.

Anonyymi kirjoitti...

http://lordselibacy.vuodatus.net/blog/2723842#comments

Se on aina yhtä loukkaavaa kun ATM lähestyy naista, miksei samantien pervosti?

Homo kirjoitti...

Tänään TV1:lta klo 18:15 tulee Pimeän puolella: Häpeän pelko:

Ruben Oskar Auervaara huijasi omaisuuksia kymmeniltä naisilta ja vakiinnutti suomen kieleen käsitteen auervaaralaisuus. Hannu Lauerman vieraana Kakolassa on dosentti Anna Rotkirch. Ohjaaja Atro Lahtela.

Anonyymi kirjoitti...

Mies on vikisijä

Vortac kirjoitti...

Eikös tuo "big gender pay gap" ole täysin luonnollinen ja looginen seuraus siitä, että tehdään vähemmän työtä eikä hakeuduta johtoportaaseen? Mitä paradoksaalista siinä on..

En yleensä reagoi anonyymien niin usein epäloogisiin kommentteihin, mutta tehdäänpä nyt poikkeus.

Siis paradoksaalista on se, että SUKUPUOLI ei ole se asia, joka tuo sen 'pay gapin' tässä, vaan ne VÄHEMMÄT TYÖTUNNIT.

Se ei ole siis mikään GENDER gap, vaan WORK AMOUNT GAP. Ymmärrätkö?

Kuka tahansa, joka tekee vähemmän töitä, ansaitsee vähemmän - olipa hän mies tai nainen. Ei siis ole mitään gender gapia, vain valintojen seurauksia!

Kuka tahansa, joka tekee enemmän töitä, ansaitsee enemmän - sukupuolesta jälleen riippumatta!

Kyseessä ei siis ole sukupuoleen mitenkään liittyvä asia, paitsi että naiset vain VALITSEVAT TEKEVÄNSÄ VÄHEMMÄN TÖITÄ - tämä ei siis johdu maksajasta, niinkuin termi 'gender pay gap' antaisi ymmärtää - vaan se johtuu täysin työntekijän omista valinnoista.

Termi on siksi harhaanjohtava ja valheellinen - se viittaa siihen, että on jokin systeemi, joka pakottaa maksamaan naisille vähemmän heidän SUKUPUOLENSA PERUSTEELLA, sen sijaan että heille maksettaisiin heidän ANSIOIDENSA JA TYÖMÄÄRÄNSÄ MUKAAN.

Puh, rautalangan vääntäminen käy kyllä voimille. Toivottavasti kuitenkin olet nyt hieman viisaampi.

- Vortac

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Kaj Sotala: Markkina-arvoteorian kriittistä tarkastelua

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvitse Vortac vimmastua eikä puhkua ja puhaltaa noin kovasti, vaikka hupaisaahan se onkin :D :D

Ensin minä totean, että sukupuolten välinen palkkaero johtuu naisten vähemmistä työtunneista (kuten artikkeli ihan selkokielellä kertoo) ja sitten sinä saat kohtauksen, kun "en ymmärrä", että sukupuolten välinen palkkaero johtuu naisten vähemmistä työtunneista. No, saahan näinkin toki keskustelua aikaan...

(Ja sitten vielä sanot minua epäloogiseksi, kun itse opetat, että ei juttu ole noin miten sanoit, vaan se on juuri miten sanoit.)

Gender gap on termi, jota käytetään, kun puhutaan miesten ja naisten välisestä palkkaerosta, kuten artikkeli tekee. Vain feministit (ja näköjään sinä) ovat sitä mieltä, että sukupuoli esitetään selittävänä tekijänä. Kyseinen artikkeli, jota kommentoit, ei todellakaan niin tee.

Mutta kaikenhan saa lukea juuri sellaisten vääristävien lasien läpi kuin haluaa, ja sitten puhkua ja puhista ymmärtämättömille ;)

Vortac kirjoitti...

