tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Kotro katuu

Arno kotro katumapäällä (2010):
Vaikka Miesten tasa-arvoyhdistyksen kotisivuilta saakin tilattua Kotron toimittamaa teosta, irtisanoutuu hän täysin niin sanotun miesliikkeen toiminnasta, eikä ymmärrä esimerkiksi Henry Laasasen julkilausumia. Kotro on harmissaan profloitumisestaan mediassa ”yhden asian miehenä”– hänhän vain tarjosi kirjoittajille foorumin aiheeseen liittyen. Kirjaan ja sitä kautta häneen itseensä kohdistuneen kritiikin hän kokee järkyttävänä, eikä enää anna aiheeseen liittyen haastatteluita lehdille ja jopa katuu kirjan julkaisua. ”Median toimintalogiikkaan toki kuuluu kärjistysten esittäminen, mutta tässä tapauksessa on ammuttu täysin ohi maalin”, hän sanoo. ”Miesten ongelmat eivät missään nimessä ole naisten syytä vaan sosiaalipoliittisia ja kulttuurisia ilmiöitä”.

Viisikymppisille koulutetuille naisille riitti taantumassakin töitä

Men’s Studies Vs. Male Studies: What’s The Difference?

Swedish Men’s Network Launches Website

Ofsted: white boys 'held back by low expectations'

Hallitus unohti tasa-arvolupauksensa: Naisten palkat hyytyivät

Radiovinkki: Keskiviikkona 26.01.2011 Henry Laasanen Perttu Häkkisen seurassa YLE X:llä, klo 20-22. (AREENA)

108 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo teksti Kotroon liittyen mahtaa olla peräisin?

t. Turo

Henry kirjoitti...

http://blogit.helsinki.fi/kontakti/kontakti4-web.pdf

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Kun kirjoitin Hesariin, että miesten ja naisten ns. palkkaero johtuu siitä, että miehet tekevät 20 % enemmän työtä kuin naiset, vaikka Tilastokeskuksen tilsatossa sitä ei ole huomioitu, niin Kotro kirjoitti:
"Kaiken kaikkiaan Sumasen teesit ovat esimerkki siitä, millaista miesaktivismi voi pahimmillaan olla."
En ymmärrä, että henkilö, jolla ei ole juuri mitään työelämän tai tilastotieteen tuntemusta, voi kirjoittaa näin umpimähkäistä arviota. Mutta Kotro se vain teki niin.

Jape kirjoitti...

Eikö jotenkin tule tuosta Kotrosta suomalainen perusfeministi mieleen?

Ihmettelen, miten monen nyyhky on missään vaiheessa voinut esiintyä miesasian sanasaattajana kun tosiasiallisesti tyyppi on ajatusmaailmaltaan ämmä.

Kotrot pitää karistaa asiallisen miesasialiikeen liepeiltä kuin hilse hipin hartioilta.

Anonyymi kirjoitti...

MTV3 45 minuuttia -ohjelma 26.1.

Maksullisen seksin suurkuluttajat

http://www.mtv3.fi/uutiset/45min/jaksot.shtml?1261830

- mielenkiintoista

Jorma kirjoitti...

"irtisanoutuu hän täysin niin sanotun miesliikkeen toiminnasta,"

Mikäs Arno Kotrolla on tasa-arvoa vastaan?

"eikä ymmärrä esimerkiksi Henry Laasasen julkilausumia."

Jos ei ymmärrä, niin ei ymmärrä. Kotro on sentään rehellinen tässä asiassa, sillä moni muu väittää ymmärtävänsä, vaikkei ymmärrä yhtään.

"Kotro on harmissaan profloitumisestaan mediassa ”yhden asian miehenä"

Sellaista se median toiminta on. Ei moista kannata murehtia. On vain mentävä eteenpäin.

"Kirjaan ja sitä kautta häneen itseensä kohdistuneen kritiikin hän kokee järkyttävänä"

Se on ollut järkyttävää. Täysin luokatonta. Yllättävää se ei ole ollut.

"jopa katuu kirjan julkaisua"

Johan on. Helpostipa Kotro luovuttaa.

"mutta tässä tapauksessa on ammuttu täysin ohi maalin”, hän sanoo. ”Miesten ongelmat eivät missään nimessä ole naisten syytä vaan sosiaalipoliittisia ja kulttuurisia ilmiöitä”."

Arno Kotro itse ampuu täysin ohi maalin. Ei missään ole väitetty, että miesten ongelmat olisivat naisten syytä. Miesaktivismin kritiikin kärki on kohdistunut miesvihamieliseen ja tasa-arvon vastaiseen, eli feministiseen, ttasa-arvopolitiikkaan, ei naisiin. Toisaalta on kuitenkin niin, että naisilla on iso rooli, ihan siinä missä miehilläkin, näidden sosiaalipoliittisten ja kulttuuristen ilmiöiden luomisessa ja ylläpitämisessä.

Jorma kirjoitti...

"Kaiken kaikkiaan Sumasen teesit ovat esimerkki siitä, millaista miesaktivismi voi pahimmillaan olla."

Tämähän on ihan uskomatonta hölmöyttä. Kyllähän tosiasioista täytyy voida puhua suoraan ja rehellisesti. Vaikkei miesaktivismista perustaisi yhtään, niin täytyyhän jokaisen fiksun ja rehellisen ihmisen olla sitä mieltä, että tilastokeskuksen tulee palvella tosiasioiden selvittämistä, eikä tukea poliittisen propagandan tuotantoa tilastokikkailuilla.

Jorma kirjoitti...

Men’s Network Launched in Sweden


Oikein hyville vaikuttavat ruotsalaisten tavoitteet. Suomalaisten miesjärjestöjen kannattaisi viritellä yhteistyötä tuohon suuntaan.

Jorma kirjoitti...

"Viisikymppisille koulutetuille naisille riitti taantumassakin töitä"

vs.

"Hallitus unohti tasa-arvolupauksensa: Naisten palkat hyytyivät"

Kertoo hyvin siitä, missä mennään. Voisi eliittiakoillakin olla toinen ääni kellossa, jos työttömyys olisi tuttu juttu.

Jorma kirjoitti...

Kommentaattori sai potkut sovinistisesta lausunnosta


"Gray, 55, päätti peliuransa 1990 ja on sen jälkeen ollut yksi Sky Sportsin johtavista asiantuntijoista. Lauantaina hän ja kollegansa Richard Keys kuitenkin kritisoivat linjatuomarina toiminutta Sian Masseya, epäillen, tietääkö tämä paitsiosääntöä."

Grayn ja Keysin puolustus

"Jonkun pitäisi mennä opettamaan hänelle [Masseylle] paitsiosääntö”, naureskeli Keys ennen ottelun alkua.” Gray myötäili, että ”naiset eivät tunne paitsiosääntöä”. Kommentit eivät tulleet ulos, mutta mikki oli päällä ja joku Skylla vuoti möläykset julkisuuteen."

Kylläpä on taas kauhea juttu. Kommentteja ei siis edes julkisesti esitetty, vaan ne vuodettiin myöhemmin julki. Aivan kuin mieserotuomareita kohdeltaisiin aina silkkihansikkain. Naisen se vaan pitää saada nauttia erityiasemasta erotuomarinakin toimiessaan.

Jorma kirjoitti...

Ruotsissa suututtiin Suomen pornokanavasta


Kyllä taas löytyy hulluja länsinaapurista. Onko siellä koskaan kuultu vastuullisesta vanhemmuudesta? Millainen vanhempi antaa lapsensa istua television äärellä kello 23:n jälkeen? Kyllä kai sen television voi sammuttaa, jos ei halua sieltä tulevaa tarjontaa katsoa.

Homo kirjoitti...


"Maksullinen seksi on kuin vessassa käyntiä"Seksin suurostajan mielipiteet raivostuttavatTulevaisuuden "huoltajuuskiista": Kenelle Facebook-ystävät kuuluvat ja minkä arvoisina?Tasa-arvo on tullut parisuhteeseen – mutta onko netti sen kolmas pyörä?

Homo kirjoitti...

Tänään klo 20:00 tulee MTV3:lta 45-minuuttia ohjelmassa:

26.1. Maksullisen seksin suurkuluttajat

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Nuoret tytöt voivat Ruotsissa huonommin kuin pojat

Tv:n seksivalitusohjelmasta tehtiin rikosilmoitus Ruotsissa

Homo kirjoitti...

