keskiviikkona, tammikuuta 05, 2011

Studs

Luokka ja sukupuoli (osa I)

Paitojen silittäminen on tasa-arvoa

Cash aid for rape victims after FIR

Burka on naisen alistamista

SLUTS vs STUDS

59 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Kiina suitsii syrjähyppyjä panemalla avioliitot nettiin

Kiinalaisten nopealla rikastumisella on avioliittoja uhkaava sivuvaikutus: yhä useampi mies käyttää lisääntyneet rahansa rakastajattaren tai jalkavaimon pitämiseen.
...

Homo kirjoitti...

Hyvä, etteivät joutuneet kemiallisesti kastroitaviksi, vankilaan ja loppuelämäkseen seksirikollisten rekisteriin ja asumaan siltojen alle:

Pelasivat shakkia puistossa - kuudelle miehelle syytteet

Panu Horsmalahti kirjoitti...

I’m Nice Men

Anonyymi kirjoitti...

Vielä 1960-luvulla kotiäitiys on ollut tavallaan ihan oikea työ. Kotityöt ovat tuolloin vieneet huomattavasti enemmän aikaa kuin nykyisin. Mutta nykyään naisen ei tarvitse enää oikeasti laittaa ruokaa, leipoa tai tehdä juuri mitään muutakaan. Miten naiset käyttävät säästyneen ajan? Valittamalla siitä että miehet eivät osallistu. Vaikka aikaa säästävät kodinkoneet olisi ostettu miesten rahoilla.

Kapitalistisessa järjestelmässä on kieltämättä vähän hankala arvioida, miten työpanos oikeasti jakautuu. Voi esimerkiksi olla että naiset elävät miesten rahoilla, mutta samaan aikaan voi myös olla niin että naiset tekevät kotona paljon sellaista, jota ei arvosteta työnä. Selvää kuitenkin on että tuollaisen työn määrä on absoluuttisesti vähentynyt (tästä taas seuraa, että diakronisessa tarkastelussa tasa-arvo ei aina ole nollasummapeliä). Esimerkiksi kotitalouden pyörittäminen ei enää vaadi naiselta juuri minkäänlaista suunnittelua. Voi esimerkiksi mennä kauppaan ja ostaa valmiiksi pilkottuja vihanneksia sopivassa annospussissa, sen sijaan että kuorisi porkkanat ja lantut itse.

Homo kirjoitti...

Kotiäidin "työ" on olennaisesti samaa mitä työssäkäyvä ihminen tekee lomallaan. Ja tällaisesta miehen rahoilla loisimisesta vielä pitäisi erikseen erossa maksaa palkkaa. Ei ole naisten röyhkeydellä ja laiskuudella rajaa.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Men can't "opt out"

Homo kirjoitti...

M&M: Ilmainen pornokanava aloittaa ensi viikolla

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tarja Halosen yksityislentokonevuokrat vuonna 2010 olivat 600 000€

Ensi syyskuussa New Yorkissa järjestetään erityistapaaminen, jossa pohditaan Yhdistyneiden kansankuntien vuosituhattavoitteita. Useimmat tavoitteista koskevat naisia. Tämä onkin aivan oikein ja auttaa edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa. Kääntäen ilmaistuna, naisten aseman edistäminen on avain päämäärien saavuttamiseen.

Vortac kirjoitti...

Kotiäidin "työ" on olennaisesti samaa mitä työssäkäyvä ihminen tekee lomallaan. Ja tällaisesta miehen rahoilla loisimisesta vielä pitäisi erikseen erossa maksaa palkkaa. Ei ole naisten röyhkeydellä ja laiskuudella rajaa.

Homo, veit sanat suustani (tai sormistani). Kauniisti tiivistetty!

- Vortac

Panu Horsmalahti kirjoitti...

TS: Äidiltä halutaan poistaa oikeus estää isyyden selvittäminen

Vortac kirjoitti...

Joskus muinoin, kun feminismi oli vasta musta tahra rumien akkojen sydämissä, kun mies ja nainen työskentelivät suunnilleen yhtä paljon ja raskaasti, ns. "kotityöt" (eli naisten osuus kodin hoidosta - miehellehän silti jäi katon paikkaukset, putkityöt yms.) olivat naisen ainoa työ, ja silloin puntit olivat lähemmäksi 'tasan' kuin nykyään.