Muita termejä voisivat olla esim. 'gender choice gap' tai 'gender earn gap' - se ei vain kuulosta yhtä raflaavalta, ja sitä ei voisikaan selittää pahalla patriarkaatilla, niin että emme tule tuota todellisempaa terminologiaa ihan vähään aikaan virallisen median uutisoinnissa näkemään.

Mitään naisvastaista 'gender pay gap'ia ei ole olemassa, vaan aivan päinvastoin - jos sellainen gappi on, se on miesten tappioksi(varsinkin kun otetaan naisten neloispalkka huomioon).

- Vortac

Homo kirjoitti...

A woman prison teacher was suspended for filming a pornography DVD of her having sex in jail with a murderer.

Homo kirjoitti...

£56m lottery winner ordered to pay £2m to ex-wife who left him for another man TEN YEARS ago

Homo kirjoitti...

Tänään klo 0:55 Neloselta tulee 4D: Mieheni on moniavioinen:

4D: Mieheni on moniavioinen. Kalifornialaiset Kestrel, Summer ja Lucy ovat rakastavaisia ja asuvat kolmisin samassa talossa. Kahden naisen ja yhden miehen talous voi tuntua sekavalta, mutta vielä paremmaksi pistää Englannissa asuva entinen rabbi ja nykyinen hevostenkasvattaja Philip Sharp, joka paimentaa kaikkia seitsemää vaimoaan tiukalla kurilla. Dokumentti.

Homo kirjoitti...

Saksa leikkaa armeijaansa ja luopuu asevelvollisuudesta

Jorma kirjoitti...

Isä kuritti 8-vuotiasta lyömällä pepulle - sakkotuomio käräjillä

"Mies ei kieltänyt tekoaan, mutta katsoi, ettei ole syyllistynyt rikokseen. Hän korosti, että Raamatun mukaan vanhemmilla on oikeus kurittaa lapsiaan."

Poikavauvan sukupuolielimet saa kyllä rauhassa silpoa uskonnon varjolla, mutta takapuolelle ei saa läimäyttää, vaikka kristinuskon mukaan on vanhempien velvollisuus kurittaa lastaan.

Onpas taas tosi tasa-arvoista.

Homo kirjoitti...


Floridalainen nainen on haastanut työnantajansa oikeuteen sukupuolisesta syrjinnästä saatuaan kehotuksen pitää ne paremmin piilossa. Työnantajan mukaan naisen ryntäät olivat aiheuttaneet miespuolisille kollegoille vakavia tarkkaavaisuushäiriöitä ja keskittymisvaikeuksia. Lisäksi naiselle oli ilmoitettu, ettei hänellä ollut mahdollisuuksia ylenemiseen, koska hänen rintansa olivat "liian sensuellit".

Jorma kirjoitti...

Tutkimus: Ehkäisypillerit muuttavat aivoja

Jorma kirjoitti...

Tuhansien iskujen maa - Miesten kokema väkivalta Suomessa

Jorma kirjoitti...

Enemmistö miehistä on kärsinyt väkivallasta

Jorma kirjoitti...

Health Check: The boy who was raised a girl

Homo kirjoitti...

Eipä taas mikään ihme, että HEsari on ollut aivan vaiti tuosta väkivaltatutkimuksesta, kun sen tulos ei ollutkaan feministi-ideologian mukainen. Tällä hetkellä toimituksessa varmaan pohditaan miten menetellä sen kanssa. Voitaisiinko vaieta asiasta kokonaan - tai sitten nosta joku revittelevä otsikko vain naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja/tai julkaista uutinen mahdollisimman myöhään - ja siirtää se nopeasti pois näkyvistä nettisivuilta ja sulkea kommentointi hyvin nopeasti, niin kuin tuntuu olleen usein modus operandi ennenkin Pravdalla tällaisissa kiusallisissa tilanteissa.

Homo kirjoitti...

Iltasanomissa keskustelu:

Mies on usein väkivallan uhrina parisuhteessa!

Jorma kirjoitti...