Judges ordered to show more mercy on women criminals when deciding sentences

Discrimination & Sexist Double Standards

Jorma kirjoitti...

"Tutkimus: Nuoret tytöt voivat Ruotsissa huonommin kuin pojat"

Voiko Ruotsissa kukaan voida hyvin? Kaunis maa ja kieli sekä ihan mukavia ihmisiäkin toki, mutta onhan se yleinen asenneilmapiiri ihan perseestä. Ahdistaa jo asua naapurissakin.

Homo kirjoitti...


Girl, 15, convicted of crying rape over boy of 14

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tässäkö ovat hyvän miehen kriteerit?

"Vaimo päättää, mitä syön"

Vortac kirjoitti...

Kotron reaktio kanalauman vihaan on juuri se, mitä kanalauma toivoo saavuttavansa kaikkien miesten kohdalla.

Etenkin jos on paljon menetettävää, ihminen usein sortuu myötäilemään pahuutta ja selittämään valheita todeksi ja totta valheeksi.

Kotro ilmeisesti oli naiivi ja optimistinen, eikä ymmärtänyt kovin hyvin ilmapiiriä, joka suomessa (ja maailmassa) vallitsee. Totuutta etenkään naisista ja miehistä ei saa kertoa, tai kanalauman viha on taattu. Kuvitteliko hän jotain muuta?

Joka tapauksessa, "they got him".. valtaisa ympäristön paine vaikuttaa heikompiin tai selkärangattomampiin juuri niin, että takki kääntyykin tarpeeksi kovan höykytyksen alla.

Vaaditaan terästä ja tulta, jotta voi pysyä totuuden polulla, vaikka koko maailma huutaa vihaa sinua kohtaan siitä syystä että sillä polulla kävelet. Kotrosta ei yksinkertaisesti ollut siihen.

- Vortac

Homo kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011012613074956_vi.shtml
Johanna Tukiaiselle toinen ehdollinen vankeustuomio

Kohublondi Johanna Tukiainen kärsii nyt samaan aikaan kahta ehdollista vankeustuomiota
...
Tukiainen kärsii parhaillaan myös toista ehdollista vankeustuomiota, jonka hän sai kolmen henkilön pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle. Lisäksi Tukiainen on saanut pahoinpitelysyytteen, jonka käsittelyä on siirretty tammikuulta toukokuulle, sillä nainen ei saapunut 17. tammikuuta määrättyyn istuntoon Helsingin käräjäoikeudessa.
...

Homo kirjoitti...

Tässä vielä linkkinä tuo äskeinen:

Johanna Tukiaiselle toinen ehdollinen vankeustuomio

Homo kirjoitti...

Korvan leikkaajille yli kahden vuoden tuomiot Nurmeksessa -- päätekijänä nainen

Vortac kirjoitti...

Mitä merkitystä on ehdollisella vankeustuomiolla, jos niitä voi olla useita päällekkäin? Eikö koko ehdollisuuden idea ole, että ei voi tulla toista rikettä ilman, että joutuu linnaan?

No, en ole lakimies, ehkäpä olen käsittänyt jotain väärin.

Mutta väitänpä silti, että tämä tukiais-tapaus on todiste siitä, että ns. "oikeusjärjestelmä" kohtelee naisia silkkihansikkain, miehiä hiekkapaperikäsinein rautaviilajauholla.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

KIRJAA SAA yhä tilattua allekirjoittaneelta. Kirjan teksteille tarjosi aikanaan foorumin kustannusosakeyhtiö Tammi, ei kukaan yksilö. Seison edelleen kirjan takana. Puolustan myös julkaistujen tekstien tarpeellisuutta, jos ei muuta niin ajankuvana sukupuolikeskustelusta, jolle kirjan oli määrä antaa sysäys eteenpäin. Todellinen ongelma erityisesti ennen kirjaamme oli totaalinen yksipuolisuus niin tutkimuksessa kuin mediassakin, politiikassa ja kansalaisaktivismissa. En oikein ymmärrä nykyistä muotia maalata miesliikkeestä irvikuvaa. Ei voi olla myöskään oikein asettaa ennakkoehtoja sille, millaista miesliike saa olla ja voidaanko esim. naisten etuoikeuksia asettaa kyseenalaiseksi. Tilauksia kirjasta voi lähettää: sepponen (at) tamperelainen.org

Hannu T. Sepponen

MikkoAP kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1350829/Sky-sexism-row-Why-right-women-sexist-MEN.html

"And the prejudice festers. Harriet Harman says that men caused the banking crisis, and the ­harridan legions nod their heads. ‘If women ruled the world,’ they cry, ‘there would be no wars.’

What nonsense. Women are far meaner, more brutal, aggressive, small-minded, jealous, petty and venal than any man.

If women ruled the world ­countries would be invaded because ‘she’s always been jealous of my feet’ and because ‘she looks down on me for going out to work’.

Millions would die, torture would increase. If women ruled the world there would be carnage."

Jorma kirjoitti...

"Henry Laasanen Perttu Häkkisen seurassa YLE X:llä"

Tämä oli yllättävän hyvä ohjelma, varsinkin nollatason odotuksiin (YLE on YLE) nähden. Häkkinen oli selvästi ainakin yrittänyt ottaa asioista jotain ennalta selville. Ilman päällepuhumisen kilpalaulantaa asioissa päästään syvemmälle. Henryltä tietysti täyttä asiaa. Hyvää oli myös se, ettei musiikki ollut sitä tyypillistä soittolistapuuroa.

Jorma kirjoitti...

Kiusallinen Kiviniemi-lipsahdus – Kesko-pomo tyrmätään


Kauanko kestää kehuista kenkimiseen? Koska "uljas ritari" Steffi Wallin ratsastaa aasillaan pääministerin kunniaa puolustamaan? Missä viipyy tasa-arvovaltuutetun kirpeä kannanotto?

Jorma kirjoitti...

Kiusallinen Kiviniemi-lipsahdus – Kesko-pomo tyrmätään

Keskon johtajalta taas sovinistinen kommentti

Mitäs Anna Karsimo ja Hesari kirjoittivat tai mitäs Naisasialiitto Unioni teki, kun vuoden pakolaisnaisen esiintyminen tanssikilpailussa johti uhkailuihin? Oliko silloin ilma tulvillaan sovinistisuutta kauhistelevia kirjoituksia ja tuomitsevia kommentteja? Eipä tainnut olla, mikä on hyvin kiusallista, jos sitä viitsii miettiä hetkenkään verran.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi kuumeni ministerin seksikauppahaukuista: ”Pistää vihaksi”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/108650-poliisi-kuumeni-ministerin-seksikauppahaukuista-%E2%80%9Dpistaa-vihaksi%E2%80%9D

Turo

Pertti Ruha kirjoitti...

En tunne Kotroa. Hän ei selvästikään ollut perillä feminismin voimasta, laajuudesta ja toimintakulttuurista.

Jos olisi ollut, olisi jättänyt kirjahankkeen toiselle.

Minua ei hämmästytä ollenkaan feminismin responssi. Osasin jonkin verran odottaa jonkun "miesaktiivin" lipsumista.

Kuitenkin edelleen ihmetyttää, eikö todellakaan vieläkään tiedetä ja tunneta feminismille ominaista väkivaltaista luonnetta?

Tuliko se todella yllätyksenä Kotrolle?

Kotron kokema arvostelu on hyvä todiste mitä feminismi on perimmältään.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Feministit haluavat kieltää prostituution

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tasa-arvoministeri: Selitä vitsisi Halmesmäki!

Naisasialiitto Unioni tuomitsee "kokovartaloministeri"-puheet

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Kolme miesjärjestöä yhdisti voimansa keskusliitoksi

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvoministeri: Selitä vitsisi Halmesmäki!"

Arvasinhan minä! Luen sinua kuin avointa kirjaa, pikku-steffi, femakoiden oma pikku puudeli.

Ja jottei totuus unohtuisi:

Blogghumor väcker frågor

Wallin voisi ensi alkuun antaa meriselityksen oman puolueensa kansanedustajan törkeän seksistisen "huumorin" suhteen. On sitä tässä odoteltu jo pidemmän aikaa. Tekopyhä pelle.