Mies työskenteli jossain raskaassa teollisuudenhaarassa, samaan aikaan kun vaimo siivoili, pyykkäili ja laitteli ruokaa.

Miehen kuitenkin ilmeisesti kävi naista ja hänen raskasta osaansa sääliksi, sillä hän alkoi kehittämään ja keksimään keinoja keventää tuota naisen taakkaa. Yhtäkkiä pyykin hoitikin pesukone, ateriat lämmitti mikro, pölyt imi suihinsa pölynimuri, lämmityksestä huolehti keskuslämmitys, ja niin edelleen.

Mutta harmi kyllä kenellekään ei tullut mieleenkään keventää MIEHEN taakkaa - vain naista jälleen säälittiin, ja hänen helpotuksekseen keksittiin kaikenmaailman vimpaimia, jotka typistivät naisen aiemmin niin miehen työn kanssa tasapainoisen työannoksen pieneen murto-osaan entisestä.

Ja niin naiselle jäi vapaata aikaa miettiä miesten pahuutta, ja sen sijaan että naiset olisivat vastaavasti koettaneet keventää miehen työsarkaa siellä teollisuuden raskaissa rattaissa, naiset alkoivatkin kotkottaa ja kiekua jostain "patriarkaatista" ja kehittää vihaa miehiä kohtaan, jotka ovat kautta historian vain ajatelleet naisen parasta, suojelleet naisia ja uhrautuneet naisten hyväksi. Tästä tuli sitten yhtäkkiä "sortoa".

Olisi varmaankin ollut parempi jättää naiset säälimättä ja nuo laitteet keksimättä ja kehittämättä, niin ehkä naiset olisivat vieläkin tyytyväisiä osaansa, onnellisia kunnollisesta aviomiehestä ja antaisivat miehille sen arvon, joka heille kuuluu.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään tuo Feministien vuoro -blogi on sitä samaa tyypillistä viemärilietettä, jossa sensuuri jyllää. Omalta koneelta katsellessa näkee omat kommenttinsa ja luulee niiden päässeen läpi, mutta tosiasiassa aivan asiallisia, mutta kriittisiä ja kiusallisia kommentteja karsitaan kovalla kädellä.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Anonyymi, siellä on kommenttien moderointijono, vaikka näyttääkin siltä että ne kommentit näkyvät vain itselle. Kommentit hyväksytään aika harvoin. Toisaalta kommentteja on myös poistettu välillä.

Anonyymi kirjoitti...

Alfieta, 13, huijattiin - ei olekaan isä

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Homofasismi Suomessa

Homo kirjoitti...

Romantic films put too much pressure on guys?

Homo kirjoitti...

Panu, on syytä kuitenkin huomata, että ainakin mainitsemissasi esimerkeissa käsittääkseni ainakaan useimmat (jos yksikään) henkilöt eivät ole olleet homoja, vaan esimerkiksi heteroämmiä, jotka haluavat homotella heteromiehiä. Tätä tastaa vasten minusta on hieman kyseenalaista puhua homofasismista, kun esimerkiksi homottelu tai homoksi haukkuminen voisi olla kuvaavampaa.

Homo kirjoitti...

Okei, miesvihaisia lesbojakin voi olla noissa mukana.

On kuitenkin hyvä huomata, että tämän sortin naiset ovat yleisesti myös homomiesten etujen vastaisia. Hyvä esimerkki oli keinohedelmöityslaki, johon väkisin ajettiin samalla kertaa oikeus yksinäisille naisille ja lesboille oikeus keinohedelmöityksiin, mutta kiellettiin ankarasti kohdunvuokrauksen käyttäminen miehiltä.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Laasasen markkinateoria usarin alpha uroksiin siirrettynä

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Joannan Yeatesin murha: Kaikki Bristolin miehet dna-testeihin?

Ei mitään tietoa murhaajasta, mutta vain miehet testataan.

Homo kirjoitti...

Panu, voisi kuvitella, että asunnosta/raadosta olisi löytynyt jonkun tunnistamattoman henkilön DNA:ta, jotta ylipäätään olisi järkevää testata ihmisiä. Jos näin on, niin DNA:sta voidaan selvittää myös tekijän sukupuoli.