Heh, ajattelin juuri ihan samaa. Jos kyse olisi jostain epämääräisestä feministitutkimuksesta, jossa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja miesten väkivaltaisuuttaa vatvottaisiin ja hehkutettaisiin, niin HS ja Ilta-Sanomat olisivat takuulla olleet ensimmäisten joukossa siitä kertomassa. Eipä taida YLE:lläkään uutinen eetteriin asti päästä, tv-uutisten päälähetyksestä nyt puhumattakaan.

Itse veikkaan, että Sanoman lehdet vetävät jutun läpi mahdollisimman matalla profiililla, äkkiä pois huomiota herättämästä. Täydellinen vaikeneminen ei ole niiltä järkevä ratkaisu, joten jos ne sille linjalle lähtevät, täytyy epätoivon olla suurta.

Homo kirjoitti...

Vihdoin Pravdakin julkaisi uutisen. Saa nähdä avautuuko kommenttiketju, vaiko ei - ja kauanko se pysyy auki & helposti näkyvillä:

Tutkimus: Yli puolet suomalaismiehistä kokenut väkivaltaa

Homo kirjoitti...

Niinpä niin:


Äiti vei pojan luvatta Ruotsiin - sosiaalityöntekijä pääsi pälkähästä

Homo kirjoitti...

Vähän lisätietoja:

Hovi hylkäsi sosiaalityöntekijän syytteet lapsikaappausjutussa

...
Huoltajuuskiistaa selvitellyt espoolainen sosiaalityöntekijä sai sähköpostilla yhteyden äitiin Ruotsissa. Siinä sosiaalityöntekijä kertoo: "Hei X! Sinä olet nyt Ruotsissa etkä palauta (poikaa) minnekään...
Sähköpostissa ei hovioikeuden mukaan ollut uutta ohjeistusta, neuvoa tai kehotusta, jotka olisivat edesauttaneet äitiä rikoksen jatkamiseen.
...

Jorma kirjoitti...

Tutkimus: Joka toinen suomalaismies väkivallan kohde

Tasa-arvoa? Miehet ja naiset kokevat parisuhteessa yhtä paljon väkivaltaa

Jorma kirjoitti...

""Hei X! Sinä olet nyt Ruotsissa etkä palauta (poikaa) minnekään"

Syrjivä sossu pitäisi erottaa välittömästi, jo ihan uskottavuuden vuoksi. Eihän sitä toki ole, mutta joskus sellaisen voisi saada, jos toimisi toisin.

Jorma kirjoitti...

Ministeri Wallin: Miesten kokema lähisuhdeväkivalta yhtä yleistä kuin naisten

"Parhaillaan ministeriöt laativat toimeenpanosuunnitelmia Naisiin kohdistuvan väkivallan vähentämisohjelmasta. Ohjelman toimenpiteiden painottuminen muun muassa seksuaaliseen väkivaltaan saa tukea tutkimustuloksista. Ohjelman toimenpiteistä useat kohdistuvat yleisesti lähisuhdeväkivaltaan ja hyödyttävät siten - sukupuolesta riippumatta - kaikkia lähisuhdeväkivallan uhreja."

Mikään ei siis jatkossakaan tule muuttumaan paremmaksi, vaan samaa, kaikkien tosiasioiden vastaista ja miesten oikeuksia polkevaa linjaa aiotaan jatkaa hamaan ikuisuuteen.

Jorma kirjoitti...

Feministit väärässä? Parisuhteessa nainen aloittaa väkivallan useammin kuin mies

Hannu T. Sepponen tykittää tiukkaa asiaa.

"Hallituksen tasa-arvoselonteko vanheni nyt kertaheitolla. Vajaassa viikossa."

Bingo.

Vortac kirjoitti...

Tutkimus: Yli puolet suomalaismiehistä kokenut väkivaltaa..

Vaikuttaa aika uskomattomalta väitteeltä, ettäkö alle puolet olisivat jääneet täysin väkivallan kokemisen ulkopuolelle.