"Naisasialiitto Unioni tuomitsee "kokovartaloministeri"-puheet"

Henry ihmetteli tässä taannoin naisjärjestöjen täydellistä vaikenemista tanssikilpailu-uhkailujen suhteen. Ihan aiheesta, eikä ihmetys ainakaan laannu tämän perseilyn myötä. Nyt sitten soitetaan suuta, vaikka kyse ei ole edes uhkailusta, vaan huumorista. Tulipa taas todistettua feministien huumorintajuttomuus ja kaksinaismoralismi. Helppo kai se on jonkun k-kauppiaan kimppuun käydä, mutta talibanit pistävät siskot hiljaisiksi.

Jorma kirjoitti...

7 syytä miksi seksinostoa ei pidä kieltää

Anonyymi kirjoitti...

Että haluaisin olla poliitikko, jotta voisin vastata kysyttäessä kiviniemestä "ihan näpsäkän näköinenhän se". Voi sitä paskamyrskyä mikä siitä seuraisi ja mitä tyydytystä se itselleni antaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan naisellinen nainenhan se Kiviniemi on. Jopa niin pitkälle, että julistaa: "naisen euro on 80 senttiä".
http://www.vm.fi/vm/fi/03_tiedotteet_ja_puheet/01_tiedotteet/20100506Minist/name.jsp

Anonyymi kirjoitti...

Mitä muuten mahtaa olla tämän blogin kommenttiosastolla havaittavan Tuksu-fiksaation taustalla?

Jorma kirjoitti...

Keskossa lipsahti taas.

HS:n asenteellisuus ja asiantuntemattomuus tuli taas todistettua.

Anonyymi kirjoitti...

Munaton poliisilaitos meni kyykkyyn:

Seksikauppariita laajenee: poliisilaitos käänsi selkänsä omilleen

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/108693-seksikauppariita-laajenee-poliisilaitos-kaansi-selkansa-omilleen

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Stubbin ulkonäköön viittaavia kommentteja näkyy mediassa usein:

mtv3: Urheilullinen Stubb

uusisuomi.fi: Lehden mukaan Cameronin hallituksen ulkoministeri William Hague puolestaan on ystävystynyt "tyylikkään ja urheilullisen" Alexander Stubbin

ts.fi: Tällä periaatteella Alexander Stubb on tyylikäs.

yle.fi: Ulkoministeri Alexander Stubb piipahti vieraanamme. Tyylikäs maailmanmies otti tilan heti haltuunsa, meikkaajamme katseli häntä silmät säihkyen. "Hengitä välillä, tyttö hyvä", teki mieleni sanoa. Ja kyllä, telkkarissa pojatkin puuteroidaan.

Jos naisen ulkonäöstä tehdään kommentti, siihen reagoidaan vahvasti. Jos miehen ulkonäöstä tehdään kommentti, ei siihen puututa lainkaan.

Jorma kirjoitti...

Kirjoitin kommentin HS:n nettiin. Voipi jäädä julkaisematta siellä, joten pistän myös tänne.

"Lisäksi naisilla on enemmistö hallituksen jäsenistössä. Silti todelliseen tasa-arvoon on vielä matkaa täälläkin. Naisten osuus johtotehtävissä kasvaa, mutta perin hitaasti."

Aika omituinen käsitys tasa-arvosta: tasa-arvoisena pidetään tilannetta, jossa naiset ovat enemmistönä, ja epätasa-arvoisena sellaista, jossa miehet ovat enemmistönä.

"Samapalkkaisuuteen on siis vielä pitkä matka."

Ei pidä paikkaansa. Samasta työstä saa saman palkan, sukupuolesta riippumatta. Tämä on havaittu kaikissa vakasti otettavissa tutkimuksissa. Näin täydellinen tietämättömyys tosiasioista ei anna hyvää kuvaa HS:n tasosta. Lukeekaa nyt vaikka alkuun Tomi Kyyrän väitöskirja aiheesta.

"Suuri syy lienee asenteissa, jotka istuvat todella tiukassa."

Asenneongelmasta kärsii lähinnä HS:n pääkirjoittaja.

"Huumoriksi tarkoitettu lausunto ei osoittanut Halmesmäeltä järin hyvää harkintakykyä."

Onko se joku rikos, että kaikki eivät ymmärrä vitsiä? Entäpä mielipiteen- ja sananvapaus? Oletteko sellaisista joskus kuulleet?

"Miesministerin vartalon kommentointi tuskin pälkähtäisi yhdenkään yritysjohtajan päähän."

Alexander Stubbin ulkonäköä arvioitiin ja kehuttiin Financial Times-lehdessä viimeksi tässä kuussa. Olisiko Suomen pitänyt lähettää asiasta nootti Isolle-Britannialle?

"Keskossa tämä on nähty aiemminkin, esimerkiksi vuonna 1995 silloisen varapääjohtajan handicap-lausunnossa ja tuoreemmassa Audi-miehen kohussa."

Ikuisestiko näistä lausunnoista, jotka näköjään edelleen ymmärretään väärin, aiotaan muistuttaa? Entäpä Sofi Oksasen seksistiset lausunnot tai HS:n jutut, joissa suomalaisia miehiä on toistuvasti loukattu törkeän seksistisillä sanankäänteillä? Entäpä YLE:n "tulta munille"-ohjelmat?

""Tällainen huumori ei ole enää sopivaa", sanoi tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (r) torstaina."

Wallin, joka on hyväksynyt Ulla-Maj Wideroosin seksistiset miesvitsit, antanut suojatyöpaikan kähminnästä kärähtäneelle valtiosihteerilleen ja ollut hiirenhiljaa, kun miehiin on kohdistettu seksistisiä hyökkäyksiä tai kun vuoden pakolaisnaista uhattiin tv:n tanssiohjelmaan osallistumisen vuoksi. Tekopyhempää kaksinaismoralistia ei Suomesta löydy.

"Parasta olisi, jos Katajanokalla ymmärrettäisiin pahoitella eikä vähätellä pääjohtajan puheita."

Koskas Helsingin Sanomat pyytää anteeksi miehiin kohdistamaansa seksismiä? Siinä ei ole edes kyse yksittäistapauksista, vaan lehden kantavasta teemasta.

Vortac kirjoitti...

Onpas täällä kummallisia sanoja; "suurostaja" (mitähän sellanen 'suuros' mahtaa olla - liittyiskö kokkaamiseen jotenkin?) ja "seksinostaja" (ei kai seksiä tarvitse nostaa, se on niin korkeasti arvostettua jo nyt)

Suur-ostaja olisi kai parempi termi, samoin seksin ostaja, ei seksinostaja (jonka voi siis tulkita "seksi-nostaja"ksi).

Nyt kun olennainen on saatu alta pois, lienee aika siirtyä ilon pariin - löysinpä nimittäin hauskan lainauksen, joka on ilmeisesti tokaistu kauan ennen Kristuksen vierailua tällä planeetalla.

"Semonides of Amorgos, The Types of Women, c. 550 B.C.:
Zeus made this supreme evil---woman: even though she seem to be a blessing, when a man has
wedded one she becomes a plague."

Noh, en tiedä Zeuksesta, oliko häntä vai eikö jne., ja missä hän on nykyisin, jos oli - mutta mitä naisesta tuossa sanotaan.. sen tietänee totuudeksi suurin osa maailman aviomiehistä.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Tutkimus: Isän osallistuminen lapsen hoitoon lisää vanhempien riitoja

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Elina Lepomäki

Harvinaisen fiksu naispoliitikko.

Vortac kirjoitti...

Tutkimus: Isän osallistuminen lapsen hoitoon lisää vanhempien riitoja..

Tutkimusta ja linkkiä lukematta, voisiko kyseessä kuitenkin olla ennemminkin "Naisen asenne isän osallistumiseen aiheuttaa riitoja"..

Kummallinen sana tuo "lisää", ikäänku vanhemmilla olisi aina ennestäänkin hirveästi riitoja, ja kuinka sukupuolineutraalisti tuokin sanotaan.. "vanhemmilla on riitoja" - kun kysehän on yleensä siitä, että nainen aiheuttaa tahallaan draamaa, ja mies ei voi käsittää, mitä on tehnyt väärin, kun naiselle ei mikään riitä.