Mutta tuntuu kyllä vähän oudolta, että juuri valkoisten naisuhrien kohdalla pitäisi koko kaupungin toinen sukupuoli testata. Jos taas mies olisi murhattu, niin tuskin edes esitettäisiin vastaavaa massatestausta. Kaupungissahan asuu pitkälti yli 400 000 henkeä - ja paljon enemmän, jos lasketaan myös lähialueet mukaan.

Homo kirjoitti...

Tarkoitin siis sanoa epäillyn, enkä tekijän.

Homo kirjoitti...

Fertile women fantasize about more masculine men

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Varusmiesjohtajien kokemus: Varusnaiset heikoilla raskaissa suorituksissa

Homo kirjoitti...

Ruotsalaisjalkapalloilijoille tuomiot seksin ostamisesta

...
Hovioikeuden mukaan ei ole mahdollista varmasti osoittaa, että Hedman maksoi seksistä, mutta hänen on pitänyt huomata asuntoon tulleiden naisten olleen prostituoituja. Hovioikeus pohjaa näkemyksensä naisten vaatetukseen, meikkiin sekä voimakkaaseen englannin aksenttiin.
...

Homo kirjoitti...

Oikeuden päätös kai tarkoittaa, että toisin kuin ämmät ovat aiemmin vaatineet, tulee jatkossa leimata huorahtavasti käyttäytyvät ja pukeutuvat naiset huoriksi, karttaa näiden seuraa ja mielellään varoittaa epäilyttävän huorahtavista naisista muitakin miehiä.

Homo kirjoitti...

Asylum seeker who claimed to have been gang-raped and witnessed family's murder in Somalia exposed as £250k benefit fraudster


Builder wins £30,000 after spurning advances of lady of the manor who tried to seduce him


Sacked over 'elf and safety, teacher who took two boys of 15 sledging as part of technology lesson

How Macca's law could stop gold-diggers in their tracks

Jorma kirjoitti...

Timo Soinin ura naisena?


Kyllä on taas ihme itkua. Soini, olipa hänestä mitä mieltä hyvänsä, on saavuttanut nykyisen asemansa kovalla poliittisella työllä, eikä ulkonäöllä ja sukupuolella kuten eräätkin naispoliitikot.

Jorma kirjoitti...

"Hovioikeus pohjaa näkemyksensä naisten vaatetukseen, meikkiin sekä voimakkaaseen englannin aksenttiin."

Voimakkaaseen englannin aksenttiin? Tarkoittaako tämä sitä, että hovioikeuden mielestä, että kaikki ruotsalaisnaiset ovat huoria?

Jorma kirjoitti...

"Näköjään tuo Feministien vuoro -blogi on sitä samaa tyypillistä viemärilietettä, jossa sensuuri jyllää."

En ole vaivautunut kommentoimaan enää sen jälkeen, kun väkivaltakeskustelussa yrittivät väittää mustaa valkoiseksi. Sukupuolittuneen väkivallan teorialla on nimenomaan tarkoitettu sitä, että perhe ja parisuhdeväkivalta olisi miesten naisia kohtaan harjoittamaa väkivaltaa ja vallankäyttöä. Nyt, kun tuo myytti on ammuttu täysin alas, nämä pellet väittävät ja valehtelevat kirkkain silmin, että sukupuolittuneen väkivallan teorialla olisikin tarkoitettu ihan jotain muuta, eli sitä, että miesten ja naisten väkivaltaiset teot saavat erilaisia muotoja.

Jorma kirjoitti...

Saksalaisnainen narautti puoli miljoonaa huijanneen Guidon

Anonyymi kirjoitti...

Huomaatteko jotain yhteistä, jota yksikään kommentoija ei tietenkään näytä huomaavan?

http://www.huffingtonpost.com/2011/01/11/the-worst-jobs-in-america_n_807464.html

Jorma kirjoitti...

Miesten hommia, joten koiran liksa?

"Paitojen silittäminen on tasa-arvoa"

Ihan ok kirjoitus. Paitojen silittämistä ei tosin voi naiselle uskoa, sillä eihän siitä mitään tule.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Sexual Statistics Infographics

Homo kirjoitti...