Kun miettii nyt vaikka ATM/YTM-akselin kautta asioita - alfoimmat alfathan suorastaan harrastavat väkivaltaa - se kuuluu heidän elämäntapaansa alfana, mihinkäs muuhun heidän alfaisuutensa voisi perimmiltään pohjautuakaan? (tyyliin MacDonaldsia ei voisi olla olemassa ilman MacDonnell'n'Douglasia, vai miten se meni)

ATM-heput taas ovat hyvin usein kiusattuja jo tarhasta tai vähintäänkin koulusta lähtien. Joten he taas ovat nähneet väkivaltaa sieltä nyrkin toiselta puolelta katsottuna - siis sieltä, jossa sattuu.

Minkälaisia mahtavat olla nuo 'alle puolet', jotka eivät koskaan ole kohdanneet väkivaltaa sen missään muodossa?

Otetaanko muuten tässä mukaan 'henkinen väkivalta' tai 'väkivallan uhka', niinkuin aina naisten tapauksessa on otettu?

- Vortac

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Triple X Kohublondit

Sossuäidit MARJA JA NIINA - OSA1

Vortac kirjoitti...

Tässä tulee nyt hieman offtopicia. (joudun postaamaan tämän monessa osassa viestin pituuden vuoksi)

Olen katsellut hiukan elokuvia lähiaikoina, ja pannut merkille häiritsevän paljon misandriaa ja muuta miesvastaista ja naista ylistävää lähes jokaikisessä elokuvassa.

Olen tästä puhunut ennenkin, mutta mielestäni on aika turhauttavaa, että on olemassa hirvittävä määrä 'naisten elokuvia', joista miehet eivät yleisesti ottaen saa paljon irti, mutta jotka 'tyydyttävät' naisten romanssitarpeita - ja samanaikaisesti on ikäänkuin mukamas olemassa 'miesten elokuvia', jotka voisivat ehkä tyydyttää miesten 'seikkailun' tms. tarpeita, mutta näihin miesten elokuviin aina väen vängällä isketään naista ylistävää propagandaa ja kohdellaan miehiä huonosti, ja naisia hyvin harvoin läheskään yhtä huonosti - sekä niihin aina injektoidaan juonen kannalta täysin turhia romanssikuvioita, jotta myös naiset saisivat elokuvasta tyydytyksensä.

Niinpä olemme tilanteessa, joissa valveutuneet miesaktivistit joutuvat useimpien 'miesten' elokuvien kohdalla tuntemaan oksetusta vähän liiankin monta kertaa (turhautumisesta, raivosta tai epäreiluuden tunteesta puhumattakaan), mutta jossa naiset eivät koskaan joudu tuntemaan tällaisia tunteita elokuvia katsoessaan.

Voidaan toki ajatella, että elokuvat ovat vain elokuvia, eikä sillä ole sinänsä väliä, mutta on aika kummallista, miten tismalleen sama kaava toistuu suurimmassa osassa elokuvia, ikäänkuin ihmisiä elokuvien kautta hienovaraisesti ohjelmoitaisiin ylistämään naisia ja pitämään miehiä hyvin pienessä arvossa.

(Eräässäkin modernissa elokuvassa ruma akka sanoo miehille "Hello, bitches" tai jotain sen suuntaista, ikäänkuin se olisi ihan normaalia ja hyväksyttävää toimintaa)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

On aika samantekevää, minkä genren valitsee, siellä on aina jokin kana solvaamassa miehiä tai jopa hakkaamassa heitä, ilman että mies koskaan sanoo tai tekee mitään yhtä nasevaa takaisin, tai vähintäänkin joku turhauttava romanssitarina, jossa naista ylistetään jumaluuttakin korkeammalle.

Esimerkkeinä voin mainita muutaman kuuluisan mainstream-elokuvan;

- Back to the Future
- The Terminator
- Blue Thunder
- Rambo: First Blood Part II

Nämä ovat ulkoisesti katsoen scifiä, robotteja, teknologiaa ja machomaista rymistelyä - luulisi siis kaiken olevan hyvin. Mutta joka elokuvasta löytyy täysin epäolennaista naisylistystä tai romanssia.