Lukekaapas tästä, niin ymmärrätte, mitä tarkoitan:

Married life of men


- Vortac

Homo kirjoitti...

Itsepalvelua Kiinan sairaaloissa

...
Esivalmistelut eivät kuuluneet hoitajien tehtäviin, mutta se ei estänyt heitä käymästä yksin tai pienissä ryhmissä tarkastamassa lakanan alta, että karvat oli ajeltu riittävän hyvin. Peniksen koko kiinnostaa kiinalaisiakin.
...

Vortac kirjoitti...

Esivalmistelut eivät kuuluneet hoitajien tehtäviin, mutta se ei estänyt heitä käymästä yksin tai pienissä ryhmissä tarkastamassa lakanan alta, että karvat oli ajeltu riittävän hyvin. Peniksen koko kiinnostaa kiinalaisiakin..

En ole varma, mikä on pointtisi tässä linkityksessä, mutta itselläni kyllä taas pistää silmään tuo vanha kunnon "käännetäänpä sukupuolet"-ilmiö.

Ensinnäkin, tuossa puhutaan "hoitajista", ei naishoitajista. Jos siis siellä on mieshoitajia, ja oletettavasti naispotilaistakin, miksi puhutaan vain peniksestä?

Tarkoitan, että jutusta puuttuu tyystin tieto, saavatko mieshoitajatkin kurkkia naispotilaiden lakanoiden alle samalla tavalla ja tarkistaa, että häpykarvoitus on ajeltu kunnolla, ja minkäkokoiset häpyhuulet tai klitoris kelläkin eukolla on?

Tuon kohdan on ilmeisesti tarkoitus olla hassu ja humoristinen - miehen yksityisyys viedään ja hänen penistään käydään porukalla kurkkimassa - hih, hih, onpas hauskaa.

Mutta jos sukupuolet olisivat toisinpäin.. olisiko kyseessä yhtä lailla hassunkuriseksi vitsiksi tarkoitettu asia?

Ajatelkaapa nyt, mieshoitajaporukka kurkkisi hassunkurisesti naispotilaan lakanoiden alle vähän väliä ja tarkistelisi, miten karvat on ajeltu - ja todettaisiin vain, "vaginan ja häpyhuulten koko kiinnostaa kiinalaisiakin."?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hm, haluaisin kysyä jotain, joka on kyllä aivan sivupoluilla päivän aiheista, mutta johon on hieman hankala löytää vastausta googlen kautta.

Miksi naiset himoavat koruja?

Mikä on totuus tässä asiassa, siis se todellinen ja syvin syy asiaan?

"Ne on nättejä" ei riitä vastaukseksi.

Kiitosta.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

A one-girl war on the sisterhood


’Women don’t want equal treatment — they couldn’t handle it if they got it, quite a number of them. What a lot of women want is special treatment. If you look at all-female shortlists for positions, is that equal treatment or is that special treatment?’

Anonyymi kirjoitti...

"Hm, haluaisin kysyä jotain, joka on kyllä aivan sivupoluilla päivän aiheista, mutta johon on hieman hankala löytää vastausta googlen kautta.
Miksi naiset himoavat koruja?
Mikä on totuus tässä asiassa, siis se todellinen ja syvin syy asiaan?
"Ne on nättejä" ei riitä vastaukseksi.
Kiitosta."

No, hyvännäköisillä naisilla
sopivat korut ovat kropan ilmiasua täydentäviä ja eroottista vetovoimaa lisääviä. Ainoastaan typerä ihminen haluaa estää naisen koristautumista.

Kysymyksesi on suurin piirtein yhtä typerä, kuin miksi ihmisille ei kelpaa ruoaksi pelkkä ruisleipä ja täysjyväriisi.


-bmad

Jorma kirjoitti...

Vartalon taivutusta

Annamari Sipilän kannattaisi pohtia enemmän omaa miesvihaansa (talouskriisi oli kuulemma vain seurausta siitä, että päätöksiä telkivät miehet), ja jättää tekopyhä syyttely pois ohjelmistostaan.

Kaksinaismoralismin määrä laskisi huomattavasti.

Jorma kirjoitti...

Miksi naista ei saa huomioida naisena?


Näyttääpä Sanoman leivistä löytyvän edes yksi suurin piirtein täysjärkinen toimittaja.

Jorma kirjoitti...

Onko minun istuttava elinkautinen - tai kaksi - lasten oikeuksien puolesta?

Jorma kirjoitti...

Miesten tasa-arvo ry:n miespoliittinen ohjelma

Homo kirjoitti...

Keskustele:

Miksi naista ei saa huomioida naisena?

Ovatko Keskon pääjohtajan kommentit asiallisia?

Jorma kirjoitti...

Chirac: Vanhanen Suomen seksikkäin mies


Mitäs HS:n päivystävät ammattiloukkaantujat tekivät silloin kun Chirac törkeästi esineellisti (vieläpä vittuilumielessä) Vanhasta?

Jorma kirjoitti...

Keskon pääjohtaja "pettynyt ja pahoillaan" kohukommentistaan


Huono uutinen. Juuri tällainen nöyristely mahdollistaa feminatsien mielipideterrorin. Miksi pyytää anteeksi, kun ei ole mitään anteeksipyydettävää?

Homo kirjoitti...

Vaimo halusi liikaa seksiä, mies pyysi poliisilta suojelua

Homo kirjoitti...

Mies tuomittiin lapsipornosta Ruotsissa – syy sarjakuvat

Ile kirjoitti...

Miehelle "ei", naiselle "kyllä":

Naisella miljoonavelat ja talousrikostuomio - pääsi velkajärjestelyyn

http://www.iltalehti.fi/talous/2011012713084562_ta.shtml

Homo kirjoitti...

Define Gender Gap? Look Up Wikipedia’s Contributor List

Homo kirjoitti...

Kun naiset ja ennen kaikkea feminismi tuli työelämään, astui mukaan rivien välistä olemattomien lukeminen, huumorintajuttomuus ja turhasta riiteleminen. Olisi helpompaa, jos naisia tai ainakaan feminismiä, ei olisi työelämässä, niin miesten ei tarvitsisi olla jatkuvasti varpaillaan:

Keskon pomo selitti kohupuheitaan liian myöhään

Vortac kirjoitti...

Ihan näin videovirkistyksenä ja huumorikevennyksenä, mutta samalla hieman vakavana asianakin; kertokaapa, miksi tällaisia sketsejä on pilvin pimein sukupuolet näinpäin, mutta ei liene yhtäkään sukupuolet toisinpäin?

Joka Kodin Panomies

- Vortac

Vortac kirjoitti...

BMad, tein virheen päättäessäni kerrankin vilkaista viestiäsi - eihän siellä ole kuin virheitä, valheita ja solvausta taas kerran. Oletko ihan varma, ettet ole feministi?

Miksi naiset himoavat koruja? Ei tässä kukaan ole mistään estämisestä puhunut. Haluan vain ymmärtää.

Viestisi ei auttanut tässä, eikä kertonut totuutta (mikä ei kyllä yllätä, teikäläisen tuntien).

Mikä aikaansaa naisen koruhimon naisessa? Ei se voi olla mikään looginen päätelmä korun "erotismilisästä" (mikä on sikälikin jo kyseenalaista, että mikään ei ole eroottisempaa terveelle miehelle kuin nuori ja kaunis nainen, puhtaana ja sellaisenaan) - naiset eivät muutenkaan tee näin loogisia päätelmiä, vaan tekevät päätöksensä ennemminkin tunnetilojensa perusteella.

Mistä naisten koruhimo syntyy - se on siis jotain syvempää, primitiivisempää ja kumpuaa jostakin hyvin fundamentaalisesta naiseuteen liittyvästä asiasta, jota on miehen näkökulmasta aika mahdotonta tajuta - itse en ole koskaan himonnut koruja, enkä voisi kuvitella niitä himoavani, vaikka ne kuinka lisäisivät 'eroottisuutta'.

Himon ja rationaalisen ostopäätöksen välillä on meinaan aika huisisti eroa. Naiset eivät koskaan katso kalliita koruja, käsilaukkuja ja kenkiä (ja vaatteita) laskelmoivan kylmästi, vaan niin kiilusilmin himoiten, että hyvä etteivät kuolaa ja pyörry siihen paikkaan.