Ilmeisesti yritti siis puukottaa, mutta sai vain 350 euron sakot lievästä pahoinpitelystä, eikä esimerkiksi tapon yrityksestä (koska olen nainen -puolustus?):

SK: Ana Leppänen kävi managerinsa kimppuun - stripparit estivät puukotuksen

Homo kirjoitti...

45 minuuttia: Lapissa vuokrataan prostituoituja viikkovaimoiksi

...
Murmanskilaisen naisen voi vuokrata viikoksi kotiin. Seksin lisäksi he siivoavat, tiskaavat ja saunovat miesten kanssa.
...

Homo kirjoitti...

Minäkin iloitsen tästä. Toivottavasti jatkavat naismiehityksellä aivan katkeraan loppuun saakka ja lisäävät vielä feminististä löylyä lopun edellä:


SDP:n Viitanen: Eihän tämä ole normaalia


Kannatuksen alamäki on säikyttänyt SDP:n kansanedustajat. Eduskunta palasi töihin eilen, ja nyt on alkanut vaalikauden loppusuora.
...
- On hienoa, ettei puolueväki ole lähtenyt siihen keskusteluun, että kasvot on vaihdettava, varapuheenjohtaja Viitanen iloitsee.

Homo kirjoitti...

Ruotsalaiset naiset iskevät seksiansalla jälleen, varokaa:

Premiership footballer in blackmail plot after sex orgy with three Swedish blondes in Las Vegas hotel is filmed

Olisi vihdoin aika Suomessakin pistää kuriin tätä naisten itsensäpaljastelua ja muuta sopimatonta pukeutumista töissä:

Wunderbra! Court rules German bosses can order women to wear bras to work

Voisiko tästä olla apua FAS-lasten tehtailua vastaan?:

About tum! Women soldiers warned 'drinking alcohol makes you fat' by Ministry of Defence

Jorma kirjoitti...

Revealed: The 'tragedy' of Britain's fatherless families where one in five children lose touch with a parent

Homo kirjoitti...

Läpeensä rasistisen apartheid-Israelin lait ovat "gift that just keeps on giving":

Bedouin man accused of rape after posing as Jewish pilot

Accusers claim the man lied on his internet dating service profile; he claims that his accusers also lied to him about their own details
...

Ja tietenkään naisia ei syytetä raiskauksesta omista valehteluistaan.

Homo kirjoitti...

DocPoint: Sinkkuelämän säännöt

DocPoint: Yksinteoin

Homo kirjoitti...

Porkkanan syöminen lisää ihmisen viehättävyyttä

Homo kirjoitti...

Olisiko liiallinen soijan käyttäminen puolestaan selittävänä tekijänä feminismin ja muiden hormonihäiritsevien ympäristömyrkkyjen ohella tässä:

Seksi ei kiinnosta japanilaisnuoria, viranomaiset huolissaan syntyvyydestä

TOKIO. Nuorten japanilaisten seksihalut hiipuvat vauhdilla, kertoo uusi tutkimus.

Perjantaina julkaistun selvityksen mukaan 16–19-vuotiaista miehistä 36 prosenttia ja naisista 59 prosenttia ei ole kiinnostunut seksistä tai jopa pitää sitä vastenmielisenä ajatuksena. Vuonna 2008 samoin ajatteli 17,5 prosenttia miehistä ja 47 prosenttia naisista.

Kyselyn mukaan haluttomuus on lisääntynyt kaikissa ikäluokissa, paitsi 30–34-vuotiaiden miesten kohdalla. Naimisissa olevista vastaajista 40 prosenttia ei ollut harrastanut seksiä ainakaan kuukauteen.
...

Homo kirjoitti...

Ehdotus vuoden naistutkimusteoksi:

Horse-trainer 'killed lover and burned his body on a bonfire as she sipped wine on the patio'

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tasa-arvo ry ottaa kantaa:

http://www.miestentasa-arvo.fi/kannanotot/2010/12/23/kannanotto-lahisuhdevakivaltatilanteeseen/

Hyvä kirjoitus.

Vortac kirjoitti...


Seksi ei kiinnosta japanilaisnuoria, viranomaiset huolissaan syntyvyydestä
..

Eikös tässä nyt ole aika räikeätä ristiriitaa..?