Kuitenkin, tämän postauksen koko pointti on tarjota tietoa sellaisista, mielenkiintoisista ja viihteellisistä elokuvista, joissa ei ole tätä misandristista roskaa. Näitä elokuvia on -erittäin- vaikea löytää, mutta niitä on olemassa! Tuleeko teillä mieleen elokuvia, joissa ei ole

- naisten ylistystä
- misten halveerausta
- epätasa-arvoista asetelmaa (tyyliin; mies naljailee naiselle, nainen lyö miestä, kaikki nauravat miehelle)
- naismachoilua (joku kaheli nainen tekee jotain täysin vastuutonta ja päätöntä, vetää asiat aivan överiksi, ja elokuvan linjana on, että häntä pitää ihailla 'vahvana' naisena - ja kuitenkin yleensä tämä akka sitten tarvitsee lopulta miehen joka tapauksessa pelastamaan hänet, koska miehet ovat tykinruokaa ja nainen on arvokas jne. - hyvänä esimerkkinä Blue Thunder)
- romanssia (joka on yleensä päälleliimattua, ja juonen kannalta epäolennaista - tai sitten juoni on tarkoituksella rakennettu sen romanssin varaan, vaikka premissi antaisi mahdollisuudet johonkin paljon mielenkiintoisempaan)

?

(listasta ehkä jäi jotain olennaisia osia puuttumaan, mutta pointtini lienee selvä)

Vortac kirjoitti...

Hyvä, itse olen löytänyt vain muutaman harvan, mutta listaan ne tähän.

- Bad Taste
- Misery
- First Blood (ensimmäinen 'Rambo'-elokuva, ja yllättävästi siinä ei ole pienintäkään romanssin hiutalettakaan!)


Sellaiset elokuvat kuin "The Neverending Story" ja "Clue" ovat vähän rajamaastossa - jälkimmäisessä on toki misandriaa, ja edellisessä taas nainen on ylin auktoriteetti koko maailmassa jne., mutta niissä ei ainakaan ole liiemmältä 'romanssia'.

En ole kovin moderneja elokuvia tähän katsaukseen ottanut, mutta voinette arvata syyn.. niistä nimittäin onkin jo lähes mahdoton löytää tällaisia helmiä.

Usein käy niin, että aina kun mietin, että hei, tuossa elokuvassahan ei varmaankaan ole, niin sitten muistan, että ai niin - siinähän on se eukko jne..

Olipa 'miehinen' elokuva siis fantasiaa (Dragonheart), scifiä (Starman), cyborgeja (The Terminator), sotaa (Rambo: First Blood Part II), tai mitä hyvänsä, niin aina siellä on tämä "naisille suunnattu elementti" mukana, joka tuo elokuvaan tylsyyttä, turhuutta, latistusta ja miesvihaa.

Mutta epäilemättä naiset voivat katsoa lähes minkä elokuvan hyvänsä, ja tuntea olonsa hyväksi jälkeenpäin.

Olisipa tilanne edes 50-50.. jotta miehilläkin voisi joskus olla tyydyttävä elokuvakokemus.

- Vortac

p.s. Pidän kyllä mainitsemiani elokuvia klassikoina, ja olen katsonut ne moneen kertaan ihan mielelläni - mietin vain, miten paljon parempia ne(kin) voisivat olla ILMAN sitä turhaa ja usein päälleliimatun oloista 'naisten elokuva'-elementtiä ja sen väistämättä aiheuttamaa keinotekoista rajoitusta sille, miten hyvä elokuva voi olla.

Vortac kirjoitti...

Tää on ehkä ollu täällä jo, mutta suosittelen sitä silti.

http://antimisandry.com/general-blog-chat/hundred-examples-bias-against-men-12642.html

Erinomainen lista miesvastaisista kaksoisstandardeista, joiden keskuudessa elämme joka päivä.

- Vortac

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Äh, väärä linkki, anteeksi.