On kuin korut ennemminkin stimuloisivat naisen seksimodulia kuin miehen. Sama nainen, koruilla tai ilman, saa varmasti tismalleen yhtä paljon seksiä. Yksikään mies ei jätä panematta siksi, että naisella ei ole koruja (ja olen eri mieltä siitä, että korut edes mitenkään lisäisivät mitään, mitä väität niiden lisäävän), eikä yksikään mies tee KORUJEN perusteella valintaa (sikäli kun mies pääsee naisia valitsemaan), vaan nuoruuden ja kauneuden.

En siis tarvitse tällaista misandristista ja solvauksilla höystettyä höyrähtänyttä, castanedalaista sadomaso-kulttinäkökulmaa asiaan - vaan haluan vain ymmärtää, että mitä tarkoitusta esimerkiksi ihmiskunnan lisääntymisessä tai jossain muussa merkittävässä asiassa korut oikeasti palvelevat.

Siis mikä on se pohjimmainen, perimmäinen syy ja totuus - MIKSI - MIKÄ SAA naisen himoamaan koruja (saman voisi kyllä sanoa kengistä ja käsilaukuistakin)?

Kun naisilla se ei ole mikään tunteeton kokemus, vaan he suunnilleen saavat orgasmin, jos saavat käsiinsä jonkin "pink gold" timanttikäädyn. Olen nähnyt naisia kultasepänliikkeessä ostelemassa tällaisia kalliita koruja, ja he itsekin myönsivät jälkeenpäin tulleensa hieman hulluiksi siellä liikkeessä.

Se on siis jotain, jota on vaikea verrata oikeastaan muuhun kuin seksuaaliseen himoon. Mutta tuskinpa kukaan kykenee täällä antamaan asiantuntevaa vastausta - miehet eivät tiedä, naiset valehtelevat (eivätkä välttämättä tiedä itsekään).

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miksi naista ei saa huomioida naisena?

Tämä tekopyhyys minuakin on usein hämmästyttänyt, suututtanut, ihmetyttänyt ja saanut minut pyörittelemään silmiäni.

Kuinka nainen voi ensin panostaa ulkonäköönsä niin paljon kuin suinkin pystyy, ja hetiperään loukkaantua, jos joku REAGOI tähän panostukseen?

Eikö naiset näe tekopyhyyttä, joka tuohon sisältyy? Tuo on kuin huoraksi pukeutunut isoryntäinen nainen, joka tyrkyttää tissivakoaan avokauluksisessa ja piukassa vaatetuksessa kaikille ja iskee silmää sun muuta, ja heti jos joku mies osoittaa pienenkin kiinnostuksen merkin, loukkaantuu nainen siitä suuresti ja jyrkästi ja nostaa sexual harrassment-kanteen.

Naiset haluavat pukeutua niin provosoivasti kuin suinkin (lisätäkseen seksuaalista valtaansa), mutta loukkaantuvat, jos joku vähänkin vihjaa hänen olevan naisellinen, seksikäs tai provosoivasti pukeutunut (ilmentääkseen valheellista neitsyt-imagoa, jotta toiset naiset eivät huorittele, kenties?).

Jos tällainen jatkuu ja vielä tuosta pahenee, niin toinenkin 50% ihmiskunnasta tulee ennenpitkää hulluksi.

- Vortac

Homo kirjoitti...


Taiwanin presidentti pyysi anteeksi syyttömän teloitusta


...
Ilmavoimissa palvellut Chiang Kuo-ching teloitettiin 21-vuotiaana viisivuotiaan tytön raiskauksesta ja murhasta.
...

Jorma kirjoitti...

Näppärä bikinitemppu riepoo siskoja, Mari Kiviniemi!

Kökköhuumoria

Homo kirjoitti...

Intialaissivusto tarjoaa poikamiehille virtuaalivaimoja

Homo kirjoitti...

Varmaan YH-tausta lisää riskiä tällekin:

Tiedeakatemia: Koulusurma on suunnitelmallinen kosto

Anonyymi kirjoitti...

"BMad, tein virheen päättäessäni kerrankin vilkaista viestiäsi - eihän siellä ole kuin virheitä, valheita ja solvausta taas kerran."

Hyvä Vortac.

Sinulla on todella hyvä
esoteerinen ote elämään, joten se on pääasiallinen mielipiteeni sinusta. Sinulla on maailmannäkemys joka toimii yleisesti hyvin, ja sinusta sietää ottaa jokaisen oppia.

Asioiden epärealistinen pelkistäminen vaan ei silti oikein ole mielestäni kovin hauskaa saati hyödyllistä.

"Oletko ihan varma, ettet ole feministi? "

Sikäli jos sillä vähääkään tarkoitetaan naisten etuoikeuttamista, niin en ikinä.
Ja ne ihmeelliset asiat, joita olen harvalukuisten naisten kanssa elämäni aikana tehnyt ei tule koskaan palauttamaan minua keskivertonaisten (feministien)
pauloihin.

"Miksi naiset himoavat koruja? Ei tässä kukaan ole mistään estämisestä puhunut. Haluan vain ymmärtää."

Saatat olla kyllä oikeassa
siltä osin, että naisten intressi yleisesti hankkia koruja ei ole puhdas, vaan hyvinkin arveluttava.

En minä silti ymmärrä, mitä vikaa koruissa on. Joskus aikoinaan kerroit näkemyksiäsi siitä miten seksualisoitumisesta on haittaa henkiselle kasvulle, joten eiköhän tämä näkemyksesi istu siihen näkemykseen. Itse tässä kohden edustan erityyppistä näkemystä. Olen katsos hyvin seksuaalimyönteinen ihminen.

"Mikä aikaansaa naisen koruhimon naisessa? Ei se voi olla mikään looginen päätelmä korun "erotismilisästä" (mikä on sikälikin jo kyseenalaista, että mikään ei ole eroottisempaa terveelle miehelle kuin nuori ja kaunis nainen, puhtaana ja sellaisenaan)"

Jos haluaa naisen vain alastomana, on ihan OK vältellä koruja. Mutta minun seksuaalisuus ei syty pelkästä alastomasta naisesta mitenkään.

"Naiset eivät koskaan katso kalliita koruja, käsilaukkuja ja kenkiä (ja vaatteita) laskelmoivan kylmästi, vaan niin kiilusilmin himoiten, että hyvä etteivät kuolaa ja pyörry siihen paikkaan."

No niin, nyt olet oikeilla vesillä, ihan täysin. Ymmärrän ja hyväksyn tuon näkemyksen. Naiset ovat SAIRAITA koru- ja kenkämaniansa kanssa. Niistä on tullut autoritaarisen vallan symboleita.

"On kuin korut ennemminkin stimuloisivat naisen seksimodulia kuin miehen."

Tähän en sinänsä ota mitään kantaa, mutta kyllä tiettävästi miehet kiihottuvat aika useinkin naistensa koruista.

"Sama nainen, koruilla tai ilman, saa varmasti tismalleen yhtä paljon seksiä."

Naulan kantaan.

"Yksikään mies ei jätä panematta siksi, että naisella ei ole koruja"

Minä jätän. Olenko paha?

-bmad

Ile kirjoitti...

Lapsensa toistuvasti ulkomaille kaapannut tuomittiin korvauksiin

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Lapsensa+toistuvasti+ulkomaille+kaapannut+tuomittiin+korvauksiin/1135263466723

"Korkein oikeus katsoi ennakkopäätöksessään, että lapsen äiti oli teoillaan loukannut lapsen isän perhe-elämän suojaan kuuluvaa yksityiselämää."

Jorma kirjoitti...

"tuomittiin korvauksiin"

Että oikein sakot tuli, vuosien oikeustaistelun jälkeen. Huoltajuutta ei toki arvioida uusiksi, eikä mitään varmuutta siitä, että isä saisi lapsiaan edes nähdä ole jatkossakaan.

Homo kirjoitti...