Ensin koetetaan koko ajan rajoittaa miehen seksuaalisuutta, seksin ostaminen kielletään ja muistetaan joka vaossa valittaa ja tilittää, miten pahaa ja hirvittävää miesten (ei toki naisten) seksuaalisuus on.

Sitten kun miehet kyllästyvät koko juttuun ja tajuavat, että on elämässä arvokkaampiakin asioita kuin seksi, niin sekään ei ole hyvä - sitten jopa ihan viranomaistaholla HUOLESTUTAAN.

Olisiko tässä kaikessa siis pohjimmiltaan kyse siitä, että jos miehet eivät ole kiinnostuneita seksistä, heitä on vaikea kontrolloida seksillä, niinkuin aiemmin.

Olisi kai kannattanu vähän miettiä, että kenen seksuaalisuutta paheksuu ja millä tavalla.

Mitä miehiltä siis halutaan - jos heidän EI haluta olevan seksipetoja (tai edes TYYDYTTÄVÄN omaa seksuaalista haluaan millään tavalla, niinkuin yhteiskunnan asenteista käy helposti ilmi), mutta seksittömyyskään ei kelpaa?

Minkälainen mies on sitten sellainen HYVÄ mies?

- Vortac

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Miehiä syrjitään poliisikouluun hakeutumisessa

Vortac kirjoitti...

Heh. Haastan teidät löytämään suuremman bitchin, inhottavamman ihmis(?)monsterin, typerämmän ja vihamielisemmän meduusan kuin tämä kauhea akka..

Dillon dumps Ivory

(Kyllä, kyseessä on jälleen idump4u.com-dumppaus, mutta täytyy sanoa, että näistä saa aika mielenkiintoista pienoista läpileikkausta etenkin naisten psyykeeseen ja käytökseen, tai pitäisikö sanoa vahvistus siihen, mitä jo täällä tiesimme naisista)

- Vortac

Suomalainen perseentuijottaja kirjoitti...

AL: "Pakarajournalismi" närästää naisurheilijoita

"Suomessa ja muslimimaissa huomaa, että miehet tulevat peleihin tuijottamaan vähäpukeisia naisia, sanoo Nyström. Hänen mukaansa muualla sekä mies- että naispelaajiin suhtaudutaan ammattimaisesti."

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Kuka auttaisi eksyneitä miehiä?

Vortac kirjoitti...

"Suomessa ja muslimimaissa huomaa, että miehet tulevat peleihin tuijottamaan vähäpukeisia naisia, sanoo Nyström. Hänen mukaansa muualla sekä mies- että naispelaajiin suhtaudutaan ammattimaisesti."

Aha. Että vain Suomessa ja muslimimaissa (mitä nämä maat muuten ovat?) miehillä on vielä libido, seksuaalisuus jäljellä, ja muissa maissa miehet ovat täysin seksittömiä naisia kohtaan?

Toisekseen, kuka hitto muka kattoo URHEILIJAnaisia seksuaalisessa mielessä? Hyi helv, mitä mutantteja ne on.

Miten tämä on todennettu tai todistettu, kuinka on mitattu, kuka kattoo milläkin tavalla? Vai onko kyseessä vain jälleen tyypillinen male-bashing femakkakommentti, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa?

Jos saisinkin kaikkiin kysymyksiini vastaukset, voisi oikea tasa-arvo edistyä aimo harppauksin. Siksipä tuskin kukaan femakka koskaan vastaa siihen kaikkeen, mitä olen keksinyt kysyä - tai mitä monet muut totuudesta kiinnostuneet ovat heiltä (ja muilta) kysyneet.

Moni asia näyttää menevän läpi ilman kritiikkiä ja ilman, että kenenkään täytyy ensin vastata tällaisiin perustaviin kysymyksiin. Se on yksi tämän maailman pahimmista ongelmista.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Ruotsi ihmeissään: Vapaaehtoiseen armeijaan ei ole tunkua

Homo kirjoitti...

Hallinto-oikeus: Äidin puhallustesti oli laiton ennen lasten tapaamista sijaisperheessä

Homo kirjoitti...

Steven Beard - kaksi lesboa ja rikas mies

Homo kirjoitti...

Englanniksi aiheesta lisää, tätä se naiserityinen shoppailuvimma teettää:

NOTORIOUS MURDERS > DEATH IN THE FAMILY
Marriage, Money and Murder: Steven and Celeste Beard

Homo kirjoitti...