Double Standard Examples

Tuossa siis se linkki, joka oli tarkoitus laittaa.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Vaikuttaa aika uskomattomalta väitteeltä, ettäkö alle puolet olisivat jääneet täysin väkivallan kokemisen ulkopuolelle."

Olen aivan samaa mieltä.

On erittäin todennäköistä, että tutkimuksen väkivaltaluvut ovat ainakin (ja etenkin) miesten osalta pahasti alakanttiin. Meillä vallitsee sellainen kulttuuri, jossa miehiin kohdistuva väkivalta, niin henkinen kuin psyykkinenkin, on niin tavallista, etteivät sitä aina huomaa edes väkivallan kohteeksi joutuvat miehet itse. Saatikka, että jaksaisivat näitä kokemuksiaan myöhemmin muistaa. Miehelle ei katsota olevan sopivaa valitella, vaan miehen on painettava eteenpäin.

Luonnollisesti nykyinen tasa-arvopolitiikka, jossa vain naisiin kohdistuvaa väkivaltaa pidetään ongelmana, on vahvistanut miesten hiljaisuutta kokemastaan väkivallasta. Eikä viranomaisten puolella ole ollut mitään mielenkiintoa miesten kokemuksia tai tuntemuksia kohtaan.

Jos syvällisempiä syitä haluaa etsiä, niin biologia voi osin tarjota selityksiä. Miestä ei ole luotu piehtaroimaan kurjien kokemusten kanssa, vaan taistelemaan eteenpäin.

Jorma kirjoitti...

"Otetaanko muuten tässä mukaan 'henkinen väkivalta' tai 'väkivallan uhka', niinkuin aina naisten tapauksessa on otettu?"

Väkivallan uhka on huomioitu, siis siinä mielessä, että kyselyyn vastanneilta on tiedusteltu ovatko he väkivallalla uhkailua kokeneet (voi siis olla, että miehet eivät naisen jokaista uhkausta ole ottaneet tosissaan tai ainakaan sitä kyselyssä raportoineet), henkistä väkivaltaa ei ole otettu huomioon lainkaan.

Homo kirjoitti...


Kreikka on ulkomaalaispolitiikan kehitysmaa


...
Suomi ja Saksa käännyttävät edelleen osan Kreikasta tulleista turvapaikanhakijoista takaisin. Suomi ei kuitenkaan palauta enää alaikäisiä, sairaita, yksinäisiä naisia tai lapsiperheitä.
...

Vortac kirjoitti...

Väkivallan uhka on huomioitu, siis siinä mielessä, että kyselyyn vastanneilta on tiedusteltu ovatko he väkivallalla uhkailua kokeneet (voi siis olla, että miehet eivät naisen jokaista uhkausta ole ottaneet tosissaan tai ainakaan sitä kyselyssä raportoineet), henkistä väkivaltaa ei ole otettu huomioon lainkaan.

Niinhän se tietenkin menee. Naisten kokema väkivallan 'uhka' tai uhkailu lasketaan feministisissä tutkimuksissa väkivallaksi, mutta kun kyseessä ovat miehet, se onkin erillinen kategoria (ja tuota 'uhkaa' ei ilmeisesti kovin paljon edes noteerattu, ellei kyseessä ollut suoranainen uhkailu).

Naisten kokema 'miehinen katse' siis riittää 'väkivalta'-kategoriaan sijoittamiselle..

Kieltämättä on vaikea kuvitella kenenkään miehen tosissaan selittävän kokeneensa 'naisellista katsetta' väkivaltana.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Uusi laki muuttaa eroamista avopuolisosta


Se avoliitoista sitten. On se uskomatonta, ettei noilla luusereilla, joita joskus myös kansanedustajiksi kutsutaan, koskaan ole parempaa tekemistä, kuin puuttua aikuisten ihmisten yksityiselämään ja rajoittaa ihmisten valinnanvapautta toinen toistaan typerämmillä säännöksillä. Parempaan ei ilmeisesti kapasiteetti riitä.