Ei ihmekään, että YH-narttujen lapset syrjäytyvät niin usein (huonolla onnella olisi vielä tässä sossutonttulandiassa hyväsydäminen huoltaseman pitäjä tuomittu maksamaan YH-äitylille korvauksia omavaltaisesta/luvattomasta huostaanotosta):

Perintö, josta ei synny taistelua

...
Olipa kerran poika, joka kävi peruskoulun viidettä luokkaa. Hän myöhästeli koulusta, tuli joskus kouluun ilman kirjoja. Hän oli vähän likainen. Vaatteetkin olivat väärää vuodenaikaa. Usein hän oli nälissään.

Poikaa nuhdeltiin koulussa. Kotiin lähetettiin lappuja.

Tilanne olisi voinut jatkua pitkäänkin lappulinjalla, mutta yhtenä päivänä rehtorille soitti eräs huoltoaseman pitäjä. Kävi ilmi, että poika pystyi nukkumaan kotonaan vain ajoittain, koska yksinhuoltajaäidillä oli muuta seuraa. Seura oli remuisaa ja joskus väkivaltaistakin. Äiti yritti välillä hoitaa poikaa ja asioitaan, mutta hän eli omissa huuruissaan. Äidin mielenterveys rakoili. Roolit olivat vaihtuneet: hätääntynyt poika yritti huolehtia äidistään.

Poika oli löytänyt tilapäiseksi yöpymispaikakseen läheisen huoltoaseman suuren roskalaatikon. Sieltä huoltoaseman omistaja löysi hänet. Hän syötti pojan ja antoi luvan yöpyä tarpeen tullen huoltoaseman takahuoneessa. Vaatteet pantiin pesuun.
...

Homo kirjoitti...

Lisää kaljarahaa vain juopoille YH-äityleille, niin tämäkin ongelma korjaantuu, vai mitä...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Naispääministeri tukee naiskiintiöitä

Homo kirjoitti...

Pravdassa alkanut keskustelu tästä kammottavasta uutisesta, joita tämä frankenstein on möläytellyt:

Kotimaa: Kiviniemi haluaa naisia yhtiöiden hallituksiin

Homo kirjoitti...

Virve Rosti Ilonassa:
Nuoren miehen ottaa se, joka saa

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Lasten mielestä älykäs on lapsenomainen

...
Molempien maiden lasten piirustuksissa älykäs oppilas kuvattiin sukupuolineutraaliksi tai lapsenomaiseksi hahmoiksi verrattuna tavalliseen ikätoveriinsa. Tämä ero korostui etenkin venäläisten tyttöjen kuvauksissa. Älykäs poikkeaa kulttuurin heteroseksuaalisesta ideaalista.
...

Vortac kirjoitti...

Lisää kaljarahaa vain juopoille YH-äityleille, niin tämäkin ongelma korjaantuu, vai mitä...

Niin kuin jostain lehdestä silmääni osui otsikko, joka oli tyyliä "Alkoholistiäitejä syyllistetään taas" tai jotain tuollaista.

Ikäänkuin alkoholisteja ei saisi syyllistää alkoholismista, tai niistä asioista, joita alkoholi aiheuttaa heidän elämässään, tai joita he aiheuttavat alkoholin vaikutuksen alaisina.

Mikähän ihme siinä on, että alkoholia pitää palvoa, ja alkoholistiäitien lapsia ei saa huostaanottaa tai siirtää isille (jotka eivät ole alkoholisteja - toki alkoholisti-isät ovat sitten kanssa oma lukunsa)?

Tämä on erittäin kummallinen maa, jopa näinkin kummallisessa maailmassa.

Naisella aina vaan on oikeus, miehellä ja lapsella ei.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Molempien maiden lasten piirustuksissa älykäs oppilas kuvattiin sukupuolineutraaliksi tai lapsenomaiseksi hahmoiksi verrattuna tavalliseen ikätoveriinsa. Tämä ero korostui etenkin venäläisten tyttöjen kuvauksissa. Älykäs poikkeaa kulttuurin heteroseksuaalisesta ideaalista.

Niin. Etenkin TYTTÖJEN kuvauksissa.

Tyttöjen ja naisten mielestähän älykästä on tekeytyä vastuuttomaksi lapseksi, räpsytellä silmiään ja muitakin kehon osia, jotta voidaan siten saada miehiä manipuloitua ja naisellis-seksuaalinen valta maksimoitua.

Naisethan nimenomaan ovat nykyisin isoja lapsia, jotka saavat itkuraivarikohtauksia mitä mitättömimmistäkin asioista, haluavat aina pitää päänsä (ikuinen uhmaikä), eivät suostu ottamaan vastuuta mistään ja syyttävät kaikesta aikuisia (eli siis miehiä).

Naisten käytös nykyisin on jopa lapsellisempaa (huonolla tavalla) kuin lasten itsensä käytös. Tehdään päätökset senhetkisen tunnetilan perusteella, sitten jälkeenpäin rationalisoidaan asiat hyviksi. Tykätään kiiltävistä esineistä, joista muutkin lapset tykkäävät.

Ei mikään ihme, että naiset jo pienestä pitäen pitävät "älykkäänä" tuollaista lapsenomaista käytöstä, koska juuri sillä tavallahan he haluavat elää, miehiä manipuloiden, ilman vastuuta.

Heille on täysin vierasta se, mitä äly oikeasti tarkoittaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ja tuo "sukupuolineutraalius" on taas aivopesun tulosta - sitähän on tolkutettu vuosikymmeniä lastentarhoista yliopistoihin, että "sukupuoli on sosiaalinen konstruktio", ja jos et tätä tajua, olet jotenkin älyllisesti vajaa (femakkojen lingossa "uneducated").

Sivuhuomiona tuo sana 'uneducated', siis "epäkoulutettu" tai "ei-koulutettu" - suomennoksena voisi olla "vähän koulutettu" - kertoo omaa kieltään femakkojen ja naisten ajatusmaailmasta. Naisille on selvästikin täysin vierasta ajatella, että he voisivat oppia, opiskella, opetella .. sen sijaan jokin MUU taho "kouluttaa" heidät, ikäänkuin heillä ei olisi omaa tahtoa tai kykyä ollenkaan.

Minua ei ole koskaan 'koulutettu', minä olen vain oppinut elämästä kaikenlaista.

Koirat koulutetaan, ihmiset elävinä ja luovina sieluina oppivat ja opiskelevat.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lisäisin vielä, että tuo on jälleen eräs tapa välttää vastuuta - hän, joka oppii tai opiskelee, on itse vastuussa oppimisestaan tai oppien tasosta. "Koulutettu" taas on aivan jonkun muun tahon vastuulla.

Femakoille ja naisille yleensäkin vaikuttaisi "koulutus" olevan tärkeämpää kuin tieto, akateemisuus tärkeämpää kuin ajatteleminen, dogma tärkeämpää kuin viisaus, asema tärkeämpää kuin osaaminen.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Tv-operaattorille moitteet miehiä loukkaavasta seksismistä Ruotsissa

Suurpedon törkeästä tappamisesta jopa neljän vuoden tuomio

vs.

Tuntematon potki kadulla – uhrille vakava aivovamma ja 55 000 euron korvaukset


Eläimen henki ja terveys ovat Suomessa arvokkaammapia kuin miehen.

Jorma kirjoitti...

Tiesitkö nämä 10 syytä, miksi seksiä kannattaa harrastaa?

Homo kirjoitti...

Laiskat ämmät töihin:

Keskusta: Yksinhuoltajille enemmän töitä, vähemmän tukia

Homo kirjoitti...

Pravdan uutisesta alkanut jo keskustelu, jossa on työhaluttomat laiskuriämmiä kirkumassa vastaan:

Keskusta tarjoaisi yksinhuoltajille töitä tukien sijaan

Homo kirjoitti...

Ylioppilaslehti: Lapsettomat ovat tutkitusti onnellisempia ihmisiä

Abortti ei altista naista mielenterveysongelmille

Homo kirjoitti...

Häähulluutta liikkeellä:

Kaikille tavalliset häät eivät riitä

...
Juntunen on ollut ajoissa.

Hän otatti mitat morsiuspukua varten ennen kuin tuleva sulhanen oli tajunnut edes kosia. Vuotta ennen h-hetkeä hän osti juhlapaikan sisäänkäyntiin punaisen maton.

Morsiamen äiti puolestaan yllätti ja tilasi netistä suutelukellot.

Mitkä?