Naissotilas päihittää miehen

Jorma kirjoitti...

"majuri Juhani Sihvonen huomauttaa, että naisilla ja miehillä on varusmiespalveluksessa aivan samanlaiset vaatimukset."

Miksi majuri Juhani Sihvonen valehtelee?

Aivan kuten poliisikoulun pääsykokeissa, niin myös armeijasssa naisten kuntotestirajat ovat alemmat kuin miehillä, joten vaatimukset eivät ole aivan samanlaiset, vaan aivan erilaiset.

Toisekseen, tämä juttu varusmiesten rapakuntoisuudesta, joka ei varusmiesten enemmistön kohdalla edes pidä paikkaansa (vaikka lehtiä lukemalla saa aivan toisen kuvan), vain korostaa pakollisen, sukupuolen perusteella syrjivän asevelvollisuuden järjettömyyttä.

Jorma kirjoitti...

"Toisekseen, kuka hitto muka kattoo URHEILIJAnaisia seksuaalisessa mielessä? Hyi helv, mitä mutantteja ne on."

Suurimmassa osassa urheilijanaisista ei toden totta ole mitään nähtävää.

Jos joku, mies tai nainen, haluaa katsoa urheilijoita sillä silmällä, eikä ehkä ole niin kiinnostunut itse urheilusuorituksista, niin mitä sitten? Pitäisikö sekin jollain lailla kieltää?

Tekopyhää on näiden bikineissä keikistelevien neitosten itku.

Vortac kirjoitti...

Jos joku, mies tai nainen, haluaa katsoa urheilijoita sillä silmällä, eikä ehkä ole niin kiinnostunut itse urheilusuorituksista, niin mitä sitten? Pitäisikö sekin jollain lailla kieltää?

Tekopyhää on näiden bikineissä keikistelevien neitosten itku
.

Hyvin sanottu. Varsinaiset laithan oikeastaan voi tiivistää hyvin nopeasti; "Älä vahingoita muita tai aiheuta heille menetystä missään muodossa, ole rehellinen sopimuksissasi ja kanssakäymisissäsi, älä kajoa ilman lupaa toisen ihmisen omaisuuteen".

Kaikki muu on liikaa ja turhaa, ja oikeastaan ne ovat ennemminkin asetuksia, säädöksiä, yms. kuin lakeja. Laithan ovat olemassa suojellakseen ihmisiä ja varmistaakseen kaikkien synnynnäiset ihmisoikeudet, eivät suinkaan kieltääkseen kaiken inhimillisen ja hauskan.

Olen sitä mieltä, että uhriton rikos ei ole rikos ollenkaan, ja että ihmisillä on parasta olla enemmän vapauksia kuin rajoituksia. Juuri rajoituksethan usein ovat rikollisuudenkin alkusyy.

Jokainen siis katsokoon ketä tai mitä hyvänsä missä tahansa mielessä tai jopa ilman mieltä kokonaan. Katsomisesta ei ole kenellekään mitään haittaa tai harmia, ja jos urheilija tai vastaava julkinen figuuri ei kestä edes katsomista (se paha "miehinen katse" taas tässä herättää mitään-kestämättömissä itkuiikoissa ja vellihousunaisissa kitinän ja parkumisen tarvetta näemmä, naiset varmaankin voivat katsoa ketä tahansa ilman, että nämä samat akat valittavat yhtään mitään), hän on väärällä alalla. Ryhtyköön vaikka kirjailijaksi ja muuttakoon johonkin mökkiin lapin korvessa.

Ja kyllä, erittäin tekopyhää se on. Tulee hemmotellut prinsessat mieleen, jotka paheksuvat peasanttien vatsojen kurinaa ja määrää heidät ruoskittaviksi tai ainakin kitisee asiasta isukille ja äitylille, jotka sitten hoitavat asianmukaiset rankaisut.

Tässä tapauksessa nuo femakkaiset valtaapitävät julkimot kitisevät medialle, joka sitten auliisti rankaisee miehiä vähintään paheksunnalla ja miesten seksuaalisuuden demonisoinnilla (jälleen kerran).

No, JOSKUS muutoksen täytyy tapahtua, eihän asiat voi jatkua tällä tavalla ikuisesti.

- Vortac