Verenimijät kiittävät feminatseja tästäkin ilosta.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Hesarin uutisesta alkanut keskustelu:

Avopuoliso voi saada hyvitystä kumppanilta erotilanteessa

Homo kirjoitti...

Naiserityistä käytöstä tämäkin:

Ikääntyneet vanhemmat keskellä lasten riitaa

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Hallitus unohti miesten tasa-arvo-ongelmat

Vortac kirjoitti...

Jaa, tulipa vielä yksi harvinaisen epäfeministinen leffa mieleen, jossa misandriaa ei ole kuin muistaakseni korkeintaan ihan ripaus elokuvan lopussa.

"Stand By Me" .. olisko 1986 tms.

Nimestä huolimatta, kyseessä ei ole minkään sortin romanssi, eikä naisia elokuvassa juuri näy.

Kyseessä on ennemminkin mielenkiintoinen 'seikkailu'elokuva, joka muistelee lapsuuden (miespuolisia) ystävyyssuhteita nostalgialla.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Naiset yllättyivät: ”Miehiä hakataan”


"Vihreät Naiset ovat yllättyneet siitä, kuinka paljon miehet kokevat väkivaltaa. Vihreiden naisverkosto vaatiikin, että miesten väkivallasta on puhuttava julkisuudessa.´"

Miesten väkivallasta vai miehiin kohdistuvasta väkivallasta?

Vastaus löytynee täältä:

TIEDOTE 12.2.2004: Naisjärjestöjen Keskusliitto ihmettelee RAY:n avustusten jakoa

"lähtökohdaksi on otettava suomalaisen väkivallan perusongelma: miesten naisiin kohdistuvasta väkivalta eikä naisten miehiin kohdistama väkivalta."

Yllättyneitä varmaan ovat, kun ovat kaikkensa tehneet tosiasioiden pimittämiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Yle kertoo:
Miehen seksuaalinen haluttomuus on yleinen, mutta vaiettu ongelma

http://olotila.yle.fi/mina/seksi/miehen-haluttomuus

Ile kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ile kirjoitti...

Tämän päivän Hesarin yleisönosastolla on todella hyvä Juuso Ernon (Miesten tasa-arvo ry), Pasi Malmin (Vihreä miesliike ry) ja Jarmo Liuksen ("Miessakit ry:n valtuutettu") kirjoitus "Elämä ilman väkivallan pelkoa miehillekin".

HS:n keskustelu -osiossa ei ainakaan vielä näytä olevan keskustelua aiheesta http://www.hs.fi/keskustelu/

Jos jollain on pääsy HS:n digiversioon, niin kopsatkaapa kirjoitus tänne kaikkien nähtäväksi.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tässä se kirjoitus:
http://yfrog.com/07img2766ydj

Lisäksi, Thaimaasta juttua iltalehdessä:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112612770603_uu.shtml
Ostettua rakkautta

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Panu, kiitos

t. ile

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

" En ole kuitenkaan miesvihaaja. Rakastan miehiä ja heidän seuraansa... (Minusta) jopa 95 prosentissa tapauksissa naiset pettyvät miehiin parisuhteissaan...
- Kyse ei ole siitä, että lesbous olisi ollut vaihtoehto, sillä sitä se ei ole. Joskus vain toivon, että olisin ollut, koska elämäni olisi voinut olla silloin helpompaa, hän tilittää Saga-lehdelle. "
- Annie Lennox

Lesbous, luonnollisempi tila? Pitkälle on propaganda mennyt. Annie ei ole tainnut läheltä seurannut lesbojen parielämää. Ei mitään eroa heteromeininkiin.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/Annie%20Lennox%20Lesbona%20olisi%20ollut%20helpompaa/art-1288352386800.html

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Ylemmyydentuntokin voi olla häkki, nousee tästä mieleen:

http://naurunappula.com/173444/kissaelain2.jpg

Tästä tule myös mieleen, että syvällisyys voi ehkä auttaa kaunista ja turhautunutta ihmistä:

"Älä katso ulkonäköäni, katso sieluani"