"Pienet hopeiset kellot, joita vieraat voi kilistää aina kun haluavat nähdä meidän suutelevan", Juntunen selventää.

Sulhanen – Matti – kosi viimein toukokuussa, kun juhlavalmistelut olivat olleet käynnissä puolisen vuotta. Juntunen noudettiin taksilla hotelliin, josta mies oli varannut yllätykseksi sviitin. Morsiolle tarjottiin skumppaa ja suklaata. Matti polvistui illalla ravintolassa.
...
"Ehkä vähän yliampuvaa, mutta ihanan amerikkalaista", hän selittää.

"Mies on kaikesta melko samoilla linjoilla, mutta olen kyllä saattanut johdatella", Juntunen sanoo vakavana.
...
Kaikkea ei silti piiloteta kaappiin, valmisteluvaiheessakaan. Juntunen kertoo olevansa koukussa etenkin suomalaisiin häälehtiin. "Rakensin niille oman hyllyn olohuoneeseen", hän esittelee. Hyllyyn on taiteiltu sabluunalla ja tussilla L'amour.
...

"Voihan joillekin tietysti syntyä fiilis, että tällaiset Amerikka-liitot päättyy yhtä nopeasti kuin ne on solmittu."

Häämessuhuumassa syntyi riittävä varmuus omastakin naimisiinmenosta.
...

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Laasasen kumihuuli saa noppaa otsaan.

Ylemmän tason nainen lasettaa, ruikuttajien vihaaja ruikuttaa:

http://tyyligurunmuotiblogi.tumblr.com/post/3086095760/atm-ja-markkina-arvoteoria-nyt-vittu-oikeesti

Miehen kaipaus on niin ällöö, että on ihquu, kun on tunteettomasti iskeviä alfamiehiä, jotka ei tunteilla läträä.

Vortac kirjoitti...

Ylioppilaslehti: Lapsettomat ovat tutkitusti onnellisempia ihmisiä..

Kertoo aika surullisesti ajastamme, että nykyisin tutkitaan niin paljon itsestäänselvyyksiä.

Kyllähän tällaisten asioiden pitäisi olla kaikille tervejärkisille päivänselvää ilman mitään tutkimuksia - mutta nykyihmiset ovat jostain syystä niin pihalla päivänselvistä tosiasioista, että kohta tulee varmaan tutkimuksia siitä, kuinka hengittävät ihmiset elävät pidempään kuin he, jotka lopettavat hengittämisen.

- Vortac

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Halmesmäkeä on turha valkopestä.

Kyllähän tuo naisen poliittisen roolin tahallinen seksualisoiminen on selvä ase mitätöimiseen.

Kokovartalohuomautus oli vähättely, ei mikään kunnianosoitus tai vallan ihailua. Siis vallasta riisumista esineeksi. Semanttisestihan kokovartalopoliitikko viittaa henkilöön, joka ostaa etuja ja valtaa ruumiillaan. Samanvertainen viittaus Kleoptaraan tuskin olisi herättänyt sivistymättömän kansan hoksottimia. Vittuilu anteeksipyydettäessä on myös maan tapa ja oman panssarin kiillottamista.

Vortac kirjoitti...

Ja mitä häihin tulee, niin se todistanee viimeistään, että useimmat naiset ovat päästään vialla.

Mutta niinhän se on; valta turmelee, ja täydellinen valta turmelee täydellisesti.

Monikin mies selviää kyllä haasteista, mutta jos todella haluat tietää, minkälainen luonne jollakulla on, anna hänelle valtaa.

Häät ovat naisen seksuaalisen vallan kulminoituma ja huipentuma - siinä viimeistään käy selväksi, että miehen voisi korvata kenellä tahansa, ja että MIES ei ole tärkeä, vaan ne HÄÄT. "Here comes the bride", eikä suinkaan sulhaselle ole mitään kappaletta omistettu. Nainen on huomion keskipiste, ja saa kaiken ilmaiseksi, kun mies taas on raavaalla työllään ja hiellään tienaamillaan rahoilla kustantanut koko ruljanssin - ja alistuu naiselle jossain ravintolassa polvillaan kaikkien nähden.. voiko mikään enää olle selvempi sanoma siitä, että mies on naisen orja, ja naisella on kaikki valta maailmassa?

Jokainen nainen, jolle häät ovat tärkeitä, on todellakin vallan sokaisema ja huumaama, ja siten päästään vialla - välttäkää kuin ruttoa. Tai ottaisin rutonkin kyllä mieluummin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kokovartalohuomautus oli vähättely, ei mikään kunnianosoitus tai vallan ihailua. Siis vallasta riisumista esineeksi.

Esineellä on enemmän valtaa kuin ihmisellä. Ihmisiä on kaikki paikat täynnä, mutta esineet - niitä pysähdytään ihailemaan ja palvomaan, niille annetaan kaikki, jotta esine vain edes vilkaisisi ihmiseen.

Esine = objekti. Kuten Henry aikoinaan totesi, objektilla on enemmän valtaa kuin subjektilla, ja objektiksi haluavat kaikki naiset. Kun heitä sitten avoimesti kohdellaan objekteina, he kuitenkin loukkaantuvat. Tämä on sitä naisen logiikkaa ja kaksinaamaisuutta. Halutaan tehdä asia A, mutta halutaan teeskennellä, että oikeasti halutaankin tehdä asia B, ja suututaan, jos joku edes vihjaa naisen haluavan tehdä asiaa A.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jahas, Henryn Uusisuomi-blogiin ei vissiinkään voi kommentteja enää noin vain survoa, vaan on rekisteröidyttävä? Sigh. Alkaa todella tympimään tämä alituinen rekisteröiminen joka paikassa.

Ymmärrän kyllä toisaalta, että se ehkä karsii pahimpia femakkoja, jotka eivät jaksa moista vaivaa nähdä, mutta en kyllä itsekään jaksaisi aina olla rekisteröitymässä vain saadakseni heittää nasevan totuuspaketin kaikkien typeryyksien ja valheiden joukkoon, jotka kaikkia keskustelufoorumeja yleensä dominoivat.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Siellä on sitäpaitsi jonkinlainen rekisteröityneiden häiritsijöiden jengi häiriköimässä, ja eräs heistä heitti kyllä todellisen älyttömyyden, niin että vastaan siihen täällä, muuten se unohtuu (rekisteröintinnin hyväksymistä joutuu odottamaan, joten en tiedä, milloin pääsen uusisuomi-blogiin vastaamaan).

"Onko naisen vika, että nainen provosoituu"

Siis onko nykyisin koko yhteiskunta sitä mieltä, että sen on otettava vastuu jopa naisen omista teoista, asenteista, päätöksistä ja tunnetiloista?

KENEN vika on, jos nainen provosoituu? Eiköhän se ole nimenomaan naisen itsensä vika. Nainen voi päättää olla provosoitumattakin. Vaikka se nyt näyttäisikin mahdottomalta, esimerkkitapausten puuttuessa, olen vakaasti sitä mieltä, että se on kyllä mahdollista. Naiset eivät vain yleensä TEE tätä päätöstä - miestenkö vika se on?

Huh.

Oli siellä muutakin ääliömäistä mutta tämä näin vain esimerkkinä siitä, millaista älytöntä vastuuttomuuden ylistystä voikaan keskusteluissa esiintyä.

Vastuu kaikessa on aina miehen, koskaan naisen ei tarvitse ottaa vastuuta edes omista tunteistaan. Tätä olen aina sanonut, ja tuo todistaa ihmisten asenteiden todella olevan juuri noin sairaita.

Lisäksi siellä oli Sumasen pohdinta asiasta, josta olen itsekin jo ammoin kirjoittanut jompaankumpaan blogiin, jos en molempiin - "Prostituoitu" vs. "Prostituutti". Harmi, jos Sumanen ei huomannut kirjoitustani aiheesta, mutta toisaalta hyvä, että joku hieman korkeamman profiilin yksilökin on havainnut femakkojen jo muinoin suorittamat vääristelyt, mitä tulee jopa kielenkäyttöön.

Siinäkin vastuu on jollain ulkopuolisella taholla (patriarkaatilla arvatenkin), naisella itsellään taas ei. Itseasiassa jo pienestä pitäen olen miettinyt, KUKA on se, joka suorittaa sen "prostituoimisen", siis kuka "prostituoi" nuo ihmiset, jotta heistä tulee "prostituoituja".. kuka on prostituoija?

Ei kukaan, koska sana on "prostitute", eikä "prostituted" - joten korrekti ilmaisu tosiaan olisi "Prostituutti", eikä "prostituoitu". Sumanen on siis täysin oikeassa tässäkin asiassa.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Halmesmäkeä on turha valkopestä."

Ei tarvitse, sillä eihän hän ole tehnyt mitään moitittavaa. Tupailtahuumoria Keskon kissaristiäisissä, ei siitä tarvitse numeroa tehdä, jos on tippaakaan suhteellisuudentajua ja itsetunto kohdillaan.

Eihän kukaan reagoinut tilaisuuden naisjuontajankaan sanomisiin, vaikka samalla logiikalla olisi pitänyt.

"Kyllähän tuo naisen poliittisen roolin tahallinen seksualisoiminen on selvä ase mitätöimiseen."

Silloin olisi pitänyt reagoida kaikkiin niihin kommentointeihin, joita on miespoliitikoista tehty. Eipä Vanhasen seksikkyyden korostaminenkaan mitään vilpitöntä kehuskelua ollut, vaan selvää vittuilua. Mutta siihen ei reagoitu.

Kaksinaismoralismi on se, joka tässä mättää. Ei ole mitään syytä, miksi sellainen pitäisi hyväksyä.

"Semanttisestihan kokovartalopoliitikko viittaa henkilöön, joka ostaa etuja ja valtaa ruumiillaan."

Näin naispoliitikot (ja jotkut miespoliitikot) myös tekevät. Ulkonäöllä on väliä politiikassa. Kumma ettei tutkituista tosiasioista saisi puhua.

"Vittuilu anteeksipyydettäessä on myös maan tapa ja oman panssarin kiillottamista."

Se on ihan hyvä tapa. Kyse on pohjimmiltaan sananvapaudesta. Myös sellaisia mielipiteitä, joista kaikki eivät pidä ja joista jotkut loukkaantuvat, on voitava esittää. Nyt näin ei ole, ja se on erittäin huono asia.

Jorma kirjoitti...

Seksuaalista häirintää ministeriössä: 40 on nähnyt, kun työkaveria ahdistellaan


Seksuaalinen häirintä yleistä ministeriössä


Että tämmöistä. Herää tietysti kysymys, mistä anonyymien kyselyiden tulokset oikein kertovat. Lähinnä kai subjektiivisista näkemyksistä ja kokemuksistä.

Yleisyyden käsite on ilmeisesti myös aika suhteellinen. Jos kuulin oikein, niin aamu-tv:n toimittajan mukaan tämä yleisyys on sitä, että joka kymmenes on kyselyssä raportoinut jonkinlaisista häirintäkokemuksista. Eli 90% ei ole.

Jorma kirjoitti...

"Halutaan tehdä asia A, mutta halutaan teeskennellä, että oikeasti halutaankin tehdä asia B, ja suututaan, jos joku edes vihjaa naisen haluavan tehdä asiaa A."

Näin juuri. Sitä paitsi, jos Halmesmäen puheen olisi pitänyt joku Mikko Leppilampi tai vastaava, ei asiasta takuulla olisi ollut kenelläkään mitään huomauttamista.

Jorma kirjoitti...

Panisin


Jos tämä olisi vakavissaan kirjoitettu, tässä kolumnissa olisi pointtinsa, mutta kun ei ole, Hazardi osoittaa taas täydellisen empatiakyvyttömyytensä.

Jorma kirjoitti...

Having once had my bottom pinched by the Duchess of Argyll, I feel qualified to say our equality laws are a complete ass

Jorma kirjoitti...

"Alkaa todella tympimään tämä alituinen rekisteröiminen joka paikassa."

Sama täällä. Ainakin toistaiseksi jätän rekisteröitymisen väliin. Katsotaan sitten, mihin suuntaan asia kehittyy.

Jorma kirjoitti...

Muslimimufti: Väärin pukeutuvilla naisilla vain puolikas aivoja

Jorma kirjoitti...

Seksihäirintä julki – nyt puhuu ministeri


"Virkamies johto selvitti [häirintätapauksia] kyselyn seurauksena, eikä yhtään tapausta vahvistunut, Pekkarinen kertoo.

Pekkarisen mukaan sisäisessä kyselyssä tuli muutama vastaus, joiden perusteella lisätutkimuksia tehtiin.

- Ei niitä montaa tarvitse olla [että tutkitaan], Pekkarinen sanoo."

Eli kyselyissä puukotetaan surutta selkään, koska niissä puskista ampuminen on niin helppoa.

Sitten kun pitäisi nostaa kissa pöydälle ja oikeasti käydä asiat läpi, ei kenelläkään ole siihen valmiutta.

Yllättikö tämä sitten jonkun?

Jorma kirjoitti...

Merirosvo-operaation omaiset kiirastulessa
Huoli rakkaista


Kotirintama alkaa rakoilla uhkaavasti. ;)

Tietysti voi miettiä, että mitä mieltä koko operaatiossa edes on. No, järjenkäyttöä ei tietysti ole Suomessa ole ollut tapana sotkea poliitiikkaan.

Jorma kirjoitti...

Wallinin pilli


"Michel Foucault"

Diskurssit, my ass. Biologia se on, joka ajaa tikanpojan puuhun.

"Ehkä hänellä on menossa ministerikauden mittainen dadaistinen performanssi, jonka tarkoituksena on parodioida tasa-arvopolitiikkaa."

Ehkä, mutta erittäin epätodennäköistä (käytännössä mahdotonta) se on. Wallinin kapasiteetti ei vain riitä moiseen. Huumoriasiantuntija hän on vain siinä mielessä, että hän on itse kävelevä vitsi. Jota hän itse ei tosin tajua.

"Ajatteleeko tasa-arvoministeri syvällä sisimmässään, että koska pääministeri on nainen, tämä on hauras olento, jota pitää suojella?

Se ei olisi kovin tasa-arvoinen ajatus."

Bingo!

Jorma kirjoitti...

TEM vakuuttaa: Ministeriössä ei sallita häirintää

"Ennen tiedotetta Virtanen ihmetteli Kauppalehdelle asiasta noussutta hälyä. Hän sanoo saaneensa selvityksen jo syksyllä.

"Meillä on töissä 600 ihmistä, 20 ihmistä on kolme prosenttia. En ole kysellyt, onko se iso vai pieni luku esimerkiksi valtiolla. Mutta on se liian paljon", hän sanoi."

Prosentit pienenee, mutta häly suurenee.

"Kansliapäällikkö vakuuttaa, että ministeriö ottaa vakavasti kyselyn tuloksen.

"On erittäin valitettavaa, että suomalaisessa yhteiskunnassa edelleen törmätään tämänkaltaisiin ongelmiin. Omassa työyhteisössämme olemme tehneet ja teemme parhaamme kaikkien työhyvinvoinnin eteen", Virtanen sanoo tiedotteessa."

Minkäs asialle voi tehdä, jos kukaan ei oikeasti ole valmis tulemaan asioiden kanssa esille? Pitäisikö ryhtyä johonkin toimiin anonyymin kyselyn tulosten perusteella? Arvataan syylliset (miehiä kuitenkin) ja "rikokset" sekä arvotaan seuraamukset?

Jotenkin mieleen hiipii epäilys, että tämä on vain uusi lyömäase miehiä kohtaan, kun kovimmilta väkivaltasyytöksiltä on alkanut uskottavuus mennä.

"Vastanneiden mukaan häirintä on ollut muutakin kuin vain viipyileviä katseita tai kaksimielisiä letkautuksia."

Mitä muutakin? Mutta siis myös niitä?

"palkkaukseen ja uralla etenemiseen liittyvä sukupuolten välinen epätasa-arvo olivat keskeisiä työhyvinvointiongelmia."

Mikä epätasa-arvo? Miten se ilmenee? Se, että jotkut kokevat, että heidän palkkansa tulisi olla parempi ja että heidän urakehityksensä nopeampaa, ei ole vielä osoitus epätasa-arvosta, sukupuolisyrjinnästä nyt puhumattakaan.